2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yumurta tembelliği nasıl anlasiliyormus peki

Evet canım dün bitti bakalım bu ay şu preseed denilen jel den mi alsam diyorum eşimde Zinco evicap felan içecek bir de kuru incir sen nasılsın ağrıların düzeldi mi

Şükür iyiym canım ağrı leke falan kalmadı günler geçsin diye bekliyoruz yarın tahlil sonuçlarını alacaz inşallah bi sorun çıkmaz sizede Rabbim kolaylık versin preseed işe yarar inşallah, onun vesilesiyle de hamile kalan çok

ZK_ASK yanne kızlar gösterdim doktora sorun yok dedi şükür. İstersen ramazan gelecek ay gelecek misin bilmiyorumm yoksa sonraki ay görüşürüz dedi

Bence akışına bırak ramazan sonu gidersin kuzum. Korktuğumuza uğratmasın Rabbim hiç, şükür temiz çıktı bak atlattın bunuda. Sırayla güzel gelişmeleri verirsin artk. Dr'la korunma meselesini konuştun mu peki ne diyor

İnş sorunsuzdur testlerin canım bakalım bu ay mı gelecek ay mı denerim bilemedim Zinco ve evicap kullanacak eşim inş onların faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…