Allah yardimcin olsun canim. Insallah tutar insallah hayirlisiyla. Bende yaptircam ama ramazandan sonraya kaldı artik benim. Bizim icin de umut ol insallahKizlar yarin asilama yaptircam oncesi ve sonrası dikkat etmm gereken şeyler varmi dualarınızı bekliyorum
Saol cnm Allah razi olsn.ramazandan sonraya kalmasin diye 3 klomenden sonra asilama yaptirayim dedim bnde.Allah yardimcin olsun canim. Insallah tutar insallah hayirlisiyla. Bende yaptircam ama ramazandan sonraya kaldı artik benim. Bizim icin de umut ol insallah
Aminn canim ins. Sende hic dusuk fln oldumu40 ayı geçti bi de bana sor cok zor coook allahim daha fazla sinamasin bizi...
Neden olmuyor peki? Doktor doktor gezdide olmayınca bıraktı mı yani... İnsan kendisiyle aynı durumda yada benzeri durumda olan kişileri kendine daha yakın goruyor yasayan bilir misali... Allah yardımcısı olsun ne diyim ki benCanim eltim benden once evlendi hic gebelik yasamadi biraz onun verdigi hisle herkesle mesafeliydi bi benle dogru duzgun konusuyordu dertlesiyordu. Simdi ben hamile kalinca banada mesafe koymasindan korkuyorum... Yada onu kirmaktan korkuyorum diyim..
Sağolasın canım şükür düzeldimde belim çok ağrıyoCanjm geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur
İncir yumurta geliştiriyor havuç çatlatıyor kuzum yumurtlama dönemi 1 haftada incir kurunun içine havuç kaynatıpta içiyosun biliyorsundur zaten.. İnciri zaytinyağda bekletip yemek her yönden faydalı.... Birde çilekte incir gibi benek benek çıtıtlar olduğu için mi tavsiye etti acaba :) yumurta geliştiriyo sanırım. Aktardan Böğürtlen kökü alıp kaynatıp içmeni öneririm. Rahim flminden sonra yumurtan için kontrole gidecek misin? Sen öyle yapıyodunya hani, bence bu ayda böyle dene işi şansa bırakmayalım. Yemek, emek ister :)4. Gün canım doktor bol bol çilek ye kuru incir ye dedi inciri biliyordum da çilek bilmiyordum bakalım incir kürü iki ay üst üste çok etkili ama benim yumurtalar keyfi çatlamıyor ya o yüzden kistle uğraşmak istemiyorum başka varsa deneyebilirim ama
Canım üzme kendini sonuçta sen kürtajın üstüne hamile kaldın bu yüzden keseni ölçüp ölçüme göre haftalık yazıyor. cok güzel bebeğini ölçmüş, kalbini duymuşsun... Bunlar işin matemetiği takma canım benim...Ay sorma şimdi de buna canım sıkıldı. Cuma günü gittiğimde 6+3 olmamız lazmken ultrason resmnde 6+2 yazıyordu. Keseyi gördüğümüz gün 4+2ydi ve ben o gün takvimi ona göre ayarlamıştım. Takvimin şuan 6+6 gösteriyor. Ultrason kağıdında ise 6+1 yazıyo. Ne ki bu şimdi bak resmi
Canim bu çok normal bebegin 1 hafta onde veya 1 hafta geride olmasi normal bence kafana takma benimde oyle çıkıyor bu gittigimde 3 gun onde cikti o dr nin olcmesine bagli kaydirmis olabilir olcerkenCanım üzme kendini sonuçta sen kürtajın üstüne hamile kaldın bu yüzden keseni ölçüp ölçüme göre haftalık yazıyor. cok güzel bebeğini ölçmüş, kalbini duymuşsun... Bunlar işin matemetiği takma canım benim...
