o süper bende öğrendiğimden beri sigara almadım. kalan paketimi çok başıma vurunca içiyorum. inşallah miğde bulantılarım azsında onuda içmeyeyim... resmen bırakamaycak gibiyim ya...
kızlar birşey daha danışcam. en son ki düşük olduğunda yani söyle ben hep 32 33 günde bir regl oluyorum. hamie kaldığımda 41. gün adet oldum düştü. o reglim bitince birdahaki reglimi 28.günde oldum. şimdi bu ay var birde şuan 22.gunumdeyım. ben 28.gune goremı hesaplıcam sımdı 32ye goremı
yani aslında düşük döngünü kısalmış gibi görünüyor. bir öncekini baz alabilirsin. Bu ay adet olursan (İnşallah olmazsın) belli olur. sen 28 günü baz al ama önceki döngünüde aklından çıkarma sonuçta eskiye döner genelde...
Bende sigara içiyordum ama öğrendiğim andan beri 4 gündür 1 nefes bile çekmedim.
İradenizi koruyun içmeyin yaokeanoss00
Hayirli sabahlar arkadaşlar.. Aylardir girmiyordm foruma bu ay yine tedaviye basladik tutamadm kendimi tecrübeli arkadaşlarla sohbet ve durum degerlendirmesi iyi gelir diye düsündüm
Catlatma ignesinin 12. Günündeyim.. 9. 11. Ve 12 gün idrar testi yaptim hepsinde silik cizgi belirdi sadece bugünkü daha cabuk belirdi ama yine silikti.. Ve 11. Günü yani dün kan tahlili yaptirdim 16.16 cikti.. Doktorum hemen sevinme dedi yarn tekrar yaptrcam ama korkuyorum ya deger düşmüşse diye.. Belirtide sadece degisik ve hafif bi karin agrisi.. Daha dogrusu gerilme gibi göbeklen aşagisi.. Geri kalan hersey adet belirtisi gibi.. Akintimda kupkuru adet olmadan önce böyle olurdu.. Of beklemek cok zorr.. Igne etkisimidir sizce tecrübeleriniz varsa paylasirmisiniz..
ben yumurtlama takıbı yapmadıgım ıcın emın oalmadım. 13. gun aşırı bır akıntı geldı yumurtlama akıntıısı ondan ıskıllendım dongum mu kısaldı acaba dıye
yumurtlama akıntının üstüne 14 gün ekleyince sonuç öyle görünüyor kısalmış olabilir... ama büyükler der ya düşükten sonra hızlı hamile kalınır...yumurtalıklar çalışıyor sanırım...
imşallah cnım. o akıntı geldikten sonra 1 2 gün içinde catlıyordu değilmi
Dış gebelik olabilir diye baslamiyorlar genelde keseyi gormedn biz başlamıştık ama 2 günde 2 kat artış olunca :) bazı doktorlar da öyle yapiyo işteanladım canım cok tesekkur ederım. su ıcmeye dıkakt edıyorum, folık asıt ve coraprın ıcıyorum. bu aydan umıdım yok ama bellı olmaz en son gebelıgım tek ılıskı ıle olmustu yınede dıkkat edıyorum. doktor keseyı gormeden ıgne yapamam dedı telaslancak bısey yok gec kalmazsn dedı ınsan baya tedırgın oluyor
aferin sana inşallah canım ya ... ben bırakırım diye düşünüyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum... Önceki gebeliğimde senin gibiydim...
bi randevu alayım o zman hiç aklıma gelmediCanım mide bulantını hafife alma şuan hamile olmadığına göre başka bir sorun olabilir. Benim bir tanıdığıma bulantı ve kusma sebebiyle stent takıldı. İdrar yollarında daralma olmuş o da böbrekleri şişirmiş. Senin böyle olacak diye demiyorum ama bir doktora git bence.
Dış gebelik olabilir diye baslamiyorlar genelde keseyi gormedn biz başlamıştık ama 2 günde 2 kat artış olunca :) bazı doktorlar da öyle yapiyo işte
:)) sebepsiz kendime gülüyorumevet canım aynen öyle...
Ben çok şükür kurtuldum aklıma bile gelmiyoraferin sana inşallah canım ya ... ben bırakırım diye düşünüyordum ama neden böyle oldu bilmiyorum... Önceki gebeliğimde senin gibiydim...
3 gündür ağzıma sürmedim. bir iki nefesi ben içmiş saymıyorum ya. Doktorlar günde 4 taneye kadar izin veriyor. Ben tabiki içmiyorum öyle.Bende sigara içiyordum ama öğrendiğim andan beri 4 gündür 1 nefes bile çekmedim.
İradenizi koruyun içmeyin yaokeanoss00
3 gündür ağzıma sürmedim. bir iki nefesi ben içmiş saymıyorum ya. Doktorlar günde 4 taneye kadar izin veriyor. Ben tabiki içmiyorum öyle.
Bizim de evde içilmiyor. Eşimin balkonda içmesi bile benim canımın istemesine sebep :)Ben evde hemen yasakladım eşim balkona çıkıyor yanımda bile içirmiyorum. Tabi doğumdan sonra geri başlarım muhtemelen
Benimki evden dışarı çıkıp içiyo . Dün dedim gel evde iç canım istemiyo dedm olmaz diyo korkuyo baslarım diyeBizim de evde içilmiyor. Eşimin balkonda içmesi bile benim canımın istemesine sebep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?