Maşallah canım kuzucan gümbür gümbür geliyor Allah size bağışlasın inşaallahAlttan bakmycakmısınız dedim yok dedi bakmadı. Benim o doktor 6.haftada gel kalbine bakalım demişti alttan bakardı yine o kesin.
Evet canım komple hastaneyi değiştrdim :) doktorda çok iyiydi. Muayene ücretinden sonra ücretsiz 10 gün gidebiliyosun. Benim 10.günümde haftaya pazar doluyor. Bunu hesapladı. Pazar gününüz doluyor sen pazartesi günü giriş yaptırmadan gel hem tahlil sonuçlarına hem kalbine bakarız dedi. Kemoterapi iğnesni söyledim böyle böyle oldu diye. Ohoo o mu kaldı çoktan gitti o vücudundan dedi. Hiç kötü konuşmadı ultrasondan bakarken babayı da çağıralım dedi çağırdık bize anlattı detaylıca. Okadar iyi geldi ki anlatamam :)
vallahi canım hiç bilmiyorum aslınd akarından bakacak şekilde değerim olacağı için ben ctesi ye almıştım. Şimdi dr. aradım derdimi söyledim. yarını bekleme gel şimdi dedi. bende ofiste işlerimi toparlıyorum birazdan cıkıcam...Hormonların dalga geçtiği kesin. Sabret korkma hepsi aynı olacak diye şart yok benden pay biç yarın karından mı bakacak doktor
maşallah haklısın iyi düşünmüşsün bende öyle yaparım yine gebe kalırsamsağol canım keseyi ve kalp atışını görünce takvim yapım diye düşündüm. İlk değer 26 nisan 111 - ikinci değer 28 nisan 237 çıktı canım ondan sonra yapmadım işte..
Massallah canimm herşey yolunda olmasına çok sevindimKızlar ben alttan bakar diye gittm ama karnımdan baktı. İdrarın olsaydı iyiydi dedi bende yok dedim. Keseyi gördük. Kalp atışı için erken haftaya gelmen lazm dedi. Tahlil yaptılar idrar ve 4 tüp kan verdim. Haftaya pazartesi gideceğim hem sonuç için hem kalp için. Kaç haftalık olmuş dedim 7 haftalık dedi 6+2 dedi ultrason görüntüsünde de yazıyo ben bişy anladım ilk gittğmde sadece 4+2ydi başka sayı yoktu kafam karıştı işte onun dışında iyiym eve geldik doktoru çok ama çok sevdim :)
Ultrason resmne yorumunuzu alym
Hayırlı olsun cnm, biran korkmuştum erkenden teste başladı sonu hüsran olmasın diye. Ama Msjini görünce bii ohh dedik bizdeAgladim agladim agladimmmm.. Inanamiyorum hala Rabbime şükürler olsun hamileyimmm.. Deger 16 dan 52ye cikmis çok şükür inanamiyorum imkansiz geliyodu herkes kalir ben kalamam gibi geliyodu çok şükür Rabbim hepinize tüm isteyenlerimize bu haberi en yakin zamanda almayi nasib etsin...
Canimcim iyi yaptın git gör bebisini hem içinde rahatlar. Eminim herşey yolundadır sende içini ferah tutvallahi canım hiç bilmiyorum aslınd akarından bakacak şekilde değerim olacağı için ben ctesi ye almıştım. Şimdi dr. aradım derdimi söyledim. yarını bekleme gel şimdi dedi. bende ofiste işlerimi toparlıyorum birazdan cıkıcam...
Dua edin kardeşlerim ya... cok ihtiyacım var...
Maşallah canım kuzucan gümbür gümbür geliyor Allah size bağışlasın inşaallah
vallahi canım hiç bilmiyorum aslınd akarından bakacak şekilde değerim olacağı için ben ctesi ye almıştım. Şimdi dr. aradım derdimi söyledim. yarını bekleme gel şimdi dedi. bende ofiste işlerimi toparlıyorum birazdan cıkıcam...
Dua edin kardeşlerim ya... cok ihtiyacım var...
Agladim agladim agladimmmm.. Inanamiyorum hala Rabbime şükürler olsun hamileyimmm.. Deger 16 dan 52ye cikmis çok şükür inanamiyorum imkansiz geliyodu herkes kalir ben kalamam gibi geliyodu çok şükür Rabbim hepinize tüm isteyenlerimize bu haberi en yakin zamanda almayi nasib etsin...
