2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimki evden dışarı çıkıp içiyo . Dün dedim gel evde iç canım istemiyo dedm olmaz diyo korkuyo baslarım diye bide pis kokuyo ki eşimi öpmek bile istemiyorum o zamanlar
Bana da pis kokuyor hatta midemi bulandırıyor kokusu :) Ama bu içme isteğime engel değil Zaten 2 nefes alıyordum 3 gündür dediğim gibi ağzıma sürmedim. Bundan sonra da hiç sürmem inşallah.

çok iradesizim ben ya.... inş miğde bulantılarım engeller beni.. vallahi kızıyorum kendime ama kendimi mutfakta buluyorum... bir tek orada içiliyorda sigara.... ev değil iş problem benim...
tebrik ederim sizi okeanoss00 ZK_ASK maşallah allah muvaffak etsin...

Canım kendini üzme. Mide bulantıların daha da artınca canın istemez olacak zaten. Benim şu 2 haftadır geçti fena halde canım istiyor :)

Çok iyi anlıyorum. Ben dış gebelikten sonra diyet spor derken bırakmıştım biliyosun. 20 gün içmemiştim ne güzel. Sonra kendimi saldım sigaraya tekrar başladım ama eşimi görünce aklıma sigara geliyodu hep ondan alıp alıp içtim sonra bi baktım paket almışım 1 hafta içtik neyse. tekrar gebe olduğumu öğrenince kan vermeye giderken dua ede ede gittm o iyi olsun sigarayı ağzıma vurmycam diye. Umudum yoktu beta HCG yükseleceğinden. Sonra o mikemmelll sayıyı görünce o gün bugün içmiyorum tamamen unuttum aklıma gelmiyo. Bunun sebebi de bebeği kaybetme korkum. Sigara içersem yerleşemez büyüyemez diye okadar odakladım ki beynimi. Dış gebelikte çok içmiştim çünkü. Neyseki kurtuldum. Biraz uzun oldu ama demek istediğim şey bebişini düşün. Birden bire kesilmez zaten. İçmemeliyim hayır içmycem dedikçe nefis kuduruyo daha istiyo. O yüzden kendine bi sınır koy. yarın 5 tane iç.

iki gün 5 tane iç mesela. iki gün sonra 4, iki gün sonra 3, iki gün sonra 2 , iki gün sonra HİÇ :) sabah bitane içiyimde daha içmem deyince olmuyo. Sabahtan hiç içmeyerek başlamalı bana göre. Bulantıların zaten daha da artacak o güne :)

Bana da pis kokuyor hatta midemi bulandırıyor kokusu :) Ama bu içme isteğime engel değil Zaten 2 nefes alıyordum 3 gündür dediğim gibi ağzıma sürmedim. Bundan sonra da hiç sürmem inşallah.

Benim midem çok kötü yaa kaç gündür sürekli yemek yiyorum acıkıyorum sürekli smdi biraz yemedim midem karışıyo resmen :/

@okeanoss00 bende öğrendiğimden beri paket almadım. o yarım paketimi içiyordum nihayet dün akşam bitti. almadım bidaha ama eşimin sigarasından 5 tane getirdim ofise o beş tane öğlene kadar bitti şimdi içmiyorum başım zonklyor sanki..
bende kota koydum kendime az içmeye çalışıyorum ama sanki olmuyor....
düşün o yarım paketi 1 hafta gitmiş. ama bugün 5 tene içtim olsa içerdim yada böyle yokluk içiriyor...
allah beni islah etsin... bende konuşuyorum sizle utanayım diye.. tuhh bak sen içion diye:)

Tüh tüh nasıl içersin sen sigaraa

Bi çözüm bulmak lazım. Sürekli bişeyler ye ama sigara içme

ya cok üzüldüm gerçekten ama üzme kendini inşallah allah seninde yüzünü güldürecek...
ya bu hormonlar beni mafetti resmen ağlıyorum... canım cok üzüldüm ....
ÜZülme canjm teşekkür ederim iyi dileklerin için ama daha tam adet olamadım sabah bir iki damla kahverengi akıntı geldi gerisi Yok jel den dolayı mı gecikti acaba

Canim oglene kadar icme oglen bir tane ic. Aksam eve gidince 1 tane ic yatarken bir tane. Ben bu sekilde tek nefese dusurdum. Simdi de hic içmiyorum. Icmeyecegim dedikce daha kotu oluyor insan. Ben 1 paketten direkt 3 e indim.

Kızlar benim geçen kekelenmem regl mis bu ay da erken oldum daha 8 gün vardı ya deli olcam artık bu ayda sonuç alamadım bir ay daha progestan ile devam edicem dokoteun dedigi gibi bu iki ay olmassa klomene basliycaz hayrlisi diyelim herşeyi geçtim erken adet olmaktan biktim

Aa niye erken oluyomuş ki? Kız dua et gecikmiyosun. Stresi şişkinliği bi dert umudu ayrı bi dert :/ hayırlısı olsun hakknda. Klomene gerek kalmasın inşallah

yanne okeanoss00

bişey soracaktım ya ben, arkadaşım geçen ay klomen çatlatma iğnesi oldu gebelik oluşmadı malesef kist olmuş. Doktor da bu ay kendi haline bıraktı. Kızda adeti şuan 10 gün gecikti. Bugun kan verdi 144 çıktı. İki haftadır göğüslerim ağrıyo diyodu aşırı bel karın ağrısı var. Geç döllenmedir dimi?

Can'ım sen nasılsın bayadır sende burdasın hakkımızda hayırlı olsun
Evet canim 17 ay oldu hala ayni malesef .hsg cektrdim bu 2. Adetim olcak 4 gun var.testler negatf.adet belirtilerim var bu ayda yok yanj.haftaya prof a gidicem belki asilama deneirz ramazan oncesi bakalim.sende durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…