2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben nasl kaciririm bu haberi . Hamilemisinnn hadi gözün aydın hayırlı olsun

Kuzum kendini boşa harap ediyorsun. Şöyle düşün daha sadece normal denedn hc bir şekilde tedavi olmadin hele bir tedaviye geç bir bak ne bileym bu stresle kendini harap ediyorsun olacağı varsada olmuyo gbi senin kadr stres yapanı görmedim bn daha hiç? Sen dediğim şeyi yaptrmismiydin?

ya cok üzüldüm gerçekten ama üzme kendini inşallah allah seninde yüzünü güldürecek...
ya bu hormonlar beni mafetti resmen ağlıyorum... canım cok üzüldüm ....

Kızlar selam, iki tane düşük yaşadım6 ve 7 haftalarda doktor genetık tahlılı ıstedı ve tahlıl sonucuna gore MTHFR C667T heterezigot ve Faktör II G20210A heterezigot cıktı. doktor corasprin verdi ve hamile kalınca ıgneye baslayacagımı soyledı. bu sonuclara gore gebelık rısklı gebelık grubuna mı gırıyor. bılen varmı

canım bu konular bizi aşar pek yardımcı olabileceğimizi düşünmüyorum. Ama bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız var kendisi hamile ve yoğun işinden pek giremiyor belki o sana yardımcı olabilir. etiketledim.... michie

çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…