2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar progestan kullanıyorum şuan benim regle 9 var bugün pembemsi hafif koyu ya yakın kanama şeklinde hafif bı lekem oldu adet mı geliyor yoksa bu ilaç mı yaptı bilgisi olan varmı

Kızlar progestan kullanıyorum şuan benim regle 9 var bugün pembemsi hafif koyu ya yakın kanama şeklinde hafif bı lekem oldu adet mı geliyor yoksa bu ilaç mı yaptı bilgisi olan varmı

hiç bir yorum yapmasam daha iyi ama yumurtluyor olabilir misin? bu kadar erken adet olacağını sanmam ama...

Canım idrar testi bugün negatif umudum hiç kalmadı tutmadı bence bende hissediyorum şu an adetimi bekleyim diyorum gidip negatif kan sonucunu görmek de istemiyorum eşim de olsun diyor ama bakalım

Canım idrar testi bugün negatif umudum hiç kalmadı tutmadı bence bende hissediyorum şu an adetimi bekleyim diyorum gidip negatif kan sonucunu görmek de istemiyorum eşim de olsun diyor ama bakalım

neyse canım hakkında hayırlısı olsun... üzme kendini inşallah yanılırsın ne diyim...

neyse canım hakkında hayırlısı olsun... üzme kendini inşallah yanılırsın ne diyim...
Buraya yazdktan sonra uyumuşum 3 gbi. şmdi uyandımhergün 3 saat uyutuyo beni dünde 6dan 9a kadar uyumuşum akşam.. Ne ev işi yapabiliyorum ne baska bişy başımı kaldıramıyorum millette kusma haf safhada bende de bu. Acaba bi hormon mu yukseliyo normal mi bu kadar olması sence

Ben sana hiç bişy demiyorum kanla idrarı bir tutuyorsunya. Tamam gitme
Bu arada bugün erken gebelik testim almıştım 2 dakikada sonuç diyor ya baktım iki dakika da birşey çıkmıyor çöpe attım umudum da kesilmişti şimdi ise baktım çok silik bir çizgi var gibi çöpe atmıştım üstüne çay dökülmüş :)

Eklentiler

• IMG_3136.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 45
Resmden anlaşılmıyor canım. Şu gebelik testine güvenip iş yapma artk. Neyseki kan vermeye gidiyosn. Hadi bakalım. Güzel bi sonuç çıksın inşallah hayırlı sağlıkla gelmiş olsun bebeciğin

Testin çizgisi değildir inş :) çok silik ama hafi hayırlısı gidiyorum ne çıkacak bakalım Allah'ım inş güzel haberler verdirir bana
Evettt bakalım az kaldı umudunu yitirme testte çizgi var evet. Gebelik zaten kaç gündür hepimiz diyoruz var gibi bilmiyoruz bi kaç saate belli olur hayırlısı olsun hayırla gelsin sağlığıyla. Tek derr Hamile kalmak değil Rabbim sorun sıkıntı olmadan yaşatsın

Bende görüyorum cnm hadi inşallah güzel bir sonuçla gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…