2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canjm çok sevindim hayırlı olsun kaç yıldır istiyordun

Çok doğru hormonlar kafayı yedirtecek bana bir gün.. Allah sonumuzu hayr etsin. Bakalım sen doktora ne zaman gideceksin pazartesi günü mü?
Evet canım pazartesi insalah söylemedim ama bakalım dan diye gideceğim ilk kez. Daha dur bunun dokuz ayı var lohusa si var emzirmesi var iki ay önceki hallerinden uzun süre haber alamayacaksın

Hepinize tesekkürler Rabbim tamamina erdirsin olmayanlarada nasib etsin insaAllah..

Burda hikayeleri belirtileri okumak okadar iyi geliyoduki sira bende simdi

Bu ay Rahim filmi cekildim, kendiliginden gelisen yumurtama catlatma ignesi vuruldum, hacemat yaptirdim, ve hayit suyu ictim.. Hangisi vesile oldu bilmiyorum ama Elhamdulillah oldu..

Belirtilerimde sık tuvalete gitmekten ve hafif karin kasilmalarindan ve batmalardan haric bisey yoktu hersey adet gostergesiydi sivilcem bile cikti hatta elle muayneylede yüzde yüz hamile olmamam gerekiyordu o yönteminde herkeste tutmadigini söylemis olayim..
Sadece tek korkum ablalarim ve kiskardesimin ilk gebelikleri dusukle sonuclandi.. Doktor genetik olabilir bebe aspirini veriyorum iyi gelebilir dedi..

Hamile arkadaslarada sorum olacak doktor 1hafta on gün iliski yasak sonrada haftada nir dedi.. Bunu daha önce duymamistim sizede söylendimi??

K Kuebak arkadaşım tebrik ederim çok sevindim .
Hayıt suyunu bende duydum hatta hapı daha yararlı bitkisel diye duydum almak istiyorum ama bakalım:)
hacamat işi korkutuyor beni açıkçası ama yakı yapıştıracağım :)
eee senden de bi duaa isterim tabi :) Ayetel Kürsi eşliğinde

Allah razi olsun canm.. Hepiniz dualarmdasiniz inan.. Rabbim tez zamanda sanada nasib etsin insaAllah ve tüm hamilelerimizede hayirlisiyla kucagmza almayi nasib etsin

Evet canım pazartesi insalah söylemedim ama bakalım dan diye gideceğim ilk kez. Daha dur bunun dokuz ayı var lohusa si var emzirmesi var iki ay önceki hallerinden uzun süre haber alamayacaksın

Hiç kolay değilmiş bakalım daha neler bekliyo :)) olsun ucunda anne olmak var :) sende hayırlı haberle dönersin inşallah. Adet bitimi bir iki gün içinde çekerler filmi fazla geciktirme

Hiç kolay değilmiş bakalım daha neler bekliyo :)) olsun ucunda anne olmak var :) sende hayırlı haberle dönersin inşallah. Adet bitimi bir iki gün içinde çekerler filmi fazla geciktirme
Öyle canım kolay değil. Ama bir o kadar da güzel. İnsalah hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun canım İnşallah inşallah kalp atışı duyup hayırlısıyla kucağa alırsın. Tebrik ederim Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Geçen ay yani yapıştırdım bende belime :) önceki ay hayıt civanperçemi içtim. Birde akıllara zarar ismiyle 'testere dişli aslan pençesi' kadın bitkisi hepsi çok şifalı Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…