Muhtemelen öyle olacak canım. İlaçsız yani. İnsalah benim de mucizem olur sağ ol herşey için.İlaç için adetin 5 günü başlamak gerekiyo rahim filmide regl bitimi çekileceği için ilaç vermez bence. Bende rahim filmi için doktora gittğmde ilaç olmycak boş gececek demişti. Bilmiyorum rahim filminden sonra tutma ihtimalide çok yüksek ilaca gerek kalmadan hamile kalırsın hayırlıca inşallah. Benm operasyonda rahmini temizledik demişti doktor. İlaç kullanmadan hamile kaldımya acaba o temizlik olunca vesile mi oldu diyorum çünkü pko da düzenli yumurtlama yok ki ondan öyle düşünmüştüm inşallah bebişine adım adım yaklaşıyosun az kaldı çok az
Evet canım bugün adet oldum ama henüz aramadım doktoru. Nerde olacağına karar vermedim henüz kaçıncı günü oluyor salı randevu aldın mi?sende mi çektireceksin canım bende salı günü çektireceğim
Beğenmene çok sevindim canım. Doktor çok önemli çünkü. Hamilelik hem bebek hem sen emanetsin bir de hormonlar değişince insan herşeye alıngan oluyor inşallah böyle güzel davranmaya devam eder sağlıkla duyarsın kalp atışınıAlttan bakmycakmısınız dedim yok dedi bakmadı. Benim o doktor 6.haftada gel kalbine bakalım demişti alttan bakardı yine o kesin.
Evet canım komple hastaneyi değiştrdim :) doktorda çok iyiydi. Muayene ücretinden sonra ücretsiz 10 gün gidebiliyosun. Benim 10.günümde haftaya pazar doluyor. Bunu hesapladı. Pazar gününüz doluyor sen pazartesi günü giriş yaptırmadan gel hem tahlil sonuçlarına hem kalbine bakarız dedi. Kemoterapi iğnesni söyledim böyle böyle oldu diye. Ohoo o mu kaldı çoktan gitti o vücudundan dedi. Hiç kötü konuşmadı ultrasondan bakarken babayı da çağıralım dedi çağırdık bize anlattı detaylıca. Okadar iyi geldi ki anlatamam :)
Allah razi olsun canım evet şükür ki 35 günde oldum 40 dayanırız diyordum inşallah kafa yoğunluğum şu filmle geçer. İnsalah bende güzel haber duyururum Allah razi olsun güzel anne adayıallah yardımcın olsun canım benim neyseki adet oldun bundan sonrası yapacakalrın belli Allah her daim yanında olsun bu ay güzel haberlerinle şenlensin buralar...
İnşallah gerek kalmaz canım İnşallah film vesile olurinşallah bu hafta sonu geçsin başlarız artık yumurtlama testi kullanacağım bakalın ne zamana yumurtlarım. inşallahHtckbrysl ile birlikte kutlarız bizde miniklerin sağlıkla hayırlısı ile geldiklerini. aşılamayı temmuza bıraktım iki adet bekleyeceğim rahim filminden sonra olmazsa temmuzda inşallah
Bende anlamadım aşkım ya valla deli olcam birde bende pko çıktı ultrason çekti alttan da böyle 4 tane minik delikler mı kısmı var yumurtalıkta çok korkuyorum ya nasıl bir yol olcakAa niye erken oluyomuş ki? Kız dua et gecikmiyosun. Stresi şişkinliği bi dert umudu ayrı bi dert :/ hayırlısı olsun hakknda. Klomene gerek kalmasın inşallah
2 seneye yakın canmCanim sen ne zmndir bekliyorsun?
ben o dediğini yaptrmştm bu ay canm ama adet oldum bugun 27. gun oldum hayrlısı artık ıyı bı doktr buldum pazartesı gdyrmKuzum kendini boşa harap ediyorsun. Şöyle düşün daha sadece normal denedn hc bir şekilde tedavi olmadin hele bir tedaviye geç bir bak ne bileym bu stresle kendini harap ediyorsun olacağı varsada olmuyo gbi senin kadr stres yapanı görmedim bn daha hiç?Sen dediğim şeyi yaptrmismiydin?
Çok doğru hormonlar kafayı yedirtecek bana bir gün.. Allah sonumuzu hayr etsin. Bakalım sen doktora ne zaman gideceksin pazartesi günü mü?Beğenmene çok sevindim canım. Doktor çok önemli çünkü. Hamilelik hem bebek hem sen emanetsin bir de hormonlar değişince insan herşeye alıngan oluyor inşallah böyle güzel davranmaya devam eder sağlıkla duyarsın kalp atışını
Kuzum korkma pko bende de var korkulacak bişy değil hamile kalmana engel değil sadece birazcık zor oluyo bebiş. Ama şükür ki çaresiz değiliz. Dr ilaç vs bişy vermedi mi?Bende anlamadım aşkım ya valla deli olcam birde bende pko çıktı ultrason çekti alttan da böyle 4 tane minik delikler mı kısmı var yumurtalıkta çok korkuyorum ya nasıl bir yol olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?