2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ne alaka ya Ne çirkin bezini çıkart ver
Bi zahmet baksaydı ayy çok huylanmaya başladım şu acil doktorlarından
Ya ultrasonda keseye bakamaz mısınjz kanama var mı neblm şeklinde bi gariplik falan diye sen bezini ver kanını takip edelim doktoru ona göre arycaz diyo. Neden cunku doktor sadrazam. Oldu sağolun dedm çıktım kendi kendime güldüm. Eşime de dedim dış gebeliğe engel oldhk mu hayır duadan baska çaremiz yok Allaha emanetiz dedim sonra devletin acilindeki doktorla konuştk o biraz iyi geldi rahatlattı

İlk defa böyle saçmalık duydum keşke muayene ettirene kadar ısrar etseydin uyuz oluyorum böyle tiplere
Bende oğluma hamileyken sürekli kanamam olurdu her defasında kadın Doğum acile gitmiştim direkt kontrol etmişlerdi

Yok canım kahveydi eve şimdi geldik bi sorun yok gibi kanıma baktılar falan işte dinlenip pazartesi doktoruma gidecem şükür ki ağrım yok
Ay cok sevindim iyi olmana dinlen canim dinlen... Bu tarz seylerde dr hastaneye gitmek en iyisi illah kotu bisey olcagindan degil ama belli olmaz gebelik sonucta...canim allah esirgesin... İns dinlenince biseyin kalmaz...

Ay yok Allah düşürmesin ellerine. Ultrason cihazı yok bakamayız diyo. İki mal oturmuş lak lak yapıyo gelenleride başlarından savıp gönderiyolar ne güzel

Ay cok sevindim iyi olmana dinlen canim dinlen... Bu tarz seylerde dr hastaneye gitmek en iyisi illah kotu bisey olcagindan degil ama belli olmaz gebelik sonucta...canim allah esirgesin... İns dinlenince biseyin kalmaz...
İnşallah canım sabaha kan içinde uyanmam inşallah Alalh yardm etsn

Canım benimde ikinci oğlum bunda kese konumu bile kız bebek ile uyumluydu ama erkek geliyor

Geçmiş olsun canım ben hiç progestan kullanmak zorunda kalmadım ama kullanan arkadaşlarım sabah akşam 2 defa kullanıyorlardı bu ilacın zararı yok yararı var
Adet duzensizliğinde kullanmıştım ben değişik bi ilaç :) demin peçeteye çok az geldi kullanayım en iyisi progestanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…