Çok sağol canım benim.amin inşallah. Aynen öyle zaten. Sizleri tanımadığım halde hep duamdasınız.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat versin.
Slm kızlar canım öyle sıkkın ki
Şu devlet hastanelerine allah kimseyi muhtaç etmesin
İşini doğru düzgün yapmayan insanlar da doktor falan olmasın
Oğlum hasta oldu biraz önce bi araştırma hastanesinde çocuk acile gittik bi saat beklemenin ardından muayene olmak için girdik böyle iğrenç insan dışı muamele olamaz ya oğlumun boğazına bakacaktı insan müsveddesi o çubuğu ağzına öyle zorlayarak soktu ki çocuğunun ağzı kan doldu resmen şok oldum yA ne yapıyorsun dedim en nefret ettiğim şey tartışmak ama öyle lanet olası yaratıklar var ki allahım onları kendileri gibileriyle karşılaştırsın
Anlatacak kimse yok hakkınızı helal edin çok kötüyüm
Mrb kızlar yardımcı olurmusunuz bu ay ilk kez yumurtlama testi yapıyorum sizce yumurtlamış olabilir miyim ?
Canım ben aslında tam bilmiyorum bana öyle geldi de yanlış da yönlendirmeyim seni ovulasyon testini çok iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana bana 11 gibi geldi ben bir kere kullandım ovulasyon testi onda da çok koyu olmuştu ama olmamıştı inş çok fazla beklemeden gelir meleğinDimi bende öyle düşündüm bazı arkadaşlar tam koyulasmadan silikleşmiş deyince kafam karıştı acaba yumurtlamadım mı diye
Kasık agrılarım var 3-4 gündür bugünde su gibi akıntı geliyor arada takvime görede baktığımda bugün yumurtlama günüm diye gösteriyor bilemedim şimdiMalesef cnm negatif hepsi aynı benımde boyle oldu
Umarım yaklaşık 5-6 aydır denıyoruz ilk kez ovulasyon testıne başladım napacagımı bilemedim şimdiCanım ben aslında tam bilmiyorum bana öyle geldi de yanlış da yönlendirmeyim seni ovulasyon testini çok iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana bana 11 gibi geldi ben bir kere kullandım ovulasyon testi onda da çok koyu olmuştu ama olmamıştı inş çok fazla beklemeden gelir meleğin
Umarım yaklaşık 5-6 aydır denıyoruz ilk kez ovulasyon testıne başladım napacagımı bilemedim şimdi[/QUO
İnş olmuştur tatlım
Yok canım korunma zla ilgili birşey konuşmadık geçen defa konusmustuk radyasyon aldığım için ilaç iğne yok demişti hayırlısı artık Bakalım ne olacak. Çok sağ ol canım desteğin içinBence akışına bırak ramazan sonu gidersin kuzum. Korktuğumuza uğratmasın Rabbim hiç, şükür temiz çıktı bak atlattın bunuda. Sırayla güzel gelişmeleri verirsin artk. Dr'la korunma meselesini konuştun mu peki ne diyor
Mrb kızlar yardımcı olurmusunuz bu ay ilk kez yumurtlama testi yapıyorum sizce yumurtlamış olabilir miyim ?
Hala bisey yok malesefmerhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
Bence sonraki aya Bırak canım, bu ay zaten iğnenin ilaçların etkisi devam ediyo, kullandıktan sonraki ayda da edermiş. Bakalım inşallah hiç gerek kalmaz jele vsİnş sorunsuzdur testlerin canım bakalım bu ay mı gelecek ay mı denerim bilemedim Zinco ve evicap kullanacak eşim inş onların faydası olur
Hala bisey yok malesefbenim hsg cok zor gecmisti cok agrili.zaten rapordada zor ilerledogi beklenenden a sivi gectigini yazmislardi.simdi 3 ay gecince baska dr lara gosterdim laporoskopi onerdiler.prf la gorustum oda lapraskopi dedi.pazartesi gidicem amelyt tarihi belirliycez bianda nelerin icinde buldum kendimi yaa
Çok şükür canım normal herşey. İnternet zayıftı yazamadımGeçmiş olsun canım inş her şey normaldir
Allah razi olsun canım. Cümlemize inşallahAyy çok şükür hadi inşaallah hayırlı haberler vermeyi bizede nasip etsin Rabbim
Ay hadi inşallah mutlu oldum teşekkür ederim şimdi evet 11 ve 12 sinide değerlendirdim acaba bugünde olsa mı ?Evet cnm 11. Ve 12. Gün pik gözüküyor siliklesmiş testinde çatlamış oluyor yumoşun, insAllah güzel değerlendirmişinizdirbende ovi testi ile hamiş kaldım çok sukur
Canım yaa. İnşallah hayırlı olur şükür ki devasız dert değilmiş öyle düşünelim yaa. Rabbim hayırlı netice almanı nasip etsin dualarım seninleHala bisey yok malesefbenim hsg cok zor gecmisti cok agrili.zaten rapordada zor ilerledogi beklenenden a sivi gectigini yazmislardi.simdi 3 ay gecince baska dr lara gosterdim laporoskopi onerdiler.prf la gorustum oda lapraskopi dedi.pazartesi gidicem amelyt tarihi belirliycez bianda nelerin icinde buldum kendimi yaa
Bıraktığın gibiyiz walla bir çoğumuz gebe kaldı benim gibi olmayanlar da çok tabi. Sen nasılsin? Var mi değişiklik hayatında?Kiscelerim ben geldim nasilsiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?