canım bence gebelikte erkek kadın fark etmiyor. sonuçta karından genelde muayene oluyor. Ama senin kendini iyi rahat hissetmen önemli. Bende ilk gebeliğimde çok övülen Dr. gittim ama hiç memnun kalmamıştım. Kürtaj sonrası kontrolüm için gittiğimde o ameliyattaydı başka bir dr. bakmıştı o beni takip etmemesine rağmen cok ilgiliydi güven vermişti.Hergün bişy çıkmaya devam edecek gibi. Gaz şişkinlik tam gaz devam :)) keseciğini bi kaç güne karından görürsün o zaman Allahın izniyle ❤ 5 kadın doğum doktoru vardı 2si arasında kararsız kaldım. Bu başka bir özel hastane. Doktorun biri bayan biri erkek. Erkek doktor iyi diyolar biliyosn. Sen hangisini önerirsin
İyim canimcim Cok sukur Sen nasılsın? Bulantilarim çok şükür azaldı arada bir geliyor geliyor koku hassasiyeti devam bide akşamları nedense hazımsızlık oluyor sanki, böyle balon gibi şişmiş hissediyorum kendimi. Allah'tan maden suyu var o hafifletiyor :)))Günaydın canımcım :) nasılsın bulantıların devam mı :)
Gunaydin tatlusimm biz iyiz Sen nasılsın? Bat kaçtı cnm? Varmı yakınlarda bı beklenti?Günaydın kızlar nasılsınız bakalım anne adayları herşey yolundadır inşallah
Kızlar benim doktorum hep vaginal baktı bana, yani 3defa gittim 3dede vaginal baktı. Sormadım da karından bakmiyacakmisiniz hiç diye:)))canım bence gebelikte erkek kadın fark etmiyor. sonuçta karından genelde muayene oluyor. Ama senin kendini iyi rahat hissetmen önemli. Bende ilk gebeliğimde çok övülen Dr. gittim ama hiç memnun kalmamıştım. Kürtaj sonrası kontrolüm için gittiğimde o ameliyattaydı başka bir dr. bakmıştı o beni takip etmemesine rağmen cok ilgiliydi güven vermişti.
bence ilk aklına yatana git muayeneye ilgi ve alakası sana yakşımana göre karar verirsin.
Canjm bugün okuldayım eve gidersem ancak yapabilirim ama umudum yok hiç olmadı bence
Kızlar benim doktorum hep vaginal baktı bana, yani 3defa gittim 3dede vaginal baktı. Sormadım da karından bakmiyacakmisiniz hiç diye:)))
Gerçekten mi? Çok entresan benim hep karından baktılar. Kalp atışı ile ilgili sıkıntım olunca dr. istersen vajinadan bakalım dedi. ben izin verince baktı.
İyim canimcim Cok sukur Sen nasılsın? Bulantilarim çok şükür azaldı arada bir geliyor geliyor koku hassasiyeti devam bide akşamları nedense hazımsızlık oluyor sanki, böyle balon gibi şişmiş hissediyorum kendimi. Allah'tan maden suyu var o hafifletiyor :)))
Bulantilarim benim haftadan sonra başladı çok merak edip soruyorsun ya geldiğinde bu kadar hevesli olmiyacaksin emin olinsallah ya hafiften yada hiç bulantı yasamasin
Midemde değişik birşeyler oluyor onu hissediyorum ama bulantı mı bilmiyorum bazen içim karışıyomuş gibi oluyo :) ben çok nadir çok çok az bulanırım bence. Amaan ne şaştım gene ya :) Allah banada başka dert vermesin
Bulantıların gitsin hiç gelmesin tuzlu kraker forever :))
Evet yaa :))) her defasında "hah bu sefer karindan bakar" dedim ama yokbidaha gitigimde sorcam artık hayırdır diye hahah
canım bence gebelikte erkek kadın fark etmiyor. sonuçta karından genelde muayene oluyor. Ama senin kendini iyi rahat hissetmen önemli. Bende ilk gebeliğimde çok övülen Dr. gittim ama hiç memnun kalmamıştım. Kürtaj sonrası kontrolüm için gittiğimde o ameliyattaydı başka bir dr. bakmıştı o beni takip etmemesine rağmen cok ilgiliydi güven vermişti.
bence ilk aklına yatana git muayeneye ilgi ve alakası sana yakşımana göre karar verirsin.
