2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Görünmemesi normal dedi baska bişy demedi bakalım hayırlısı Allaha emanet o sahip çıksın

Var gibi duruyor bence canım sende bir kan ver istersen benimki silikleşmişti koyulaşmamıştı

canım yeni dra mı gittin iyi yapmışsın drunu sevdiysen güvendiysen ne güzel

inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın gelecek hafta

İyi düşünmüşsün ertelemekle iyi ettin.. Hayırlısı bakalım şu rahim filmini atlat gerisi kolay Allahın izniyle. Anestezili mi çektireceksin?

canım benim allah razı olsun canım sen nasılsın

allah senden de razı olsun iyi diyim iyi olsun ama aslında cok moralim bozuldu. Dün akşam cok fenaydım miğde bulantılarım kasık ağrılarım acayiptim... Sabah kalktım hiçbiri yok... kanamam yok ama endişendim doğrusu yarın dr. randevum bugün nasıl geçecek bilmiyorum...

Ne diyosun senn korkma bunlar hep olacak diye şart yok bak böyle diyosun bende kendimi yokluyorum geçti mi ağrım acaba falan diye kötü düşünme lütfen dua et yarın güzel haberler getireceksin bize inan

İyi düşünmüşsün ertelemekle iyi ettin.. Hayırlısı bakalım şu rahim filmini atlat gerisi kolay Allahın izniyle. Anestezili mi çektireceksin?
kendimi pek cesurn görüyorum :)) dr gerek yok ağrı düşündüğün kadar olmayacak dedi inşallah öyle olur

sen hamilemisin canım.

Ne diyosun senn korkma bunlar hep olacak diye şart yok bak böyle diyosun bende kendimi yokluyorum geçti mi ağrım acaba falan diye kötü düşünme lütfen dua et yarın güzel haberler getireceksin bize inan

ay yok canım sen kendine yorma lütfen en son isteyeceğim şey kendi hüznümün başkasını üzmesi lütfen olur mu sen düşünme öyle... ben keseyi felanda görmedim ya daha ister istermez eski olumsuz tecrübeler düşündürüyor yada hormonlarım benle dalga geçiyor...

Agladim agladim agladimmmm.. Inanamiyorum hala Rabbime şükürler olsun hamileyimmm.. Deger 16 dan 52ye cikmis çok şükür inanamiyorum imkansiz geliyodu herkes kalir ben kalamam gibi geliyodu çok şükür Rabbim hepinize tüm isteyenlerimize bu haberi en yakin zamanda almayi nasib etsin...

cok güzel canım inşallah devamıda gelsin hayırlı sonuçlar oldun ... Tebrikler... çok güzel ya cok sevindim adına...

Amin canim hepimizim tez zamanda guldursun ins

ay evet canım sende mi kaçırdın :) geçen çarşamba idrar ve kanda çıktı. işte inş ctesi keseyi görmeye gideceğim..
aaayyyy çok sevindim canım yaaa gözün aydın gebelik takvimin yok ondan farkedemedim
rabbim sağlıkla kucağında göstersin kan değerin kaç çıktı

canım tebrik ederim sağlıklı ve hayırlı bir evlad olsun inşallah

aaayyyy çok sevindim canım yaaa gözün aydın gebelik takvimin yok ondan farkedemedim
rabbim sağlıkla kucağında göstersin kan değerin kaç çıktı

sağol canım keseyi ve kalp atışını görünce takvim yapım diye düşündüm. İlk değer 26 nisan 111 - ikinci değer 28 nisan 237 çıktı canım ondan sonra yapmadım işte..

Hormonların dalga geçtiği kesin. Sabret korkma hepsi aynı olacak diye şart yok benden pay biç yarın karından mı bakacak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…