yanne @okeanoss00
bişey soracaktım ya ben, arkadaşım geçen ay klomen çatlatma iğnesi oldu gebelik oluşmadı malesef kist olmuş. Doktor da bu ay kendi haline bıraktı. Kızda adeti şuan 10 gün gecikti. Bugun kan verdi 144 çıktı. İki haftadır göğüslerim ağrıyo diyodu aşırı bel karın ağrısı var. Geç döllenmedir dimi?
Yaaa tam hız devam desene. Sahalara geri döndüüünn :) inşallah seninde rahim filminden sonra ilk adetin gelmeden htckbrysl le beraber gebeliğinizi kutlarııız... Aşılama konusuna ne diyosun sanki biraz daha zamanı var onun :)hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz gittin mi canım dra
evet geldi şükürler olsun iyiyim normal herşey hormon tahlilleri ve kontrol oldu dr korunma yok devam çalışmalara dedi rahim filmi çektireceğim salı günü bende. haziran ayında istersen gel aşılama deneyelim dedi
hayrlısı olsun .. İnşallah tez zaman da sağlıklı hayrlı evlat sahibi olursun
Hakkında hayırlısı olsun canım. İhmal etme ama film çekilmesi için belli bir süre var kaçırma. Yaptır biran önce hadi inşallah bebeğin sana gelir bu dönemden sonra.
Allah razi olsun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur. Film çekildiği ay ilaç iğne olacak mi bilmiyorum ona göre konuşacağız artık inşallah aşılamayacak bir şey çıkmaz. Dua edin olur mu?Şükür ki çok gecikmedi bu sefer. Rahim filminden sonra reglin gelmez bebeğin gelir inşallah canım. Allah hayırlısını nasip etsin her zaman..
İki taraflı ölçüm yapmış doktor keseyi ölçmüş. Bir ölçümde 7 hafta 1 günlük çıkmış diğerinde 6 hafta 2 günlük :) Gs yazanlar kese boyunun ölçsü. E.D.D de beklenen doğum tarihi.
Farklı bir doktora gittin değil mi canım? Maşallah bebeğine. Oğlumda 6+3 te karından duymadı alttan bakmıştı doktor öyle duymuştuk kalp atışını. Hayırlısı Hakk tan iyi olsun da geç olsun güç olmasın. İnsalah doktorundan da memnun kalmış sindirKızlar ben alttan bakar diye gittm ama karnımdan baktı. İdrarın olsaydı iyiydi dedi bende yok dedim. Keseyi gördük. Kalp atışı için erken haftaya gelmen lazm dedi. Tahlil yaptılar idrar ve 4 tüp kan verdim. Haftaya pazartesi gideceğim hem sonuç için hem kalp için. Kaç haftalık olmuş dedim 7 haftalık dedi 6+2 dedi ultrason görüntüsünde de yazıyo ben bişy anladım ilk gittğmde sadece 4+2ydi başka sayı yoktu kafam karıştı işte onun dışında iyiym eve geldik doktoru çok ama çok sevdim :)
Ultrason resmne yorumunuzu alym
Allah razi olsun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur. Film çekildiği ay ilaç iğne olacak mi bilmiyorum ona göre konuşacağız artık inşallah aşılamayacak bir şey çıkmaz. Dua edin olur mu?
sende mi çektireceksin canım bende salı günü çektireceğimBugün adet oldum kızlar. Hayırlısı film bakalım inşallah temiz çıkar eşimle konuştuk çektireceğiz hayırlısıyla
Alttan bakmycakmısınız dedim yok dedi bakmadı. Benim o doktor 6.haftada gel kalbine bakalım demişti alttan bakardı yine o kesin.Farklı bir doktora gittin değil mi canım? Maşallah bebeğine. Oğlumda 6+3 te karından duymadı alttan bakmıştı doktor öyle duymuştuk kalp atışını. Hayırlısı Hakk tan iyi olsun da geç olsun güç olmasın. İnsalah doktorundan da memnun kalmış sindir
Alttan bakmycakmısınız dedi yok dedi bakmadı. Benim o doktor 6.haftada gel kalbine bakalım demişti alttan bakardı yine o kesin.
Evet canım komple hastaneyi değiştrdim :) doktorda çok iyiydi. Muayene ücretinden sonra ücretsiz 10 gün gidebiliyosun. Benim 10.günümde haftaya pazar doluyor. Bunu hesapladı. Pazar gününüz doluyor sen pazartesi günü giriş yaptırmadan gel hem tahlil sonuçlarına hem kalbine bakarız dedi. Kemoterapi iğnesni söyledim böyle böyle oldu diye. Ohoo o mu kaldı çoktan gitti o vücudundan dedi. Hiç kötü konuşmadı ultrasondan bakarken babayı da çağıralım dedi çağırdık bize anlattı detaylıca. Okadar iyi geldi ki anlatamam :)
maşallah çok güzellll :)
imrendim valla RABBİM hayrlı sağlıklı evlat nasip etsin
Rabbim bana da nasip etsin bu ay inşallah
canım hadi gözün aydın bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnşallah olmazda hadi haftaya da kalp atışını görürsen çok güzel olacak.. canım ilkinde kese ölçtümü? biri senin adetine göre biri kese ölçümüne göre değer. Hoş sen adet oldun muki?Kızlar ben alttan bakar diye gittm ama karnımdan baktı. İdrarın olsaydı iyiydi dedi bende yok dedim. Keseyi gördük. Kalp atışı için erken haftaya gelmen lazm dedi. Tahlil yaptılar idrar ve 4 tüp kan verdim. Haftaya pazartesi gideceğim hem sonuç için hem kalp için. Kaç haftalık olmuş dedim 7 haftalık dedi 6+2 dedi ultrason görüntüsünde de yazıyo ben bişy anladım ilk gittğmde sadece 4+2ydi başka sayı yoktu kafam karıştı işte onun dışında iyiym eve geldik doktoru çok ama çok sevdim :)
Ultrason resmne yorumunuzu alym
Allah razi olsun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur. Film çekildiği ay ilaç iğne olacak mi bilmiyorum ona göre konuşacağız artık inşallah aşılamayacak bir şey çıkmaz. Dua edin olur mu?
sende mi çektireceksin canım bende salı günü çektireceğim
Yaaa tam hız devam desene. Sahalara geri döndüüünn :) inşallah seninde rahim filminden sonra ilk adetin gelmeden htckbrysl le beraber gebeliğinizi kutlarııız... Aşılama konusuna ne diyosun sanki biraz daha zamanı var onun :)
Canım sen bu jeli doktor kontrolünde mi kullandın yoksa öyle mi bende bu ay kullansam diyorumPreseed jeli diyosan 3 ay kullandim hic gecikme olmadi canım
canım hadi gözün aydın bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnşallah olmazda hadi haftaya da kalp atışını görürsen çok güzel olacak.. canım ilkinde kese ölçtümü? biri senin adetine göre biri kese ölçümüne göre değer. Hoş sen adet oldun muki?
ay bende bilemedim. boşver sağlıkla bebeğinin olması yerterli gerisini takma..
canım benim allah razı olsun canım sen nasılsınallah hayırlara vesile etsin canım hadi İnşallah güzel cıkar sonucun ve sonrasında da bebeşine vesile olsun ...
yanne sen ne diyorsun benim duruma, bebek görülmüyo dimi normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?