2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah hayr etsin canım. İyi olmana sevindim. Dinlen bol bol. Film cuma günü istanbulda hayırlısı vesselam dua et sevgili anne adayı

O ovitrelle iğnesinin etkisinden dolayı çizgi çıkıyor. İçinde hamilelik hormonu oldugu için. Etkisi 12.gün geçiyo. İğnenin 14.günü kan verirseniz net sonuca ulaşırsınız. Ama 14-15 günü idrar testi yapmayın çizgi çıksada sonuç yanıltıcı olabiliyor bazen.. Geçtiğimiz günlerde de aynı şey geldi arkadaşımızın başına. Testler pozitif kan negatif çıktı. Kandan silinen beta HCG hormonu idrardan biraz daha geç atılıyo sanırım o yüzden. Hakkınızda hayırlısı. Allahım nasip etmiştir inşallah hayırlıca sağlığıyla gelsin bu ay bebeğiniz.

Allah hayr etsin canım. İyi olmana sevindim. Dinlen bol bol. Film cuma günü istanbulda hayırlısı vesselam dua et sevgili anne adayı
Yaa istanbula mı karar kıldın kesinleştiği iyi olmuş hayırlıca çektir de kurtul inşallah sorunsuz kolaylıkla atlatırsın. Rahim fimi sonrası ilk ay hamile kalan cgdmkrks var biliyosun örnekleri çok bakalım nasibinde varsa bunun vesilesiyle gelecek inşallah. Adım adım bizm bebelere kardeş gelecek senin oğluş bizimkilere abi bizimkilerde senin yeniye abi abla olurr :) Allah nasip eder inşallah ❤ her zaman dualarımdasınız hepiniz

Yum olusumunu hizlamdrmak icin ari sutu ciyorlar canim 40 gun sabah aksam dene istersen.bide çinko tablette iyi geliyormus.incir kürü fln.dene istersen altarnetf olarak.benim yum da skinti yokta tutmuyor iste sorun ne bilmiyrm

İnşallah teşekkürler bende böyle düşünüyorum da işte..bu duyguları biliyorsunuz olsun istiyor bi yanın bi yanın yanıltıcı birşey varsa heveslenmekten kaçıyor..karmakarışık..umarım vakti gelmiştir.

Kız adetin kaçıncı günündesin? Acaba bitkisel bişeyler mi denesek bu ay? İlaç kullanmycaksın sonuçta bu ay. Rahim filmini destekleyelim :)

Allah razi olsun canım. Güzel duaların dileklerin için. İnşallah abi kardeş olurlar inşallah beraber doğum da bekleriz canım. Seninki bizi geçer ama olsun. Eski doktorla karşılaştım o tavsiye etti buralarda çekilme tavsiye etmiyorum dedi benim de gönlüm o yöndeydi denk oldu şükür. Allah hayr etsin İnşallah inşallah güzel haberlere dönerim

Kız adetin kaçıncı günündesin? Acaba bitkisel bişeyler mi denesek bu ay? İlaç kullanmycaksın sonuçta bu ay. Rahim filmini destekleyelim :)
4. Gün canım doktor bol bol çilek ye kuru incir ye dedi inciri biliyordum da çilek bilmiyordum bakalım incir kürü iki ay üst üste çok etkili ama benim yumurtalar keyfi çatlamıyor ya o yüzden kistle uğraşmak istemiyorum başka varsa deneyebilirim ama

Evet o yanıp sönen şey kalp atışı :) Hadi gözün aydın artık takvimi yapabilirsin :) Kaç günlük oldunuz ultrason ölçümünde ne yazıyor?

Yum olusumunu hizlamdrmak icin ari sutu ciyorlar canim 40 gun sabah aksam dene istersen.bide çinko tablette iyi geliyormus.incir kürü fln.dene istersen altarnetf olarak.benim yum da skinti yokta tutmuyor iste sorun ne bilmiyrm
İncir kürü denedim canım her ay tek yumurta oldu çatladı da iğneyle ama tutmadı işte filme bakalım inşallah sorun yoktur da sadece nasip meselesidir hayırlısıyla inşallah ikimize de isteyen herkese de nasip eder Rabbim

Rahim filmi anestezili olursa yada sonrasında enfeksiyona karşı düşük bir antibiyotik verirse Drlar gebelik istemiyorlar aynı ay..çünkü filmden sonraki 10 gün içine geliyor ovülasyon..
Tabi tüm bunlara rağmen gebe kalan çok benim olmadı geçen aydı anestezili cektirmistim ve açık çıktı..
İnşallah gönlünüzce olur..

