Kahverengi canım belim çok ağrıyodu ağrıdan sonra leke gelmiş. Şmdi iyiyim yatıyorumZehracım hangi renk lekelenme
Bence acil kadın Doğuma gidebilirsin
Canım bi süre ilişki olmasın ağır hiç bişey yapma gerekmedikçe kalkma bacakların yukarda bol bol dinlenKahverengi canım belim çok ağrıyodu ağrıdan sonra leke gelmiş. Şmdi iyiyim yatıyorum
Ya ultrasonda keseye bakamaz mısınjz kanama var mı neblm şeklinde bi gariplik falan diye sen bezini ver kanını takip edelim doktoru ona göre arycaz diyo. Neden cunku doktor sadrazam. Oldu sağolun dedm çıktım kendi kendime güldüm. Eşime de dedim dış gebeliğe engel oldhk mu hayır duadan baska çaremiz yok Allaha emanetiz dedim sonra devletin acilindeki doktorla konuştk o biraz iyi geldi rahatlattıNe alaka ya Ne çirkin bezini çıkart ver
Bi zahmet baksaydı ayy çok huylanmaya başladım şu acil doktorlarından
İlişki ilk öğrendiğimden beri yok zaten :) aman o mu önemli bebiş iyi olsundaCanım bi süre ilişki olmasın ağır hiç bişey yapma gerekmedikçe kalkma bacakların yukarda bol bol dinlen
İlk defa böyle saçmalık duydum keşke muayene ettirene kadar ısrar etseydin uyuz oluyorum böyle tiplereYa ultrasonda keseye bakamaz mısınjz kanama var mı neblm şeklinde bi gariplik falan diye sen bezini ver kanını takip edelim doktoru ona göre arycaz diyo. Neden cunku doktor sadrazam. Oldu sağolun dedm çıktım kendi kendime güldüm. Eşime de dedim dış gebeliğe engel oldhk mu hayır duadan baska çaremiz yok Allaha emanetiz dedim sonra devletin acilindeki doktorla konuştk o biraz iyi geldi rahatlattı
Ay cok sevindim iyi olmana dinlen canim dinlen... Bu tarz seylerde dr hastaneye gitmek en iyisi illah kotu bisey olcagindan degil ama belli olmaz gebelik sonucta...canim allah esirgesin... İns dinlenince biseyin kalmaz...Yok canım kahveydi eve şimdi geldik bi sorun yok gibi kanıma baktılar falan işte dinlenip pazartesi doktoruma gidecem şükür ki ağrım yok
Ay yok Allah düşürmesin ellerine. Ultrason cihazı yok bakamayız diyo. İki mal oturmuş lak lak yapıyo gelenleride başlarından savıp gönderiyolar ne güzelİlk defa böyle saçmalık duydum keşke muayene ettirene kadar ısrar etseydin uyuz oluyorum böyle tiplere
Bende oğluma hamileyken sürekli kanamam olurdu her defasında kadın Doğum acile gitmiştim direkt kontrol etmişlerdi
İnşallah canım sabaha kan içinde uyanmam inşallah Alalh yardm etsnAy cok sevindim iyi olmana dinlen canim dinlen... Bu tarz seylerde dr hastaneye gitmek en iyisi illah kotu bisey olcagindan degil ama belli olmaz gebelik sonucta...canim allah esirgesin... İns dinlenince biseyin kalmaz...
Ultrason cihazı olmayan kadın Doğum mu olurmuşAy yok Allah düşürmesin ellerine. Ultrason cihazı yok bakamayız diyo. İki mal oturmuş lak lak yapıyo gelenleride başlarından savıp gönderiyolar ne güzel
Kahverengi canım belim çok ağrıyodu ağrıdan sonra leke gelmiş. Şmdi iyiyim yatıyorum
Canım benimde ikinci oğlum bunda kese konumu bile kız bebek ile uyumluydu ama erkek geliyorAy evet ne kadar belli seninkinde de çıkıntı
Ya aslında bende gördüm ultrasonda hareketli iken
Kız ve erkek organı birbirine benzermiş yA 12 haftalık dönemde o yüzden acaba mı diye düşündüm bide sanırım şimdi ki bebiş solumda oğlum sağımdaydı
Geçmiş olsun canım ben hiç progestan kullanmak zorunda kalmadım ama kullanan arkadaşlarım sabah akşam 2 defa kullanıyorlardı bu ilacın zararı yok yararı varKahverengi canım belim çok ağrıyodu ağrıdan sonra leke gelmiş. Şmdi iyiyim yatıyorum
Adet duzensizliğinde kullanmıştım ben değişik bi ilaç :) demin peçeteye çok az geldi kullanayım en iyisi progestanıGeçmiş olsun canım ben hiç progestan kullanmak zorunda kalmadım ama kullanan arkadaşlarım sabah akşam 2 defa kullanıyorlardı bu ilacın zararı yok yararı var
Kaç haftalıksınBendede persembeden beri var hafif lekelenme , ultrasonda bisey cikmadi ama doktor yat ve progestani daha fazla al dedi
Koca hastane kız zırvaladılar resmen :))Ultrason cihazı olmayan kadın Doğum mu olurmuş
Yaa bat 6 mayıs diyodun gözünüz aydın sağlıkla ilerleyin inşallah gözünüz aydın çok sevindimSlm hanimlar 10. ay denememizde rabbim nasip etti hamile kaldim rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?