2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kızlar...17 ay oldu ben neden bi adım ilerleyemiyorum hamileleri tebrik ediyorum allah saglicakla kucaginizada almayi nasip etsin ins.
Bende aynı durumdayım canım 16 ay bitti değişen yok. Rabbim hayr etsin senin herhangi bir sıkıntın var mi yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip olur

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündekini allah sanada nasip eder benim de bir arkadaşım vardı 3-4 yıl tedavi görmüştü en son rahim filmi çekilde ve sonraki ay gebe kaldı bir oğlu oldu sonrasında tedavisiz iki oğlu daha oldu 3 oğlu var yani

Hsg sonrası aydayım klomen ve ovitrelle kullandım adetime 6 7 gün var idrar testi ikinci çizgi silik çıktı..
Böyle yaşayan varmı? 20.ayım..Test mi bozuk hormonlardan mi yoksa gerçekten oldumu inanamıyorum bişeyler yazın nolur..

Allah hayırlı ömür versin hayırlı evlat nasip etsin canım. Çoğu insan öyle diyor rahim filmi sonrası kolay oluyormuş ama bakalım hayırlısı inşallah hayr olur Allah razi olsun canım sana da hayırlı doğumlar olur inşallah

Canım iğnenin kaçıncı günü? Kişiden kişiye değişiyor ama 12. Gün kan testi çıkıyor evdeki test için de 14. Günden itibaren yapabilirsin insalah güzel haber alırsın canım

İnşallah canım çok teşekküt ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım iğnenin kaçıncı günü? Kişiden kişiye değişiyor ama 12. Gün kan testi çıkıyor evdeki test için de 14. Günden itibaren yapabilirsin insalah güzel haber alırsın canım

İğnenin 8.günü bugün..adetime 6/7 gün var inanıp umutlanmak istemiyorum kesin bir yanlışlık var yaa

Bende aynı durumdayım canım 16 ay bitti değişen yok. Rabbim hayr etsin senin herhangi bir sıkıntın var mi yoksa sebepsiz mi olmuyor Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip olur
Suan icin sadece pcos var oda dr engel deil cok hafif diyor.hsg de cektrdim.bu 2. Ayimdi yarin adet olcam atesim dusmustu bu sabah senin durum ne

Canim ignenin etkisi 10 gun suruyor tahlik yapma bence poztf cikar.12. Gununden once yapma
Ben klomenle ovitrelle iğneyi daha evvel bir kez daha kullanıp yine bir haftada test yapmıştım bhcg devam ediyor mu diye takipleniyordum ve çıkmamıştı Dr m kiminde 5 6 günde etkisi geçer demişti o zaman..250 ml çünkü igne en düşük doz..
Yinede igne ilaç etkisi sanıyorum inanamıyorum

İğnenin 8.günü bugün..adetime 6/7 gün var inanıp umutlanmak istemiyorum kesin bir yanlışlık var yaa
Canım iğnenin etkisi sürüyor olabilir daha geçen hafta böyle bir arkadaş vardı burada 13. Güne kadar galiba vardı çizgi onda da hayırlısını dile inşallah görürsün gerçek çizgiyi. Umudunu kaybetme ama çok da umut ağlama hayırlısı olsun hakkında

Bendeki 100lük canım iyiki kullanmışım doktorda dedi zaten :) ama 100lük mü 200lük mü olması lazım sormadjm unuttum :/
Günaydın kızlar. ZK_ASK nasıl oldun doktora gittin mi?

@yanne Keseyi görmene çok sevindim darısı kalp atışına inşallah.

Demin geldik doktordan. Ultrasondan baktı bi sorun yok günde iki kez progestan yazalm dedi bende var onu kullanırım..
bi dunya su içmiştim sıkışık gittim. Baktı karnımdan. Kalp atımı oluşmuş şu yanıp sönen kalp atışı 'heralde' diyo. Heralde kalp atışı başlamış :)

lekelenmem kesildi sarıya döndü akıntı kuzum ama ne zaman ne olur bilemem Dinleniyorum sürekli yatış mod. Keseyi görmene çok ama çok sevindim darısı kalp atışına inşallah canım.. Eltin için hassaslığını çok iyi anlıyorum bizde geçtik o durumlardan ki halen geçmekteyiz. Ben neyi kaçırdım orayı anlamadım eltin bebeğini mi kaybetmişti bu kadar üzülmesinden Korktun?

CANIM NASILSIN YENİ GÖRDÜM SENİ MERAK ETTİM
İyiym şükür canım Dinleniyorum doktor bana kalırsa 1 ay sonra gel uzmanlar 20.haftaya kadar ultrasona girmeyi önermiyolar sen cuma geldin baktık bide şmdi baktık yeterli bence dedi. Haftaya pazartesi kan sonuçlarım çıkacak cuma günü kan ve idrar almışlardı sonuçları almaya giderim artk. Adetin nasıl geçiyor bitti mi canım? Yarındı dimi senin rahim filmi?

Şükür canım biraz daha iyiym lekelenmem ağrıyla olmadı diye seviniyorum çok şükür aman aman ağrılarım yok işte. Bu leke bana maddi manevi uyarıydı, akıllandım... :) sen nasılsın rahim filmi işi kesinleşti mi?

Suan icin sadece pcos var oda dr engel deil cok hafif diyor.hsg de cektrdim.bu 2. Ayimdi yarin adet olcam atesim dusmustu bu sabah senin durum ne
Bende aynı canım yumurta olmuyor olsa büyümüyor büyüse çatlamıyor kist oluyor öyle yani. İlaç iğne mecburi. 4 ay denedik 2ay arayla olmadı bu ay film gelecek ay yine ilaç iğne bakalım ne olacak tabi inşallah sonuç olumlu çıkarsa. Allah hayr etsin canım

Denedinmi bilmiyorum ama pco ya soğan kürü çok iyi geliyor Dr bile şaşırıp kalıyor
Benim 20. Ay bu denemediğim kalmadı çok iyi anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…