2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım verdim kanı inş güzel çıkar dua et nolur

canım ne oldu regle mi oldun? yoksa yine karamsarlık mı yapıyorsun?
yo olmadım eli kulağında gıbı 3 gundur sancısı var kendısıyok 5inde falan olmalıyım işte dun test yaptm negatf bıde sabah yapcam bı bakım ama oda negatıf olcakta hayırlısı ya

Canım testin kontrol çizgisi olamaz değil mi gri mi olurdu bu ne renk pembe gibi mi biliyorum çok soru sordum kusura bakma
sonuç kaçta cıkıcak canm olaya dahıl olmasamda takıpteyım şu an ezan okunuyor su ezanların hurmetıne guzel bı sonuçla gel hadı

yıne adet yaklaştı yıne ben sankı dunya yıkılmılta altında kalmışım mıduna gırdım
hep hayırlısı dıyorum isyan etmıyorum haşa etmemde ama içimde burkulmuyor değil napayım dıye onumuzdekı ay planlarındayım..
içime bı ukte gıbı oturuyo tam gogüs kafesının ustunde bı sıkıntı anlatamıyorum sabah test yapcam yıne negatıfse bu sefer kabullenıp dırek iyi bi doktor araşrtp klomen artı takıp yaptırcam dananın kuyrugu kopsun hanı bu ay yumurtlama donemı kasmadım da kendımı olursa dıye bı boşverdım sonrası asıl mesele acaba oldumu varmı yokmu suan dudaklarım yara içinde neden bat yaklaştı ya :)) bailadım kemırmelere çok mu zorluyorum dıyorum acab ıllakı ıstıyorum mu dıyorum hayır
hayırlısı olsun ama gonlumdekını de hayırlı kıl dıyorum..
NASİPTEN OTE KOY YOK..
Sadece bı bekleyiş ama sonu var mı yokmu onuda bılmıyorum.
belirtilerı bıle arastran bn ona bıle takılmıyorum.
her ay pozıtıf testlerle yaşadığım o sevıncı bı 0 la yıkıyodum sankı o an yutkunamıyodum kursagımda sıkısmış gıbı aglamak ıstydm onuda yapamıydum sadece dişlerimi sıkarak susuyrdum
bu ay en azından sevındım yalandan pozıtıf gormediğime cok uzun oldu k.b.
ama ınanıyorum mucızem benı beklıyor o kucuk burunlu mınık ayaklı mucızem beklıyor cunku annesıde onu beklıyor

sonuç kaçta cıkıcak canm olaya dahıl olmasamda takıpteyım şu an ezan okunuyor su ezanların hurmetıne guzel bı sonuçla gel hadı
Canjm çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama sonuç negatif maalesef herkese çok tşk ederim destekleri için inş başka bir zaman yine görüşürüz kendinize iyi bakın

Allah hayırlısını versin canım yaa. Üzüldüm senin adına. Umudun vardı biliyorum çizgiler hiç gitmedi çünkü. Rabbim hayr etsin Allah a emanet ol

İlk oglumda ayniydim bende. Esim yastiklari saklardi kafami koyar uyurdum.

Benimde batima 3 gun kaldi adet alacak gibiydim ateşim falanda vardi bugün hepsi gecti bu ay 9. Ay yim rabbim herkese hayırlı siyla nasip etsin gun icerisinde kendimi oyaliyorum offf
İkinci oglumu 9 ay sonunda buldum. Tsh yuksekmis meger dusurunce oldu. İnsAllah seninde twz vakitte gelir canim. Hormon twstlerini yaptirdin mi?

Bugün kontrollerin adete göre önde gidiyor normalmiki birde doktor hiç iri çocuk dogurdunmu diye sordu bu ikinci sorusu kan hapı vedi 4 hafta sonra kontrol yine siz ne yaptınız ninemin her sabah pekmez ictiriyo birde hamur işi haftada 3 kez ghe bu arada 65 kg olmuşum 10 kg almisim normalmi

Benim iki oglumda onde giderdi hep. Sekerin normalse sikinti yok cnm bence.

Kendi kilon icin hamurisini kes biraz balik et tuket ekmegi sekeri azalt dozunda ye

Canim ikk gebeligim degil iki oglum var onlarda da erken hissetmistim zayif bir bunyem var dr dedigine gore erken reakdiyon vermesinin sebebi bunyeyi zorluyor olmasiymis. Demirim dusuk vitaminlerim dusuk surekli ilac kullaniyorum.
Ben olsam yinede test yapardim meraktan.madem belirtilerim cikiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…