2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım hiç üzme kendini biraz uzaklaşınca kafa olarak daha rahat oluyor ummadığında geliyor bebişlerimiz heralde ummadığımızda stres yapmıyoruz ondan.. Allah seninde yüzünü güldürsün en kısa sürede.. tuturamayız deme... Allah büyük vallahi bende bu ay takip etmedim yumurtlamamı artık test yapmıyordum zaten bu ay sadece 3 ilişkimiz oldu ve tuttu. ve nisan 11, Nisan 15 , Nisan 23 bu kadar da aralıklı yani.. hamileyim ama henüz 5 haftalık geçen hafta keseyi görebildim kısmetse Kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğiz.. bende cok heyecanlıyım inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşamayı cok istiyorum.

Niye karamsarlığa kapıldı yine? Burdan uzak durmak sana yaramıyor günü tuttur tutturma nasibi varsa seni beni dinlemeyip gelecek o. Böyle moralsiz gormek istemiyorum seni bu ayda boyle geçsin bakalım illa yunurtlamayı tespit etmeye şart miii hem sen doktora niye gitmiyosun? Biz iyiyiz şükür lekelenmem oldu kesildi şuan için Allah'a şükür problem yok darısı inşallah basına. nisaberatim soruyosan klomene başladı :))))

canım arkadaşım ne kadar güzel dua etmişsin AMİN AMİN AMİN...

Amin canım inşaallah ne güzel dua etmişsin duana benide katar mısın bu akşam

bizim zaten ayda 3-4 normal halimiz ama o da yumurtlama dönemine denk gelmeyince çok zor tabi rabbim bir evlat vermiş çok şükür bin şükür kısmetimde varsa 2. yide verir hayırlısı olsun bakalım sende inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın

moralsiz demeyelim çok umuda kapılmayı ben istemiyorum çünkü o psikoloji beni daha kötü etkiliyor her halimi hamileliğe yoruyorum sonrada negatifi görünce üzülüyorum çevrem ikinci çocuk için baskı yapıyor korunmayı bıraktığımı kimseye söylemiyorum hala çünkü her ay sormalarını istemiyorum bu beni gerer herkese hala düşünmüyorum diyorum en azından bu stresi tek başıma yaşamak benim için daha kolay gibi

Kizlarr net sorunum var memleketteyim diye yazmistim ama yine belirtmek istedim eskisi gibi aktif olamiyorum evime dondugum zaman eski hizima kavusurum ins :)

Bulantilarim kusmalarim basladi pek iyide sayilmam acikcasi ama dun kalp atislarini duydukk Allahim herkese nasip etsinn en buyuk dilegimdi bu herkes yasasin en kisa zamanda ins...
kandilimiz mubarek olsun tum dualarimiz kabul olsun arkadaslar ...

Senin nasil gidiyor zehra iysiin dimi sende duydunuzmu bebisi sizde ZK_ASK

Kalp atışı başlamış canım ama duymadık iyi olmanıza sevindim hayırlı kandiller çok çok öpüyorum Allaha emanet ol

Et et :) bn hala kullanıyorum . Doktor demedn kesme genelde 14.haftada faln kesiyorlar . Çok şükür kalp atışlari varya o bile yeter :)

Hayırlı Kandiller kızlar.. Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul eylesin her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.. kimseyi mahrum etmesin evlat sevgisinden ... bebek lafi duyunca içinde burukluk olan herkesin o burukluğunu dua olarak kabul etsin insallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…