Diğerinde kalp atışı olmamış mıydıöyle canım kısmet herşey eşinle git şahsen ben öncekinde eşimi beklememiştim annemle gitmiştim çok çöktüm annem çok kötü oldu kadıncağız şoka girdi o odada iki adım ileri geri gitti geldi.. hiç gözümün önünden gitmiyor.
Bu şefer eşime dedim kalp atışına birlikte gitcez diye karar aldım.
Evet canım, hastane büyük zaten ve hizmeti güzel. doktorumda aslında İVF doktoru, nedense ilk ona randevu almıştık ve memnun kaldık. cok cana yakin tatli dili, bide Instagram'dan sorum oldumu soruyorum hemen cvp veriyor
insAllah cnm insAllah duyacaksin, yarın gidersen ve duymazdan üzülme eğer doktorun ekranda atışları görüyorsa ortada sorun yok tamami
Diğerinde kalp atışı olmamış mıydıAllahım bidaha yaşatmasın eşinle mutluluk gözyaşlarıyla çıkın inşallah hastaneden
evet canım kalp atışını hiç görmedik.. sadece büyüklüğünden durmuş dedi dr.
gitmeden 1 gün önce ben anladım ama ne bilim bu konuları anlamam bişeye yoramadım. ama hisettim bütün gebelik belirtilerim bir anda yok oldu...
evet canım kalp atışını hiç görmedik.. sadece büyüklüğünden durmuş dedi dr.
gitmeden 1 gün önce ben anladım ama ne bilim bu konuları anlamam bişeye yoramadım. ama hisettim bütün gebelik belirtilerim bir anda yok oldu...
Tez zamanda geçer inşallah canım. Ben de aynı bekliyorum sat 1nisan bat meçhul olunca bu ay rahim filmi inşallahBen iyiyim canım hafifi mide bulantısı dışında. Sen nasılsın?
Rabbim bidaha yasatmasin cnm ya(
Ah kıyamam. Şu kayıplar olmasa dycem ama Rabbm neye hazrlıyo acıyla bilemeyiz. İmtihan işte... Şmdi herşey güzel olacak inşallah :) hepimiz için
Allah razi olsun canım iyi olmaya çalışıyoruz annem daha iyi şükür inşallah tam toparlayacak zamanlaŞükür iyiym canım sen nasılsın nasıl gidiyor? Annen nasıl oldu
Hamile olabilirsin carpinti yorgunluk fln belirti olabilir ki olmayada biliyor ama aserme 8 gunluk olmaz canim.hcg nin bi seviyeye gelmesi lazim.bulamazsa dert etme aserdim yiyemedim diyegunaydin. bata 6 gun kaldi. yumurtlamadan 8 gun gecti. arada kasik agrim var dun aksam cok sol kasigim batti birde burnuma acayip kutur kutur karpuz koktu resmen. esim aradi gecenin koru bulamadi ama aklimdan cikmadi bugun alacak. carpinyim oluyor cabuk yoruluyorum. sizce hamile miyim? birde sarimsi akintim var. kan testi ne zmn yaptirmaliyim?
Beklenti yok canım ya bat geldi ama gelen yok her zaman gecikiyor zaten olmayı bekliyorum film yolu kesinleşti banaİyim canimcim Cok sukur Sen nasılsın? Bulantilarim çok şükür azaldı arada bir geliyor geliyor koku hassasiyeti devam bide akşamları nedense hazımsızlık oluyor sanki, böyle balon gibi şişmiş hissediyorum kendimi. Allah'tan maden suyu var o hafifletiyor :)))
Bulantilarim benim haftadan sonra başladı çok merak edip soruyorsun ya geldiğinde bu kadar hevesli olmiyacaksin emin olinsallah ya hafiften yada hiç bulantı yasamasin
Gunaydin tatlusimm biz iyiz Sen nasılsın? Bat kaçtı cnm? Varmı yakınlarda bı beklenti?
Evet canım ama idrar testinde güldürücü bir çizgi görmezsem gitmem herAldedur şekerim dur... okadar test yaptın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik umutsuzluk olmaz.. Sanırım yarın dr. gitcektin dimi zaten...
CAnım ne biliyim belirtilerim azaldı sanki hiç umudum kalmadı okul da bile ders anlatırken hiç canım istemedi okul bitse diye bekliyorum şükür ki bir ders kaldıSen yorum yapma eve gdnce test yap yeter:)
Beklenti yok canım ya bat geldi ama gelen yok her zaman gecikiyor zaten olmayı bekliyorum film yolu kesinleşti bana
Yok o istek gecti zaten aksam geldi nerden geldi anlqmadim. Bugun sol arada sag kasigima batma oluyor. Yorgunluk cok hala ortaligi toplamaya gucum yok sanki. Az is yapinca yoruluyorum. Birde bas agrim var biraz.Hamile olabilirsin carpinti yorgunluk fln belirti olabilir ki olmayada biliyor ama aserme 8 gunluk olmaz canim.hcg nin bi seviyeye gelmesi lazim.bulamazsa dert etme aserdim yiyemedim diye
Evet canım ama idrar testinde güldürücü bir çizgi görmezsem gitmem herAlde
Çıkışta kan versen ne guzel olurCAnım ne biliyim belirtilerim azaldı sanki hiç umudum kalmadı okul da bile ders anlatırken hiç canım istemedi okul bitse diye bekliyorum şükür ki bir ders kaldı
Benimde...Amin canım kimseye yaşatmasın ama geçti gitti inşallah gelecek daha güzel olacak... Hep kendime söyledim bunu yaşamaya ihtiyacım vardı...çünkü ben çok iş koliktim hamile kaldığımda zamanı değildi diyip diyip dövündüm.. salak kafam ne zamanı hayatta zamanı biz uydurmuşuz... düzen başka işliyor o çarka karşı durmak ne... benim öyle bir derse ihtiyacım vardı...
Yani 8 gun icin cok erken belirtiler bunlar.daha yenu yerlesmistr hcg bile salinmaya baslamamis olabilir.o belirtileri hcg yapar.acaba erken mi yumurtladin ki.test yaptin miYok o istek gecti zaten aksam geldi nerden geldi anlqmadim. Bugun sol arada sag kasigima batma oluyor. Yorgunluk cok hala ortaligi toplamaya gucum yok sanki. Az is yapinca yoruluyorum. Birde bas agrim var biraz.
Canim ikk gebeligim degil iki oglum var onlarda da erken hissetmistim zayif bir bunyem var dr dedigine gore erken reakdiyon vermesinin sebebi bunyeyi zorluyor olmasiymis. Demirim dusuk vitaminlerim dusuk surekli ilac kullaniyorum.Yani 8 gun icin cok erken belirtiler bunlar.daha yenu yerlesmistr hcg bile salinmaya baslamamis olabilir.o belirtileri hcg yapar.acaba erken mi yumurtladin ki.test yaptin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?