yok canım sigara içmiyor . alkol da 2 hafta da bir arkadaşlarıyla fazla içmez tadımlık kokusunu bile duymam. çakşır ı denemek istedim fakat eşim almadı kullanan arkadaşları tadı kötü dedi kaldıSigara içiyo mu :/ çakşır kökü dene birde. Ben aldımda adetten sonra içiririm diyodum kaldı
Yumurtlamaya giriyosan ondan olablr miincelme var ama karnım şiş anlamadım
Hergun test yapmasından mı bildinİnsAllah canim insallahbenim icimdende hep öyle geçiyor insallahda öyledir beraberce sevinelim burda
Bu arada çok sabırlı çıktın, massallah sana :))))
Allah korusun kız :) sağlık sıhhat huzur versinallah korusun canım Rabbimhayra çıkarsın . anlamı hastalıkmış benim rüyamın ama bakalım hayrlısı :)
Canım ben de heyecan diye düşündüm ama doktor heyecan bile olsa en fazla 120 olmalı dedi, panik atak falan geçirdim herhalde o an
gulii7 canım ailemde kalp hastası yok, ölçüm yaptı tekrar 150-151 çıktı. ilaç kullanmadım hiç kardiyologtan randevu aldım, holter takılması gerekecekmiş.
canım 16 mayısta, randevular o kadar dolu ki kardiyoloji bölümünde ancak 16 mayısa gün alabildim. 2 hafta sonra.Ohh Cok iyi tatlım. doktorun nabız çok diyip yonlendirmeme gibi birşey yapmamış, ona çok sevindim. İnsAllah holter sonucundan birseycik cikmaz, ne zaman takmayı düşünüyorlar?
Hergun test yapmasından mı bildin
İyi cnm, ölçüm cihazın varsa arada bir kendin ölç bak. Kendinde carpinti, nefes darlığı gibi semptomlar hissetmiyorsan büyük ihtimal bir sorun yoktur inşallah. Sen içini ferah tut tamamı cnmcanım 16 mayısta, randevular o kadar dolu ki kardiyoloji bölümünde ancak 16 mayısa gün alabildim. 2 hafta sonra.
Merhaba canım, benimde cumartesi kontrolum vardı ve ilk defa kalp atışını canlı canlı duyduk. Sorduğumda 170 atıyor dedi, sorun olsa asil bana söylerdi doktorum çok diye. Bence kafanı takma, 150 fetüs için gayet normal bir parametre)
Saolasin gulumminsAllah hepberaber. 6 mayis ilk kontrol demi kaç haftalık olcan, keseyi görmeye gitcen büyük ihtimal?
Bu aradaZK_ASK bende ilk gittiğimde 6+2ken gittim, vaginal usgle kalb atışı çok derinde geldiğini ve minik atışlarını ekranda gördüğünü söylemişti
Kızlar iğneden sonraki 15. Günüm sizce çizgi gören var mı
canım Benim hesaplama göre keseyi 3 Mayıs'tan sonra yarından sonra görmesi gerekiyor. Ben 6 Mayıs cumartesi olduğu için 6 mayısta gidim diyorum ama aslında 8-9 Mayıs ta gitsem kalp atışıda görünebilir iyi cihazla..
Kaç haftalık oluyorsun ozaman canım? İnsAllah ilk gitiginde ikisini birden görürsün , gormesende sorun değil iki hafta sonrasında tekrar gidersin:))) sonra ayda bir çağırıyorlar, uzulmustum ilk o kadar uzun beklicem diyegönül isterki bitane USG eve verselerde hergun baksak:))))
benim adetime göre şuan 4+2 ama erken yumurtladım o nedenle 5+0 gibi olduğunu düşünüyorum :) tabi ultrasonla ortaya çıkar cumartesi eğri doğru :)
ya dr. kıvamına geldik maşallah cihaz olsa birde hizmete başlarız...
Hani Hastanelerdeki hasta bakıcılar bir süre sonra kendini Dr. Sanıp Dr. gibi davranmaya başlıyor ya bizim hesap o :)
Mide yanmasına ne iyi gelir bişey yesem hemen midem yanıyor kg kaybetmisim
Mide yanmasına ne iyi gelir bişey yesem hemen midem yanıyor kg kaybetmisim
Bu kadar net bi belirti kalmaz iğnenin15.günü bence... Yada sen tek örneğisin... Cizgi siliklesmis ama hic zorlanmadan görünüyor yinede. Insallah bebektirrrrr ki öyle gözüküyorKızlar iğneden sonraki 15. Günüm sizce çizgi gören var mı
Canım aslında sabır değil de gözlerimle güzel iki çizgi görseydim koşarak giderdim bugün ama belli belirsiz olunca kandaki negatifi görmek istemedim açıkçası korktum erteledimİnsAllah canim insallahbenim icimdende hep öyle geçiyor insallahda öyledir beraberce sevinelim burda
Bu arada çok sabırlı çıktın, massallah sana :))))
Zaten canım bu da iğne etkisi ise ilk ben varımdır tarihe felan geçerim diye düşünüyorum :)Bu kadar net bi belirti kalmaz iğnenin15.günü bence... Yada sen tek örneğisin... Cizgi siliklesmis ama hic zorlanmadan görünüyor yinede. Insallah bebektirrrrr ki öyle gözüküyor
Teşekkür ederim canım sen nasılsınben görüyorum canım silik cizgi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?