- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
@sakyuzHtckbrysl @Zehra ungrms @Nisaberatim sagolun kizlar allah razi oksun allah hepimizin yardimcisi olsun, tez zamanda hayirlisiyla bebislerimize kavusalim...
ARKADAŞIM SEN NASILSIN DR KONTROLÜN NASIL GEÇTİ
CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİMMMM... BU SEFER RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECÇEK OLUMSUZ DÜŞÜNME LÜTFENdr. keseyi gösterdi bi sıkıntı görünmüyor dedi, hafta uygun kesen yerleştiğ yerde güzel endişe etme önceki tecrübelerin seni yıpratmış buda aynısı olacak diye bişey yok ama tabi kalp atışı ve beği görene kadar sabretcez dedi.. Beslenme ile ilgili bir liste verdi.. 2 hafta sonra konrtole gel dedi. Herşey normal görünüyor..
Ayy ne kadar heycanlii :))) içinden ne geçiyor cnm? Bence oğlun olcak gibi geliyor bana:))) bu arada bı önceki randevude tahminde bulunmusmuydu doktorun? Bende 27sinde gitcem ikili teste belki görürüz diye umuyorum ama bakalım hayırlısı
Cnm üzme kendini boş yere, sonuçta birgun mutlaka öğrenecekti belki ozaman daha fazla kirilirdi, bilemiyorum? Bence normal davranmaya çalışın, hamilelik konusunu kendisi açmadan başkası açmasın. Sanırım en sancısız olan öyle olur bilemedim bende
amin ya amin canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun Bebeişlerimize kavuştursun ...CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİMMMM... BU SEFER RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRECÇEK OLUMSUZ DÜŞÜNME LÜTFEN
Hayırlısı olsun canım İnsalah ona da nasip olur. Bence iyi ettin insan ne kadar iyi biri de olsa annelik hassas birşey zayıf anında düşünebilirdi acaba kıskanır nazar ederim diye mi söylemedi diye. Bence sende gayet nazik davranmışsın. Hayırlısıyla ikinize de nasip olur inşallahGünaydın Canım Amin ...
ya hafta sonu gebzedeydik. biliyorsun benim elitiminde sıkıntıları var hafta sonu oradaydım.. tabi halimden (cünkü karnım şiş top gibi) üstüne eşimin tavırları, sen dur otur felan... Hayırdır dedi bişey mi var dedi eltim bana.
Hamileliğim daha cok erken olmasına rağmen Eltime söyledim çünkü görümcem biliyor sonra benden sakladı olmasın diye.. sanırım biraz buruldu içi o dakkikadan sonra duraksadı duruldu çok üzüldüm ya... sadece sen düşünmüyordun dedi
bende canım biliyorsun ekimden beri korunmuyoruz ama olmadı bu süreçte söylemiştim ha evet doğru söylüyorsun dedi.
keseyi gösterdim sarıldım allah sanada nasip etsin dedim sarıldım ama ben cok üzüldüm nasıl davranmalıyım bilemedim söylemekle iyi yaptım diye düşünüyorum ?
Bende rahim filmi için randevu aldım kızlar cuma günü şişli. Hafta sonu görüşmek için eski doktoruma gidecektim onun hastanesinde var diye cihaz. İzinliymis biz de avmye gittik şükür ki orada karşılaştım dedim sizi gökte ararken yerde buldum. Açık konuşayım bizim hastaneyi tavsiye etmem dedi cihaz olarak eski tip mis çoğu boşuna çektiği ağrıyla kalıyor yeniden film istiyorum dedi istanbulda iki yer söyledi biri ekhomar anadolu yakasından servis de varmış kısmet oraya gideceğim insalah dua edin olur mu?
Kızlar merhaba her gün okuyorum takip ediyorum sizi ama uzun zamandır pek yazacak bir şeyim yok. Ne tedaviye gidiyorum ne takviye kullanıyorum ne yumurtlama takip ediyorum ne de testler. 2 aydır oluruna bıraktım.
Çok oluyor duyalı tekrar gündeme getirmek istedim kızlar acaba kaplıcalar (termal su) gebeliği kolaylaştırıyor mu?
ya eltim bir benle paylaşıyordu bebek konusundaki dertlerini dr. konrolleri tedavileri vs.. bende yakından takip etmeye çalıyordum cok buruldu benim hamile kalmama üzüldüğünü düşünmmüyorum sadece benim durumumda ona teselli veriyordu sonucta herşeyi paylaşabiliyorduk şimdi iyice kapanacak diye korktum.. saklasam pek görümediğimiz için anlamazdı belki ama oda ayrı konu farklı yorumlanırdı...
Erkek demişti canım 13. haftada. 16. haftada tekrar bakarız demişti. Bir sürü arkadaşın bebeğinin cinsiyet söylemi değişti bir sonraki kontrolünde. Ben de o yüzden heyecanlanıyorum :))Ayy ne kadar heycanlii :))) içinden ne geçiyor cnm? Bence oğlun olcak gibi geliyor bana:))) bu arada bı önceki randevude tahminde bulunmusmuydu doktorun? Bende 27sinde gitcem ikili teste belki görürüz diye umuyorum ama bakalım hayırlısı
Cnm üzme kendini boş yere, sonuçta birgun mutlaka öğrenecekti belki ozaman daha fazla kirilirdi, bilemiyorum? Bence normal davranmaya çalışın, hamilelik konusunu kendisi açmadan başkası açmasın. Sanırım en sancısız olan öyle olur bilemedim bende
ay vallahi bunları duymaya ihtiyacım var belkii... sağolasın bende böyle düşünüyorum sağolasın canım...Hayırlısı olsun canım İnsalah ona da nasip olur. Bence iyi ettin insan ne kadar iyi biri de olsa annelik hassas birşey zayıf anında düşünebilirdi acaba kıskanır nazar ederim diye mi söylemedi diye. Bence sende gayet nazik davranmışsın. Hayırlısıyla ikinize de nasip olur inşallah
Bende rahim filmi için randevu aldım kızlar cuma günü şişli. Hafta sonu görüşmek için eski doktoruma gidecektim onun hastanesinde var diye cihaz. İzinliymis biz de avmye gittik şükür ki orada karşılaştım dedim sizi gökte ararken yerde buldum. Açık konuşayım bizim hastaneyi tavsiye etmem dedi cihaz olarak eski tip mis çoğu boşuna çektiği ağrıyla kalıyor yeniden film istiyorum dedi istanbulda iki yer söyledi biri ekhomar anadolu yakasından servis de varmış kısmet oraya gideceğim insalah dua edin olur mu?
Cnm diyosun zaten dertlesiyorduk bu konulari konusuyorduk diye, asıl soylemesen farklı düşünürdü bence. Rabbim onada tez zamanda bebiş nasip eder insallah.
Allah razi olsun canım. İnşallah insalahHakkınızda hayırlısı inşallah cnm, ağrısız sizisiz bir muane olur inşallah
İnsalah canım Allah razi olsun. Sonuç da temiz çıkarsa ne alâ. İnsalah hayr olur sen kalp atışı duyarsın eltin en gebelik haberi alır rabbim kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesinay vallahi bunları duymaya ihtiyacım var belkii... sağolasın bende böyle düşünüyorum sağolasın canım...
vallahi çok iyi olmuş karşılaşmanız... Neyseki en doğru kararı vermişsin canım İnşallah sonuçlarında güzel çıkar. Zaten sıkıntın vardı en acısız olacak şekilde çekilirsin, hayırlara vesile olur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?