2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sigara içiyo mu :/ çakşır kökü dene birde. Ben aldımda adetten sonra içiririm diyodum kaldı
yok canım sigara içmiyor . alkol da 2 hafta da bir arkadaşlarıyla fazla içmez tadımlık kokusunu bile duymam. çakşır ı denemek istedim fakat eşim almadı kullanan arkadaşları tadı kötü dedi kaldı

Ohh Cok iyi tatlım. doktorun nabız çok diyip yonlendirmeme gibi birşey yapmamış, ona çok sevindim. İnsAllah holter sonucundan birseycik cikmaz, ne zaman takmayı düşünüyorlar?

Ohh Cok iyi tatlım. doktorun nabız çok diyip yonlendirmeme gibi birşey yapmamış, ona çok sevindim. İnsAllah holter sonucundan birseycik cikmaz, ne zaman takmayı düşünüyorlar?
canım 16 mayısta, randevular o kadar dolu ki kardiyoloji bölümünde ancak 16 mayısa gün alabildim. 2 hafta sonra.

Hergun test yapmasından mı bildin

Onu saymiyorum kan testinde sabırlı çıktı artık sabirmi yoksa inatmi :)))

canım 16 mayısta, randevular o kadar dolu ki kardiyoloji bölümünde ancak 16 mayısa gün alabildim. 2 hafta sonra.
İyi cnm, ölçüm cihazın varsa arada bir kendin ölç bak. Kendinde carpinti, nefes darlığı gibi semptomlar hissetmiyorsan büyük ihtimal bir sorun yoktur inşallah. Sen içini ferah tut tamamı cnm

canım Benim hesaplama göre keseyi 3 Mayıs'tan sonra yarından sonra görmesi gerekiyor. Ben 6 Mayıs cumartesi olduğu için 6 mayısta gidim diyorum ama aslında 8-9 Mayıs ta gitsem kalp atışıda görünebilir iyi cihazla..

Kaç haftalık oluyorsun ozaman canım? İnsAllah ilk gitiginde ikisini birden görürsün , gormesende sorun değil iki hafta sonrasında tekrar gidersin:))) sonra ayda bir çağırıyorlar, uzulmustum ilk o kadar uzun beklicem diye gönül isterki bitane USG eve verselerde hergun baksak:))))

benim adetime göre şuan 4+2 ama erken yumurtladım o nedenle 5+0 gibi olduğunu düşünüyorum :) tabi ultrasonla ortaya çıkar cumartesi eğri doğru :)
ya dr. kıvamına geldik maşallah cihaz olsa birde hizmete başlarız...
Hani Hastanelerdeki hasta bakıcılar bir süre sonra kendini Dr. Sanıp Dr. gibi davranmaya başlıyor ya bizim hesap o :)

Hahaha Sen Cok yaşa emiii ay nasıl güldüm, gören bu deli telefona bakip ne gülüyor diyecek :))) aynen hepberaber bı klinik açarız yannii heheh:)))

Öğlen ve akşam yemeklerinden sonra sade maden suyu içtim çok sukur mide problemim ve hazımsızlık olmadi bende bazen öğlen içmedim ama akşamları mutlaka içtim inşallah geçer ama reflu gibiyse mutlaka mide koruyucu iç bayağı yakıyo yoksa
Mide yanmasına ne iyi gelir bişey yesem hemen midem yanıyor kg kaybetmisim

İnsAllah canim insallah benim icimdende hep öyle geçiyor insallahda öyledir beraberce sevinelim burda
Bu arada çok sabırlı çıktın, massallah sana :))))
Canım aslında sabır değil de gözlerimle güzel iki çizgi görseydim koşarak giderdim bugün ama belli belirsiz olunca kandaki negatifi görmek istemedim açıkçası korktum erteledim

Bu kadar net bi belirti kalmaz iğnenin15.günü bence... Yada sen tek örneğisin... Cizgi siliklesmis ama hic zorlanmadan görünüyor yinede. Insallah bebektirrrrr ki öyle gözüküyor
Zaten canım bu da iğne etkisi ise ilk ben varımdır tarihe felan geçerim diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…