Sanırım canım şaka bı yana bende öyle tahmin ettim, zaten bebek buyudumu vaginalda göremez elbet karından bakar diyorum da bakalım:))) hi hi Evet goztepe Medical park gidiyoruzcanım aslında bilemiyorum ama kendimce şöyle yorumlayabilirim. Bazı cihazlar hassasiyetleri görüntü kaliteleri düşük oluyor. Dr. bunu biliyorsa vajinadan daha net görüntü alacağını düşündüğü için öyle yapıyor olabilir.
Özel hastaneye mi gidiyorsun ?
Canjm bugün okuldayım eve gidersem ancak yapabilirim ama umudum yok hiç olmadı bence
Kalp atışını duyduğunda eşin yanında mıydı ? Ay eşinin yanında ordan bakar mı ben eşimin yanımda olmasını istiyorum kalp atışı duyulduğundaKızlar benim doktorum hep vaginal baktı bana, yani 3defa gittim 3dede vaginal baktı. Sormadım da karından bakmiyacakmisiniz hiç diye:)))
Kalp atışını duyduğunda eşin yanında mıydı ? Ay eşinin yanında ordan bakar mı ben eşimin yanımda olmasını istiyorum kalp atışı duyulduğunda
Kalp atışını duyduğunda eşin yanında mıydı ? Ay eşinin yanında ordan bakar mı ben eşimin yanımda olmasını istiyorum kalp atışı duyulduğunda
Deli kizz senii :))))
Sanırım canım şaka bı yana bende öyle tahmin ettim, zaten bebek buyudumu vaginalda göremez elbet karından bakar diyorum da bakalım:))) hi hi Evet goztepe Medical park gidiyoruz
Yaaa ❤❤❤❤o zaman inşallah darısı başımaaaa :))Evet cnm yanımdaydı niye bakmasın kocam sonuçta :)))) hata telefonu hazırladık kayıt alsin diye adam kalp atışını gümbür gümbür duyunca heyecandan kayıt düğmesine basmayı unutuneyse doktorumuz tekrar gösterdi de oyle kaydettik:)((
canım aslında duymanız gerekiyor duyamazsan da sıkıntı yapma cihaz çok önemli... Hemen telaşlanma... su kadar zaman sonra gel derse durumunu endişelerini paylaş çözüm bulacaklardır... Sakın telaşlanma İnşallah bunların hiç birini yaşamadan direk kalp atışını göreceksiniz canım...
Evet canım, hastane büyük zaten ve hizmeti güzel. doktorumda aslında İVF doktoru, nedense ilk ona randevu almıştık ve memnun kaldık. cok cana yakin tatli dili, bide Instagram'dan sorum oldumu soruyorum hemen cvp veriyorbiz yakınız hımmm... hastane ve dr. memnun musun?
insAllah cnm insAllah duyacaksin, yarın gidersen ve duymazdan üzülme eğer doktorun ekranda atışları görüyorsa ortada sorun yok tamamiYaaa ❤❤❤❤o zaman inşallah darısı başımaaaa :))
Benim hayatım stres olmuş zaten :) malesef yarın doktora gidemeyeceğim eşim evde olmayacak. Döndüğünde gideriz artk nasip hem vakit geçmiş olur.
Evet canım, hastane büyük zaten ve hizmeti güzel. doktorumda aslında İVF doktoru, nedense ilk ona randevu almıştık ve memnun kaldık. cok cana yakin tatli dili, bide Instagram'dan sorum oldumu soruyorum hemen cvp veriyor
insAllah cnm insAllah duyacaksin, yarın gidersen ve duymazdan üzülme eğer doktorun ekranda atışları görüyorsa ortada sorun yok tamami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?