Ovulasyon gününü anlıyorsan iki üç gün sonra gidebilirsinçatlatma iğnesi olmadan yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirmek istesem ne zaman gitmem gerekir
Yumurta tembelliği nasıl anlasiliyormus pekisagol kuzum iyiyim çok şukur takıp makıp boş bnce ya nasıp sadece istersen o gunu tuttur olmayınca olmuyor işte bn gıttım doktora hafıf bı yum. tembelliği var dedi klomen verdi kullanyrm şuan ama iğne vermedı gerek yok dedı oyle yanı nasıp olursa olur olmazsa olmaz ilaç anca vesıledır hak teala ne tazdıysa o o yuzden eskısı gıbı cok uzulmuyrm regli gelnce bıraz moralım düşüyr sonra dıyorumkı ya olupta kaybetsen esra o zaman ne olur dıyorum hamd ediyorum
o yuzdn gunlere falan takılma bak yakamozzun o ay hiç olmck gozuyle bakmştı kaçırdım demşti oldu inşallah olur arkadaşım inşallah dıyıp beklryelm
yanı tam olgunlaşmadan catlıyormuşYumurta tembelliği nasıl anlasiliyormus peki
Nasıl anlaşıldı pekiyanı tam olgunlaşmadan catlıyormuş
Allah razi olsun canım şükür bekledigim kadar kötü geçmedi daha iyiyim şükür doktor da yarin değerlendirecek sonucuhadi bakalım atlattın canım gözün aydın nasıl geçti sonuç ne
hayırlı haberlerini alırız inşallah
Allah razi olsun Canım. İnsalah hepimizin yüzünü güldürecek haberler gelir çok sağ ol@anneveoglusu canım gzl geçmiş atlatmissin rahim filmini sevindim inşallah gzl haberler verirsin bizlere
Htckbrysl sende çektirmişsin geçmiş olsun canım gzl haberler bekliyrz artık :))
Geçmiş olsun canım rahim filmi mi çektirdinAllah razi olsun Canım. İnsalah hepimizin yüzünü güldürecek haberler gelir çok sağ ol
Evet canım dün bitti bakalım bu ay şu preseed denilen jel den mi alsam diyorum eşimde Zinco evicap felan içecek bir de kuru incir sen nasılsın ağrıların düzeldi miSen nasılsın bitti mi regl?
Evet canım çekildim bitti şükürGeçmiş olsun canım rahim filmi mi çektirdin
Evet canım dün bitti bakalım bu ay şu preseed denilen jel den mi alsam diyorum eşimde Zinco evicap felan içecek bir de kuru incir sen nasılsın ağrıların düzeldi mi
Geçmiş olsun canım inş her şey normaldirEvet canım çekildim bitti şükür
İnş sorunsuzdur testlerin canım bakalım bu ay mı gelecek ay mı denerim bilemedim Zinco ve evicap kullanacak eşim inş onların faydası olurŞükür iyiym canım ağrı leke falan kalmadı günler geçsin diye bekliyoruz yarın tahlil sonuçlarını alacaz inşallah bi sorun çıkmaz sizede Rabbim kolaylık versin preseed işe yarar inşallah, onun vesilesiyle de hamile kalan çok
Canım sanki 11 de gibi duruyor çünkü 12 de silikleşmişMrb kızlar yardımcı olurmusunuz bu ay ilk kez yumurtlama testi yapıyorum sizce yumurtlamış olabilir miyim ?
Dimi bende öyle düşündüm bazı arkadaşlar tam koyulasmadan silikleşmiş deyince kafam karıştı acaba yumurtlamadım mı diyeCanım sanki 11 de gibi duruyor çünkü 12 de silikleşmiş
Son adet tarihim 30 marttı şimdi arayıp öğrendim 158miş değerim: ) teşekkür ederim ALlah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Rabbim en tez vakitte size de hayirli, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?