Canım gelecegi gün inşallah yakindir bende cok bekledim hatta buraya bile uzun süre girmedim rabbim hayirli si ile kisa zamanda nasip etsinSelam kızlar...17 ay oldu ben neden bi adım ilerleyemiyorumhamileleri tebrik ediyorum allah saglicakla kucaginizada almayi nasip etsin ins.
Bende aynı durumdayım canım 16 ay bitti değişen yok. Rabbim hayr etsin senin herhangi bir sıkıntın var mi yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip olurSelam kızlar...17 ay oldu ben neden bi adım ilerleyemiyorumhamileleri tebrik ediyorum allah saglicakla kucaginizada almayi nasip etsin ins.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündekini allah sanada nasip eder benim de bir arkadaşım vardı 3-4 yıl tedavi görmüştü en son rahim filmi çekilde ve sonraki ay gebe kaldı bir oğlu oldu sonrasında tedavisiz iki oğlu daha oldu 3 oğlu var yaniBende rahim filmi için randevu aldım kızlar cuma günü şişli. Hafta sonu görüşmek için eski doktoruma gidecektim onun hastanesinde var diye cihaz. İzinliymis biz de avmye gittik şükür ki orada karşılaştım dedim sizi gökte ararken yerde buldum. Açık konuşayım bizim hastaneyi tavsiye etmem dedi cihaz olarak eski tip mis çoğu boşuna çektiği ağrıyla kalıyor yeniden film istiyorum dedi istanbulda iki yer söyledi biri ekhomar anadolu yakasından servis de varmış kısmet oraya gideceğim insalah dua edin olur mu?
Allah hayırlı ömür versin hayırlı evlat nasip etsin canım. Çoğu insan öyle diyor rahim filmi sonrası kolay oluyormuş ama bakalım hayırlısı inşallah hayr olur Allah razi olsun canım sana da hayırlı doğumlar olur inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündekini allah sanada nasip eder benim de bir arkadaşım vardı 3-4 yıl tedavi görmüştü en son rahim filmi çekilde ve sonraki ay gebe kaldı bir oğlu oldu sonrasında tedavisiz iki oğlu daha oldu 3 oğlu var yani
Canım iğnenin kaçıncı günü? Kişiden kişiye değişiyor ama 12. Gün kan testi çıkıyor evdeki test için de 14. Günden itibaren yapabilirsin insalah güzel haber alırsın canımHsg sonrası aydayım klomen ve ovitrelle kullandım adetime 6 7 gün var idrar testi ikinci çizgi silik çıktı..
Böyle yaşayan varmı? 20.ayım..Test mi bozuk hormonlardan mi yoksa gerçekten oldumu inanamıyorum bişeyler yazın nolur..
İnşallah canım çok teşekküt ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah hayırlı ömür versin hayırlı evlat nasip etsin canım. Çoğu insan öyle diyor rahim filmi sonrası kolay oluyormuş ama bakalım hayırlısı inşallah hayr olur Allah razi olsun canım sana da hayırlı doğumlar olur inşallah
Canım iğnenin kaçıncı günü? Kişiden kişiye değişiyor ama 12. Gün kan testi çıkıyor evdeki test için de 14. Günden itibaren yapabilirsin insalah güzel haber alırsın canım
İğnenin 8.günü bugün..adetime 6/7 gün var inanıp umutlanmak istemiyorum kesin bir yanlışlık var yaa
29 gün düzenliAdet döngun kaç cnm?
