2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne kadar canım fiyatı bende pazartesi doktora sorup bu ay da onu mu denesem ki diyorum bayağı hamile kalan varmış
Bende cok olumlu yorumlari okuyup heveslenip almıştım 3 ay denedim olmadı bu ay elime alasim bile gelmedi. 100 tl ye almıştım indirimliydi sanırım internetten bilindik bi alisveris sitesiydi. Al dene ama biliyosun ki kafamizi rahatlatmamiz lazım yoksa ne denersek deneyelim zorlaşıyor. Ben 2 aydir oluruna biraktim hic bisi takip etmiyorum.

Sen böyle güzel haber al da varsın biz merakta kalalım canım hadi hayırlısı tebrik ederim tekrardan inşallah kalp atışı da duyulacak

Boşuna kendni üzdün bak şükür ki bişey yokmuş korkulacak...

İçin rahat olsun bu sefer hersey guzel olacak Allahın izniyle ❤

iyi akşamlar kızlar benım adetın 3. gunu pazar oluyo ben 4. gunu gtsem doktora olur mu?
bıde bı sıkıntı yoksa bıle benım ısteyımle klomen ve catlatma iiğnesı yapar mı acaba yoksa buda sadece hormonlara bakıp bırakır mı

Kizlar iyi akşamlar. Dün devlet hastanesine gittim ve benm bebise kız dedi ordaki doktor :)) çok sasirdm yaww
Cnm kizda pek yanılma olmuyor diyorlar eğer net gördüyse doğrudur) ayy bende inşallah bidaha gitigimde 12haftalik öğrenirim insAllah, tabi önce sağlık ama yinede gönlümde kız var :))) içimden erkek geçiyor ama hadi hayırlısı <3

4D ultrasonu sordum burda ama kimse yaptırmamış herhalde cvp yok:))

Ay yaptırsam inan cvp verecemde yok yani elde avuçta yok :))

Adetin 4 günü de gitsen olur canım. Zaten pazartesi sabahtan gidersin. Sonuçların çıksın hele klomen i verebilir de vermeye bilir de belli olmaz hayırlısı olsun hakknda

kızlar benim regl gğnü yarın dün sabah dayamadım ilk idrarla test yaptım negatif yokmuş bu ayda dedim attım bi kenara akşam bi bakayım dedim çift çizgi olmuş ama üstünden kaç saat geçti yani.umutlanmalımıyım yoksa bekleyince oluyo mu oyle

Umutlanabilirsin bence bende adetten once yaptim , negatif cikti. Bi sonraki aksam dayanamadim eski teste baktim , pozitif gozukuyordu. Ve hamileyim suan

Beni de 2017 annelerine ekleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…