Hayırlı olsun canın sağlıkla al kucağına inşallahSlm hanimlar 10. ay denememizde rabbim nasip etti hamile kaldim rabbim herkese nasip etsin
Hayırlısı canım başka gelmemesine sevindim iyi olursun insalahYok kuzum başka gelmedi. Devletin aciline gittk kanda çok az enfeksiyon çıktı dedi diğer tahliller normalmiş temiz çıktı bol su iç dinlen dedi adam. Eve şimdi geldik devletin ayrıyeten kadın doğum hastanesi var lekelenmem var diyorum bezini ver kanına bakalım diyo kalktım çıktım hastaneden. Şmdi de yatar dinlenirim napim pazartesi benin doktora gideceğiz inşallah
Kaç haftalıksın
maşallah canım hayırlı olsun gozun aydın inşallah saglıklıca sıkıntısız alırsın kucagına darısı bana ve tum arkadaşlarıma inşsllahSlm hanimlar 10. ay denememizde rabbim nasip etti hamile kaldim rabbim herkese nasip etsin
Kızlar merhaba her gün okuyorum takip ediyorum sizi ama uzun zamandır pek yazacak bir şeyim yok. Ne tedaviye gidiyorum ne takviye kullanıyorum ne yumurtlama takip ediyorum ne de testler. 2 aydır oluruna bıraktım.
Çok oluyor duyalı tekrar gündeme getirmek istedim kızlar acaba kaplıcalar (termal su) gebeliği kolaylaştırıyor mu?
Slm hanimlar 10. ay denememizde rabbim nasip etti hamile kaldim rabbim herkese nasip etsin
Günaydın kızlar. @Zehra ungrms nasıl oldun doktora gittin mi?
yanne Keseyi görmene çok sevindim darısı kalp atışına inşallah.
Neden gerildin canım?canım benim çok sağolasın İnşallah... bayağı gerildim durup duruken neyse bahtımızda ne varsa o biraz oluruna bırakmak lazım...
@Zehra ungrms canım sende benim gibi kuruntulara girme kısmet bekleyeceğiz canım... sen dr. gitcektin ? kalp atışınıduydun mu? kanama önemsencek bişey tabi ama her kanama düşük değil... Dr. bilgisi dışında ilaç kullanmamanı tavsiye ederim. Progestan Rahim kalınlığını koruyor bebeğin tutunması kolaylaştırıyor ama bence yinede dr. danışıp kullan canım.
Neden gerildin canım?
Olsun ya ha bir gün önce ha bir gün sonra farketmez. Görmüşsünüz ve rahatlamışsın önemli olan o :) Benim de randevum yarın. 24 gün aradan sonra bebeğimi göreceğim. Cinsiyeti de kesinleşir artık herhalde. Heyecan yapıyorum ben de kendi kendime :)ay canım biliyorsun dr. randevusu ctesi idi ama ben cuma günü sabah uyandığımda tüm açlık, miğde bulantısı, şişlik vs. belirtilerim yok olmuş uyandım. işe de gelince ne oluyor diye kendi kendimi yedim... Öğlen çıktım dr. gittim. Ctesi yerine cuma günü gidip keseyi gördüm.. Biraz rahatladım.. İşte ben ve manyaklığım...
Günaydın kızlar. Hayırlı haberlerde buluşmak duasıyla.
Olsun ya ha bir gün önce ha bir gün sonra farketmez. Görmüşsünüz ve rahatlamışsın önemli olan o :) Benim de randevum yarın. 24 gün aradan sonra bebeğimi göreceğim. Cinsiyeti de kesinleşir artık herhalde. Heyecan yapıyorum ben de kendi kendime :)
Ayy ne kadar heycanlii :))) içinden ne geçiyor cnm? Bence oğlun olcak gibi geliyor bana:))) bu arada bı önceki randevude tahminde bulunmusmuydu doktorun? Bende 27sinde gitcem ikili teste belki görürüz diye umuyorum ama bakalım hayırlısıOlsun ya ha bir gün önce ha bir gün sonra farketmez. Görmüşsünüz ve rahatlamışsın önemli olan o :) Benim de randevum yarın. 24 gün aradan sonra bebeğimi göreceğim. Cinsiyeti de kesinleşir artık herhalde. Heyecan yapıyorum ben de kendi kendime :)
Günaydın Canım Amin ...
ya hafta sonu gebzedeydik. biliyorsun benim elitiminde sıkıntıları var hafta sonu oradaydım.. tabi halimden (cünkü karnım şiş top gibi) üstüne eşimin tavırları, sen dur otur felan... Hayırdır dedi bişey mi var dedi eltim bana.
Hamileliğim daha cok erken olmasına rağmen Eltime söyledim çünkü görümcem biliyor sonra benden sakladı olmasın diye.. sanırım biraz buruldu içi o dakkikadan sonra duraksadı duruldu çok üzüldüm ya... sadece sen düşünmüyordun dedi
bende canım biliyorsun ekimden beri korunmuyoruz ama olmadı bu süreçte söylemiştim ha evet doğru söylüyorsun dedi.
keseyi gösterdim sarıldım allah sanada nasip etsin dedim sarıldım ama ben cok üzüldüm nasıl davranmalıyım bilemedim söylemekle iyi yaptım diye düşünüyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?