Suan icin sadece pcos var oda dr engel deil cok hafif diyor.hsg de cektrdim.bu 2. Ayimdi yarin adet olcam atesim dusmustu bu sabahBende aynı durumdayım canım 16 ay bitti değişen yok. Rabbim hayr etsin senin herhangi bir sıkıntın var mi yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip olur
Canim ignenin etkisi 10 gun suruyor tahlik yapma bence poztf cikar.12. Gununden once yapmaİğnenin 8.günü bugün..adetime 6/7 gün var inanıp umutlanmak istemiyorum kesin bir yanlışlık var yaa
Ins ta artik umudumu baglayabilecegim hic bisey kalmadiCanım gelecegi gün inşallah yakindir bende cok bekledim hatta buraya bile uzun süre girmedim rabbim hayirli si ile kisa zamanda nasip etsin
Ben klomenle ovitrelle iğneyi daha evvel bir kez daha kullanıp yine bir haftada test yapmıştım bhcg devam ediyor mu diye takipleniyordum ve çıkmamıştı Dr m kiminde 5 6 günde etkisi geçer demişti o zaman..250 ml çünkü igne en düşük doz..Canim ignenin etkisi 10 gun suruyor tahlik yapma bence poztf cikar.12. Gununden once yapma
Ozaman 2 gun sonra tekrar yap canim koyulasma varsa kesindir.Ben klomenle ovitrelle iğneyi daha evvel bir kez daha kullanıp yine bir haftada test yapmıştım bhcg devam ediyor mu diye takipleniyordum ve çıkmamıştı Dr m kiminde 5 6 günde etkisi geçer demişti o zaman..
Canım iğnenin etkisi sürüyor olabilir daha geçen hafta böyle bir arkadaş vardı burada 13. Güne kadar galiba vardı çizgi onda da hayırlısını dile inşallah görürsün gerçek çizgiyi. Umudunu kaybetme ama çok da umut ağlama hayırlısı olsun hakkındaİğnenin 8.günü bugün..adetime 6/7 gün var inanıp umutlanmak istemiyorum kesin bir yanlışlık var yaa
ZK_ASK canım bence lekelenmen için mutlaka doktora görün, progestan önemli bir ilaç ama kafana göre kullanırsan zararlı olabilir, özellikle 200 mü 100lük mü kullanıyorsun. Hiçbir ilacı doktor onayı olmadan kullanmamak lazım hele ki hamilelikte..
canım benim çok sağolasın İnşallah... bayağı gerildim durup duruken neyse bahtımızda ne varsa o biraz oluruna bırakmak lazım...
@Zehra ungrms canım sende benim gibi kuruntulara girme kısmet bekleyeceğiz canım... sen dr. gitcektin ? kalp atışınıduydun mu? kanama önemsencek bişey tabi ama her kanama düşük değil... Dr. bilgisi dışında ilaç kullanmamanı tavsiye ederim. Progestan Rahim kalınlığını koruyor bebeğin tutunması kolaylaştırıyor ama bence yinede dr. danışıp kullan canım.
İyiym şükür canım Dinleniyorum doktor bana kalırsa 1 ay sonra gel uzmanlar 20.haftaya kadar ultrasona girmeyi önermiyolar sen cuma geldin baktık bide şmdi baktık yeterli bence dedi. Haftaya pazartesi kan sonuçlarım çıkacak cuma günü kan ve idrar almışlardı sonuçları almaya giderim artk. Adetin nasıl geçiyor bitti mi canım? Yarındı dimi senin rahim filmi?CANIM NASILSIN YENİ GÖRDÜM SENİ MERAK ETTİM
Şükür canım biraz daha iyiym lekelenmem ağrıyla olmadı diye seviniyorum çok şükür aman aman ağrılarım yok işte. Bu leke bana maddi manevi uyarıydı, akıllandım... :) sen nasılsın rahim filmi işi kesinleşti mi?ZK_ASK nasıl oldun canım?
Bende aynı canım yumurta olmuyor olsa büyümüyor büyüse çatlamıyor kist oluyor öyle yani. İlaç iğne mecburi. 4 ay denedik 2ay arayla olmadı bu ay film gelecek ay yine ilaç iğne bakalım ne olacak tabi inşallah sonuç olumlu çıkarsa. Allah hayr etsin canımSuan icin sadece pcos var oda dr engel deil cok hafif diyor.hsg de cektrdim.bu 2. Ayimdi yarin adet olcam atesim dusmustu bu sabahsenin durum ne
Denedinmi bilmiyorum ama pco ya soğan kürü çok iyi geliyor Dr bile şaşırıp kalıyorSuan icin sadece pcos var oda dr engel deil cok hafif diyor.hsg de cektrdim.bu 2. Ayimdi yarin adet olcam atesim dusmustu bu sabahsenin durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?