- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Allah razı olsun kuzu aynı sıkıntı yok Allah a şukur iyiyim arada burdan bakıp cıkıyrm sen nasılsn
sagol kuzum iyiyim çok şukur takıp makıp boş bnce ya nasıp sadece istersen o gunu tuttur olmayınca olmuyor işte bn gıttım doktora hafıf bı yum. tembelliği var dedi klomen verdi kullanyrm şuan ama iğne vermedı gerek yok dedı oyle yanı nasıp olursa olur olmazsa olmaz ilaç anca vesıledır hak teala ne tazdıysa o o yuzden eskısı gıbı cok uzulmuyrm regli gelnce bıraz moralım düşüyr sonra dıyorumkı ya olupta kaybetsen esra o zaman ne olur dıyorum hamd ediyorummerhaba arkadaşlar ben yine iş yoğunluğundan ara verdim ve yine burdayım geçen ay olmayınca güya ovulasyon testi siparişi verdim güüya elime bi geldi gebelik testi istemişim yanlışlııkla tabi geri yolladım hevesim kırıldı geri sipariş vermedim tam yumurtlamamı bilmiyorum hoş bilsemde eşim sadece c.tesi akşam ve pazar günü evde o günü tutturmamız çok zor bu ayda belirtide yok olumlu bir histe yok ama allahtan umut kesilmez rabbim hayrlısınız nasip etsinZK_ASK @okeanoss00 hamilelik iyi gidiyordur umarım yanne sanırım sende hamişsin çok sevindim Nisaberatim sen neler yapıyorsun
Allah razi olsun Canım iyiyiz şükür Sen nasılsin? Zehra hamile şükür kalp atışı için gün sayıyor bende bugün film için sabahtan düşüyorum yollara hsg çektireceğim sen nasılsin durumlar nasıl? Herşey yolundadır insalah
Allah razi olsun Canım iyiyiz şükür Sen nasılsin? Zehra hamile şükür kalp atışı için gün sayıyor bende bugün film için sabahtan düşüyorum yollara hsg çektireceğim sen nasılsin durumlar nasıl? Herşey yolundadır insalah
Maşallah ne güzel darısı bize inşallah bende iyiyim doğru dürüst ilişki bile olmuyor tedavi falan da Yok. Allah yardımcın olsun canım çekmişsindir şimdi nasıl geçti?Allah razi olsun Canım iyiyiz şükür Sen nasılsin? Zehra hamile şükür kalp atışı için gün sayıyor bende bugün film için sabahtan düşüyorum yollara hsg çektireceğim sen nasılsin durumlar nasıl? Herşey yolundadır insalah
güzel haber Allah meleğini sana bağışlasınCanım beniim bugüne şükür iyiym hamile kaldm ben dış gebelikten sonra öyle. Nasibimi yaşıyorum sen nasılsın girdin mi yumurtlamaya ?
Kizlarrrr tanidik tanimadik bu zorlu ve stresli yolu cok iyi biliyorum 4 aylik zaman bile bana cenennem.izdirabi gelmisti ...Allahm stresinizi bianda icinizden alip atip bebisleri koysun oraya...
Yine solemeden edemicem bende yumurtlamayla ilgili sknti yokken yine takip yaptirip KLOMEN kullandim olmadi 2.ay KECIBOYNUZU OZU esim hergun icti banada doktor iltihap olma ihtimaline karsi antibiyotik verdi yum.once 5 gunde bitti belki o temizledi icimi bilmiyorum...
Ve ben PRESEED kullandigim ay hamile kaldim belki vesilem bunlar ama oneriyorum kullanin kizlar sizde sebeplenin inss ...
Bende burda bi arayis icindeydim biri.bise yazsa da yapsam diye bekliyordum sebep olmak guzel
canım şuan hamilemisin ? cok güzel tebrikler Allah yardımcın olsun sağ salim tüm süreçleri atlatıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Hadi dinlen bol bol cok güzel... Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim...Evet hamileyim cok sukur canim memleketteyim ilk haftalar burda kalayim bakimim daha iyi olur diye doguya donmedim henuz:)
Net skntisi cekiyorumda cok fazla giremiyorum eskisi gibi ...
Cok tsekkur ederimm zamani geldiginde eminim herkes tadacak bu duyguyu vakti var arkadasim insss
Günaydın canım habersiz bırakma Allah yardımcın olsun korkmak yok tmm mı bugun bize güzel haber getir Allahın izniyle ❤
Maşallah ne güzel darısı bize inşallah bende iyiyim doğru dürüst ilişki bile olmuyor tedavi falan da Yok. Allah yardımcın olsun canım çekmişsindir şimdi nasıl geçti?
Hsg cekildin sanirim nasil sonuclar cnm okurken denk geldim haberdar et bizi ins guzeldir Allahm yardimcin olsun ...
Htckbrysl
Kızlar çıktım şükür bekledigim gibi bir ağrı olmadı çok şükür. Yollar temiz sanırım sıkıntı çıkmadı ama farklı birşey var doktora görünmek gerek hayırlısı bilen varsa yorum alabilirimmerhaba Kızlar
Nisaberatim canı m benim Allah tez zamanda senin ve isteyen tüm arkadaşlalarımıza nasip etsin. Vallahi ne güzel söyledin. Bazen Hamile kalmal yetmiyor herşeyin hayırlısı, inan bir türlü gebe kalamayanları anlıyorum ama sağlıksız gebelik yaşamak daha cok etkiliyor çok zor hem bedenen hem psikoljik... Bu nedenle senin düşüncelerine katılıyorum Allah en hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin... Canım benim Allah yardımcın olsun.
Htckbrysl canım heyecanla çekim sonucunu bekliyoruz.. haberdar et Allah seninde yardımcın olsun...
ZK_ASK tatlım sana da kocaman kocaman gülücükler... sonra pas vermiyorum diye kızıyorsun... Ay gebe gebe üzmiyimmm?
canım ben pek bilmem ama okuduğum kadarıyla herşey normal görünüyor... önceki doğumun sezeryandı sanırım onu görmüş.. o normal mi bilmiyorum ... Dr. daha iyi yorumlar ama ben okuduğumdan ters bişey anlamadım...
Allah razi olsun canım. Bende görmedim de ne bileyim kuşku. Hayırlısı vesselam sağ ol canımcanım ben pek bilmem ama okuduğum kadarıyla herşey normal görünüyor... önceki doğumun sezeryandı sanırım onu görmüş.. o normal mi bilmiyorum ... Dr. daha iyi yorumlar ama ben okuduğumdan ters bişey anlamadım...
Uzman oldum uzman :)))))
hadi bebğine vesile olsun canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?