- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Canım her yapacağın şey anlık fayda edecek bu illet çekilmek zorunda kalıyor maalesef. Beni biraz olsun rahatlatan şeyleri yazayım sana dene istersen. Ayva, sarı leblebi ve limonlu( limonu içine kendim skıyordum sade sodaya) maden suyu. Bir de mide yanmalarım başlayana kadar bildiğin dilim limon yemiştim :) Beyaz leblebi de iyi gelir diyorlar ama ben denemedim.iyi olmana cok sevindim..çalışmadığım için ctesi gideceğim canım... benim bulantılarım başladı... dünden beri cok fenayım.. bir önerin olur muı?
Canım her yapacağın şey anlık fayda edecek bu illet çekilmek zorunda kalıyor maalesef. Beni biraz olsun rahatlatan şeyleri yazayım sana dene istersen. Ayva, sarı leblebi ve limonlu( limonu içine kendim skıyordum sade sodaya) maden suyu. Bir de mide yanmalarım başlayana kadar bildiğin dilim limon yemiştim :) Beyaz leblebi de iyi gelir diyorlar ama ben denemedim.
Çubuk kraker de var onu yazmayı unutmuşum :) Bulantıların ne şekilde? Sadece sabahları mı bulanıyor yoksa tüm gün mü?okey çok sağol canım alım elimin altında olsunlar da deneye deneye bende bulurum bana iyi geleni.. çok sağolasın...
şöyle sabah cok aç uyanıyorım... o dakka hemen yemezsem bulantı başlıyor... aslında yiyince geçiyordu. ama dün öğlenden beri yesemde yemesemde bulanır oldu... su içiyorum bu seferde daha cok bulandırıyor. Dün akşam yemek yiyemedim bulantıdan... böyle işte sanki sürekli bulancakmış gibi dünden beri...Çubuk kraker de var onu yazmayı unutmuşum :) Bulantıların ne şekilde? Sadece sabahları mı bulanıyor yoksa tüm gün mü?
Amin canmgerçek kaçırmışmısın sen ya.... sağol canım benim darısı isteyen tüm arkdaşların başına...
Yataktan kalkmadan kraker yemek biraz olsun hafifletiyor bilgin olsun canım. Anlattıkların benim yaşadıklarıma benziyor. Tez vakitte geçsin inşallah.şöyle sabah cok aç uyanıyorım... o dakka hemen yemezsem bulantı başlıyor... aslında yiyince geçiyordu. ama dün öğlenden beri yesemde yemesemde bulanır oldu... su içiyorum bu seferde daha cok bulandırıyor. Dün akşam yemek yiyemedim bulantıdan... böyle işte sanki sürekli bulancakmış gibi dünden beri...
Evet canm riskli gebelige giriyor . Geçmiş olsun inslh br daha yasamazsn bnde 2 dusuk ardından 3.kez hamileym suan iyi çok şükür gebeliğin başından beri iğne ve coraspin kullanıyorum.Kızlar selam, iki tane düşük yaşadım6 ve 7 haftalarda doktor genetık tahlılı ıstedı ve tahlıl sonucuna gore MTHFR C667T heterezigot ve Faktör II G20210A heterezigot cıktı. doktor corasprin verdi ve hamile kalınca ıgneye baslayacagımı soyledı. bu sonuclara gore gebelık rısklı gebelık grubuna mı gırıyor. bılen varmı
Canım mide bulantını hafife alma şuan hamile olmadığına göre başka bir sorun olabilir. Benim bir tanıdığıma bulantı ve kusma sebebiyle stent takıldı. İdrar yollarında daralma olmuş o da böbrekleri şişirmiş. Senin böyle olacak diye demiyorum ama bir doktora git bence.Günaydın kızlar !
bi sorum olacak afedersiniz ama ilişki sırasında sol kasımda ağrı oluştu neden olabilir bilgisi olan varmı ?
sabah akşam migde bulantım ve öğürmem var kist falan mı oluyor ki anlayamadım
Yataktan kalkmadan kraker yemek biraz olsun hafifletiyor bilgin olsun canım. Anlattıkların benim yaşadıklarıma benziyor. Tez vakitte geçsin inşallah.
