2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

o süper bende öğrendiğimden beri sigara almadım. kalan paketimi çok başıma vurunca içiyorum. inşallah miğde bulantılarım azsında onuda içmeyeyim... resmen bırakamaycak gibiyim ya...

Bende sigara içiyordum ama öğrendiğim andan beri 4 gündür 1 nefes bile çekmedim.
İradenizi koruyun içmeyin ya okeanoss00

yani aslında düşük döngünü kısalmış gibi görünüyor. bir öncekini baz alabilirsin. Bu ay adet olursan (İnşallah olmazsın) belli olur. sen 28 günü baz al ama önceki döngünüde aklından çıkarma sonuçta eskiye döner genelde...

ben yumurtlama takıbı yapmadıgım ıcın emın oalmadım. 13. gun aşırı bır akıntı geldı yumurtlama akıntıısı ondan ıskıllendım dongum mu kısaldı acaba dıye

Aşılama ve iğne hakkında bilgim yok ancak hamileliğimi 4 gün önce öğrendim son ana kadar test yapmak istemedim çünkü adet belirtilerinin tamamını şiddetli yaşıyordum. Adet belirtileri de hamileliğe haberci olabiliyor. Yumurtalık bölgesinde karnın altında sertlik göğüs ağrısı ve adet sancısı vardı bende. Adet dönemindeki gibi sivilcelenme bile oldu 3-4 gün. Doktor yerleşme sancısı dedi

ben yumurtlama takıbı yapmadıgım ıcın emın oalmadım. 13. gun aşırı bır akıntı geldı yumurtlama akıntıısı ondan ıskıllendım dongum mu kısaldı acaba dıye

yumurtlama akıntının üstüne 14 gün ekleyince sonuç öyle görünüyor kısalmış olabilir... ama büyükler der ya düşükten sonra hızlı hamile kalınır...yumurtalıklar çalışıyor sanırım...

imşallah cnım. o akıntı geldikten sonra 1 2 gün içinde catlıyordu değilmi

Dış gebelik olabilir diye baslamiyorlar genelde keseyi gormedn biz başlamıştık ama 2 günde 2 kat artış olunca :) bazı doktorlar da öyle yapiyo işte

bi randevu alayım o zman hiç aklıma gelmedi

Bende sigara içiyordum ama öğrendiğim andan beri 4 gündür 1 nefes bile çekmedim.
İradenizi koruyun içmeyin ya okeanoss00
3 gündür ağzıma sürmedim. bir iki nefesi ben içmiş saymıyorum ya. Doktorlar günde 4 taneye kadar izin veriyor. Ben tabiki içmiyorum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…