- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 33
- 29
Kızlar progestan kullanıyorum şuan benim regle 9 var bugün pembemsi hafif koyu ya yakın kanama şeklinde hafif bı lekem oldu adet mı geliyor yoksa bu ilaç mı yaptı bilgisi olan varmı
Evet canım öyleymiş ilk olacak benim de bekliyorum işte. Hayırlısı. Allah razi olsuninsAllah tez zamanda Rabbim sifani verir ve yüzünüzü guldururfilm adeten sonrami çekiliyor?
Canım idrar testi bugün negatif umudum hiç kalmadı tutmadı bence bende hissediyorum şu an adetimi bekleyim diyorum gidip negatif kan sonucunu görmek de istemiyorum eşim de olsun diyor ama bakalımcanım idrar da inş. çıkar... ama sonucta dr. sana gel test yapalım demedi... idrar testi sonucun ne olursa olsun yarın git dr. kanda baktır.benim bile kanda 111 çıktı da idrar testim silikti.. ilaç etkiside geçmesi gerektiğine göre...
Canım idrar negatif kan da bence büyük ihtimal negatiftirÇıkışta kan versen ne guzel olur
Canım idrar testi bugün negatif umudum hiç kalmadı tutmadı bence bende hissediyorum şu an adetimi bekleyim diyorum gidip negatif kan sonucunu görmek de istemiyorum eşim de olsun diyor ama bakalım
İnşallah canım ...neyse canım hakkında hayırlısı olsun... üzme kendini inşallah yanılırsın ne diyim...
Ben sana hiç bişy demiyorum kanla idrarı bir tutuyorsunya. Tamam gitmeCanım idrar negatif kan da bence büyük ihtimal negatiftir
Buraya yazdktan sonra uyumuşum 3 gbi. şmdi uyandımneyse canım hakkında hayırlısı olsun... üzme kendini inşallah yanılırsın ne diyim...
Şimdi gidiyorum canım kana hadi hayırlısı ne çıkacak bakalımBen sana hiç bişy demiyorum kanla idrarı bir tutuyorsunya. Tamam gitme
Bu arada bugün erken gebelik testim almıştım 2 dakikada sonuç diyor ya baktım iki dakika da birşey çıkmıyor çöpe attım umudum da kesilmişti şimdi ise baktım çok silik bir çizgi var gibi çöpe atmıştım üstüne çay dökülmüş :)Ben sana hiç bişy demiyorum kanla idrarı bir tutuyorsunya. Tamam gitme
Ayy hayırlı müjdeli haberle gel inşallah bekliyorumm haberiniŞimdi gidiyorum canım kana hadi hayırlısı ne çıkacak bakalım
Dua et canım inş pozitif görürüm kan daBen sana hiç bişy demiyorum kanla idrarı bir tutuyorsunya. Tamam gitme
Silik çizgiyi gördün mü testin kendi çizgisi değil demi pembe gibi miAyy hayırlı müjdeli haberle gel inşallah bekliyorumm haberini
Resmden anlaşılmıyor canım. Şu gebelik testine güvenip iş yapma artk. Neyseki kan vermeye gidiyosn. Hadi bakalım. Güzel bi sonuç çıksın inşallah hayırlı sağlıkla gelmiş olsun bebeciğinBu arada bugün erken gebelik testim almıştım 2 dakikada sonuç diyor ya baktım iki dakika da birşey çıkmıyor çöpe attım umudum da kesilmişti şimdi ise baktım çok silik bir çizgi var gibi çöpe atmıştım üstüne çay dökülmüş :)
GördümmmmmmmmmmmSilik çizgiyi gördün mü testin kendi çizgisi değil demi pembe gibi mi
Testin çizgisi değildir inş :) çok silik ama hafi hayırlısı gidiyorum ne çıkacak bakalım Allah'ım inş güzel haberler verdirir banaGördümmmmmmmmmmm
Evettt bakalım az kaldı umudunu yitirme testte çizgi var evet. Gebelik zaten kaç gündür hepimiz diyoruz var gibi bilmiyoruz bi kaç saate belli olur hayırlısı olsun hayırla gelsin sağlığıyla. Tek derr Hamile kalmak değil Rabbim sorun sıkıntı olmadan yaşatsınTestin çizgisi değildir inş :) çok silik ama hafi hayırlısı gidiyorum ne çıkacak bakalım Allah'ım inş güzel haberler verdirir bana
Bu arada bugün erken gebelik testim almıştım 2 dakikada sonuç diyor ya baktım iki dakika da birşey çıkmıyor çöpe attım umudum da kesilmişti şimdi ise baktım çok silik bir çizgi var gibi çöpe atmıştım üstüne çay dökülmüş :)
Canım verdim kan bakalım inş güzel çıkar sonuç inşBende görüyorum cnm hadi inşallah güzel bir sonuçla gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?