2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ARKADAŞIM SEN NASILSIN DR KONTROLÜN NASIL GEÇTİ

dr. keseyi gösterdi bi sıkıntı görünmüyor dedi, hafta uygun kesen yerleştiğ yerde güzel endişe etme önceki tecrübelerin seni yıpratmış buda aynısı olacak diye bişey yok ama tabi kalp atışı ve beği görene kadar sabretcez dedi.. Beslenme ile ilgili bir liste verdi.. 2 hafta sonra konrtole gel dedi. Herşey normal görünüyor..

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİMMMM... BU SEFER RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECÇEK OLUMSUZ DÜŞÜNME LÜTFEN

ya eltim bir benle paylaşıyordu bebek konusundaki dertlerini dr. konrolleri tedavileri vs.. bende yakından takip etmeye çalıyordum cok buruldu benim hamile kalmama üzüldüğünü düşünmmüyorum sadece benim durumumda ona teselli veriyordu sonucta herşeyi paylaşabiliyorduk şimdi iyice kapanacak diye korktum.. saklasam pek görümediğimiz için anlamazdı belki ama oda ayrı konu farklı yorumlanırdı...

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİMMMM... BU SEFER RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECÇEK OLUMSUZ DÜŞÜNME LÜTFEN
amin ya amin canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun Bebeişlerimize kavuştursun ...
elimden geldiğince iyi düşünmeye çalıyorum sadece bazen öyl eolur ya bir eşik asla aşamaycakmışsın gibi gelir.. o duygu ağır basıyor...

Hayırlısı olsun canım İnsalah ona da nasip olur. Bence iyi ettin insan ne kadar iyi biri de olsa annelik hassas birşey zayıf anında düşünebilirdi acaba kıskanır nazar ederim diye mi söylemedi diye. Bence sende gayet nazik davranmışsın. Hayırlısıyla ikinize de nasip olur inşallah

Bende rahim filmi için randevu aldım kızlar cuma günü şişli. Hafta sonu görüşmek için eski doktoruma gidecektim onun hastanesinde var diye cihaz. İzinliymis biz de avmye gittik şükür ki orada karşılaştım dedim sizi gökte ararken yerde buldum. Açık konuşayım bizim hastaneyi tavsiye etmem dedi cihaz olarak eski tip mis çoğu boşuna çektiği ağrıyla kalıyor yeniden film istiyorum dedi istanbulda iki yer söyledi biri ekhomar anadolu yakasından servis de varmış kısmet oraya gideceğim insalah dua edin olur mu?

Hakkınızda hayırlısı inşallah cnm, ağrısız sizisiz bir muane olur inşallah

canım merhaba.
Ben de bu ay çok gitmek istedim ama nasip olmadı maalesef gitmek yakın komşılarım arkadaşlarım gitti ve o ay hamile kaldılar adet bitiminde hemen gitmelisin

Cnm diyosun zaten dertlesiyorduk bu konulari konusuyorduk diye, asıl soylemesen farklı düşünürdü bence. Rabbim onada tez zamanda bebiş nasip eder insallah.

Erkek demişti canım 13. haftada. 16. haftada tekrar bakarız demişti. Bir sürü arkadaşın bebeğinin cinsiyet söylemi değişti bir sonraki kontrolünde. Ben de o yüzden heyecanlanıyorum :))

ay vallahi bunları duymaya ihtiyacım var belkii... sağolasın bende böyle düşünüyorum sağolasın canım...

vallahi çok iyi olmuş karşılaşmanız... Neyseki en doğru kararı vermişsin canım İnşallah sonuçlarında güzel çıkar. Zaten sıkıntın vardı en acısız olacak şekilde çekilirsin, hayırlara vesile olur canım...

İnsalah canım Allah razi olsun. Sonuç da temiz çıkarsa ne alâ. İnsalah hayr olur sen kalp atışı duyarsın eltin en gebelik haberi alır rabbim kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…