2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

4d dediğin detaylı ultrason mu? Bn yaptircam 2 hafta sonra. Vallahi ne kadr net bakti doktor bilmiyorum . Kendi doktorum iki kere erkek dedi devletteki doktor kız dedi ondan sasirdm zaten bnde :)

Umutlanabilirsin bence bende adetten once yaptim , negatif cikti. Bi sonraki aksam dayanamadim eski teste baktim , pozitif gozukuyordu. Ve hamileyim suan

Beni de 2017 annelerine ekleyebilirsiniz
ay hadi inşallah Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sanada saglıkla kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah❤

O ne nasıl yapılıyo bilmiyorum kii :))

4d dediğin detaylı ultrason mu? Bn yaptircam 2 hafta sonra. Vallahi ne kadr net bakti doktor bilmiyorum . Kendi doktorum iki kere erkek dedi devletteki doktor kız dedi ondan sasirdm zaten bnde :)

Renkli ve canlı gibi bebeğini ultrasonda görüyorsun cnm, sanırım yeni cihazlar la bakıyorlar, bende tam bilmiyorum. Bidaha gitigimde doktoruma sorcam bakalım ondada varmı :))

Aşkolsun unutur muyum Doğum stresi başladı yavaştan. Hazırlıkları bitiremedik. Çevremdekiler erken erken doğurunca bende korktum. Sizler neler yapıyorsunuz bakalım var mı müjdeli haberler..
Doğum yaklaştı dimi benim iki arkadaşta 35 haftalık hamileler daha bi sorun yok şükür sende de olma Korkma hiç. Allah yardım eder.. Bizde hamişler çoğaldı misal ben ikinciye hamileyim hatta :) birini kaybettim. Bu kalır inşallah sağlıkla. Dualarımda sende varsın hep. Bizleri unutma sende hiç...

Renkli ve canlı gibi bebeğini ultrasonda görüyorsun cnm, sanırım yeni cihazlar la bakıyorlar, bende tam bilmiyorum. Bidaha gitigimde doktoruma sorcam bakalım ondada varmı :))
Hee Evet canm bazı doktorlarn ultrasonlari öyle bnm doktorunki öyle değil bnde 20 haftada detaylı renkli ultrason diyorlar büyük ekrandan bakiliyorms faln ona girecem aslında tam olarak bilmiyorum :)

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 30lara çabuk geliyor da insan bundan sonrası geçmiyor. İsteyen herkese aratmadan nasip etsin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…