2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende seni kokulu kokulu öpüyorum, gebe gebe üzülmeyelim tabii ayy :))

Allahın izniyle yok bi sıkıntı :) gösterdin mi doktora

Htckbrysl cnm sonucunda anormal birşey goremedim ama bı doktor değiliz sen genede doktoruna danisirsin. Çok şükür rahat geçmiş ve güzel sonuç almisin
Allah razi olsun kızlar. İnşallah öyledir. Biraz şişkinlik oldu ara ara kramp girer gibi ağrıyor ama olsun buna da şükür. İstanbuldan dönüyorum daha doktora mesaj attım cevap gelince bakalım gel derse giderim insalah inşallah hayırlı haber sağ olun her daim destek için

Olsun şişkinlik ağrı falan geçer kimisinde lekelenme de olabiliyormuş bi ara çok araştırmıştım bu konuyu da... Hayırlı ugurlu olsun yollar temiz artk Rabbim yardım etsin vesilemiz olsun inşallah.. Haber ver mutlaka bizede

Akla
Allah razi olsun canım. İnşallah hayırlısı olur. Bakalım. Sonucu haber veririm tabiki

11 haftaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤ benim güzelime de maşallah

Evet teyzesiii çok şükür 10+2 olduk bugün ve kritik dönemi atlatik geleceğe doğru bakınca çok uzun geliyor ama arkana baktın mı ne çabuk geçti diyor insan. Rabbim hepimize sağlıklı bı gebelik nasıp etsin inşallah

söylediklerinde çoook haklısın o bebein bu dünyada rızkı varsa gün müş yumurtlamaymş hepsi boş rabbiim en hayırlısını bilendir vakti zamanında nasip eder inşallah benim kilo ve yaş kafama takılıyor da dediğin gibi kısmetimizde varsa olur inşallah

preseed ne ki canım doktora danışmadan içilirmi ki ?

Merhaba canım iyim şükür 2. Reglim bitti işte korunmuyrm bu ay ama hiç aklımda bebek düşüncesi yok Allahım en gzl zamanda kısmet eder inşallah sagliklica bütün herkese. Bı iki ay böyle takılıp sonrası dr.gitmeyi pilanliyrm bakalım.senin hamislik maasallah gzl geçiyor değil mi Allahım hayırlısıyla zamanında kolay doğum nasip etsin

Kızlar doktordan geliyorum yumurta çatlamış
Duphaston 10mg verdi
Günün 2-3gün geçmeden test yapma dedi
Dua edin ne olur artık bende güzel haberlerle geleyim
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına vajinal ulttrasonlamı bakıyorlar hangi dönemde gitmek gerekiyor buna baktırmak için

Amin canm Allah razı olsun :) çok şükür guzl geçiyor. Rabbim snada guzl br hamilelik nasip etsn sağlıklı br bebek inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…