2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

CANIM AĞRI OLMADI DESEM YALAN OLUR HER KADININ AĞRI EŞİĞİ FARKLI İŞTE
KANAMA YOK AZ BİR LEKELENME

DİKKAT ET SENDE KENDİNE
 
Yok canım düşünmüyorum korunmayı zaten tembel yumurtalar akış a göre geç büyür kısmetse olur hayırlısı vesselam. İnşallah hayr olur Allah razi olsun
 
Nasılsin canım geçmiş olsun nasıl geçti film?
ŞÜKÜR GEÇTİ GİTTİ CANIM DARISI SANA OLSUN HER KADININ AĞRI EŞİĞİ FARKLI KUVVETLİ ADET SANCISI GİBİ DÜŞÜN AMA 2-3 DK SABIR ETTİM NARKOZSUZ HALLETTİM
SEN NASILSIN NE ZAMAN ÇEKTİRECEKSİN
 
Geçmiş olsun canım. İnsalah hayırlı netice alırsın bu vesileyle. Bende cuma gününe randevu aldım şişli ye gideceğim bakalım. Anestezi olmayacak benim de sordum emin olun hissetmeyeceksiniz diyorlar ama yüz yüze de konuşacağım tatmin olmuş değilim. Korkuyorum. Normalde ağrı eşiğim yüksek de o konuda yok başka ağrıya dayanırım bunda muayenede bile mahvoluyorum korkuyorum hem ağrıdan hem neticesinde kötü birşeyle karşılaşmaktan. Allah hayr etsin bakalım Görelim Mevla neyler.
 
Dr m bat bekleyelim zaten 5 gün kalmış dedi..şimdi ne var ne de yok pazara kadar beklicem..
Sen öğrendiğinde değerin kaçtı ve kaç gün geçmişti bat?

Benim batım yok kürtajın 30.günü negatifti kan.. 34.günü 12 çıktı 39 88 diye devam etmişti ben kana geçtiği ilk günlerde öğrendim oda tesadüfen.

Erkenden Kan vermesen aklında acabalar olmycaktı biraz sabret. Az kalmış zaten.
 

Anladım canım aynen hayrlisi artık bende pişman oldum kendimi huzursuz ettim ama oldu bi kere şimdi sakince beklicem inşallah vardır
 
Kızlar hurma hakkinda tam net bi bilgisi olan varmı? Son aylarda dışında hurma yemek iyimi kotumu? Kimsi bişe olmaz iyi diyo kimisi doğumu tetikliyor diyor?
 
Merhaba Kızlar;

Bugün kontrolüm vardı. Geçen hafta ilk defa gittiğimde henüz keseyi görememiştik. Bugün keseyi gördük. Adet tarihime göre 5 hafta 5 günlük olması gerekiyormuş aslında ama doktor geç döllenme olmuş olabilir kese tam 5 haftalık dedi. 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışları duyulur dedi ama ben garanti olsun diye 3 hafta sonra gideyim diyorum. 7 haftalık olunca duyuluyor mu gerçekten
 
Bir de hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren ilişki olabiliyor. Ben doktoruma sormadım o da kendiliğinden anlatmadı. Eşim de ben de daha gebelik çok erken olduğundan endişeleniyoruz. Var mıdır bir zamanı? Daha önce doğum yapan arkadaşlarım cinsel ilişki de bir sakınca yok diyor ama bizim içimiz rahat etmiyor.
 
Kızlar hurma hakkinda tam net bi bilgisi olan varmı? Son aylarda dışında hurma yemek iyimi kotumu? Kimsi bişe olmaz iyi diyo kimisi doğumu tetikliyor diyor?

Vallahi benim hiçbir bilgim yok. Hurma sevmediğimden muhabbeti de olmadı hiç.

- Hurma tüketen anne adaylarında rahim açıklığı belirgin şekilde (3,52 cm) tüketmeyenlere göre (2,02 cm) fazladır.

2- Hurma tüketen adayların % 96'sı herhangi bir tetikleyici olmadan doğuma başlarken, bu oran tüketmeyenlerde % 76'da kaldı.

3- Prostin/oksitosin kullanımı hurma tüketen adaylarda (% 28) tüketmeyenlere göre (% 47) belirgin olarak daha düşüktü.

4- Doğumun birinci evresi olan Latent Fazı hurma tüketmeyenlerde 906 dk = 15 saat sürerken hurma tüketenlerde bu süre 510 dk = 8,5 saate kadar düşmüştür.

Buna göre doğumdan önceki 4 haftada hurma tüketiminin doğum olayı için dışarıdan tetikleme ve takviye ihtiyacını belirgin şekilde azalttığı sonucuna varılmıştır.
Ama netten araştırdım zarar falan yazmıyor.
 
Canim oda maddi konulardan dolayi medikalpark a gitmek istemiyor. Tuzla gispir hadtanesinde ferda erbay cok ovmusler ona gitcek bu ay ins.aklinda bulunsun dusunursen cok uzak degil gebzeye.
İnsallah rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…