- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Yo önceki iki kontrolde kendi doktorum erkek demişti :) bnde şaşırdım :)Aaa gözlerim belerdi ben şokkkay niye bukadar geç öğrendin acaba göstermedi mi ondan mı? Sağlıklı olsunda minnoş. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah
4d dediğin detaylı ultrason mu? Bn yaptircam 2 hafta sonra. Vallahi ne kadr net bakti doktor bilmiyorum . Kendi doktorum iki kere erkek dedi devletteki doktor kız dedi ondan sasirdm zaten bnde :)Cnm kizda pek yanılma olmuyor diyorlar eğer net gördüyse doğrudur) ayy bende inşallah bidaha gitigimde 12haftalik öğrenirim insAllah, tabi önce sağlık ama yinede gönlümde kız var :))) içimden erkek geçiyor ama hadi hayırlısı <3
4D ultrasonu sordum burda ama kimse yaptırmamış herhalde cvp yok:))
Bidaha baktırcak mısın sonraYo önceki iki kontrolde kendi doktorum erkek demişti :) bnde şaşırdım :)
Aşkolsun unutur muyumcgdmkrks unuttun mu bizi :)
ay hadi inşallah Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sanada saglıkla kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah❤Umutlanabilirsin bencebende adetten once yaptim , negatif cikti. Bi sonraki aksam dayanamadim eski teste baktim , pozitif gozukuyordu. Ve hamileyim suan
Beni de 2017 annelerine ekleyebilirsiniz
O ne nasıl yapılıyo bilmiyorum kii :))
4d dediğin detaylı ultrason mu? Bn yaptircam 2 hafta sonra. Vallahi ne kadr net bakti doktor bilmiyorum . Kendi doktorum iki kere erkek dedi devletteki doktor kız dedi ondan sasirdm zaten bnde :)
Doğum yaklaştı dimi benim iki arkadaşta 35 haftalık hamileler daha bi sorun yok şükür sende de olma Korkma hiç. Allah yardım eder.. Bizde hamişler çoğaldı misal ben ikinciye hamileyim hatta :) birini kaybettim. Bu kalır inşallah sağlıkla. Dualarımda sende varsın hep. Bizleri unutma sende hiç...Aşkolsun unutur muyumDoğum stresi başladı yavaştan. Hazırlıkları bitiremedik. Çevremdekiler erken erken doğurunca bende korktum. Sizler neler yapıyorsunuz bakalım var mı müjdeli haberler..
Biraz büyüyün ondan sonra:)Renkli ve canlı gibi bebeğini ultrasonda görüyorsun cnm, sanırım yeni cihazlar la bakıyorlar, bende tam bilmiyorum. Bidaha gitigimde doktoruma sorcam bakalım ondada varmı :))
Her kontrolde tekrar tekrar bakıyorlar zaten canm detayliyi yaptırınca inanirim kız mı erkek mi artık çünkü en net orda belli oluyorBidaha baktırcak mısın sonra
Hee Evet canm bazı doktorlarn ultrasonlari öyle bnm doktorunki öyle değil bnde 20 haftada detaylı renkli ultrason diyorlar büyük ekrandan bakiliyorms faln ona girecem aslında tam olarak bilmiyorum :)Renkli ve canlı gibi bebeğini ultrasonda görüyorsun cnm, sanırım yeni cihazlar la bakıyorlar, bende tam bilmiyorum. Bidaha gitigimde doktoruma sorcam bakalım ondada varmı :))
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 30lara çabuk geliyor da insan bundan sonrası geçmiyor. İsteyen herkese aratmadan nasip etsin AllahımDoğum yaklaştı dimi benim iki arkadaşta 35 haftalık hamileler daha bi sorun yok şükür sende de olma Korkma hiç. Allah yardım eder.. Bizde hamişler çoğaldı misal ben ikinciye hamileyim hatta :) birini kaybettim. Bu kalır inşallah sağlıkla. Dualarımda sende varsın hep. Bizleri unutma sende hiç...
ay hadi inşallah Allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sanada saglıkla kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah❤
%70 erkek demişti canm. Bu doktor kız dedi bzde sasirdk ayrintiliyi bekliyoruz birinden biri yanildiB Biravucmutluluk çok şaşırdım ya kesin erkek değilmiydi ki
Erkek gbi duruyo canm. :) Hayırlı olsun hadi :)
Nasıl br leke canm çok mu?
Çok değildi iç çamaşırın ortası olmuşNasıl br leke canm çok mu?
Canım bence doktoruna danış muhtemelen progestan başlayacaktırÇok değildi iç çamaşırın ortası olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?