2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Maşallah canım kuzucan gümbür gümbür geliyor Allah size bağışlasın inşaallah

Hormonların dalga geçtiği kesin. Sabret korkma hepsi aynı olacak diye şart yok benden pay biç yarın karından mı bakacak doktor
vallahi canım hiç bilmiyorum aslınd akarından bakacak şekilde değerim olacağı için ben ctesi ye almıştım. Şimdi dr. aradım derdimi söyledim. yarını bekleme gel şimdi dedi. bende ofiste işlerimi toparlıyorum birazdan cıkıcam...
Dua edin kardeşlerim ya... cok ihtiyacım var...

sağol canım keseyi ve kalp atışını görünce takvim yapım diye düşündüm. İlk değer 26 nisan 111 - ikinci değer 28 nisan 237 çıktı canım ondan sonra yapmadım işte..
maşallah haklısın iyi düşünmüşsün bende öyle yaparım yine gebe kalırsam

çok güzel değerlerin dr kontrolün ne zaman kendini nasıl hissediyorsun. karın ağrısı çok normal benim oğlumda 6. hafta bitimine kadar adet olacakmışım gibi karnım ağrırdı

Massallah canimm herşey yolunda olmasına çok sevindim

Hayırlı olsun cnm, biran korkmuştum erkenden teste başladı sonu hüsran olmasın diye. Ama Msjini görünce bii ohh dedik bizde

Canimcim iyi yaptın git gör bebisini hem içinde rahatlar. Eminim herşey yolundadır sende içini ferah tut

Kiizllaar sorum vaarr :))) 4boyutlu ultrason yaptıran varmı? Her hastanede olmuyor sanırım? Bide ne zaman yapılıyor kendinmi istemen gerekiyor??

Ya iyi oldu bugunden gittiğin. İçinin rahat etmesi en önemlisi. Hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımdasın

Hayırlı uğurlu olsun :) çok sevindim en çokta sevinmene sevindim Rabbm sağlıkla ilerletsin

Muhtemelen öyle olacak canım. İlaçsız yani. İnsalah benim de mucizem olur sağ ol herşey için.

Beğenmene çok sevindim canım. Doktor çok önemli çünkü. Hamilelik hem bebek hem sen emanetsin bir de hormonlar değişince insan herşeye alıngan oluyor inşallah böyle güzel davranmaya devam eder sağlıkla duyarsın kalp atışını

allah yardımcın olsun canım benim neyseki adet oldun bundan sonrası yapacakalrın belli Allah her daim yanında olsun bu ay güzel haberlerinle şenlensin buralar...
Allah razi olsun canım evet şükür ki 35 günde oldum 40 dayanırız diyordum inşallah kafa yoğunluğum şu filmle geçer. İnsalah bende güzel haber duyururum Allah razi olsun güzel anne adayı

İnşallah gerek kalmaz canım İnşallah film vesile olur

Aa niye erken oluyomuş ki? Kız dua et gecikmiyosun. Stresi şişkinliği bi dert umudu ayrı bi dert :/ hayırlısı olsun hakknda. Klomene gerek kalmasın inşallah
Bende anlamadım aşkım ya valla deli olcam birde bende pko çıktı ultrason çekti alttan da böyle 4 tane minik delikler mı kısmı var yumurtalıkta çok korkuyorum ya nasıl bir yol olcak

ben o dediğini yaptrmştm bu ay canm ama adet oldum bugun 27. gun oldum hayrlısı artık ıyı bı doktr buldum pazartesı gdyrm

Çok doğru hormonlar kafayı yedirtecek bana bir gün.. Allah sonumuzu hayr etsin. Bakalım sen doktora ne zaman gideceksin pazartesi günü mü?

Bende anlamadım aşkım ya valla deli olcam birde bende pko çıktı ultrason çekti alttan da böyle 4 tane minik delikler mı kısmı var yumurtalıkta çok korkuyorum ya nasıl bir yol olcak
Kuzum korkma pko bende de var korkulacak bişy değil hamile kalmana engel değil sadece birazcık zor oluyo bebiş. Ama şükür ki çaresiz değiliz. Dr ilaç vs bişy vermedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…