yanne burada arada bir yazıyorsunuz ya adet sonrası 10 gün boyunca gün aşırı ilişki falan benim için imkansız bir durum yani rabbim denk getirse ancak :) rabbime şükrler olsun kızım var olmazsada allahtan ama olsa daha güzel olur tabiki evlat berekettir
Anladım canım resmin biri açıldı toksoplazma yazanlar ama diğeri yok ✘ işaret var. Ama toksoplazma olunca direkt orda yazıyomuş zaten anladı ben :)) maşallah senin de iyi çıkmasına sevindim bakalım bende nolacak Allah hayırlısını versin senin bulantılar ne alemde :) ?Evet cnm, bu illa hasta olman yada kötü bı anlama gelmiyor yani ufak bı nezle olsa cogaliyor ve sen fiziksel birşey hissetmiyorsan ortada bir sorun yok için rahat olsun o bakimdan.
Benden sadece 4tup kan aldılar bı kaç test için, oda aynı gün 6 saat sonra sonucunu öğrendim. Testlerim iyi çıktı, kansızlığım vardi zaten ve hala var:)) onun içinde ilerleyen aylarda ekstra demir takviyesi almam gerekecekmis
Çok şükür canım iyiyim sağol siz nasılsınız bakalım minik melek ne alemde? Heyecan korku karışık ama kendimi teskin etmeye çalışıyorum inşallah herşey güzel olacak hayır getirecek diyorum. İnsalah bakalım
Hiç pas vermiyon, niyeeee :)yarın için Allah yardımcın olsun bir çırpıda olsun bitsin ve sonuçlarıda güzel çıksın canımm...
Evet cnm, diğer resimde zaten tam kan sayimin değerleri var önemli olanlar çıkmış:)))Anladım canım resmin biri açıldı toksoplazma yazanlar ama diğeri yok ✘ işaret var. Ama toksoplazma olunca direkt orda yazıyomuş zaten anladı ben :)) maşallah senin de iyi çıkmasına sevindim bakalım bende nolacak Allah hayırlısını versin senin bulantılar ne alemde :) ?
Hiç pas vermiyon, niyeeee :)
Bende ne gariptir kilo alıyorum iştah tam gaz devam :)) benim arkadaşta çok zayıfladı ama son 3 aya girince iştah açıldı kilosunu da aldı maşaallah sende oyle olursun. Hem şu dönemde kilo almak sana zarar olurdu. İnşallah bende fazla almam.Evet cnm, diğer resimde zaten tam kan sayimin değerleri var önemli olanlar çıkmış:)))
Seninde güzel sonuçlar alcana eminim cnm, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Bulantilarim çok şükür azaldı, sabahları arada bı vuruyor geçiyor ama asıl bayram akşama başlıyor bende nedense:))) şişmiş balon gibi hissediyorum kendimi, yemek yedikten sonrada bulantilarim basliyor oyuzden akşam oldumu hafif yemeye çalışıyorum, sanırım bunun sayesinde 2kilo vermişim:))))
ah canım kafam bi dünya bakıyorum arada cevap yazıyorum ama kaçırmışmıyım bişey mi oldu?
yazdıkalrını okuyorumda biraz ilgim dışında bilgimde yok okuyarak öğreniyorum.
canım işler yoğun benim yine normalde bu kadar zor gelmezde şu sersemlik yok mu? sürekli halsizim bu yüzden cok iş yapmışım gibi hissiyorum...Hayırdır inşallah canım bir sıkıntı yok dimi? Takılayım dedim seni burda görünce, ondan :)
Ben hiç sağlık ocağına gitmedim gebelikten beri, hiçte aramadılar, arıyolar mı öyle?canım işler yoğun benim yine normalde bu kadar zor gelmezde şu sersemlik yok mu? sürekli halsizim bu yüzden cok iş yapmışım gibi hissiyorum...
takıl canım , bu arada inşallah kan sonuçların güzel çıkar pazartesi herşey güzel olur.
ya beni sağlıkocağından aradılar. sistemizde gebesiniz dedileri felan bi dünya soru Salı günü sağlık ocağına gittim kan aldılar. onların sonucunu felan ne zaman alacağız.
seni aradılar mı?
Ben hiç sağlık ocağına gitmedim gebelikten beri, hiçte aramadılar, arıyolar mı öyle?
Ne kanı olduğuna bağlı ne zaman çıkacağı ama fazla süreceğini sanmıyorum hatta bugun ara sor bakalım çıkmış mı diye..
Ben çalışmıyorum Allah'tan sersemlik falan çok kötü şmdi bile ruh gibiyim arada uyukluyorum kalkıyorum falan... Sende dinlenerek çalış ani hareketler yapma inşallah geçer hemen. Haftasonu dinlenirsin ♡
Bende ne gariptir kilo alıyorum iştah tam gaz devam :)) benim arkadaşta çok zayıfladı ama son 3 aya girince iştah açıldı kilosunu da aldı maşaallah sende oyle olursun. Hem şu dönemde kilo almak sana zarar olurdu. İnşallah bende fazla almam.
Pazartesi günü hayırlı sonucu bildiririm artk :)
bende sağlık ocağına hic gitmedim özel hastaneye geçen cuma gittim işte. Orada sisteme düşmüş aile hekiminin hemşiresi aradı. Hatta orada yapılan tahlilleride istediler. birde elime bir randevu tarihleri verdiler o günlerde yine gidip kan vereceğim felan... Bizim aile hekimi iyi çalıyor heralde:)) Hatta hemşire telefonda hamilemisiniz diyince daha cok yeni kimseye döylemiyordum ama siz öğrenmişsiniz size söyleyim dedim espirttim bide:)))
en iyisi ben arayayım bir ara okey?
allahtan ofis ortamı rahatım evet ama bazen uzanasım geliyor koltukta kestiriyom müsait olduğunda:))
allah büyük canım inşallah geçececek bu günlerde en güzel şekilde...
Allah razi olsun inşallah yol açılır bakalım hayırlısı. Sağ ol canım İnsalah kalp atışlarını da duyar rahat edersin sendeBirşeyler yapmak yola koyulmak lazımdı hep çatlatma iğnesi nereye kadar biraz yolunu açmak lazım dimi :) bizde iyiyiz şükür. Günlerin gelmesini bekliyoruz hayırlı haberlerle inşallah canım benim
Allah razi olsun canım İnşallah güzel haberlere inşallahyarın için Allah yardımcın olsun bir çırpıda olsun bitsin ve sonuçlarıda güzel çıksın canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?