2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ister istemez evham yapıyorum. Inşallah geçer çok huzursuz oldum. Hafif şancı da yapıyor. Ilık bir duş almamın sakıncası olur mu acaba

Sancı olması çok normal tüm hamilelere sor istersen... Herseyden nem kapmana gerek yok korkularınla onuda tedirgin etme duşunu falan istediin zamn al ayakta çok durma sadece. Baska olmadı dimi kan falan

canım kesenin yeri değiştiğinide nerden çıkardın dr. mu söyledi siz mi söylüyorsunuz? Canım ultrasonda bi sıkıntı olsa dr. hemen söyler kıvrandırmaz...İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın bu süreci... sen dinlen güzel güzel bu arada acile gittinizmi?

Sağolasın canım aslında genel olarak iyiyim ama bu bekleme sürecim kasıyor kalp atışlarını duymayacağım diye içim içimi yiyor... Tabi mukadderat elden bişey gelmez ama heyacanım dorukta... haftaya cuma randevum hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi ama öyle işte.
Senin durumlar iyi maşallah canım Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...

Çok şükür iyi ablacm sende inslh duyarsn o kalp atışlarıni bn duymak için gittiğim gün zangir zangir titriyordum heyecandan uzandim böyle ayağımın titremesine engel olamadm eşim ayağımı tuttu yoksa çok komikti :)

sabah sabah tripmi atsam netsem neden kimsecikler bana cevap vermiyo kii tabi biliyorum sürekli girenler arasında algda seçicilik oluyor onlarla alakalı şeylere hemen cevap verilip özen gösteriliyor ammaaaa banada cevap verin

öyle canım allah herkese o heyecanı mutlulukla tattırsın darısı benim ve bekleyen tüm arkadaşların başına..

sabah sabah tripmi atsam netsem neden kimsecikler bana cevap vermiyo kii tabi biliyorum sürekli girenler arasında algda seçicilik oluyor onlarla alakalı şeylere hemen cevap verilip özen gösteriliyor ammaaaa banada cevap verin

ah kuzum ne yadın görmedim ? asla seçim yokk...buyur canım

bu arada kaç ay denemeden sonra doktora gitmek lazım

bunun cevabını öğrenmek istedim sanırım normal şartlarda yeni evli çiftin 1 yıl korunmadan bebeği olmazsa dr. başvurmalı deniyor. yaş etkeni çok önemli sonuçta.. 30 yaş cıvarı ise korunmasız 6 ay bebek sahibi olunmazsa dr. gidebilirsin.

kalplerasi bu arada canım haliyle yazısırken etiketleme yaparsan daha iyi olur.yazıdğında online olanları görüyorsun onlardan birini veya beni de etiketleyebilirsin. cunkü yazışmalarda cevap verince bazen arada yazılar okuyamadan kacırabiliyoruz.

sağolasın canım benim iyiyim bekiyiyoruz işte su 2 hafta geçsede gebeliğimi resmileştirsem.
sen nasılsın bakim?
RABBİM BU ZAMANI SU GİBİ ÇERMEYİ NASİP ETSİN HEYACANINI ANLIYORUM BENDE HAMİLE KALSAM AYNI DURUMDA OLURDUM SÖYLEMEDİN DİMİ KİMSEYE

BENDE İYİYİM ŞÜKÜR CANIM İŞLER YOĞUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…