merhaba arkadaşlar ben yine iş yoğunluğundan ara verdim ve yine burdayım geçen ay olmayınca güya ovulasyon testi siparişi verdim güüya elime bi geldi gebelik testi istemişim yanlışlııkla tabi geri yolladım hevesim kırıldı geri sipariş vermedim tam yumurtlamamı bilmiyorum hoş bilsemde eşim sadece c.tesi akşam ve pazar günü evde o günü tutturmamız çok zor bu ayda belirtide yok olumlu bir histe yok ama allahtan umut kesilmez rabbim hayrlısınız nasip etsinZK_ASK @okeanoss00 hamilelik iyi gidiyordur umarım yanne sanırım sende hamişsin çok sevindim @Nisaberatim sen neler yapıyorsun
merhaba arkadaşlar ben yine iş yoğunluğundan ara verdim ve yine burdayım geçen ay olmayınca güya ovulasyon testi siparişi verdim güüya elime bi geldi gebelik testi istemişim yanlışlııkla tabi geri yolladım hevesim kırıldı geri sipariş vermedim tam yumurtlamamı bilmiyorum hoş bilsemde eşim sadece c.tesi akşam ve pazar günü evde o günü tutturmamız çok zor bu ayda belirtide yok olumlu bir histe yok ama allahtan umut kesilmez rabbim hayrlısınız nasip etsinZK_ASK @okeanoss00 hamilelik iyi gidiyordur umarım yanne sanırım sende hamişsin çok sevindim @Nisaberatim sen neler yapıyorsun
Hayırlı Kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek gece nin yüzü suyu hürmetine. Aşılama olanlara müjdeli haber vermeyi nasip etsin. Rabbim kimin ne derdi varsa yardımcısı olsun. Hamişleri sağlıkla ilerletsin doğumu ve sonrasını görmeyi yaşamayı nasip etsin, doğumu yaklaşanlara da özellikle iki canım arkadasım 35 haftalık oldular Allahım hepsine yardım etsin bi avazda kurtarsın.
Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda olanı gönlümüze razı eylesin. Ne veriyosa sabrıyla versin. Aminnn..❤
Amin canım inşaallah ne güzel dua etmişsin duana benide katar mısın bu akşamHayırlı Kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek gece nin yüzü suyu hürmetine. Aşılama olanlara müjdeli haber vermeyi nasip etsin. Rabbim kimin ne derdi varsa yardımcısı olsun. Hamişleri sağlıkla ilerletsin doğumu ve sonrasını görmeyi yaşamayı nasip etsin, doğumu yaklaşanlara da özellikle iki canım arkadasım 35 haftalık oldular Allahım hepsine yardım etsin bi avazda kurtarsın.
Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda olanı gönlümüze razı eylesin. Ne veriyosa sabrıyla versin. Aminnn..❤
Hep aklımda ve duamdasın ki :) bu kalp seni unutur mu ❤Amin canım inşaallah ne güzel dua etmişsin duana benide katar mısın bu akşam
bizim zaten ayda 3-4 normal halimiz ama o da yumurtlama dönemine denk gelmeyince çok zor tabi rabbim bir evlat vermiş çok şükür bin şükür kısmetimde varsa 2. yide verir hayırlısı olsun bakalım sende inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsıncanım hiç üzme kendini biraz uzaklaşınca kafa olarak daha rahat oluyor ummadığında geliyor bebişlerimiz heralde ummadığımızda stres yapmıyoruz ondan.. Allah seninde yüzünü güldürsün en kısa sürede.. tuturamayız deme... Allah büyük vallahi bende bu ay takip etmedim yumurtlamamı artık test yapmıyordum zaten bu ay sadece 3 ilişkimiz oldu ve tuttu. ve nisan 11, Nisan 15 , Nisan 23 bu kadar da aralıklı yani.. hamileyim ama henüz 5 haftalık geçen hafta keseyi görebildim kısmetse Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğiz.. bende cok heyecanlıyım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşamayı cok istiyorum.
moralsiz demeyelim çok umuda kapılmayı ben istemiyorum çünkü o psikoloji beni daha kötü etkiliyor her halimi hamileliğe yoruyorum sonrada negatifi görünce üzülüyorum çevrem ikinci çocuk için baskı yapıyor korunmayı bıraktığımı kimseye söylemiyorum hala çünkü her ay sormalarını istemiyorum bu beni gerer herkese hala düşünmüyorum diyorum en azından bu stresi tek başıma yaşamak benim için daha kolay gibiNiye karamsarlığa kapıldı yine? Burdan uzak durmak sana yaramıyorgünü tuttur tutturma nasibi varsa seni beni dinlemeyip gelecek o. Böyle moralsiz gormek istemiyorum seni bu ayda boyle geçsin bakalım illa yunurtlamayı tespit etmeye şart miii hem sen doktora niye gitmiyosun? Biz iyiyiz şükür lekelenmem oldu kesildi şuan için Allah'a şükür problem yok darısı inşallah basına. nisaberatim soruyosan klomene başladı :))))
Aynen cnm dun bnm cok agrim oldu bugun ıyuyim. Gun asiri ne zamana kadar1.5 yillik evliyim banyoyu bu sabah aldm iliskide asilamadan 1 gun sonra gun asiri dedi. Yalniz benim kasiklarimda agri var sendede varmi
Kizlarr net sorunum var memleketteyim diye yazmistim ama yine belirtmek istedim eskisi gibi aktif olamiyorum evime dondugum zaman eski hizima kavusurum ins :)
Bulantilarim kusmalarim basladi pek iyide sayilmam acikcasi ama dun kalp atislarini duydukk Allahim herkese nasip etsinn en buyuk dilegimdi bu herkes yasasin en kisa zamanda ins...
kandilimiz mubarek olsun tum dualarimiz kabul olsun arkadaslar ...
Senin nasil gidiyor zehra iysiin dimi sende duydunuzmu bebisi sizdeZK_ASK
Zamanini soylemedi canim ama bn 1 hafta boyle devam etmeyi dusunuyorm ilac verdilermi sana bana progestan igne ostrojen hapi coasprin ve rahme sikmak icin jel verdiAynen cnm dun bnm cok agrim oldu bugun ıyuyim. Gun asiri ne zamana kadar
Ayyy canım benim Allah razı olsunHep aklımda ve duamdasın ki :) bu kalp seni unutur mu ❤
Bende 2 kere yaptrdim bende olmadi ama yum catlarken lekelenme olmasi normal kabul ediliyor belki oyle biseydirZK_ASK ve çatlatma iğnesi kullanan arakadaşlar iğneden iki gün sonra lekelenme tarzı kanama yaşayan oldu mu
Et et :) bn hala kullanıyorum . Doktor demedn kesme genelde 14.haftada faln kesiyorlar . Çok şükür kalp atışlari varya o bile yeter :)Duyamadık alttan bakmak lazım ama lekelenmen varmış sonra gel dedi. Ama başlamış dedi karnımdan baktık yanıp sönen ışık var dedi. Bi süre ultrasona giremycem sanırım doktor gerek yok dedi. Bu arada pragestanı kullan dedi :) ilk iki gün kullanmıştımya zaten, kesildi şuan leke yok ben devam edeyim mi kullanmaya?
Bilmiyorum ki Cuma günü kontrolüm var o zaman sorarım bakalım neyin nesiymiş cevap için teşekkür ederimBende 2 kere yaptrdim bende olmadi ama yum catlarken lekelenme olmasi normal kabul ediliyor belki oyle biseydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?