2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın fıstıklaarr

Ay görmek şart mı ben 4+2 de kesenin içinde beyaz nokta vs bişy yok

Cnm 4+2 zaten Cok erken bı dönem, bebeğin dönlenme aşamasındadır büyük ihtimal ondan görmemiştir

3 veya 2 var takvım 7 sını gosteryr bn yum. hesaplaynca 5ı falan olmalı canm nasıp
Anladım canım, moralini bozmamaya çalış insAllah tez zamanda Rabbim yüzünüzü guldursun

gunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?

Günaydın canımcım :) nasılsın bulantıların devam mı :)

Günaydın hanımlar :)
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım anne adayları herşey yolundadır inşallah

canım ne oldu regle mi oldun? yoksa yine karamsarlık mı yapıyorsun?

Merhaba ,bahsettiklerin hepsi gebelik belirtisi olabilir ama maalesef adet gecikmesinden sonra soruların cevap bulabilir.
ben çok meraklıyım ve sabırsızım diyorsan gidip Kan testi yapabilirsin. Ama tabi burada dölennmede 1-2 günlük gecikme bile negatif çıkarabilir. Aacele etmenden dolayı Gereksiz Üzülmeni istemem...
nacizane tavsiyem, adet günlerinin olduğu zamanı bekle test için ...

ZK_ASK merhaba canım sen ne zaman kontrole gideksin. Birde ne kadar oldu ?

6+1 oldu bugun. Yarın gidecem heralde. Enfeksiyon mu var bilmiyorum ama var heralde. Erkenden gideyim teşhisi koysun bi muayene olayım diyorum. Eşimle gdcm yarın uygun olursa gideriz yoksa cuma nasipse. Sen nasılsın başladı mı bulantılar? Bende tık yok başım çok dönüyo ve çok uyuyorum gün içinde de uyumaya başladım.

ay hadi canım artık kalp atışını duyarsın inşallah gittiğinde rahatlarsın... bende merak ettim haldur haldur okadar testten sonra cok sakinledin maşallah... bulantılar kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla bende de yok ama sabahları 4-5 kalkıyorum açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınıyor... bazen direniyorum kalmak istemiyorum ozaman bakıyorum bulantı başlıyor. onun dışında pek bir belirti yok. Gaz sıkıntım var ağrı yapıyor ara ara... bende ctesi gidip kesemi göreceğim inşallah..

Napim beklemekten başka çare yok ki çıldırsam kendime zarar :)) doktoru çok sıkıntı yapıyodum burda adam gbi hastane ve Dr yok ama oda halloldu gbi şükür. İnşallah duyarız minik kalbini. Elma çekirdeği kadarmış şuan kendsi :) sen kaç + oldun ağrıların var mı Rabbim stressiz sıkıntısız bi gebelik yaşatsın inşallah canım benim

tabi canım bekle sakin sakin kalp atışlarınıda gördükten sonra gerile gerile hamişliğin keyfine bakacaz... dr. haletmeniz çok iyi olmuş evet Dr. çok önemli en azından güvenmek gerekiyor. 4+3 oldum ben. vallahi ben çalıştığım için heralde gündüz hiç bişiyim yok... Ama her akşam bişey çıkıyor. dün kasıklarım ağrıyordu önceki gün gaz sancısı...

Hergün bişy çıkmaya devam edecek gibi. Gaz şişkinlik tam gaz devam :)) keseciğini bi kaç güne karından görürsün o zaman Allahın izniyle ❤ 5 kadın doğum doktoru vardı 2si arasında kararsız kaldım. Bu başka bir özel hastane. Doktorun biri bayan biri erkek. Erkek doktor iyi diyolar biliyosn. Sen hangisini önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…