Allahın izniyle yok bi sıkıntı :) gösterdin mi doktora
Bende seni kokulu kokulu öpüyorum, gebe gebe üzülmeyelim tabii ayy :))merhaba Kızlar
@Nisaberatim canı m benim Allah tez zamanda senin ve isteyen tüm arkadaşlalarımıza nasip etsin. Vallahi ne güzel söyledin. Bazen Hamile kalmal yetmiyor herşeyin hayırlısı, inan bir türlü gebe kalamayanları anlıyorum ama sağlıksız gebelik yaşamak daha cok etkiliyor çok zor hem bedenen hem psikoljik... Bu nedenle senin düşüncelerine katılıyorum Allah en hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin... Canım benim Allah yardımcın olsun.
Htckbrysl canım heyecanla çekim sonucunu bekliyoruz.. haberdar et Allah seninde yardımcın olsun...
ZK_ASK tatlım sana da kocaman kocaman gülücükler... sonra pas vermiyorum diye kızıyorsun... Ay gebe gebe üzmiyimmm?
11 haftaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤ benim güzelime de maşallahHtckbrysl cnm sonucunda anormal birşey goremedim ama bı doktor değiliz sen genede doktoruna danisirsin. Çok şükür rahat geçmiş ve güzel sonuç almisin
Allahın izniyle yok bi sıkıntı :) gösterdin mi doktora
Allah razi olsun kızlar. İnşallah öyledir. Biraz şişkinlik oldu ara ara kramp girer gibi ağrıyor ama olsun buna da şükür. İstanbuldan dönüyorum daha doktora mesaj attım cevap gelince bakalım gel derse giderim insalah inşallah hayırlı haber sağ olun her daim destek içinHtckbrysl cnm sonucunda anormal birşey goremedim ama bı doktor değiliz sen genede doktoruna danisirsin. Çok şükür rahat geçmiş ve güzel sonuç almisin
Allah razi olsun kızlar. İnşallah öyledir. Biraz şişkinlik oldu ara ara kramp girer gibi ağrıyor ama olsun buna da şükür. İstanbuldan dönüyorum daha doktora mesaj attım cevap gelince bakalım gel derse giderim insalah inşallah hayırlı haber sağ olun her daim destek için
Allah razi olsun canım. İnşallah hayırlısı olur. Bakalım. Sonucu haber veririm tabikiOlsun şişkinlik ağrı falan geçer kimisinde lekelenme de olabiliyormuş bi ara çok araştırmıştım bu konuyu da... Hayırlı ugurlu olsun yollar temiz artk Rabbim yardım etsin vesilemiz olsun inşallah.. Haber ver mutlaka bizede
11 haftaaa ❤❤❤❤❤❤❤❤ benim güzelime de maşallah
hadi bakalım atlattın canım gözün aydın nasıl geçti sonuç neA anneveoglusu canım etiket unutmuştum kusura bakma çekildim şükür hayırlısı bakalım
şimdi gördüm canım bir sıkıntı görünmüyor gözün aydın tüplerin açık
söylediklerinde çoook haklısın o bebein bu dünyada rızkı varsa gün müş yumurtlamaymş hepsi boş rabbiim en hayırlısını bilendir vakti zamanında nasip eder inşallah benim kilo ve yaş kafama takılıyor da dediğin gibi kısmetimizde varsa olur inşallahsagol kuzum iyiyim çok şukur takıp makıp boş bnce ya nasıp sadece istersen o gunu tuttur olmayınca olmuyor işte bn gıttım doktora hafıf bı yum. tembelliği var dedi klomen verdi kullanyrm şuan ama iğne vermedı gerek yok dedı oyle yanı nasıp olursa olur olmazsa olmaz ilaç anca vesıledır hak teala ne tazdıysa o o yuzden eskısı gıbı cok uzulmuyrm regli gelnce bıraz moralım düşüyr sonra dıyorumkı ya olupta kaybetsen esra o zaman ne olur dıyorum hamd ediyorum
o yuzdn gunlere falan takılma bak yakamozzun o ay hiç olmck gozuyle bakmştı kaçırdım demşti oldu inşallah olur arkadaşım inşallah dıyıp beklryelm
preseed ne ki canım doktora danışmadan içilirmi ki ?Kizlarrrr tanidik tanimadik bu zorlu ve stresli yolu cok iyi biliyorum 4 aylik zaman bile bana cenennem.izdirabi gelmisti ...Allahm stresinizi bianda icinizden alip atip bebisleri koysun oraya...
Yine solemeden edemicem bende yumurtlamayla ilgili sknti yokken yine takip yaptirip KLOMEN kullandim olmadi 2.ay KECIBOYNUZU OZU esim hergun icti banada doktor iltihap olma ihtimaline karsi antibiyotik verdi yum.once 5 gunde bitti belki o temizledi icimi bilmiyorum...
Ve ben PRESEED kullandigim ay hamile kaldim belki vesilem bunlar ama oneriyorum kullanin kizlar sizde sebeplenin inss ...
Bende burda bi arayis icindeydim biri.bise yazsa da yapsam diye bekliyordum sebep olmak guzel
Merhaba canım iyim şükür 2. Reglim bitti işte korunmuyrm bu ay ama hiç aklımda bebek düşüncesi yok Allahım en gzl zamanda kısmet eder inşallah sagliklica bütün herkese. Bı iki ay böyle takılıp sonrası dr.gitmeyi pilanliyrm bakalım.senin hamislik maasallah gzl geçiyor değil mi Allahım hayırlısıyla zamanında kolay doğum nasip etsin
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına vajinal ulttrasonlamı bakıyorlar hangi dönemde gitmek gerekiyor buna baktırmak içinKızlar doktordan geliyorum yumurta çatlamış
Duphaston 10mg verdi
Günün 2-3gün geçmeden test yapma dedi
Dua edin ne olur artık bende güzel haberlerle geleyim
çok teşekkür ederim canım sen nasılsınA anneveoglusu canım gzl geçmiş atlatmissin rahim filmini sevindim inşallah gzl haberler verirsin bizlere
Htckbrysl sende çektirmişsin geçmiş olsun canım gzl haberler bekliyrz artık :))
Evet canım vajinal ultrasonla bakıyorlar çatlatma iğnesini Pazartesi oldum bugün baktıhakkında hayırlısı olsun inşallah canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına vajinal ulttrasonlamı bakıyorlar hangi dönemde gitmek gerekiyor buna baktırmak için
Amin canm Allah razı olsun :) çok şükür guzl geçiyor. Rabbim snada guzl br hamilelik nasip etsn sağlıklı br bebek inslhMerhaba canım iyim şükür 2. Reglim bitti işte korunmuyrm bu ay ama hiç aklımda bebek düşüncesi yok Allahım en gzl zamanda kısmet eder inşallah sagliklica bütün herkese. Bı iki ay böyle takılıp sonrası dr.gitmeyi pilanliyrm bakalım.senin hamislik maasallah gzl geçiyor değil mi Allahım hayırlısıyla zamanında kolay doğum nasip etsin
çatlatma iğnesi olmadan yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirmek istesem ne zaman gitmem gerekirEvet canım vajinal ultrasonla bakıyorlar çatlatma iğnesini Pazartesi oldum bugün baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?