2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Nedemek canım herzman dersın olduğunda anlatabılırsın haklısın paran varsa insan muamelesi paran yoksa hayvan muamamelesi görüyorsun malesef bunun çaıklması bu cnm malesef bursı bır turlu gelişmemiş turkiye onda geç insanlık ölmüş denilecek olay malesef

Dimi bende öyle düşündüm bazı arkadaşlar tam koyulasmadan silikleşmiş deyince kafam karıştı acaba yumurtlamadım mı diye
Canım ben aslında tam bilmiyorum bana öyle geldi de yanlış da yönlendirmeyim seni ovulasyon testini çok iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana bana 11 gibi geldi ben bir kere kullandım ovulasyon testi onda da çok koyu olmuştu ama olmamıştı inş çok fazla beklemeden gelir meleğin

Umarım yaklaşık 5-6 aydır denıyoruz ilk kez ovulasyon testıne başladım napacagımı bilemedim şimdi

Yok canım korunma zla ilgili birşey konuşmadık geçen defa konusmustuk radyasyon aldığım için ilaç iğne yok demişti hayırlısı artık Bakalım ne olacak. Çok sağ ol canım desteğin için

Mrb kızlar yardımcı olurmusunuz bu ay ilk kez yumurtlama testi yapıyorum sizce yumurtlamış olabilir miyim ?

Evet cnm 11. Ve 12. Gün pik gözüküyor siliklesmiş testinde çatlamış oluyor yumoşun, insAllah güzel değerlendirmişinizdir bende ovi testi ile hamiş kaldım çok sukur

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
Hala bisey yok malesef benim hsg cok zor gecmisti cok agrili.zaten rapordada zor ilerledogi beklenenden a sivi gectigini yazmislardi.simdi 3 ay gecince baska dr lara gosterdim laporoskopi onerdiler.prf la gorustum oda lapraskopi dedi.pazartesi gidicem amelyt tarihi belirliycez bianda nelerin icinde buldum kendimi yaa

İnş sorunsuzdur testlerin canım bakalım bu ay mı gelecek ay mı denerim bilemedim Zinco ve evicap kullanacak eşim inş onların faydası olur
Bence sonraki aya Bırak canım, bu ay zaten iğnenin ilaçların etkisi devam ediyo, kullandıktan sonraki ayda da edermiş. Bakalım inşallah hiç gerek kalmaz jele vs

Yaa ciddi misin biraz ertelesen bitkisel şeyler denesen olmaz mı çok üzüldüm kuzum ya ama Allah bundan geri koymasın

Evet cnm 11. Ve 12. Gün pik gözüküyor siliklesmiş testinde çatlamış oluyor yumoşun, insAllah güzel değerlendirmişinizdir bende ovi testi ile hamiş kaldım çok sukur
Ay hadi inşallah mutlu oldum teşekkür ederim şimdi evet 11 ve 12 sinide değerlendirdim acaba bugünde olsa mı ?

Canım yaa. İnşallah hayırlı olur şükür ki devasız dert değilmiş öyle düşünelim yaa. Rabbim hayırlı netice almanı nasip etsin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…