- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Oglumda 4 gun kala cikmisti. Yine 4 gun kala yapacagim.su an kasiklarim batiyor ve usuyorum.Ben olsam yinede test yapardim meraktan.madem belirtilerim cikiyor :)
Evet canım herşey normal folikasit içe içe folik oldumİkinci oglumu 9 ay sonunda buldum. Tsh yuksekmis meger dusurunce oldu. İnsAllah seninde twz vakitte gelir canim. Hormon twstlerini yaptirdin mi?
Can'ım sen nasılsın bayadır sende burdasın hakkımızda hayırlı olsunBen olsam yinede test yapardim meraktan.madem belirtilerim cikiyor :)
ben corekotu kiru yaptigim ay hamile kaldim denedin mi hic birde gun asiri.iliski olduEvet canım herşey normal folikasit içe içe folik oldum
Hiç yapmadık denemekte fayda var su bat atlatayım yaparım inşlhben corekotu kiru yaptigim ay hamile kaldim denedin mi hic birde gun asiri.iliski oldu
Kaç kg aldin ben 8 kg almıştım 7 kg dusmusum 55 başladığım 62 kg dayim
Ben nasl kaciririm bu haberi . Hamilemisinnnay hadi canım artık kalp atışını duyarsın inşallah gittiğinde rahatlarsın... bende merak ettim haldur haldur okadar testten sonra cok sakinledin maşallah... bulantılar kişiye göre değişiyor anladığım kadarıyla bende de yok ama sabahları 4-5 kalkıyorum açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınıyor... bazen direniyorum kalmak istemiyorum ozaman bakıyorum bulantı başlıyor. onun dışında pek bir belirti yok. Gaz sıkıntım var ağrı yapıyor ara ara... bende ctesi gidip kesemi göreceğim inşallah..
Kuzum kendini boşa harap ediyorsun. Şöyle düşün daha sadece normal denedn hc bir şekilde tedavi olmadin hele bir tedaviye geç bir bak ne bileym bu stresle kendini harap ediyorsun olacağı varsada olmuyo gbi senin kadr stres yapanı görmedim bn daha hiç?yıne adet yaklaştı yıne ben sankı dunya yıkılmılta altında kalmışım mıduna gırdım
hep hayırlısı dıyorum isyan etmıyorum haşa etmemde ama içimde burkulmuyor değil napayım dıye onumuzdekı ay planlarındayım..
içime bı ukte gıbı oturuyo tam gogüs kafesının ustunde bı sıkıntı anlatamıyorum sabah test yapcam yıne negatıfse bu sefer kabullenıp dırek iyi bi doktor araşrtp klomen artı takıp yaptırcam dananın kuyrugu kopsun hanı bu ay yumurtlama donemı kasmadım da kendımı olursa dıye bı boşverdım sonrası asıl mesele acaba oldumu varmı yokmu suan dudaklarım yara içinde neden bat yaklaştı ya :)) bailadım kemırmelere çok mu zorluyorum dıyorum acab ıllakı ıstıyorum mu dıyorum hayır
hayırlısı olsun ama gonlumdekını de hayırlı kıl dıyorum..
NASİPTEN OTE KOY YOK..
Sadece bı bekleyiş ama sonu var mı yokmu onuda bılmıyorum.
belirtilerı bıle arastran bn ona bıle takılmıyorum.
her ay pozıtıf testlerle yaşadığım o sevıncı bı 0 la yıkıyodum sankı o an yutkunamıyodum kursagımda sıkısmış gıbı aglamak ıstydm onuda yapamıydum sadece dişlerimi sıkarak susuyrdum
bu ay en azından sevındım yalandan pozıtıf gormediğime cok uzun oldu k.b.
ama ınanıyorum mucızem benı beklıyor o kucuk burunlu mınık ayaklı mucızem beklıyor cunku annesıde onu beklıyor
Arkadaşlar bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ederim ama maalesef sonuç negatif bir süre girmeyeceğim buraya da hamişler inş sağlıkla kucağınıza alırsınız hamile kalmak isteyenler de en koşa sürede kalırlar inş öpüyorum herkesi
Ben nasl kaciririm bu haberi . Hamilemisinnnhadi gözün aydın hayırlı olsun
Kızlar selam, iki tane düşük yaşadım6 ve 7 haftalarda doktor genetık tahlılı ıstedı ve tahlıl sonucuna gore MTHFR C667T heterezigot ve Faktör II G20210A heterezigot cıktı. doktor corasprin verdi ve hamile kalınca ıgneye baslayacagımı soyledı. bu sonuclara gore gebelık rısklı gebelık grubuna mı gırıyor. bılen varmı
canım bu konular bizi aşar pek yardımcı olabileceğimizi düşünmüyorum. Ama bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız var kendisi hamile ve yoğun işinden pek giremiyor belki o sana yardımcı olabilir. etiketledim....michie
çok teşekkür ederim canım
İyiyim canım sen nasılsın? Takip ediyorum hepinizi :) Pazartesi mi gideceksin doktora?günaydın canım nasılsınokeanoss00
İyiyim canım sen nasılsın? Takip ediyorum hepinizi :) Pazartesi mi gideceksin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?