2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Oyle canim ben hep ona yakin durdum zaten yine dururum da benim varligim onu biraz uzecege banziyor insallah canim hep duam onun benden once hamile kalmasiydi allah biliyor ins bu ay oda muradina erir iki elti gebe gebe gezeriz....

Canim oda maddi konulardan dolayi medikalpark a gitmek istemiyor. Tuzla gispir hadtanesinde ferda erbay cok ovmusler ona gitcek bu ay ins.aklinda bulunsun dusunursen cok uzak degil gebzeye.
İnsallah rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun...
Evet canım ya fiyatlar uçtu. Hayırlısı vesselam. Tuzla uzak değil de ulaşım problem özel araba olmayınca eşim de işte ben hiç bilmiyorum istanbul u çocukla da zor. Bakalım film sonrası ne olacak insalah birşey çıkmaz da aynı ilaç iğne devam ederiz

Hay allahim canim gec olsun guc olmasin... Sikinti olmasinda...ama ultrasonuna gore bi sikinti yok allah emanet insallah tez zamanda duyarsin canim

Canim e5 ustunde gebze harem minibusleri onunden geciyor bilgin olsun.
Hayirlidi canim benim..

Kizlar asilamami yaptirdim bugun ancak oncesinde ultrasonla hic bakmadi sizdede oylemi oldu .iliski ne zaman onerdi.sperm yikama sonucuyla ilgili de hic konusmadik drla burdan atiyim anlayan varsa yardimci olrmusnz

Kizlar asilamami yaptirdim bugun ancak oncesinde ultrasonla hic bakmadi sizdede oylemi oldu .iliski ne zaman onerdi.sperm yikama sonucuyla ilgili de hic konusmadik drla burdan atiyim anlayan varsa yardimci olrmusnz
Bilgim yok ama hayırlısı olsun canım hakkında inşallah iyi netice alırsın

Ben anlamıyorum canım, hakkınızda hayırlısı iyisi olsun inşallah. Bu ay mucızen gelmiş olsun Allahın izniyle... Erkenden test yapmaya başlama sende lütfen :) müjdeyi verirsin bu ay inşallah dualarımdasın...

Cok saolasin canım zaman arayıp arastirmisin
Bende bunun dışında fazla bı bilgi bulamadım en iyisi fazla yememek sanirim. Besin değerine bakılınca çok sağlıklı

Kuru hurma, folik asit, potasyum, demir, kalsiyum ve lif açısından iyi bir kaynaktır. 2-3 adet kuru hurma 1 adet meyve yerine tüketilebilir.

Sağlık Puanı : 3/5
Besin Değerleri
1 Adet (Orta)
Karbonhidrat (g)
11.25
Protein (g)
0.27
Yağ (g)
0.02
Lif (g)
2.25
Kolesterol (mg)
0
Sodyum (mg)
0.15
Potasyum (mg)
104.4
Kalsiyum (mg)
9.6
Vitamin A (iu)
22.35
Vitamin C (mg)
0.45
Demir (mg)
0.14

Ay nasil bilion bak beni )acele etmem ins.hamilemisn sen masallah ya

Rahim filmi çektireceğim canım cuma günü ona göre şekil alacak herşey. Sen çekilmiş miydin korkum var ama ecele faydası yok
Hic korkma cekrirdim vajinal muayne gibi sadece takilan alet takilirkwn agrio temiz cikti bnm tikalysa agri olabilr .korkma basit bi islem

Oyle canim ben hep ona yakin durdum zaten yine dururum da benim varligim onu biraz uzecege banziyor insallah canim hep duam onun benden once hamile kalmasiydi allah biliyor ins bu ay oda muradina erir iki elti gebe gebe gezeriz....
Allah herkese sizin eltiliğinizden versin birbiri için üzülen dua eden iki elti. Valla annemin eltisi yengem akıllara zarar. Başımıza gelen her kötü olayda mutluluktan havaya uçuyor..... Allahım düşmana vermesin öyle elti evlerden ırak. Annem diyo senin hamile olduğunu duydu da bi hayırlı olsun bile demedi konuyu bile açmıyo dedi kadın. Seslenmedim ama sinir oldum düşmanım bile evlatsızlıkla imtihan olmasın diyorum bu kadının hasetliği beni çıldırtacak anneme dedim keske söylemeseydin hiç ama hiç istemiyorum kimsenin duymasını. Memlekete biliyosn 15 saat uzak. Annem işte tutamamış babaamneme söyleyince babaanne sağolsun Türkiyeye yayar. Hele bir komşumuz var o kadının duyunca anneme dediği tek şey "o ne Zeynep? Hani Zehra kürtaj olmuştu şimdi daha bir ay yeni oldu hamile diyon? O zaman kürtajda bebeği almamışlar içerde unutmuşlar o bebek büyüyo suan" demiş şaka gibiler. Ne alakaysa dökülüverdim kusura bakma :) Eltinde dualarımda Canım bu arada, göbüşünüzü ittire ittire gezeceksiniz inşallah. Onada az kaldı Rabbim yardımcısı olsun muhabbetiniz samimiyetiniz iyi niyetiniz daim olsun ❤

Ay nasil bilion bak beni )acele etmem ins.hamilemisn sen masallah ya
Hayır test yapmak yok bırak günler geçsin kendini lütfen ama lütfen bak strese sokma eşinle ilişkiyede devam et yarın sabah mesela :) yada bu gece :)) fazla mal göz çıkarmaz hadi bakalım iki hafta sonra mutlu sonuca ulaşalım....

Evet Allahın izniyle hamileyim :) hâlâ inanamıyorum Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı birer evlat nasip etsin bu süreci sağlıkla ilerleyip kazasız belasız doğumu nasip etsin cümlemize ❤

Rahim filmi çektireceğim canım cuma günü ona göre şekil alacak herşey. Sen çekilmiş miydin korkum var ama ecele faydası yok
Bence korkma. Öncesinde ağrı kesici içip gidenler var öyle yapabilirsin. Yada doktor iğne yapmıyo mu ağrı kesici rahatlatıcı? Korkma canım sen normal çatalda korkan insansın kabul ama sonuçta ucunda ölüm yok kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar kolay geçer kendini sıkarsan Allah muhafaza tüpler tam görünmez öyle de olabiliyomuş sırf kız kendini sıktı diye kapalı görünen bile varmış bende bazen çatalda geriliyorum doktor derin nefes al diyodu nefes aldığımda işlem halloluyodu oraya yattığında oğluna kardeş geleceğini düşün mesela bebeğin hayalini kur senin için sabrediyorum de dua oku inan hiç bişy hissetmyceksin. Benm içime kötü şeyler doğmuyo hiç iltihap vardı sende bak onlar herşey herşey gidecek mis gibi bi rahim sonra orda bebiş yatacak Rabbim senin o filmi çektirmeni nasip ediyorsa seni o ağrıdan kurtaracak koruyacaktır emin ol ❤

Hic korkma cekrirdim vajinal muayne gibi sadece takilan alet takilirkwn agrio temiz cikti bnm tikalysa agri olabilr .korkma basit bi islem
İnşallah basit olur canını benim muayenede bile ömrüm gidiyor ya bakalım tecrübe edeceğiz artık. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…