Sen de bizim için öylesin tatlım. Ben başka topiklere de bakıyorum ama burayı hiç bırakmadım sizler için :) İyi ki varsınız.sağol canım benim çubuk krakeride cok severim zaten... :)allah razı olsun dün eşime diyorum cok bulanıyor ne yapalım bakıyor suratıma neyse ben bizim kızlara sorar öğrenirim dedim... Bizim kızlar ? diyor buradaki ortamı tahmin bile edemez vallahi anlatmadım... çok güzel burası özellikle bu konudaki arkadaşlarım hepsi pırlanta benim için...
Sen de bizim için öylesin tatlım. Ben başka topiklere de bakıyorum ama burayı hiç bırakmadım sizler için :) İyi ki varsınız.
Evet canm riskli gebelige giriyor . Geçmiş olsun inslh br daha yasamazsn bnde 2 dusuk ardından 3.kez hamileym suan iyi çok şükür gebeliğin başından beri iğne ve coraspin kullanıyorum.
3 gün önceye kadar bir iki nefes şeklinde devam ediyordum akşamları eşimden. 3 gündür ağzıma sürmedim. İnşallah daha sürmem. Eşim yok ondan içmedim. O içince dayanamıyorum ya.aynen canım öyle vallahi... burada güzel bir enerji yakaladık allah hepimizi yüzünde gülücekler açsın ...
bu arada sana sigarayı soracağım... ne yaptın bıraktın mı?
3 gün önceye kadar bir iki nefes şeklinde devam ediyordum akşamları eşimden. 3 gündür ağzıma sürmedim. İnşallah daha sürmem. Eşim yok ondan içmedim. O içince dayanamıyorum ya.
Doktorunun tecrubasine bağlı bn degistirmedim canm normal özel doktoruma devam ettim . Canm bn 5kilo bile kaldirmadm bol su ictm ilk zamanlar limon suyu ictm başka brsey yapmadm yani kendini zorlama dikkat et ama normal hayatına devam et. :) Riskli gebelik doktorunu diyorsun sende ona ilk hamile kaldığında gidip kendine Gore iğne dozu ayarlatabilirsin . Veya arada gidebilirsin surekli gitmene gerk yok eğer gerk görürse yönlendirir zatn doktorun.ben şuan coraspirne başladım hamile kalıncada iğne verdi doktor. bunun için ekstra dikkat etmem gerkeen bişey varmı canım . birde riskli gebeliklerde ilgilenen doktorlar varmış .doktor değiştirmeye gerek varmı çok özel bir durummu bilemedim. benmde olursa inş 3. olacak..
Doktorunun tecrubasine bağlı bn degistirmedim canm normal özel doktoruma devam ettim . Canm bn 5kilo bile kaldirmadm bol su ictm ilk zamanlar limon suyu ictm başka brsey yapmadm yani kendini zorlama dikkat et ama normal hayatına devam et. :) Riskli gebelik doktorunu diyorsun sende ona ilk hamile kaldığında gidip kendine Gore iğne dozu ayarlatabilirsin . Veya arada gidebilirsin surekli gitmene gerk yok eğer gerk görürse yönlendirir zatn doktorun.
Hayirli sabahlar arkadaşlar.. Aylardir girmiyordm foruma bu ay yine tedaviye basladik tutamadm kendimi tecrübeli arkadaşlarla sohbet ve durum degerlendirmesi iyi gelir diye düsündüm
Catlatma ignesinin 12. Günündeyim.. 9. 11. Ve 12 gün idrar testi yaptim hepsinde silik cizgi belirdi sadece bugünkü daha cabuk belirdi ama yine silikti.. Ve 11. Günü yani dün kan tahlili yaptirdim 16.16 cikti.. Doktorum hemen sevinme dedi yarn tekrar yaptrcam ama korkuyorum ya deger düşmüşse diye.. Belirtide sadece degisik ve hafif bi karin agrisi.. Daha dogrusu gerilme gibi göbeklen aşagisi.. Geri kalan hersey adet belirtisi gibi.. Akintimda kupkuru adet olmadan önce böyle olurdu.. Of beklemek cok zorr.. Igne etkisimidir sizce tecrübeleriniz varsa paylasirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?