2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim eltim benden once evlendi hic gebelik yasamadi biraz onun verdigi hisle herkesle mesafeliydi bi benle dogru duzgun konusuyordu dertlesiyordu. Simdi ben hamile kalinca banada mesafe koymasindan korkuyorum... Yada onu kirmaktan korkuyorum diyim..
Neden olmuyor peki? Doktor doktor gezdide olmayınca bıraktı mı yani... İnsan kendisiyle aynı durumda yada benzeri durumda olan kişileri kendine daha yakın goruyor yasayan bilir misali... Allah yardımcısı olsun ne diyim ki ben inşallah muradına erer. Mesafe koyarsa da konuşursun güzelce çünkü belliki samimiyetiniz var ve senin iyi niyetini biliyordur sonuçta...

İncir yumurta geliştiriyor havuç çatlatıyor kuzum yumurtlama dönemi 1 haftada incir kurunun içine havuç kaynatıpta içiyosun biliyorsundur zaten.. İnciri zaytinyağda bekletip yemek her yönden faydalı.... Birde çilekte incir gibi benek benek çıtıtlar olduğu için mi tavsiye etti acaba :) yumurta geliştiriyo sanırım. Aktardan Böğürtlen kökü alıp kaynatıp içmeni öneririm. Rahim flminden sonra yumurtan için kontrole gidecek misin? Sen öyle yapıyodunya hani, bence bu ayda böyle dene işi şansa bırakmayalım. Yemek, emek ister :)

Canım üzme kendini sonuçta sen kürtajın üstüne hamile kaldın bu yüzden keseni ölçüp ölçüme göre haftalık yazıyor. cok güzel bebeğini ölçmüş, kalbini duymuşsun... Bunlar işin matemetiği takma canım benim...

Canim bu çok normal bebegin 1 hafta onde veya 1 hafta geride olmasi normal bence kafana takma benimde oyle çıkıyor bu gittigimde 3 gun onde cikti o dr nin olcmesine bagli kaydirmis olabilir olcerken

Sağ ol canım ya o havuç işini denemiştim kiste döndü çatlamadı. Rahim filminden sonra yumurta takibi olmayacak bu ay radyasyon alıyorsun dedi normal seyir devam gelecek ay kısmet tabi tüm bu ihtimaller bir sorun çıkmazsa üstüne. Böğürtleni duymamıştım deneyebilirim sağ ol öneriler için. Hayırlısı Allah tan hele bir temiz çıksın bu ay başka şey istemiyorum sanırım korkuyorum

işte burdaki herkes gibi oda heray bişey deniyor. en son aşılama yaptı oda tutmadı.şimdi prolaktin yüksek onun için ilaç kullanıyor bir süre ara verdi. aşılama yaptırcak yine dr. arayışında buldu da bu ay artık tekrar başlayacaktı. Tabi bunları konuşuyorduk ben korunmadığımı söylemiştim ama cok bahsetmiyordum. bende artık dr. gidecem araştırcam diyordum da hamile kaldım şimdi ister istemez şaşırdı. ben onu çok iyi anlıyorum o beni anlarmı endişem o şekerim.
Allah herkese nasip etsin. en büyük eltim hafta sonu uğurluyorlar bizi bak sen hamile kaldın senin duan kabul olur cocuğu olmayan eltimin ismini söyleyerek ona dua et onada olsun dedi. kız cağızın suratı kaydı. anlatabiliyormuyum bunlar korkutuyor beni...

Canım derdi çeken anlar. Hassas dönemler hepimizin geçtiği süreçler. Empati yapabiliyor olman onu incitmeme için yeterli bence. Tabi o gereğinden fazla alıngan olacaktır normal olarak insaniz neticede türlü türlü şeyler düşer akla sen yapmamış olsan da o farklı yorumlayabilir insalah en kısa zamanda ona da nasip olur. Doktor arayışı bitti demişsin ya gebzede mi buldu bende maddi sebeplerden medical park i bıraktım ama bakalım bu ay danışma amaçlı görüştüm sonucu da gösteririm ama gelecek ay gidemem sanırım. Değiştirdiğim doktor da iyi iki ay ona gitmiştim ama ne bileyim ya tatmin olamıyorum doktor anlamında hayırlısı vesselam

canım lekelenme kesildi mi? az önce çekildi şükür tüpler açık çıktı canım.

canım lekelenme kesildi mi? az önce çekildi şükür tüpler açık çıktı canım.
Ay çok sevindim geçmiş olsunnnnn ❤❤❤❤❤❤ ağrı oldu mu canım? En merak ettiğim :) kanama falan oldu mu az da olsa ? Benim leke kesildi şükür yinede dikkat ediyorum belim ağrıyo ince bi ağrı

İnanmıyorum nasıl yapabiliyor nasıl söyleyebilmiş kadın kadınaı anlamazsa kim anlycak ne günlere kaldık. Bence sen o eltinden hiç uzaklaşma hatta aksine daha da yaklaş. Onun kırılmasını sen engelleyebilirsin her konuda desteğini senden alsın Rabbim ona da nasip eder inşallah ona neler yaptığından bahset hamile kalmak için neler yaptığından falan. Hani hiç bahsetmemişsinya. Ben okadar şey yapıyorum olmuyorda onunki hemen olmuş rehavetine kapılmasın. Allah vesveseye düşürmesin yani.... Zamanı gelince onunda olacak inşallah

Bence hiç korkulacak bişy yok bak anneveoglusu temiz çıkmış şükür ki, sende de oyle olacak Allahın izniyle... Filmi çektirdikten sonra gerisi gelecektir boş geçse bile belki vesile olur sen korunacak mısın akışına bırak bence... Allah yardımcın olsun korkmak yok giderek yaklaşıyorsun unutma

Duyamadım ki atmaya başlamış heralde dedi. İyi bi doktor buldum diye seviniyodum heraldeyle iş yapıyo. Duymak için alttan bakmak lazm lekelenmen varmış zorlamayalım seni dedi bıraktı. Olsun sağlıklı olsunda ben bir ay sonrada duysam olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…