Canim benimde 6 mayis adet günüm test yaptim test bozuk çıktı bugun tekrar deniyecegim inslh bende gectigimiz ay dr gittim hormonlra bakildi esimin sperm bakildi hersey normal görünüyor 10. Ayimiz olacak bu ben boyle zor hamile kalinacagini bilseydim oglumdan sonra hic korunmazdim yasim oldu 37 rabbim yüzümüzü guldurur inslhEvet canim 17 ay oldu hala ayni malesef .hsg cektrdim bu 2. Adetim olcak 4 gun var.testler negatf.adet belirtilerim var bu ayda yok yanj.haftaya prof a gidicem belki asilama deneirz ramazan oncesi bakalim.sende durumlar ne
Günaydın canım.. Reglin kaç gün sürmüştü ki? Olurya Belki üstüne gördün bi kan ver gebelik yoksa doktora gidersin sağlığına dikkat et geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız
sol kasık ağrım var benim iki gündür midem bulanıyor
5 gün sürdü ilk 2 gün yoğundu sonra ara arageldi. gebelik değildir ya ama yumurtlama zamanım sanırım ilk defa bu kadar çok ağrım var gazım var midem bulanıyor.Günaydın canım.. Reglin kaç gün sürmüştü ki? Olurya Belki üstüne gördün bi kan ver gebelik yoksa doktora gidersin sağlığına dikkat et geçmiş olsun
canım aynı durumuGünaydin arkadaşlar catlatma ignesinin 11.günü idrar tahlili yapmistim cook silik cikmisti kan verdim 16.16 cikti.
12.günde idrar silikti ama daha cabuk belirdi.. Bugün 13. Gün cizgi daha belirgin.. Beta düşseydi silinmesi gerekirdi koyulasmazdi dimi sizde bakarmisiniz fark bellimi benmi kendimi kandiriyorum
Eşimin sigarayı içmesini bekliyodum :) şmdi adım adım gidiyoz dua etttZK_ASK Doktora gittin mi Zehra? Haberini bekliyorum.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.Eşimin sigarayı içmesini bekliyodum :) şmdi adım adım gidiyoz dua ettt
Amin canım Allah razi olsun hayırlı cumalarHayırlı Cum'a'ar arkadaşlar can kardeşlerim kader arkadaşlarım .... Rabbim bugün dualarımızı Hayrlısıyla kabul eder inşallah .
İnşallah Sağlıklı Hayrlı evlat sahibi oluruz .
Bugün adet oldum kızlar. Hayırlısı film bakalım inşallah temiz çıkar eşimle konuştuk çektireceğiz hayırlısıyla
Hakkında hayırlısı olsun canım. İhmal etme ama film çekilmesi için belli bir süre var kaçırma. Yaptır biran önce hadi inşallah bebeğin sana gelir bu dönemden sonra.Bugün adet oldum kızlar. Hayırlısı film bakalım inşallah temiz çıkar eşimle konuştuk çektireceğiz hayırlısıyla
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz gittin mi canım draİyiym şükür canım yarın gideceğim doktora inşallahhh.. Sen nasılsın söküldü mü iyice için? Rahatladı mı vucut
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
ZK_ASK hayırlı haberlerle gel canım inşallah
Şükür ki çok gecikmedi bu sefer. Rahim filminden sonra reglin gelmez bebeğin gelir inşallah canım. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman..Bugün adet oldum kızlar. Hayırlısı film bakalım inşallah temiz çıkar eşimle konuştuk çektireceğiz hayırlısıyla
İki taraflı ölçüm yapmış doktor keseyi ölçmüş. Bir ölçümde 7 hafta 1 günlük çıkmış diğerinde 6 hafta 2 günlük :) Gs yazanlar kese boyunun ölçsü. E.D.D de beklenen doğum tarihi.Kızlar ben alttan bakar diye gittm ama karnımdan baktı. İdrarın olsaydı iyiydi dedi bende yok dedim. Keseyi gördük. Kalp atışı için erken haftaya gelmen lazm dedi. Tahlil yaptılar idrar ve 4 tüp kan verdim. Haftaya pazartesi gideceğim hem sonuç için hem kalp için. Kaç haftalık olmuş dedim 7 haftalık dedi 6+2 dedi ultrason görüntüsünde de yazıyo ben bişy anladım ilk gittğmde sadece 4+2ydi başka sayı yoktu kafam karıştı işte onun dışında iyiym eve geldik doktoru çok ama çok sevdim :)
Ultrason resmne yorumunuzu alym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?