2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.)
Dua eder dua beklerim

Doktor protestan verdi kullanan var mi aranızda. 5 gün yatıcam raporluyum inşalla h sağ salim gelişir bir daha lekelemem olmaz
Ben kullanıyorum canım korkma dinlen sen.. Arkadasım 7.aya kadar lekelenmesi oldu bu ayın 31ine doğuracak günü herşeyi hazır şükür. Darısı başına bak korkulacak hiç bişy yok

Doktor protestan verdi kullanan var mi aranızda. 5 gün yatıcam raporluyum inşalla h sağ salim gelişir bir daha lekelemem olmaz

canım bazen oluyor öyle üzme kendini progestan ilacı bebeğinin daha iyi tutunması için ortamı koruyacak... biraz dinlenmekte cok iyi gelecektir.. Allah yardımcın olsun ama üzme kendini gayet normal olabiliyor bu tarz şeyler..
Ultrason ile baktımı dr. kesen ve bebek için yorum yaptı mı?

Aynen nokta da olsa gördük ya buna şükür :) siz nasılsınız bakalım. Kontrol ne zaman :)
Ayın 15inden sonra gidicem de hangi gün tam belli değil :) ama çok şükür iyiyiz yni artk çok şükür acaba brsy oldu mu kaygısı geçti hareketleri hissediyorum hergun. Ordan takip etms oluyorum. Ayrıntılı ultrasona da gireseydim rahatlardm tamamen :))

Maşallah ya bak hergün anne ben iyiyim diyo sana :) ay darısı başımıza. Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ❤ sen şimdiden tamamen rahat ol herşey yolunda Allahın izniyle :)

Maşallah ya bak hergün anne ben iyiyim diyo sana :) ay darısı başımıza. Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ❤ sen şimdiden tamamen rahat ol herşey yolunda Allahın izniyle :)
İnslh canım. Hızlıca geçsin günler snde başla inslh hissetmeye en önemlisi saglikla kucağımiza alalimda

Keseyi daha dün gördük zaten. Kalp atışları 2 hafta sonra duyulacak. Kese de 1 günlük büyüme var kontrol günüm dündü çünkü daha 1 gün geçmişti üstünden lekelenmeye oldu. Yeri değişmiş gibi geldi bize kesenin yeri degisebiliyormu normal mi. Belki bu gece eşim işten gelince bir de acile görünürüm kadın doğuma lekelemem hala devam ediyor çünkü içim hiç rahat değil böyle

Ben kullanıyorum canım korkma dinlen sen.. Arkadasım 7.aya kadar lekelenmesi oldu bu ayın 31ine doğuracak günü herşeyi hazır şükür. Darısı başına bak korkulacak hiç bişy yok

Ister istemez evham yapıyorum. Inşallah geçer çok huzursuz oldum. Hafif şancı da yapıyor. Ilık bir duş almamın sakıncası olur mu acaba

Merhaba arkadaslar
Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba (

İnslh filmden sonra hemen olur :) çok şükür iyi gidiyor canm ya br heyecanla geçiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…