2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Diğerinde kalp atışı olmamış mıydı Allahım bidaha yaşatmasın eşinle mutluluk gözyaşlarıyla çıkın inşallah hastaneden

hım evet hastane iyi görünüyor ben hiç gitmedim ama... dr. iyimiş online hizmet var diyorsun...

Diğerinde kalp atışı olmamış mıydı Allahım bidaha yaşatmasın eşinle mutluluk gözyaşlarıyla çıkın inşallah hastaneden

evet canım kalp atışını hiç görmedik.. sadece büyüklüğünden durmuş dedi dr.
gitmeden 1 gün önce ben anladım ama ne bilim bu konuları anlamam bişeye yoramadım. ama hisettim bütün gebelik belirtilerim bir anda yok oldu...

Rabbim bidaha yasatmasin cnm ya (

Ah kıyamam. Şu kayıplar olmasa dycem ama Rabbm neye hazrlıyo acıyla bilemeyiz. İmtihan işte... Şmdi herşey güzel olacak inşallah :) hepimiz için

Rabbim bidaha yasatmasin cnm ya (
Ah kıyamam. Şu kayıplar olmasa dycem ama Rabbm neye hazrlıyo acıyla bilemeyiz. İmtihan işte... Şmdi herşey güzel olacak inşallah :) hepimiz için

Amin canım kimseye yaşatmasın ama geçti gitti inşallah gelecek daha güzel olacak... Hep kendime söyledim bunu yaşamaya ihtiyacım vardı...çünkü ben çok iş koliktim hamile kaldığımda zamanı değildi diyip diyip dövündüm.. salak kafam ne zamanı hayatta zamanı biz uydurmuşuz... düzen başka işliyor o çarka karşı durmak ne... benim öyle bir derse ihtiyacım vardı...

Hamile olabilirsin carpinti yorgunluk fln belirti olabilir ki olmayada biliyor ama aserme 8 gunluk olmaz canim.hcg nin bi seviyeye gelmesi lazim.bulamazsa dert etme aserdim yiyemedim diye

Beklenti yok canım ya bat geldi ama gelen yok her zaman gecikiyor zaten olmayı bekliyorum film yolu kesinleşti bana

Hamile olabilirsin carpinti yorgunluk fln belirti olabilir ki olmayada biliyor ama aserme 8 gunluk olmaz canim.hcg nin bi seviyeye gelmesi lazim.bulamazsa dert etme aserdim yiyemedim diye
Yok o istek gecti zaten aksam geldi nerden geldi anlqmadim. Bugun sol arada sag kasigima batma oluyor. Yorgunluk cok hala ortaligi toplamaya gucum yok sanki. Az is yapinca yoruluyorum. Birde bas agrim var biraz.

Evet canım ama idrar testinde güldürücü bir çizgi görmezsem gitmem herAlde

canım idrar da inş. çıkar... ama sonucta dr. sana gel test yapalım demedi... idrar testi sonucun ne olursa olsun yarın git dr. kanda baktır.benim bile kanda 111 çıktı da idrar testim silikti.. ilaç etkiside geçmesi gerektiğine göre...

Benimde...

merhaba kızlar nasılsınız :)
bugün bal tarçın çörek otunu yapmaya unutmuşum akşam yapacam inşallah . başım çok ağrıyor hava sıkıntılı ondan mı bilmiyorum. ellerimde kan çekilmesi oluyor sapsarı oluyor bin sonra normal renge dnüyor. sanırım yumurtluyorum akşam ovu. testi yaptım silik çizgi çıktı

Yok o istek gecti zaten aksam geldi nerden geldi anlqmadim. Bugun sol arada sag kasigima batma oluyor. Yorgunluk cok hala ortaligi toplamaya gucum yok sanki. Az is yapinca yoruluyorum. Birde bas agrim var biraz.
Yani 8 gun icin cok erken belirtiler bunlar.daha yenu yerlesmistr hcg bile salinmaya baslamamis olabilir.o belirtileri hcg yapar.acaba erken mi yumurtladin ki.test yaptin mi

Yani 8 gun icin cok erken belirtiler bunlar.daha yenu yerlesmistr hcg bile salinmaya baslamamis olabilir.o belirtileri hcg yapar.acaba erken mi yumurtladin ki.test yaptin mi
Canim ikk gebeligim degil iki oglum var onlarda da erken hissetmistim zayif bir bunyem var dr dedigine gore erken reakdiyon vermesinin sebebi bunyeyi zorluyor olmasiymis. Demirim dusuk vitaminlerim dusuk surekli ilac kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…