2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım bence gebelikte erkek kadın fark etmiyor. sonuçta karından genelde muayene oluyor. Ama senin kendini iyi rahat hissetmen önemli. Bende ilk gebeliğimde çok övülen Dr. gittim ama hiç memnun kalmamıştım. Kürtaj sonrası kontrolüm için gittiğimde o ameliyattaydı başka bir dr. bakmıştı o beni takip etmemesine rağmen cok ilgiliydi güven vermişti.
bence ilk aklına yatana git muayeneye ilgi ve alakası sana yakşımana göre karar verirsin.

Günaydın canımcım :) nasılsın bulantıların devam mı :)
İyim canimcim Cok sukur Sen nasılsın? Bulantilarim çok şükür azaldı arada bir geliyor geliyor koku hassasiyeti devam bide akşamları nedense hazımsızlık oluyor sanki, böyle balon gibi şişmiş hissediyorum kendimi. Allah'tan maden suyu var o hafifletiyor :)))
Bulantilarim benim haftadan sonra başladı çok merak edip soruyorsun ya geldiğinde bu kadar hevesli olmiyacaksin emin ol insallah ya hafiften yada hiç bulantı yasamasin

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım anne adayları herşey yolundadır inşallah
Gunaydin tatlusimm biz iyiz Sen nasılsın? Bat kaçtı cnm? Varmı yakınlarda bı beklenti?

Kızlar benim doktorum hep vaginal baktı bana, yani 3defa gittim 3dede vaginal baktı. Sormadım da karından bakmiyacakmisiniz hiç diye:)))

Kızlar benim doktorum hep vaginal baktı bana, yani 3defa gittim 3dede vaginal baktı. Sormadım da karından bakmiyacakmisiniz hiç diye:)))

Gerçekten mi? Çok entresan benim hep karından baktılar. Kalp atışı ile ilgili sıkıntım olunca dr. istersen vajinadan bakalım dedi. ben izin verince baktı.

Gerçekten mi? Çok entresan benim hep karından baktılar. Kalp atışı ile ilgili sıkıntım olunca dr. istersen vajinadan bakalım dedi. ben izin verince baktı.

Evet yaa :))) her defasında "hah bu sefer karindan bakar" dedim ama yok bidaha gitigimde sorcam artık hayırdır diye hahah

Evet yaa :))) her defasında "hah bu sefer karindan bakar" dedim ama yok bidaha gitigimde sorcam artık hayırdır diye hahah

canım aslında bilemiyorum ama kendimce şöyle yorumlayabilirim. Bazı cihazlar hassasiyetleri görüntü kaliteleri düşük oluyor. Dr. bunu biliyorsa vajinadan daha net görüntü alacağını düşündüğü için öyle yapıyor olabilir.
Özel hastaneye mi gidiyorsun ?

Aynen bende evlendiğimden beri bi Dr, da takılı kaldım kürtajımı vs yapan Dr işte aslında oda hastanenin en iyi doktoru ama işte çok acımasız konusuyor. Benimle otursun ağlasın demiyorum ama metotreksat iğnesni yapmş haber vermemesi 1 ay korun deyip hamile kaldığımı öğrendiğinde suçlusun deyip 6 ay korunmalıydın bu bebek düşecek zamana bırak demesi falan :/ aynen dediğin gibi şükür artk gebeliği takip edeceğiz. Eve gelip nette araştırmaktan beni kurtaracak mantıklı cvplar versin yeter :)) yarın müjdeyi verebilrm inşallah. Karından bakınca görülür heralde artk dimi

Deli kizz senii :))))

Sanırım canım şaka bı yana bende öyle tahmin ettim, zaten bebek buyudumu vaginalda göremez elbet karından bakar diyorum da bakalım:))) hi hi Evet goztepe Medical park gidiyoruz

Kalp atışını duyduğunda eşin yanında mıydı ? Ay eşinin yanında ordan bakar mı ben eşimin yanımda olmasını istiyorum kalp atışı duyulduğunda

Kalp atışını duyduğunda eşin yanında mıydı ? Ay eşinin yanında ordan bakar mı ben eşimin yanımda olmasını istiyorum kalp atışı duyulduğunda

canım aslında duymanız gerekiyor duyamazsan da sıkıntı yapma cihaz çok önemli... Hemen telaşlanma... su kadar zaman sonra gel derse durumunu endişelerini paylaş çözüm bulacaklardır... Sakın telaşlanma İnşallah bunların hiç birini yaşamadan direk kalp atışını göreceksiniz canım...

Evet cnm yanımdaydı niye bakmasın kocam sonuçta :)))) hata telefonu hazırladık kayıt alsin diye adam kalp atışını gümbür gümbür duyunca heyecandan kayıt düğmesine basmayı unutu neyse doktorumuz tekrar gösterdi de oyle kaydettik:)((

Yaaa ❤❤❤❤o zaman inşallah darısı başımaaaa :))

Benim hayatım stres olmuş zaten :) malesef yarın doktora gidemeyeceğim eşim evde olmayacak. Döndüğünde gideriz artk nasip hem vakit geçmiş olur.

biz yakınız hımmm... hastane ve dr. memnun musun?
Evet canım, hastane büyük zaten ve hizmeti güzel. doktorumda aslında İVF doktoru, nedense ilk ona randevu almıştık ve memnun kaldık. cok cana yakin tatli dili, bide Instagram'dan sorum oldumu soruyorum hemen cvp veriyor

Yaaa ❤❤❤❤o zaman inşallah darısı başımaaaa :))
insAllah cnm insAllah duyacaksin, yarın gidersen ve duymazdan üzülme eğer doktorun ekranda atışları görüyorsa ortada sorun yok tamami

Benim hayatım stres olmuş zaten :) malesef yarın doktora gidemeyeceğim eşim evde olmayacak. Döndüğünde gideriz artk nasip hem vakit geçmiş olur.

öyle canım kısmet herşey eşinle git şahsen ben öncekinde eşimi beklememiştim annemle gitmiştim çok çöktüm annem çok kötü oldu kadıncağız şoka girdi o odada iki adım ileri geri gitti geldi.. hiç gözümün önünden gitmiyor.
Bu şefer eşime dedim kalp atışına birlikte gitcez diye karar aldım.

Tamam mutlaka haber edeceğim gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…