2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ilk çocuk değil ama yaş 34 olunca ve şuanda feci kilo almış olduğumdan içimde olmayacakmış gibi bi his var bu ayda olmazsam 2. ay olacak ama yaş ve kilo korkutuyor beni 3 ay önce smear yaptırdım ve ultrasonla alttan baktı doktor çocuk düşünebileceğimi söyleyince bi sorun yok herşey yolunda dedi pko var bende ama adet düzensizliğim çok şükür yok amannnn kafam bi dünya

okeanoss00 aklıma yıne bısey takıldı ben acilde kan verdiğimde kanında enfeksiyon var dedi sonuç bir saat içinde çıkmıştı kanda enfeksiyon diye googleda arattım toksplazma vs çıktı bunun onunla ilgisi varmıdır help me

toxoplazmada kanda enfeksiyonun bir çeşidiymiş şimdi okudum ama bunların hiç ilaca duyulmadan geçen türleride var bu direk toxoplazma anlamına gelmiyor ekendini korkutma

kanda enfeksiyon = toxoplazma değildir aklına kötü şeyler getirme lütfen bildiğim kadarıyla zaten hamile kalınca doktorlar toxoplazma negatifmi pozitifmi zaten bakıyor bu o değildir

Doktorum cuma günü kan ve idrar almıştı sonuçlar daha çıkmadı. pazartesi günü çıkacak. Geçen gün lekelenmem olunca kanıma baktılar bir saat içinde sonucu çıktı kanda hafif enfeksiyon var dedi bende netten şmdi Baktm saçma sapan şeyler çıkıyor. Bakmışlardır dimi pazartesi günü o kan ve idrar testinde bakarlar netliğe kavuşur dimi

canım bu ay da olmazsa sen en kısa sürede dr. git canım. en azından takipli bir gebelik planlar dr. yaş etken. kilon çoksa muhtemelen dr. zayıflamanıda isteyecektir. Benim bile 5-6 kilo fazlam vardı zayıfla diyip durdular...

kiloyu bahane edip aylarca korundum stres yaptıkça dahada kilo aldım o yüzden dahada geciktirmeyeyim dedim yok vereceğime alp durdum hemde çoook aldım ben devlet hast. gidiyorum oralardada kilo takibi gibi şeyleri takip etmiyorlar zaten ne yazık ki.birde bizim ayda toplasan ayda 3-4 defa ilişki oluyor haftada bir ki ondada denk getirmek sıkıntı

yanne burada arada bir yazıyorsunuz ya adet sonrası 10 gün boyunca gün aşırı ilişki falan benim için imkansız bir durum yani rabbim denk getirse ancak :) rabbime şükrler olsun kızım var olmazsada allahtan ama olsa daha güzel olur tabiki evlat berekettir

Yok canim oyle dusunme mikrop var kaninda demek o grip olur vs olur. Mikrop gelmis yani. Korkma.

hafif enfeksiyon herkeste çıkabiliyor yapılacak testlerindede çıkar ben ilk girdiğim ay burda yazmıştım aman hamile kalırsanız lütfen doktorun her dediğini kafaya takıp internette araştırmayın diye kızımda var ya kafayı yiyecektim bi doktora gidiyordum serviks uzunluğun az diyordu netten bakıyoredum düşüğe sebep olur diyo günlerce ağlyordum bi gidiyordu bi böbreği diğerinden büyük diyordu hayda bi kaç günde ona ağlamıştm internete bakma hep abartıp saçmalıyorlar buna emin ol birde hamileliğini boş şeylere üzülerek geçiriyorsun sakn sakın rabbimin izniyle sağlıkla kucağınıza alacaksınız yavrularınzı O ol der ve olur gerisi boş

Birşeyler yapmak yola koyulmak lazımdı hep çatlatma iğnesi nereye kadar biraz yolunu açmak lazım dimi :) bizde iyiyiz şükür. Günlerin gelmesini bekliyoruz hayırlı haberlerle inşallah canım benim

ZK_ASK cnm enfeksiyon var demek kanında büyük ihtimal ak yuvarlarin çoğalmış değerini gormeleridir, bunun anlamida akyuvarlar (WBC) bizim kandaki askerlerimiz, bir tehlike gördüklerinde çoğalıp ona savaş aciyorlar, yani kısaca bizim bağışık sistemizi destekliyorlar.

Tam kan sayımı, bı kaç başka test ve toksoplasmayi doktorum benden iki hafta önce yani 8 haftalıkken istemisti

Ah aynen canım test sonucumda yazanların ne demek olduğuna tek tek baktım açıklamasında toksoplazma falan yazmıyor rahatladım valla açıklaması enfeksiyon olanların birkaç tanesi normal değerden bir iki sayı fazla çıkmış benm değerim. Buda sanırım doktorun dediği oluyor. Durup dururken bana gelenler geliyo uyumak üzereydim birden gözlerim fal taşı gibi oldu uykı muydu kalmadı 2den beri buna kafa yordum :) geçti neyseki

Aynen wbc normal değerleri
4,3 - 10,3
Benim sonucum 11,02 çıkmıştı. Ondandır işte tek tek baktım tüm yazılanların anlamına. Sen kan ve idrar mı vermiştin sonuç kaç günde çıkmıştı benden cuma günü kan ve idrar aldı bi kaç tanesi bir hafta sonra çıkacak sen haftaya pazartesi gel demişti

Evet cnm, bu illa hasta olman yada kötü bı anlama gelmiyor yani ufak bı nezle olsa cogaliyor ve sen fiziksel birşey hissetmiyorsan ortada bir sorun yok için rahat olsun o bakimdan.

Benden sadece 4tup kan aldılar bı kaç test için, oda aynı gün 6 saat sonra sonucunu öğrendim. Testlerim iyi çıktı, kansızlığım vardi zaten ve hala var:)) onun içinde ilerleyen aylarda ekstra demir takviyesi almam gerekecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…