2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum korkma pko bende de var korkulacak bişy değil hamile kalmana engel değil sadece birazcık zor oluyo bebiş. Ama şükür ki çaresiz değiliz. Dr ilaç vs bişy vermedi mi?
Özele gottm alttan muane ile baktı pko var dedi sonra geçen ayko hormon tahlilerime baktı evet bir iki değerin yüksek dedi sonra bana engel değil dedi sadece biraz geç olur dedi progestan verdi iki ay kullan dedi yoksa bebeis felan reglin olunca gel klomene basliycaz dedi

Bu doktor yeni daha dün gittm numarasını da almadım ama faceden buldum yazdm ne zaman görür bilmiyorum progestan vardı içtim bitane inşallah devamı gelmez
İnşallah canım bence sen doktoruna pazaetesi çalıştığı kurumdan ulaş ama o zamana kadar da progestana devam et bence canım önlem amaçlı

Bu doktor yeni daha dün gittm numarasını da almadım ama faceden buldum yazdm ne zaman görür bilmiyorum progestan vardı içtim bitane inşallah devamı gelmez
Bende kızlara katılıyorum canım doktorunun bulunduğu hastanenin de aciline başvurabilirsin doktorunu ararlar bence

Kızlar bişey sorcam ben bebişi sağda sanıyordum
Sağ kasık yumuşak sol kasık bayağı sert
Sert olan tarafta mı acaba

Zehra canım fırsatın olursa durumundan haberdar eder misin
Canım bence bebeğin erkek benimde 13. Haftada bebeğimin usg resmi aynı seninki ile çıkıntısı baya belirgin doktor erkek demişti erkek gerçekten bak buda benim usg resmi

Eklentiler

• IMG_3864.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 28
Canım bence bebeğin erkek benimde 13. Haftada bebeğimin usg resmi aynı seninki ile çıkıntısı baya belirgin doktor erkek demişti erkek gerçekten bak buda benim usg resmi
Ay evet ne kadar belli seninkinde de çıkıntı
Ya aslında bende gördüm ultrasonda hareketli iken
Kız ve erkek organı birbirine benzermiş yA 12 haftalık dönemde o yüzden acaba mı diye düşündüm bide sanırım şimdi ki bebiş solumda oğlum sağımdaydı

Bence doktora sormadan birşey yapma canım çok mu gelen?
Yok kuzum başka gelmedi. Devletin aciline gittk kanda çok az enfeksiyon çıktı dedi diğer tahliller normalmiş temiz çıktı bol su iç dinlen dedi adam. Eve şimdi geldik devletin ayrıyeten kadın doğum hastanesi var lekelenmem var diyorum bezini ver kanına bakalım diyo kalktım çıktım hastaneden. Şmdi de yatar dinlenirim napim pazartesi benin doktora gideceğiz inşallah

Ne alaka ya Ne çirkin bezini çıkart ver
Bi zahmet baksaydı ayy çok huylanmaya başladım şu acil doktorlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…