Bilmez miyim benm iki yumurtamda pko var yıllarca korunmadm olmadı. hamile kalabileceğimden okadar umudu kesmiştim ki iğneyi vurunduktan sonra hazır iğnenin etkisi varken bi gebelik testi yapayım şu çift çizgiyi yalandan da olsa göreyim demiştim şubat ayında. işte o ay hamile kalmıştım. Ama dış gebelik oldu kanamalarım kesilmedi kürtaja alındım kemoterapi iğnesi vurdular değerim düştü derken kanamam kesildi bende bebek konusunu aklımdan çıkardım Zehra hayırdır bebek bebek dedin geberiyodun hayırlı zamanda dile Allah ne zaman vereceğini sana mı soracak diye kafama vura vura çıkardım aklmdan hemen toparlandm sonuçta gebe kalabiliyomuşum diye sevindim bununla teselli buldum adetimi bekliyordum korunmam lazımdı o ay ben iki gün korunmadım afedersin ama zevkine yani hemen kalkıp tuvalete duşa gittm zaten. onda da hamile kalmışım. Belki dış gebelik yaşamasaydım bu vesile olmycaktı çünkü ben dış gebelik yaşamadan once rahim filmi çektrecektim o ay adet olsaydım. Operasyonda rahmini temizledik dedi doktor. Rahim filmi yerine kürtajla temizlendi içim sonrada nasipte varmış ki hamileyim iki gün önce leke geldi korktum bugunde kontrole gittm kalbi atmaya başlamış dedi Allahın mucizesi her şerde bir hayır var unutma, imtihan yaşadığımız her şey. Ne veriyorsa sabrıyla versin bunu dile hep. Rabbim kulunu üzmek istemez bunu düşün mutlu ol Allaha bırak o ne güzel vekildir. Dualarımda olduğunuda unutma. Tanıdığım tanımadığım herkes, el açıp bebek dileyen evladı olsun isteyen hiç kimsenin Allahım kucağını boş koymasın hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün

Deminde anlattığım gibi ben kemoterapi iğnesi vurunup, kürtajda narkoz yemiş ve sonrasında antibiyotikler kullanmıştım adet göremedim adetini gör bi demişti doktor. hamile kaldığımı öğrenmeden önceki gün ise 3 saat boyunca tempolu yürüyüş koşu ve spor yapmıştım karın kasları için. Zayıflamaya vermiştim kendimi bi kayıptan sonra :) anlatmamın sebebi umut her zaman vardır. allah yeter ki OL desin

Bana doktor korun demedi ama radyasyon oranı yüksek olduğu için bu ay ilaç tedavisi yok gelecek ay dedi. Dolaylı korun oldu yani ayak üstü konuştuk zaten muayeneye falan geleyim mi dedim gerek yok sonuca göre konuşuruz dedi hayırlısı bakalım ne olacak

Amin çok teşekkür ederim aynen dualarımızda burada bir umut arayan tüm kardeşlerimize hep..Rabbim kabul etsin herşey ondan imtihan ben hep böyle düşünenlerden oldum o yüzden vakti gelmiştir umarım diyorum..çünkü ben vesile olabilecek çok şey denedim nasip olmadı..
Çok sevindim buarada hayırlısıyla sağlıkla geçsin gebeliğin inşallah..

Bu ay ki testi yapma sebebim aynen buydu çok güzel ifade ettin sırf ikinci çizgiyi görsem naparım merak..kendimi kandırmak pahasına..İnşallah seninki gibi sonuclanir

Bana da aynını dedi ama ben korunmadım olmayınca da ilaçların etkisi olabilir diye düşündüm

Evet o yanıp sönen şey kalp atışı :) Hadi gözün aydın artık takvimi yapabilirsin :) Kaç günlük oldunuz ultrason ölçümünde ne yazıyor?
Ay sorma şimdi de buna canım sıkıldı. Cuma günü gittiğimde 6+3 olmamız lazmken ultrason resmnde 6+2 yazıyordu. Keseyi gördüğümüz gün 4+2ydi ve ben o gün takvimi ona göre ayarlamıştım. Takvimin şuan 6+6 gösteriyor. Ultrason kağıdında ise 6+1 yazıyo. Ne ki bu şimdi bak resmi

Eklentiler

• Screenshot_20170508-162615.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 32
Bebeği ölçüyor artık o yüzden. Sen takvimini 6+1 ayarla. Zamanla o tarihe yetişir zaten. Korkma can sıkacak hiçbir şey yok:)

canım diğerleri keseye göre yapılmış yorumlar olmalı, oysa bu sefer bebişini ölçmüş önemli olan da bebiş bundan sonra 6+1 olarak düşünürsün ilerleyen zamanlarda takvimine uyum sağlar. Beklenen doğum tarihin de çok şeker :) 31.12.2017

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…