Amin cnm ins .gozunuz aydin olsn sizinde saglikla kucagina alirsin insHayır test yapmak yok bırak günler geçsin kendini lütfen ama lütfen bak strese sokma eşinle ilişkiyede devam et yarın sabah mesela :) yada bu gece :)) fazla mal göz çıkarmazhadi bakalım iki hafta sonra mutlu sonuca ulaşalım....
Evet Allahın izniyle hamileyim :) hâlâ inanamıyorum Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı birer evlat nasip etsin bu süreci sağlıkla ilerleyip kazasız belasız doğumu nasip etsin cümlemize ❤
Canım benim ya. Gözüm doldu okurken. Allah razi olsun. Beni düşünüyorsun teselli için çaba sarfediyorsun. Bende kendimi öyle teskin etmeye çalışıyorum kasarsam olan olmayan belli olmaz diyorum hayırlı haberler duyarim inşallah diye dua ediyorum. Söylediklerini uzamdığımda bir bir aklımdan geçireceğim Allah razi olsun. Göz görmese tanımasa da gönül arkadaşımBence korkma. Öncesinde ağrı kesici içip gidenler var öyle yapabilirsin. Yada doktor iğne yapmıyo mu ağrı kesici rahatlatıcı? Korkma canım sen normal çatalda korkan insansın kabul ama sonuçta ucunda ölüm yok kendini ne kadar rahat bırakırsan okadar kolay geçer kendini sıkarsan Allah muhafaza tüpler tam görünmez öyle de olabiliyomuş sırf kız kendini sıktı diye kapalı görünen bile varmış bende bazen çatalda geriliyorum doktor derin nefes al diyodu nefes aldığımda işlem halloluyodu oraya yattığında oğluna kardeş geleceğini düşün mesela bebeğin hayalini kur senin için sabrediyorum de dua oku inan hiç bişy hissetmyceksin. Benm içime kötü şeyler doğmuyo hiç iltihap vardı sende bak onlar herşey herşey gidecek mis gibi bi rahim sonra orda bebiş yatacak Rabbim senin o filmi çektirmeni nasip ediyorsa seni o ağrıdan kurtaracak koruyacaktır emin ol ❤
Gecen cuma gittim 2 hafta sonra gel dedi cok var cokkk...Hayırlısı artk senin kontrol ne zaman
Zehracim allah iyiligini versin.... Guldum gece gece....disardan cok zor agzi olan konusur oyle vallahi... Benim eltilerim buyuk anne abla gibi yaklasiolar sagolsunlar... Bi kucuk eltim benden kucuk bende ona oyle olmaya calisiyorum... Birde benim butun eltiler syni binada haliyle cok mevxulari oluyor aralarinda sizinkine benzer... Ama ben uzakyayim sansliyim o acidan hepsi ile iyi aram..bende sayarim sikinti olmuyor ama elti eltidir hic belli olmaz sekerim... Biraksan neler yasarim eminim uzak olmak en iyisi...Allah herkese sizin eltiliğinizden versin birbiri için üzülen dua eden iki elti. Valla annemin eltisi yengem akıllara zarar. Başımıza gelen her kötü olayda mutluluktan havaya uçuyor..... Allahım düşmana vermesin öyle elti evlerden ırak. Annem diyo senin hamile olduğunu duydu da bi hayırlı olsun bile demedi konuyu bile açmıyo dedi kadın. Seslenmedim ama sinir oldum düşmanım bile evlatsızlıkla imtihan olmasın diyorum bu kadının hasetliği beni çıldırtacak anneme dedim keske söylemeseydin hiç ama hiç istemiyorum kimsenin duymasını. Memlekete biliyosn 15 saat uzak. Annem işte tutamamış babaamneme söyleyince babaanne sağolsun Türkiyeye yayar. Hele bir komşumuz var o kadının duyunca anneme dediği tek şey "o ne Zeynep? Hani Zehra kürtaj olmuştu şimdi daha bir ay yeni oldu hamile diyon? O zaman kürtajda bebeği almamışlar içerde unutmuşlar o bebek büyüyo suan" demişşaka gibiler. Ne alakaysa dökülüverdim kusura bakma :) Eltinde dualarımda Canım bu arada, göbüşünüzü ittire ittire gezeceksiniz inşallah. Onada az kaldı Rabbim yardımcısı olsun muhabbetiniz samimiyetiniz iyi niyetiniz daim olsun ❤
Cok guzel canim, insallah bebesine vesile olur vallahi umutlandim senin adina... Allah yardimcin olsun yuzun gulsun...
