- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım verdim kanı inş güzel çıkar dua et nolurEvettt bakalım az kaldı umudunu yitirme testte çizgi var evet. Gebelik zaten kaç gündür hepimiz diyoruz var gibi bilmiyoruz bi kaç saate belli olur hayırlısı olsun hayırla gelsin sağlığıyla. Tek derr Hamile kalmak değil Rabbim sorun sıkıntı olmadan yaşatsın
Canım testin kontrol çizgisi olamaz değil mi gri mi olurdu bu ne renk pembe gibi mi biliyorum çok soru sordum kusura bakmaBende görüyorum cnm hadi inşallah güzel bir sonuçla gelirsin
Hakkında hayırlısı canım İnşallah güzel sonuç alırsın beni de ekle bakıyorum ama seni merak ediyorumCanım verdim kan bakalım inş güzel çıkar sonuç inş
Nasıl ekliyoruz bilmiyorum ki :) anlatsana. Bu konuda çok cahilimHakkında hayırlısı canım İnşallah güzel sonuç alırsın beni de ekle bakıyorum ama seni merak ediyorum
Canım testin kontrol çizgisi olamaz değil mi gri mi olurdu bu ne renk pembe gibi mi biliyorum çok soru sordum kusura bakma
yo olmadım eli kulağında gıbı 3 gundur sancısı var kendısıyok 5inde falan olmalıyım işte dun test yaptm negatf bıde sabah yapcam bı bakım ama oda negatıf olcakta hayırlısı yacanım ne oldu regle mi oldun? yoksa yine karamsarlık mı yapıyorsun?
sonuç kaçta cıkıcak canm olaya dahıl olmasamda takıpteyım şu an ezan okunuyor su ezanların hurmetıne guzel bı sonuçla gel hadıCanım testin kontrol çizgisi olamaz değil mi gri mi olurdu bu ne renk pembe gibi mi biliyorum çok soru sordum kusura bakma
Canjm çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama sonuç negatif maalesef herkese çok tşk ederim destekleri için inş başka bir zaman yine görüşürüz kendinize iyi bakınsonuç kaçta cıkıcak canm olaya dahıl olmasamda takıpteyım şu an ezan okunuyor su ezanların hurmetıne guzel bı sonuçla gel hadı
Allah hayırlısını versin canım yaa. Üzüldüm senin adına. Umudun vardı biliyorum çizgiler hiç gitmedi çünkü. Rabbim hayr etsin Allah a emanet olArkadaşlar bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ederim ama maalesef sonuç negatif bir süre girmeyeceğim buraya da hamişler inş sağlıkla kucağınıza alırsınız hamile kalmak isteyenler de en koşa sürede kalırlar inş öpüyorum herkesi
hayırlısı canm bızde onumyzdekı aylara ınşallahCanjm çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama sonuç negatif maalesef herkese çok tşk ederim destekleri için inş başka bir zaman yine görüşürüz kendinize iyi bakın
İlk oglumda ayniydim bende. Esim yastiklari saklardi kafami koyar uyurdum.Buraya yazdktan sonra uyumuşum 3 gbi. şmdi uyandımhergün 3 saat uyutuyo beni dünde 6dan 9a kadar uyumuşum akşam.. Ne ev işi yapabiliyorum ne baska bişy başımı kaldıramıyorum millette kusma haf safhada bende de bu. Acaba bi hormon mu yukseliyo normal mi bu kadar olması sence
İkinci oglumu 9 ay sonunda buldum. Tsh yuksekmis meger dusurunce oldu. İnsAllah seninde twz vakitte gelir canim. Hormon twstlerini yaptirdin mi?Benimde batima 3 gun kaldi adet alacak gibiydim ateşim falanda vardi bugün hepsi gecti bu ay 9. Ay yim rabbim herkese hayırlı siyla nasip etsin gun icerisinde kendimi oyaliyorum offf
Canim sen ne zmndir bekliyorsun?hayırlısı canm bızde onumyzdekı aylara ınşallah
Benim iki oglumda onde giderdi hep. Sekerin normalse sikinti yok cnm bence.Bugün kontrollerin adete göre önde gidiyor normalmiki birde doktor hiç iri çocuk dogurdunmu diye sordu bu ikinci sorusu kan hapı vedi 4 hafta sonra kontrol yine siz ne yaptınız ninemin her sabah pekmez ictiriyo birde hamur işi haftada 3 kez ghe bu arada 65 kg olmuşum 10 kg almisim normalmi
Kendi kilon icin hamurisini kes biraz balik et tuket ekmegi sekeri azalt dozunda yeBugün kontrollerin adete göre önde gidiyor normalmiki birde doktor hiç iri çocuk dogurdunmu diye sordu bu ikinci sorusu kan hapı vedi 4 hafta sonra kontrol yine siz ne yaptınız ninemin her sabah pekmez ictiriyo birde hamur işi haftada 3 kez ghe bu arada 65 kg olmuşum 10 kg almisim normalmi
Ben olsam yinede test yapardim meraktan.madem belirtilerim cikiyor :)Canim ikk gebeligim degil iki oglum var onlarda da erken hissetmistim zayif bir bunyem var dr dedigine gore erken reakdiyon vermesinin sebebi bunyeyi zorluyor olmasiymis. Demirim dusuk vitaminlerim dusuk surekli ilac kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?