- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
CANIM AĞRI OLMADI DESEM YALAN OLUR HER KADININ AĞRI EŞİĞİ FARKLI İŞTEAy çok sevindim geçmiş olsunnnnn ❤❤❤❤❤❤ ağrı oldu mu canım? En merak ettiğim :) kanama falan oldu mu az da olsa ? Benim leke kesildi şükür yinede dikkat ediyorum belim ağrıyo ince bi ağrı
Neyseki atlatmışsın çok şükür. Bu ay korunma yok dimi?CANIM AĞRI OLMADI DESEM YALAN OLUR HER KADININ AĞRI EŞİĞİ FARKLI İŞTE
KANAMA YOK AZ BİR LEKELENME
DİKKAT ET SENDE KENDİNE
Nasılsin canım geçmiş olsun nasıl geçti film?canım lekelenme kesildi mi? az önce çekildi şükür tüpler açık çıktı canım.
Yok canım düşünmüyorum korunmayı zaten tembel yumurtalar akış a göre geç büyür kısmetse olur hayırlısı vesselam. İnşallah hayr olur Allah razi olsunBence hiç korkulacak bişy yok bak anneveoglusu temiz çıkmış şükür ki, sende de oyle olacak Allahın izniyle... Filmi çektirdikten sonra gerisi gelecektir boş geçse bile belki vesile olur sen korunacak mısın akışına bırak bence... Allah yardımcın olsun korkmak yok giderek yaklaşıyorsun unutma
Canım iki gün sonra yinele artarsa gebelik değilse iğnenin etkisidir. Hayırlısı olsun inşallah hayırlı güzel haber alırsınBat a 5 var ve kanda bhcg baktırdım 9.9 çıktı değer?? Bu ne şimdi??
ŞÜKÜR GEÇTİ GİTTİ CANIM DARISI SANA OLSUN HER KADININ AĞRI EŞİĞİ FARKLI KUVVETLİ ADET SANCISI GİBİ DÜŞÜN AMA 2-3 DK SABIR ETTİM NARKOZSUZ HALLETTİMNasılsin canım geçmiş olsun nasıl geçti film?
YOK CANIM YUMURTLAMAYI BEKLİYORUM TESTE BAŞLAYACAĞIM 10. GÜNDEN İTİBARENNeyseki atlatmışsın çok şükür. Bu ay korunma yok dimi?
Geçmiş olsun canım. İnsalah hayırlı netice alırsın bu vesileyle. Bende cuma gününe randevu aldım şişli ye gideceğim bakalım. Anestezi olmayacak benim de sordum emin olun hissetmeyeceksiniz diyorlar ama yüz yüze de konuşacağım tatmin olmuş değilim. Korkuyorum. Normalde ağrı eşiğim yüksek de o konuda yok başka ağrıya dayanırım bunda muayenede bile mahvoluyorum korkuyorum hem ağrıdan hem neticesinde kötü birşeyle karşılaşmaktan. Allah hayr etsin bakalım Görelim Mevla neyler.ŞÜKÜR GEÇTİ GİTTİ CANIM DARISI SANA OLSUN HER KADININ AĞRI EŞİĞİ FARKLI KUVVETLİ ADET SANCISI GİBİ DÜŞÜN AMA 2-3 DK SABIR ETTİM NARKOZSUZ HALLETTİM
SEN NASILSIN NE ZAMAN ÇEKTİRECEKSİN
İki gün sonra kan ver o zaman belli olur .Bat a 5 var ve kanda bhcg baktırdım 9.9 çıktı değer?? Bu ne şimdi??
Dr m bat bekleyelim zaten 5 gün kalmış dedi..şimdi ne var ne de yok pazara kadar beklicem..İki gün sonra kan ver o zaman belli olur .
Dr m bat bekleyelim zaten 5 gün kalmış dedi..şimdi ne var ne de yok pazara kadar beklicem..
Sen öğrendiğinde değerin kaçtı ve kaç gün geçmişti bat?
Benim batım yok kürtajın 30.günü negatifti kan.. 34.günü 12 çıktı 39 88 diye devam etmişti ben kana geçtiği ilk günlerde öğrendim oda tesadüfen.
Erkenden Kan vermesen aklında acabalar olmycaktı biraz sabret. Az kalmış zaten.
Anladım canım aynen hayrlisi artık bende pişman oldum kendimi huzursuz ettim ama oldu bi kere şimdi sakince beklicem inşallah vardır
Kızlar hurma hakkinda tam net bi bilgisi olan varmı? Son aylarda dışında hurma yemek iyimi kotumu? Kimsi bişe olmaz iyi diyo kimisi doğumu tetikliyor diyor?
Canim oda maddi konulardan dolayi medikalpark a gitmek istemiyor. Tuzla gispir hadtanesinde ferda erbay cok ovmusler ona gitcek bu ay ins.aklinda bulunsun dusunursen cok uzak degil gebzeye.Canım derdi çeken anlar. Hassas dönemler hepimizin geçtiği süreçler. Empati yapabiliyor olman onu incitmeme için yeterli bence. Tabi o gereğinden fazla alıngan olacaktır normal olarak insaniz neticede türlü türlü şeyler düşer akla sen yapmamış olsan da o farklı yorumlayabilir insalah en kısa zamanda ona da nasip olur. Doktor arayışı bitti demişsin ya gebzede mi buldu bende maddi sebeplerden medical park i bıraktım ama bakalım bu ay danışma amaçlı görüştüm sonucu da gösteririm ama gelecek ay gidemem sanırım. Değiştirdiğim doktor da iyi iki ay ona gitmiştim ama ne bileyim ya tatmin olamıyorum doktor anlamında hayırlısı vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?