2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım o gün aşırı ilişi olayını bende hiç uygulamadım yani olmadı :) bizimde aynı şekerim ikimizde çalışıyoruz hafta içi bir hengame anca hafta sonları olabiliyor... Allahtan herşey ben bu ay gebe kaldım ayda 3 ilişki ile yani hafta bir ilişki ile...
kısmette varsa oluyor canım...

Anladım canım resmin biri açıldı toksoplazma yazanlar ama diğeri yok ✘ işaret var. Ama toksoplazma olunca direkt orda yazıyomuş zaten anladı ben :)) maşallah senin de iyi çıkmasına sevindim bakalım bende nolacak Allah hayırlısını versin senin bulantılar ne alemde :) ?

yarın için Allah yardımcın olsun bir çırpıda olsun bitsin ve sonuçlarıda güzel çıksın canımm...

Evet cnm, diğer resimde zaten tam kan sayimin değerleri var önemli olanlar çıkmış:)))
Seninde güzel sonuçlar alcana eminim cnm, Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Bulantilarim çok şükür azaldı, sabahları arada bı vuruyor geçiyor ama asıl bayram akşama başlıyor bende nedense:))) şişmiş balon gibi hissediyorum kendimi, yemek yedikten sonrada bulantilarim basliyor oyuzden akşam oldumu hafif yemeye çalışıyorum, sanırım bunun sayesinde 2kilo vermişim:))))

Bende ne gariptir kilo alıyorum iştah tam gaz devam :)) benim arkadaşta çok zayıfladı ama son 3 aya girince iştah açıldı kilosunu da aldı maşaallah sende oyle olursun. Hem şu dönemde kilo almak sana zarar olurdu. İnşallah bende fazla almam.

Pazartesi günü hayırlı sonucu bildiririm artk :)

ah canım kafam bi dünya bakıyorum arada cevap yazıyorum ama kaçırmışmıyım bişey mi oldu?
yazdıkalrını okuyorumda biraz ilgim dışında bilgimde yok okuyarak öğreniyorum.

Hayırdır inşallah canım bir sıkıntı yok dimi? Takılayım dedim seni burda görünce, ondan :)

Hayırdır inşallah canım bir sıkıntı yok dimi? Takılayım dedim seni burda görünce, ondan :)
canım işler yoğun benim yine normalde bu kadar zor gelmezde şu sersemlik yok mu? sürekli halsizim bu yüzden cok iş yapmışım gibi hissiyorum...
takıl canım , bu arada inşallah kan sonuçların güzel çıkar pazartesi herşey güzel olur.
ya beni sağlıkocağından aradılar. sistemizde gebesiniz dedileri felan bi dünya soru Salı günü sağlık ocağına gittim kan aldılar. onların sonucunu felan ne zaman alacağız.
seni aradılar mı?

Ben hiç sağlık ocağına gitmedim gebelikten beri, hiçte aramadılar, arıyolar mı öyle?
Ne kanı olduğuna bağlı ne zaman çıkacağı ama fazla süreceğini sanmıyorum hatta bugun ara sor bakalım çıkmış mı diye..

Ben çalışmıyorum Allah'tan sersemlik falan çok kötü şmdi bile ruh gibiyim arada uyukluyorum kalkıyorum falan... Sende dinlenerek çalış ani hareketler yapma inşallah geçer hemen. Haftasonu dinlenirsin ♡

bende sağlık ocağına hic gitmedim özel hastaneye geçen cuma gittim işte. Orada sisteme düşmüş aile hekiminin hemşiresi aradı. Hatta orada yapılan tahlilleride istediler. birde elime bir randevu tarihleri verdiler o günlerde yine gidip kan vereceğim felan... Bizim aile hekimi iyi çalıyor heralde:)) Hatta hemşire telefonda hamilemisiniz diyince daha cok yeni kimseye döylemiyordum ama siz öğrenmişsiniz size söyleyim dedim espirttim bide:)))
en iyisi ben arayayım bir ara okey?
allahtan ofis ortamı rahatım evet ama bazen uzanasım geliyor koltukta kestiriyom müsait olduğunda:))
allah büyük canım inşallah geçececek bu günlerde en güzel şekilde...

Evet cnm son aylarda alacağımız için kilo almadigima seviniyorum:)
Tmm cnm yaz etiketle bizide, hayırlı haberlerle gel insAllah

Allah kolaylık versin inşallah cnm.

Aa ne güzel takipteler desene, konuşmanız komik olmus:)))) benim ikametgah olmadığı için ariyamiyorlar tabi:)))

Kızlar eşim varikosel ameliyatı olalı 6ay oldu.yarin test vermeye gidicek ay cok heyecanlıyım insallah çooooook yükselmiştir değerleri
Gorumcem de bana bir kür tavsiye etti içinde bal çörekotu fistik filan var..bnde dedimki eşime de lazım bi kür sinir oldum artık hep beni soruyorlar onda bisi yokmuş gibi

Birşeyler yapmak yola koyulmak lazımdı hep çatlatma iğnesi nereye kadar biraz yolunu açmak lazım dimi :) bizde iyiyiz şükür. Günlerin gelmesini bekliyoruz hayırlı haberlerle inşallah canım benim
Allah razi olsun inşallah yol açılır bakalım hayırlısı. Sağ ol canım İnsalah kalp atışlarını da duyar rahat edersin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…