canım benim bilmiyorum ultrasondan pek anlamam ben ama bebek görünmesede York sac görünür dü diye düşünüyorum ama cihazlar cok önemli kaliteden görünmüyor olabilir. Dr. şühelenmedi ise bizim bosuna farazi yorumlarımızın bir önemi yok canım.. Bak cok güzel dr. memnun kalmışsın... Biraz sabır gerekiyor bu zamanlar öyle canım ya...
Var gibi duruyor bence canım sende bir kan ver istersen benimki silikleşmişti koyulaşmamıştıGünaydin arkadaşlar catlatma ignesinin 11.günü idrar tahlili yapmistim cook silik cikmisti kan verdim 16.16 cikti.
12.günde idrar silikti ama daha cabuk belirdi.. Bugün 13. Gün cizgi daha belirgin.. Beta düşseydi silinmesi gerekirdi koyulasmazdi dimi sizde bakarmisiniz fark bellimi benmi kendimi kandiriyorum
canım yeni dra mı gittin iyi yapmışsın drunu sevdiysen güvendiysen ne güzelİlk kese buydu vajinal bakmıştı 4+2 demişti doktor. Aynen adette olmadım doktor şaşırdı dış gebeliği duyunca üzüldü yeni gebeliği duyunca sevindi değişik bi kadındı :)) aynen iyi olsunda. İçim rahat haftaya pazartesi inşallah duyacağız aceleye gerek yok :)
Eki Görüntüle 1991784
İyi düşünmüşsün ertelemekle iyi ettin.. Hayırlısı bakalım şu rahim filmini atlat gerisi kolay Allahın izniyle. Anestezili mi çektireceksin?inşallah bu hafta sonu geçsin başlarız artık yumurtlama testi kullanacağım bakalın ne zamana yumurtlarım. inşallah @Htckbrysl ile birlikte kutlarız bizde miniklerin sağlıkla hayırlısı ile geldiklerini. aşılamayı temmuza bıraktım iki adet bekleyeceğim rahim filminden sonra olmazsa temmuzda inşallah
canım benim allah razı olsun canım sen nasılsın
Canım ben preseed jel kullanayım diyorum sende düşünmez misinBugün adet oldum kızlar. Hayırlısı film bakalım inşallah temiz çıkar eşimle konuştuk çektireceğiz hayırlısıyla
Evet diğerinin miadı dolmuştu :) hayırlısı artk sağlıkla ilerleriz inşallahcanım yeni dra mı gittin iyi yapmışsın drunu sevdiysen güvendiysen ne güzel
inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın gelecek hafta
Ne diyosun senn korkma bunlar hep olacak diye şart yok bak böyle diyosun bende kendimi yokluyorum geçti mi ağrım acaba falan diye kötü düşünme lütfen dua et yarın güzel haberler getireceksin bize inanallah senden de razı olsun iyi diyim iyi olsun ama aslında cok moralim bozuldu. Dün akşam cok fenaydım miğde bulantılarım kasık ağrılarım acayiptim... Sabah kalktım hiçbiri yok... kanamam yok ama endişendim doğrusu yarın dr. randevum bugün nasıl geçecek bilmiyorum...
kendimi pek cesurn görüyorum :)) dr gerek yok ağrı düşündüğün kadar olmayacak dedi inşallah öyle olurİyi düşünmüşsün ertelemekle iyi ettin.. Hayırlısı bakalım şu rahim filmini atlat gerisi kolay Allahın izniyle. Anestezili mi çektireceksin?
sen hamilemisin canım.allah senden de razı olsun iyi diyim iyi olsun ama aslında cok moralim bozuldu. Dün akşam cok fenaydım miğde bulantılarım kasık ağrılarım acayiptim... Sabah kalktım hiçbiri yok... kanamam yok ama endişendim doğrusu yarın dr. randevum bugün nasıl geçecek bilmiyorum...
Ne diyosun senn korkma bunlar hep olacak diye şart yok bak böyle diyosun bende kendimi yokluyorum geçti mi ağrım acaba falan diye kötü düşünme lütfen dua et yarın güzel haberler getireceksin bize inan
Yok doktor kontrolunde değildi canım.Canım sen bu jeli doktor kontrolünde mi kullandın yoksa öyle mi bende bu ay kullansam diyorum
sen hamilemisin canım.
Agladim agladim agladimmmm.. Inanamiyorum hala Rabbime şükürler olsun hamileyimmm.. Deger 16 dan 52ye cikmis çok şükür inanamiyorum imkansiz geliyodu herkes kalir ben kalamam gibi geliyodu çok şükür Rabbim hepinize tüm isteyenlerimize bu haberi en yakin zamanda almayi nasib etsin...
Amin canim hepimizim tez zamanda guldursun insCanim benimde 6 mayis adet günüm test yaptim test bozuk çıktı bugun tekrar deniyecegim inslh bende gectigimiz ay dr gittim hormonlra bakildi esimin sperm bakildi hersey normal görünüyor 10. Ayimiz olacak bu ben boyle zor hamile kalinacagini bilseydim oglumdan sonra hic korunmazdim yasim oldu 37 rabbim yüzümüzü guldurur inslh
aaayyyy çok sevindim canım yaaa gözün aydın gebelik takvimin yok ondan farkedemedimay evet canım sende mi kaçırdın :) geçen çarşamba idrar ve kanda çıktı. işte inş ctesi keseyi görmeye gideceğim..
canım tebrik ederim sağlıklı ve hayırlı bir evlad olsun inşallahAgladim agladim agladimmmm.. Inanamiyorum hala Rabbime şükürler olsun hamileyimmm.. Deger 16 dan 52ye cikmis çok şükür inanamiyorum imkansiz geliyodu herkes kalir ben kalamam gibi geliyodu çok şükür Rabbim hepinize tüm isteyenlerimize bu haberi en yakin zamanda almayi nasib etsin...
aaayyyy çok sevindim canım yaaa gözün aydın gebelik takvimin yok ondan farkedemedim
rabbim sağlıkla kucağında göstersin kan değerin kaç çıktı
ay yok canım sen kendine yorma lütfen en son isteyeceğim şey kendi hüznümün başkasını üzmesi lütfen olur mu sen düşünme öyle... ben keseyi felanda görmedim ya daha ister istermez eski olumsuz tecrübeler düşündürüyor yada hormonlarım benle dalga geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?