Bu doktor yeni daha dün gittm numarasını da almadım ama faceden buldum yazdm ne zaman görür bilmiyorum progestan vardı içtim bitaneCanım bence doktoruna danış muhtemelen progestan başlayacaktır
Özele gottm alttan muane ile baktı pko var dedi sonra geçen ayko hormon tahlilerime baktı evet bir iki değerin yüksek dedi sonra bana engel değil dedi sadece biraz geç olur dedi progestan verdi iki ay kullan dedi yoksa bebeis felan reglin olunca gel klomene basliycaz dediKuzum korkma pko bende de var korkulacak bişy değil hamile kalmana engel değil sadece birazcık zor oluyo bebiş. Ama şükür ki çaresiz değiliz. Dr ilaç vs bişy vermedi mi?
Kuzum korkma pko bende de var korkulacak bişy değil hamile kalmana engel değil sadece birazcık zor oluyo bebiş. Ama şükür ki çaresiz değiliz. Dr ilaç vs bişy vermedi mi?[/QUOT İÜE]
Özele gottm alttan muane ile baktı pko var dedi sonra geçen ayko hormon tahlilerime baktı evet bir iki değerin yüksek dedi sonra bana engel değil dedi sadece biraz geç olur dedi progestan verdi iki ay kullan dedi yoksa bebeis felan reglin olunca gel klomene basliycaz dedi
İçini rahat tut sen ya istersen de iç keseyi gördün nasıl olsa için rahat olur bnce icÇok değildi iç çamaşırın ortası olmuş
İnşallah canım bence sen doktoruna pazaetesi çalıştığı kurumdan ulaş ama o zamana kadar da progestana devam et bence canım önlem amaçlıBu doktor yeni daha dün gittm numarasını da almadım ama faceden buldum yazdm ne zaman görür bilmiyorum progestan vardı içtim bitaneinşallah devamı gelmez
Bende kızlara katılıyorum canım doktorunun bulunduğu hastanenin de aciline başvurabilirsin doktorunu ararlar benceBu doktor yeni daha dün gittm numarasını da almadım ama faceden buldum yazdm ne zaman görür bilmiyorum progestan vardı içtim bitaneinşallah devamı gelmez
Canım ya ultrasondan cinsiyet anlayabiliyormusun doktor %95 erkek dedi cinsiyet ayrımım asla Yok sebepsizce kız hissediyorum bi bakarmısın anlıyorsan bi sayfa önde bebişZK_ASK Canim lekenme kirmizi mi? Sen bence bir acile git.
Yok canim ben anlamiyorum. Rabbim gonlune gore versin insallah :)Canım ya ultrasondan cinsiyet anlayabiliyormusun doktor %95 erkek dedi cinsiyet ayrımım asla Yok sebepsizce kız hissediyorum bi bakarmısın anlıyorsan bi sayfa önde bebiş
Amin canım hepimize inşallahYok canim ben anlamiyorum. Rabbim gonlune gore versin insallah :)
Canım bence bebeğin erkek benimde 13. Haftada bebeğimin usg resmi aynı seninki ile çıkıntısı baya belirgin doktor erkek demişti erkek gerçekten bak buda benim usg resmiZehra canım fırsatın olursa durumundan haberdar eder misin
Ay evet ne kadar belli seninkinde de çıkıntıCanım bence bebeğin erkek benimde 13. Haftada bebeğimin usg resmi aynı seninki ile çıkıntısı baya belirgin doktor erkek demişti erkek gerçekten bak buda benim usg resmi
Bence doktora sormadan birşey yapma canım çok mu gelen?
Gün de bir tane mi içeyim senceİnşallah canım bence sen doktoruna pazaetesi çalıştığı kurumdan ulaş ama o zamana kadar da progestana devam et bence canım önlem amaçlı
Yok kuzum başka gelmedi. Devletin aciline gittk kanda çok az enfeksiyon çıktı dedi diğer tahliller normalmiş temiz çıktı bol su iç dinlen dedi adam. Eve şimdi geldik devletin ayrıyeten kadın doğum hastanesi var lekelenmem var diyorum bezini ver kanına bakalım diyo kalktım çıktım hastaneden. Şmdi de yatar dinlenirim napim pazartesi benin doktora gideceğiz inşallahBence doktora sormadan birşey yapma canım çok mu gelen?
Yok canım kahveydi eve şimdi geldik bi sorun yok gibi kanıma baktılar falan işte dinlenip pazartesi doktoruma gidecem şükür ki ağrım yokZK_ASK Canim lekenme kirmizi mi? Sen bence bir acile git.
Yok kuzum başka gelmedi. Devletin aciline gittk kanda çok az enfeksiyon çıktı dedi diğer tahliller normalmiş temiz çıktı bol su iç dinlen dedi adam. Eve şimdi geldik devletin ayrıyeten kadın doğum hastanesi var lekelenmem var diyorum bezini ver kanına bakalım diyo kalktım çıktım hastaneden. Şmdi de yatar dinlenirim napim pazartesi benin doktora gideceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?