Bende cok olumlu yorumlari okuyup heveslenip almıştım 3 ay denedim olmadı bu ay elime alasim bile gelmedi. 100 tl ye almıştım indirimliydi sanırım internetten bilindik bi alisveris sitesiydi. Al dene ama biliyosun ki kafamizi rahatlatmamiz lazım yoksa ne denersek deneyelim zorlaşıyor. Ben 2 aydir oluruna biraktim hic bisi takip etmiyorum.Ne kadar canım fiyatı bende pazartesi doktora sorup bu ay da onu mu denesem ki diyorum bayağı hamile kalan varmış
Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebeğin sağlıkla al kucağına inşallah
Sen böyle güzel haber al da varsın biz merakta kalalım canım hadi hayırlısı tebrik ederim tekrardan inşallah kalp atışı da duyulacakA anneveoglusuHtckbrysl ZK_ASK kizlar kudura bakmayin tel bisey oldu eve gelince yazabildim dr gittim kesemi gordu dr. Suan icin sikinti gorunmuyor dedi biraz sakinledi beni kan testi yaptik tekrar 2972 cikti benim kuruntum yani 15 gun sonra gel bebegi kalpatsini goruruz dedi. Merakta biraktim sizide kusura bakmayin...
Boşuna kendni üzdün bak şükür ki bişey yokmuş korkulacak...A anneveoglusuHtckbrysl ZK_ASK kizlar kudura bakmayin tel bisey oldu eve gelince yazabildim dr gittim kesemi gordu dr. Suan icin sikinti gorunmuyor dedi biraz sakinledi beni kan testi yaptik tekrar 2972 cikti benim kuruntum yani 15 gun sonra gel bebegi kalpatsini goruruz dedi. Merakta biraktim sizide kusura bakmayin...
ne guzel maşallah subhanallah arkadaşım hayırlısoyla doğsun ınşallah
Hayirlisi canm ya inslh guzl sonuçlar alırsın ilk aydan :)ben o dediğini yaptrmştm bu ay canm ama adet oldum bugun 27. gun oldum hayrlısı artık ıyı bı doktr buldum pazartesı gdyrm
Cnm kizda pek yanılma olmuyor diyorlar eğer net gördüyse doğrudurKizlar iyi akşamlar. Dün devlet hastanesine gittim ve benm bebise kız dedi ordaki doktor :)) çok sasirdm yaww
Aaa gözlerim belerdi ben şokkkKizlar iyi akşamlar. Dün devlet hastanesine gittim ve benm bebise kız dedi ordaki doktor :)) çok sasirdm yaww
Ay yaptırsam inan cvp verecemde yok yani elde avuçta yok :))Cnm kizda pek yanılma olmuyor diyorlar eğer net gördüyse doğrudur) ayy bende inşallah bidaha gitigimde 12haftalik öğrenirim insAllah, tabi önce sağlık ama yinede gönlümde kız var :))) içimden erkek geçiyor ama hadi hayırlısı <3
4D ultrasonu sordum burda ama kimse yaptırmamış herhalde cvp yok:))
Adetin 4 günü de gitsen olur canım. Zaten pazartesi sabahtan gidersin. Sonuçların çıksın hele klomen i verebilir de vermeye bilir de belli olmaz hayırlısı olsun hakkndaiyi akşamlar kızlar benım adetın 3. gunu pazar oluyo ben 4. gunu gtsem doktora olur mu?
bıde bı sıkıntı yoksa bıle benım ısteyımle klomen ve catlatma iiğnesı yapar mı acaba yoksa buda sadece hormonlara bakıp bırakır mı
Ay yaptırsam inan cvp verecemde yok yani elde avuçta yok :))
Ay yaptırsam inan cvp verecemde yok yani elde avuçta yok :))
O ne nasıl yapılıyo bilmiyorum kii :)):)))) Delliii
Dusunuyonmu peki? Gerçi ne zaman yapılıyor bilmiyorum
kızlar benim regl gğnü yarın dün sabah dayamadım ilk idrarla test yaptım negatif yokmuş bu ayda dedim attım bi kenara akşam bi bakayım dedim çift çizgi olmuş ama üstünden kaç saat geçti yani.umutlanmalımıyım yoksa bekleyince oluyo mu oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?