Cok geride veye cok ilerde olması sıkıntıCanim bu çok normal bebegin 1 hafta onde veya 1 hafta geride olmasi normal bence kafana takma benimde oyle çıkıyor bu gittigimde 3 gun onde cikti o dr nin olcmesine bagli kaydirmis olabilir olcerken
Sağ ol canım ya o havuç işini denemiştim kiste döndü çatlamadı. Rahim filminden sonra yumurta takibi olmayacak bu ay radyasyon alıyorsun dedi normal seyir devam gelecek ay kısmet tabi tüm bu ihtimaller bir sorun çıkmazsa üstüne. Böğürtleni duymamıştım deneyebilirim sağ ol öneriler için. Hayırlısı Allah tan hele bir temiz çıksın bu ay başka şey istemiyorum sanırım korkuyorumİncir yumurta geliştiriyor havuç çatlatıyor kuzum yumurtlama dönemi 1 haftada incir kurunun içine havuç kaynatıpta içiyosun biliyorsundur zaten.. İnciri zaytinyağda bekletip yemek her yönden faydalı.... Birde çilekte incir gibi benek benek çıtıtlar olduğu için mi tavsiye etti acaba :) yumurta geliştiriyo sanırım. Aktardan Böğürtlen kökü alıp kaynatıp içmeni öneririm. Rahim flminden sonra yumurtan için kontrole gidecek misin? Sen öyle yapıyodunya hani, bence bu ayda böyle dene işi şansa bırakmayalım. Yemek, emek ister :)
işte burdaki herkes gibi oda heray bişey deniyor. en son aşılama yaptı oda tutmadı.şimdi prolaktin yüksek onun için ilaç kullanıyor bir süre ara verdi. aşılama yaptırcak yine dr. arayışında buldu da bu ay artık tekrar başlayacaktı. Tabi bunları konuşuyorduk ben korunmadığımı söylemiştim ama cok bahsetmiyordum. bende artık dr. gidecem araştırcam diyordum da hamile kaldım şimdi ister istemez şaşırdı. ben onu çok iyi anlıyorum o beni anlarmı endişem o şekerim.Neden olmuyor peki? Doktor doktor gezdide olmayınca bıraktı mı yani... İnsan kendisiyle aynı durumda yada benzeri durumda olan kişileri kendine daha yakın goruyor yasayan bilir misali... Allah yardımcısı olsun ne diyim ki beninşallah muradına erer. Mesafe koyarsa da konuşursun güzelce çünkü belliki samimiyetiniz var ve senin iyi niyetini biliyordur sonuçta...
Canım derdi çeken anlar. Hassas dönemler hepimizin geçtiği süreçler. Empati yapabiliyor olman onu incitmeme için yeterli bence. Tabi o gereğinden fazla alıngan olacaktır normal olarak insaniz neticede türlü türlü şeyler düşer akla sen yapmamış olsan da o farklı yorumlayabilir insalah en kısa zamanda ona da nasip olur. Doktor arayışı bitti demişsin ya gebzede mi buldu bende maddi sebeplerden medical park i bıraktım ama bakalım bu ay danışma amaçlı görüştüm sonucu da gösteririm ama gelecek ay gidemem sanırım. Değiştirdiğim doktor da iyi iki ay ona gitmiştim ama ne bileyim ya tatmin olamıyorum doktor anlamında hayırlısı vesselamişte burdaki herkes gibi oda heray bişey deniyor. en son aşılama yaptı oda tutmadı.şimdi prolaktin yüksek onun için ilaç kullanıyor bir süre ara verdi. aşılama yaptırcak yine dr. arayışında buldu da bu ay artık tekrar başlayacaktı. Tabi bunları konuşuyorduk ben korunmadığımı söylemiştim ama cok bahsetmiyordum. bende artık dr. gidecem araştırcam diyordum da hamile kaldım şimdi ister istemez şaşırdı. ben onu çok iyi anlıyorum o beni anlarmı endişem o şekerim.
Allah herkese nasip etsin. en büyük eltim hafta sonu uğurluyorlar bizi bak sen hamile kaldın senin duan kabul olur cocuğu olmayan eltimin ismini söyleyerek ona dua et onada olsun dedi. kız cağızın suratı kaydı. anlatabiliyormuyum bunlar korkutuyor beni...
