Ister istemez evham yapıyorum. Inşallah geçer çok huzursuz oldum. Hafif şancı da yapıyor. Ilık bir duş almamın sakıncası olur mu acaba
Keseyi daha dün gördük zaten. Kalp atışları 2 hafta sonra duyulacak. Kese de 1 günlük büyüme var kontrol günüm dündü çünkü daha 1 gün geçmişti üstünden lekelenmeye oldu. Yeri değişmiş gibi geldi bize kesenin yeri degisebiliyormu normal mi. Belki bu gece eşim işten gelince bir de acile görünürüm kadın doğuma lekelemem hala devam ediyor çünkü içim hiç rahat değil böyle
Sağolasın canım aslında genel olarak iyiyim ama bu bekleme sürecim kasıyor kalp atışlarını duymayacağım diye içim içimi yiyor... Tabi mukadderat elden bişey gelmez ama heyacanım dorukta... haftaya cuma randevum hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi ama öyle işte.
GÜNAYDIN CANIM NASILSINgünaydınnn kızlar
Günaydın canımcımgünaydınnn kızlar
Çok şükür iyi ablacmSağolasın canım aslında genel olarak iyiyim ama bu bekleme sürecim kasıyor kalp atışlarını duymayacağım diye içim içimi yiyor... Tabi mukadderat elden bişey gelmez ama heyacanım dorukta... haftaya cuma randevum hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi ama öyle işte.
Senin durumlar iyi maşallah canım Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...
Allah razi olsun canım İnsalah. Sende sağ salim kucağına alırsın meleğini. Keyfini çıkar bu günlerinİnslh filmden sonra hemen olur :) çok şükür iyi gidiyor canm ya br heyecanla geçiyor:)
günaydınnn kızlar
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
Günaydın kızlar. Hayırlı günler hayırlı haberlere gebedir insalah dua ile.Günaydın canımcım
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN
Çok şükür iyi ablacmsende inslh duyarsn o kalp atışlarıni bn duymak için gittiğim gün zangir zangir titriyordum heyecandan uzandim böyle ayağımın titremesine engel olamadm eşim ayağımı tuttu yoksa çok komikti :)
sabah sabah tripmi atsam netsem neden kimsecikler bana cevap vermiyo kii tabi biliyorum sürekli girenler arasında algda seçicilik oluyor onlarla alakalı şeylere hemen cevap verilip özen gösteriliyor ammaaaa banada cevap verin
bu arada kaç ay denemeden sonra doktora gitmek lazım
Doğunca keyf yapamicam demi :)Allah razi olsun canım İnsalah. Sende sağ salim kucağına alırsın meleğini. Keyfini çıkar bu günlerin
Amiinnöyle canım allah herkese o heyecanı mutlulukla tattırsın darısı benim ve bekleyen tüm arkadaşların başına..
RABBİM BU ZAMANI SU GİBİ ÇERMEYİ NASİP ETSİN HEYACANINI ANLIYORUM BENDE HAMİLE KALSAM AYNI DURUMDA OLURDUM SÖYLEMEDİN DİMİ KİMSEYEsağolasın canım benim iyiyim bekiyiyoruzişte su 2 hafta geçsede gebeliğimi resmileştirsem.
sen nasılsın bakim?
Nasılsın canım yarın için heyecan var mı :)Günaydın kızlar. Hayırlı günler hayırlı haberlere gebedir insalah dua ile.
Senin bebiş benimkini geçer varya ben 6.haftadan çıkamadım bisağolasın canım benim iyiyim bekiyiyoruzişte su 2 hafta geçsede gebeliğimi resmileştirsem.
sen nasılsın bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?