Aynen nokta da olsa gördük ya buna şükür :) siz nasılsınız bakalım. Kontrol ne zaman :)Et et :) bn hala kullanıyorum . Doktor demedn kesme genelde 14.haftada faln kesiyorlar . Çok şükür kalp atışlari varya o bile yeter :)
Ben kullanıyorum canım korkma dinlen sen.. Arkadasım 7.aya kadar lekelenmesi oldu bu ayın 31ine doğuracak günü herşeyi hazır şükür. Darısı başına bak korkulacak hiç bişy yokDoktor protestan verdi kullanan var mi aranızda. 5 gün yatıcam raporluyum inşalla h sağ salim gelişir bir daha lekelemem olmaz
Yumurtlama da lekelenme olabiliyo bazen canım ben yaşamadım ama bi problem yoktur sanırımZK_ASK ve çatlatma iğnesi kullanan arakadaşlar iğneden iki gün sonra lekelenme tarzı kanama yaşayan oldu mu
Doktor protestan verdi kullanan var mi aranızda. 5 gün yatıcam raporluyum inşalla h sağ salim gelişir bir daha lekelemem olmaz
Ayın 15inden sonra gidicem de hangi gün tam belli değil :) ama çok şükür iyiyiz yni artk çok şükür acaba brsy oldu mu kaygısı geçti hareketleri hissediyorum hergun. Ordan takip etms oluyorum. Ayrıntılı ultrasona da gireseydim rahatlardm tamamen :))Aynen nokta da olsa gördük ya buna şükür :) siz nasılsınız bakalım. Kontrol ne zaman :)
Vajinal jel verdi yarin baslicamZamanini soylemedi canim ama bn 1 hafta boyle devam etmeyi dusunuyorm ilac verdilermi sana bana progestan igne ostrojen hapi coasprin ve rahme sikmak icin jel verdi
Maşallah ya bak hergün anne ben iyiyim diyo sana :) ay darısı başımıza. Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ❤ sen şimdiden tamamen rahat ol herşey yolunda Allahın izniyle :)Ayın 15inden sonra gidicem de hangi gün tam belli değil :) ama çok şükür iyiyiz yni artk çok şükür acaba brsy oldu mu kaygısı geçti hareketleri hissediyorum hergun. Ordan takip etms oluyorum. Ayrıntılı ultrasona da gireseydim rahatlardm tamamen :))
İnslh canım. Hızlıca geçsin günler snde başla inslh hissetmeye en önemlisi saglikla kucağımiza alalimdaMaşallah ya bak hergün anne ben iyiyim diyo sana :) ay darısı başımıza. Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ❤ sen şimdiden tamamen rahat ol herşey yolunda Allahın izniyle :)
Aynen canım sağlığı iyi olsun başka ne isteriz :)❤❤❤İnslh canım. Hızlıca geçsin günler snde başla inslh hissetmeye en önemlisi saglikla kucağımiza alalimda
Canm sende durumlar nasıl ? İyi misin?Rahim filmi çektireceğim canım cuma günü ona göre şekil alacak herşey. Sen çekilmiş miydin korkum var ama ecele faydası yok
Canm sende durumlar nasıl ? İyi misin?Rahim filmi çektireceğim canım cuma günü ona göre şekil alacak herşey. Sen çekilmiş miydin korkum var ama ecele faydası yok
Allah razi olsun canım Öyle bekliyorum walla ne olsun. Film çekilecek bu ay ilaç iğne yok hayırlısı kaldı hazirana eğer bir sorun çıkmazsa tabi. Sen nasılsin? Nasıl gidiyor hamilelik? Herşey yolundadır inşallahCanm sende durumlar nasıl ? İyi misin?
canım bazen oluyor öyle üzme kendini progestan ilacı bebeğinin daha iyi tutunması için ortamı koruyacak... biraz dinlenmekte cok iyi gelecektir.. Allah yardımcın olsun ama üzme kendini gayet normal olabiliyor bu tarz şeyler..
Ultrason ile baktımı dr. kesen ve bebek için yorum yaptı mı?
Ben kullanıyorum canım korkma dinlen sen.. Arkadasım 7.aya kadar lekelenmesi oldu bu ayın 31ine doğuracak günü herşeyi hazır şükür. Darısı başına bak korkulacak hiç bişy yok
Cuma günü kontrol var çatlayıp çatlamadığını kontrol edecek bakalım o zaman doktorada sorarım neyin nesiymişYumurtlama da lekelenme olabiliyo bazen canım ben yaşamadım ama bi problem yoktur sanırım
İnslh filmden sonra hemen olur :) çok şükür iyi gidiyor canm ya br heyecanla geçiyor:)Allah razi olsun canım Öyle bekliyorum walla ne olsun. Film çekilecek bu ay ilaç iğne yok hayırlısı kaldı hazirana eğer bir sorun çıkmazsa tabi. Sen nasılsin? Nasıl gidiyor hamilelik? Herşey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?