Geçmişi olsun canım çok sevindim düzeldiğineSağolasın canım şükür düzeldimde belim çok ağrıyo
Bendeki 100lük canım iyiki kullanmışım doktorda dedi zaten :) ama 100lük mü 200lük mü olması lazım sormadjm unuttum :/
Demin geldik doktordan. Ultrasondan baktı bi sorun yok günde iki kez progestan yazalm dedi bende var onu kullanırım..
bi dunya su içmiştim sıkışık gittim. Baktı karnımdan. Kalp atımı oluşmuş şu yanıp sönen kalp atışı 'heralde' diyo. Heralde kalp atışı başlamış :)
lekelenmem kesildi sarıya döndü akıntı kuzum ama ne zaman ne olur bilemem Dinleniyorum sürekli yatış mod. Keseyi görmene çok ama çok sevindim darısı kalp atışına inşallah canım.. Eltin için hassaslığını çok iyi anlıyorum bizde geçtik o durumlardan ki halen geçmekteyiz. Ben neyi kaçırdım orayı anlamadım eltin bebeğini mi kaybetmişti bu kadar üzülmesinden Korktun?
İyiym şükür canım Dinleniyorum doktor bana kalırsa 1 ay sonra gel uzmanlar 20.haftaya kadar ultrasona girmeyi önermiyolar sen cuma geldin baktık bide şmdi baktık yeterli bence dedi. Haftaya pazartesi kan sonuçlarım çıkacak cuma günü kan ve idrar almışlardı sonuçları almaya giderim artk. Adetin nasıl geçiyor bitti mi canım? Yarındı dimi senin rahim filmi?
Şükür canım biraz daha iyiym lekelenmem ağrıyla olmadı diye seviniyorum çok şükür aman aman ağrılarım yok işte. Bu leke bana maddi manevi uyarıydı, akıllandım... :) sen nasılsın rahim filmi işi kesinleşti mi?
Ay çok sevindim geçmiş olsunnnnn ❤❤❤❤❤❤ ağrı oldu mu canım? En merak ettiğim :) kanama falan oldu mu az da olsa ? Benim leke kesildi şükür yinede dikkat ediyorum belim ağrıyo ince bi ağrıcanım lekelenme kesildi mi? az önce çekildi şükür tüpler açık çıktı canım.
Sen nasılsın bitti mi regl?Geçmişi olsun canım çok sevindim düzeldiğine
işte burdaki herkes gibi oda heray bişey deniyor. en son aşılama yaptı oda tutmadı.şimdi prolaktin yüksek onun için ilaç kullanıyor bir süre ara verdi. aşılama yaptırcak yine dr. arayışında buldu da bu ay artık tekrar başlayacaktı. Tabi bunları konuşuyorduk ben korunmadığımı söylemiştim ama cok bahsetmiyordum. bende artık dr. gidecem araştırcam diyordum da hamile kaldım şimdi ister istemez şaşırdı. ben onu çok iyi anlıyorum o beni anlarmı endişem o şekerim.
Allah herkese nasip etsin. en büyük eltim hafta sonu uğurluyorlar bizi bak sen hamile kaldın senin duan kabul olur cocuğu olmayan eltimin ismini söyleyerek ona dua et onada olsun dedi. kız cağızın suratı kaydı. anlatabiliyormuyum bunlar korkutuyor beni...
Bence hiç korkulacak bişy yok bak anneveoglusu temiz çıkmış şükür ki, sende de oyle olacak Allahın izniyle... Filmi çektirdikten sonra gerisi gelecektir boş geçse bile belki vesile olur sen korunacak mısın akışına bırak bence... Allah yardımcın olsun korkmak yok giderek yaklaşıyorsun unutmaSağ ol canım ya o havuç işini denemiştim kiste döndü çatlamadı. Rahim filminden sonra yumurta takibi olmayacak bu ay radyasyon alıyorsun dedi normal seyir devam gelecek ay kısmet tabi tüm bu ihtimaller bir sorun çıkmazsa üstüne. Böğürtleni duymamıştım deneyebilirim sağ ol öneriler için. Hayırlısı Allah tan hele bir temiz çıksın bu ay başka şey istemiyorum sanırım korkuyorum
Duyamadım ki atmaya başlamış heralde dedi. İyi bi doktor buldum diye seviniyodum heraldeyle iş yapıyo. Duymak için alttan bakmak lazm lekelenmen varmış zorlamayalım seni dedi bıraktı. Olsun sağlıklı olsunda ben bir ay sonrada duysam olurCanım üzme kendini sonuçta sen kürtajın üstüne hamile kaldın bu yüzden keseni ölçüp ölçüme göre haftalık yazıyor. cok güzel bebeğini ölçmüş, kalbini duymuşsun... Bunlar işin matemetiği takma canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?