2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

olabilir muhtemel canım. İnşallah keseyi görünce belli olur zaten... Ay hadi inşallahh yüzünü güldürsün rabbim... geç erken hamile kalalım da:)

Yaaa tam hız devam desene. Sahalara geri döndüüünn :) inşallah seninde rahim filminden sonra ilk adetin gelmeden htckbrysl le beraber gebeliğinizi kutlarııız... Aşılama konusuna ne diyosun sanki biraz daha zamanı var onun :)

hayrlısı olsun .. İnşallah tez zaman da sağlıklı hayrlı evlat sahibi olursun

Hakkında hayırlısı olsun canım. İhmal etme ama film çekilmesi için belli bir süre var kaçırma. Yaptır biran önce hadi inşallah bebeğin sana gelir bu dönemden sonra.

Şükür ki çok gecikmedi bu sefer. Rahim filminden sonra reglin gelmez bebeğin gelir inşallah canım. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman..
Allah razi olsun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur. Film çekildiği ay ilaç iğne olacak mi bilmiyorum ona göre konuşacağız artık inşallah aşılamayacak bir şey çıkmaz. Dua edin olur mu?

Valla hiç bilgim yok bu konuda. Aydınlattığın için teşekkür ederimm
Ölçümde niye öyle farklı çıkmış normal mi ki acaba

Farklı bir doktora gittin değil mi canım? Maşallah bebeğine. Oğlumda 6+3 te karından duymadı alttan bakmıştı doktor öyle duymuştuk kalp atışını. Hayırlısı Hakk tan iyi olsun da geç olsun güç olmasın. İnsalah doktorundan da memnun kalmış sindir

Allah razi olsun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur. Film çekildiği ay ilaç iğne olacak mi bilmiyorum ona göre konuşacağız artık inşallah aşılamayacak bir şey çıkmaz. Dua edin olur mu?

İlaç için adetin 5 günü başlamak gerekiyo rahim filmide regl bitimi çekileceği için ilaç vermez bence. Bende rahim filmi için doktora gittğmde ilaç olmycak boş gececek demişti. Bilmiyorum rahim filminden sonra tutma ihtimalide çok yüksek ilaca gerek kalmadan hamile kalırsın hayırlıca inşallah. Benm operasyonda rahmini temizledik demişti doktor. İlaç kullanmadan hamile kaldımya acaba o temizlik olunca vesile mi oldu diyorum çünkü pko da düzenli yumurtlama yok ki ondan öyle düşünmüştüm inşallah bebişine adım adım yaklaşıyosun az kaldı çok az

Alttan bakmycakmısınız dedim yok dedi bakmadı. Benim o doktor 6.haftada gel kalbine bakalım demişti alttan bakardı yine o kesin.

Evet canım komple hastaneyi değiştrdim :) doktorda çok iyiydi. Muayene ücretinden sonra ücretsiz 10 gün gidebiliyosun. Benim 10.günümde haftaya pazar doluyor. Bunu hesapladı. Pazar gününüz doluyor sen pazartesi günü giriş yaptırmadan gel hem tahlil sonuçlarına hem kalbine bakarız dedi. Kemoterapi iğnesni söyledim böyle böyle oldu diye. Ohoo o mu kaldı çoktan gitti o vücudundan dedi. Hiç kötü konuşmadı ultrasondan bakarken babayı da çağıralım dedi çağırdık bize anlattı detaylıca. Okadar iyi geldi ki anlatamam :)

maşallah çok güzellll :)
imrendim valla RABBİM hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin
Rabbim bana da nasip etsin bu ay inşallah

maşallah çok güzellll :)
imrendim valla RABBİM hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin
Rabbim bana da nasip etsin bu ay inşallah

Rabbim en gğzeliyle yaşatsın sana canım ki yaşatacakta ben inanıyorum mide bulantını dizginleyip şu günlerini iyi değerlendir :) vurduğunuz gol olsun :))

canım hadi gözün aydın bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnşallah olmazda hadi haftaya da kalp atışını görürsen çok güzel olacak.. canım ilkinde kese ölçtümü? biri senin adetine göre biri kese ölçümüne göre değer. Hoş sen adet oldun muki?
ay bende bilemedim. boşver sağlıkla bebeğinin olması yerterli gerisini takma..

allah yardımcın olsun canım benim neyseki adet oldun bundan sonrası yapacakalrın belli Allah her daim yanında olsun bu ay güzel haberlerinle şenlensin buralar...

Selam kizlar
Gecen bir konuda bebek kesenin solundaysa erkek sagindaysa kiz yazmışlar.dogrulugunu bilmiyorum. Tabi ki saglikli olmasi ilk isteginiz ama onu okuyunca da merak ettik haliyle. Sizin usg resimlerinizde bebis sagda mi solda mi? Benimki solda duruyor.

inşallah bu hafta sonu geçsin başlarız artık yumurtlama testi kullanacağım bakalın ne zamana yumurtlarım. inşallah Htckbrysl ile birlikte kutlarız bizde miniklerin sağlıkla hayırlısı ile geldiklerini. aşılamayı temmuza bıraktım iki adet bekleyeceğim rahim filminden sonra olmazsa temmuzda inşallah

İlk kese buydu vajinal bakmıştı 4+2 demişti doktor. Aynen adette olmadım doktor şaşırdı dış gebeliği duyunca üzüldü yeni gebeliği duyunca sevindi değişik bi kadındı :)) aynen iyi olsunda. İçim rahat haftaya pazartesi inşallah duyacağız aceleye gerek yok :)

yanne sen ne diyorsun benim duruma, bebek görülmüyo dimi normal mi ki

canım benim bilmiyorum ultrasondan pek anlamam ben ama bebek görünmesede York sac görünür dü diye düşünüyorum ama cihazlar cok önemli kaliteden görünmüyor olabilir. Dr. şühelenmedi ise bizim bosuna farazi yorumlarımızın bir önemi yok canım.. Bak cok güzel dr. memnun kalmışsın... Biraz sabır gerekiyor bu zamanlar öyle canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…