Neyde 23.günün? :)bugun 23,gunum. ne zaman test yapsam
CANIM 9. GÜNÜM OLUYOR DR 8-10 GÜN ARASI ÇEKTİR DEDİ BANAEvet canım bugün adet oldum ama henüz aramadım doktoru. Nerde olacağına karar vermedim henüz kaçıncı günü oluyor salı randevu aldın mi?
Ne kadar canım fiyatı bende pazartesi doktora sorup bu ay da onu mu denesem ki diyorum bayağı hamile kalan varmışYok doktor kontrolunde değildi canım.
Canjm çok sevindim hayırlı olsun kaç yıldır istiyordunAgladim agladim agladimmmm.. Inanamiyorum hala Rabbime şükürler olsun hamileyimmm.. Deger 16 dan 52ye cikmis çok şükür inanamiyorum imkansiz geliyodu herkes kalir ben kalamam gibi geliyodu çok şükür Rabbim hepinize tüm isteyenlerimize bu haberi en yakin zamanda almayi nasib etsin...
Neyde 23.günün? :)
Evet canım pazartesi insalah söylemedim ama bakalım dan diye gideceğim ilk kez. Daha dur bunun dokuz ayı var lohusa si var emzirmesi var iki ay önceki hallerinden uzun süre haber alamayacaksınÇok doğru hormonlar kafayı yedirtecek bana bir gün.. Allah sonumuzu hayr etsin. Bakalım sen doktora ne zaman gideceksin pazartesi günü mü?
Anladım canım bakalım bana ne diyecek önce nerede olacağına karar verip arayacağım bakalım. Sen neredesin şehir olarak nerde yaptıracaksın?CANIM 9. GÜNÜM OLUYOR DR 8-10 GÜN ARASI ÇEKTİR DEDİ BANA
YARINA ALACAĞIM RANDEVUYU
BEN TEKİRDAĞDAYIM SENAnladım canım bakalım bana ne diyecek önce nerede olacağına karar verip arayacağım bakalım. Sen neredesin şehir olarak nerde yaptıracaksın?
Canjm çok sevindim hayırlı olsun kaç yıldır istiyordun
Canım Allah'a kucağına almayı nasip etsin inşAllah razi olsun.. 19 aylik evliyim ilk 3 4 ay yarim yamalak korunmustuk yani 15 aydir..
Evet canım pazartesi insalah söylemedim ama bakalım dan diye gideceğim ilk kez. Daha dur bunun dokuz ayı var lohusa si var emzirmesi var iki ay önceki hallerinden uzun süre haber alamayacaksın
Kocaelindeyim canım. Bir doktorum şişli yi önerdi eski doktorumu maddi sebeplerden bırakmıştım onun olduğu hastanede varmış film belki ona giderim bilmiyorumBEN TEKİRDAĞDAYIM SEN
Öyle canım kolay değil. Ama bir o kadar da güzel. İnsalah hayırlısı bakalımHiç kolay değilmiş bakalım daha neler bekliyo :)) olsun ucunda anne olmak var :) sende hayırlı haberle dönersin inşallah. Adet bitimi bir iki gün içinde çekerler filmi fazla geciktirme
Hayırlı olsun canım İnşallah inşallah kalp atışı duyup hayırlısıyla kucağa alırsın. Tebrik ederim Rabbim hayırlı evlat nasip etsinHepinize tesekkürler Rabbim tamamina erdirsin olmayanlarada nasib etsin insaAllah..
Burda hikayeleri belirtileri okumak okadar iyi geliyoduki sira bende simdi
Bu ay Rahim filmi cekildim, kendiliginden gelisen yumurtama catlatma ignesi vuruldum, hacemat yaptirdim, ve hayit suyu ictim.. Hangisi vesile oldu bilmiyorum ama Elhamdulillah oldu..
Belirtilerimde sık tuvalete gitmekten ve hafif karin kasilmalarindan ve batmalardan haric bisey yoktu hersey adet gostergesiydi sivilcem bile cikti hatta elle muayneylede yüzde yüz hamile olmamam gerekiyordu o yönteminde herkeste tutmadigini söylemis olayim..
Sadece tek korkum ablalarim ve kiskardesimin ilk gebelikleri dusukle sonuclandi.. Doktor genetik olabilir bebe aspirini veriyorum iyi gelebilir dedi..
Hamile arkadaslarada sorum olacak doktor 1hafta on gün iliski yasak sonrada haftada nir dedi.. Bunu daha önce duymamistim sizede söylendimi??
Geçen ay yani yapıştırdım bende belime :) önceki ay hayıt civanperçemi içtim. Birde akıllara zarar ismiyle 'testere dişli aslan pençesi'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?