Geçmiş olsun canım. İnsalah hayırlı netice alırsın bu vesileyle. Bende cuma gününe randevu aldım şişli ye gideceğim bakalım. Anestezi olmayacak benim de sordum emin olun hissetmeyeceksiniz diyorlar ama yüz yüze de konuşacağım tatmin olmuş değilim. Korkuyorum. Normalde ağrı eşiğim yüksek de o konuda yok başka ağrıya dayanırım bunda muayenede bile mahvoluyorum korkuyorum hem ağrıdan hem neticesinde kötü birşeyle karşılaşmaktan. Allah hayr etsin bakalım Görelim Mevla neyler.
Bir de hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren ilişki olabiliyor. Ben doktoruma sormadım o da kendiliğinden anlatmadı. Eşim de ben de daha gebelik çok erken olduğundan endişeleniyoruz. Var mıdır bir zamanı? Daha önce doğum yapan arkadaşlarım cinsel ilişki de bir sakınca yok diyor ama bizim içimiz rahat etmiyor.
RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE SAĞLIKLA VE HAYIRLISI İLE GÜZEL SONUÇLAR ALMAYI NASİP ETSİN CANIMKizlar uzun zamandir yokdm dun asilama yaptirdm ilk asilamam ayin 25 inde belli olacak sonucu nolur dua edin bu guzel kandil gunu hurmetine rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsn
Canim senle ayni gun yaptirmisiz bnde dun yaptirdim ins guzel olur sonuc ne kadar suredir evlisin .banyo ve iliski konusunda ne dedi drunKizlar uzun zamandir yokdm dun asilama yaptirdm ilk asilamam ayin 25 inde belli olacak sonucu nolur dua edin bu guzel kandil gunu hurmetine rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsn
RABBİM SANADA HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLAD NASIP ETSİN CANIMCanim senle ayni gun yaptirmisiz bnde dun yaptirdim ins guzel olur sonuc ne kadar suredir evlisin .banyo ve iliski konusunda ne dedi drun
Cahilliğin gözü kör olsun bilmiyom konuşma bari dimi :)) aynen yakın olunca hiç iyi olmuyor bizimkilerde yıllardır altlı üstlü oturuyolar hemen alt katımızda. Şu mübarek gün benm günahım bana yeter kadını tertemiz ettm günahını ala alaL
Zehracim allah iyiligini versin.... Guldum gece gece....disardan cok zor agzi olan konusur oyle vallahi... Benim eltilerim buyuk anne abla gibi yaklasiolar sagolsunlar... Bi kucuk eltim benden kucuk bende ona oyle olmaya calisiyorum... Birde benim butun eltiler syni binada haliyle cok mevxulari oluyor aralarinda sizinkine benzer... Ama ben uzakyayim sansliyim o acidan hepsi ile iyi aram..bende sayarim sikinti olmuyor ama elti eltidir hic belli olmaz sekerim... Biraksan neler yasarim eminim uzak olmak en iyisi...
Benim ilk gebeligimde senin gibi oldu ilki kimyadal oldu ustune yine gebe kaldim oda kalbi durunca kurtaj oldum ondada cok konusulmustu dusmedi mi ikizmiydi felan...
K kubito allah ikinizinde yardımcısı olsun tez zamanda güzel haberlerle yüzünüz gülsün... Kendinize iyi bakın ben hiç aşılama yaptırmadım ama sonucta döllenmenin olduğunu biliyorsunuz bebişiniz size daha rahat tutunması için dinlenin bol bol keyfinize bakın Allah büyüktür...Canim senle ayni gun yaptirmisiz bnde dun yaptirdim ins guzel olur sonuc ne kadar suredir evlisin .banyo ve iliski konusunda ne dedi drun
Duyamadık alttan bakmak lazım ama lekelenmen varmış sonra gel dedi. Ama başlamış dedi karnımdan baktık yanıp sönen ışık var dedi. Bi süre ultrasona giremycem sanırım doktor gerek yok dedi. Bu arada pragestanı kullan dedi :) ilk iki gün kullanmıştımya zaten, kesildi şuan leke yok ben devam edeyim mi kullanmaya?ZK_ASK canm takip edemedim nasıl gidiyor?? Kalp atışlarıni duydnmu?
1.5 yillik evliyim banyoyu bu sabah aldm iliskide asilamadan 1 gun sonra gun asiri dedi. Yalniz benim kasiklarimda agri var sendede varmiCanim senle ayni gun yaptirmisiz bnde dun yaptirdim ins guzel olur sonuc ne kadar suredir evlisin .banyo ve iliski konusunda ne dedi drun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?