2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bebeği ölçüyor artık o yüzden. Sen takvimini 6+1 ayarla. Zamanla o tarihe yetişir zaten. Korkma can sıkacak hiçbir şey yok:)
Şimdi bu bebeğin mi ölçümü? Diğeri kese ölçümü müydü ? Başıma ilk defa geliyo, Allahım dedim geriliyosak kalp atışı oluşmuş bu nasıl iş dedim kendime :) sende nasıl olmuştu?

Şimdi bu bebeğin mi ölçümü? Diğeri kese ölçümü müydü ? Başıma ilk defa geliyo, Allahım dedim geriliyosak kalp atışı oluşmuş bu nasıl iş dedim kendime :) sende nasıl olmuştu?
Evet canım önceki kese ölçümüydü şimdi bebeği ölçmüş doktorun. Bende de öyle oldu adet tarihime göre 6 gün geriden başladı bebeği ilk ölçmesinde zamanla fark kapandı. Şimdi son adet tarihimle uyumlu. No panic :)

Ben filmide cektrdim 2. Adetim olcak simdi.yillardir olmayanlarda ise yaradi bende yaramadi nasip iste hayirlisi artk

Bakalım daha da sarkacak mı günü :) içim rahatladı çok teşekkür ederim :))

Ah ben son adet tarihim olsada bilsem :)) hayırlısı bakalım ben o sence haftaya girmeyim mi ultrasona. Ay merak ediyorum şu kalp sesini :) zararda vermek istemiyorum her hafta ultrasona girip. Kan verme olayıma çevirmeyim bunuda :))

Doktor ne zaman gel dediyse o zaman git. Ilk zamanlar çok net duyulmuyor zaten derinden boguk bir ses geliyor. Benimki suan gumbur gumbur :)

Doktor ne zaman gel dediyse o zaman git. Ilk zamanlar çok net duyulmuyor zaten derinden boguk bir ses geliyor. Benimki suan gumbur gumbur :)
Oh maşallah yavruşa sonuçlarımı öğrendikten sonra bir süre gitmem. Toksoplazma falan diyodukya ona da bakmışlar mıdır kan ve idrar almışlardı. Doktora sarılığa falan baktılar mı kanından demişti yok demiştim tmm kan ver dedi 4 tüp kan vermiştim bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu. Onada bakmışlar mıdır

Doktor bana önde dedi ya 10 gün iri çocuk dogurdunmu diye sordu ilk oglum 4kg 300 Gr ikinci 3 kg 700 gramdı normal dogum yaptiydim anlamadım ben bişey siz anladınız mı

Mrb kızlar bu ay bende Letu diye yumurta geliştirici bişey kullandım ve bugünde ovitrelle iğnesi oldum bakalım hayırlısı olsun inşaallah evlilik yıldönümü yaklaşıyorken hamiş haberimi kocama verebileyim tüm arkadaşlardan en çokta hamile olan arkadaşlardan dua istiyorum Allah razı olsun hepinizden

okeanoss00 yanne B Biravucmutluluk YaKaMoZz-z ve diğer etıketleyemediğim kızlar bu gun doktora gıttım kan da hormonlara baktı bıraz yumurta tembelliği var dedı azcıkta iltahap varmş fıtıl verdı 7 gun kullancam klomen verdı 5 gun kullanıcam ayrıyetten benım dun adetım kesılmıştı bugun bana rahımden bı iğne yaptı sadece akıntım gelıyordu beyaz ve o iğneden sonra cok yoğun bır kanamam oldu cokda agrım oldu ve bana adetın bıtmemiş bitse şuan kanaman olmazdı dedi iğneyle rahatladım şükür
e2 26.62
fsh 6.85
lh 13.85
tsh 1.21
benım yumurtam erken catlıyo hp bılıynz acaba hep olgunlaşmadan catladımı kı bıde kontrole cagırmadı catlama problemın yok klomenı destekleyıcı verdım bu ay rahmı temizleyelim klomenlede yum. destekleyelım onumyzdekı ay hsg ve iğne dedı. eşimle ortak kullanmamız için largınıne dıye bı vıtamın desteklıyıcı verdı gunde ıkı tane sabah akşam içicez durum bu yanı demkkı kucukte olsa bı problm varmş
ama kontrole gerek yok bu ayı rahat gecrelim demesı tuhaf ama dalında cok ıyı gıbı

Hiç tuhaflık yok canm.cok iyi yapmissin valla gitmekle sevindim senin adına bak ne guzl herşeyi konuşmuş doktor. İğne çatlaması için seninde catlamada problemin yok böyle br dene bakalm fitilini düzenli kullan canm dikkat et inslh geçecek . Az bir tembellik varmis zaten klomen vs halledilir inslhda guzl haberler alırız senden :) o değilde o vurduğu iğneyi merk ettm bn ya ne acaba kanaman olsun diyemi.? Senin adetlernde kısa sürüyor ya belkide ondan sen maydonuz da icsene çayını yapıp bn adetliyken hep icerdm temizlensn iyice diye

zaten bu doktora adetım kesıldı dıyınce normal değil bi anda kesılmez dedi oburu normal dıyıp duruyrdu iğneyı yaparkn nıye soylemedın dedım canm epey yandı cunkı soylesem sıkıcaktın kendını dedı zaten iğneden sonra tampon yaptı gazlı bezmıydı bılmıyorum ama ayapa kalkınca su gıbı geldı kasıklarım cok agrıdı ama karın şişkinliğim indi şuan daha rahatım inşallah o reglı hiç gelmz ana gelirsede içerım fıtılı duzenlı kullncm cnm inşallah hayurlı olur

İnslh canm. İyi yapmış valla demk ki rahmin temizlenmiyormus su klomenin gücünü görürz inslh ve gelmez o regl :)

canım merhaba.
Ben de bu ay çok gitmek istedim ama nasip olmadı maalesef gitmek yakın komşılarım arkadaşlarım gitti ve o ay hamile kaldılar adet bitiminde hemen gitmelisin
Ters zamana denk geldi desene benim yumurtlama bitti ben kaplicalara geldim. Gerci memleketim afyonkarahisar burda gelip gittikce elimin altinda termal sular ben pek sevmezdim o yuzden pek gitmezdim ama faydasi oldugunu cok duydum gitmek lazım ihmal etmeden. 7 günlük bi terapim var kaplicada.

Canim eltim benden once evlendi hic gebelik yasamadi biraz onun verdigi hisle herkesle mesafeliydi bi benle dogru duzgun konusuyordu dertlesiyordu. Simdi ben hamile kalinca banada mesafe koymasindan korkuyorum... Yada onu kirmaktan korkuyorum diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…