2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok geçmiş olsun cnm, Rabbim acil şifalar versin inşallah. Ne ameliyatı önerdiler?

Kiscelerim ben geldim nasilsiniz ??
Hoşgeldin kız bayadir sesin cikmiyodu biz iyiz çok şükür sen nasılsın ?

Ay hadi inşallah mutlu oldum teşekkür ederim şimdi evet 11 ve 12 sinide değerlendirdim acaba bugünde olsa mı ?
Rica ederim cnm, bugün kaçıncı gunundesin? Valla burda 3gun üst üste ilişki ile hamile kalanlar var eğer onu soruyorsan

Bugün Reglinden sonra 13. Günüm en son ki testi bugün sabah yapmıştım evet en iyisi değerlendireyim o zaman bugünüde

Geçmiş olsun canım üzülme vardır bunda da bi hayır
Çözümü olan şeyler için üzülmüyorum
Allah dermansız dert vermesin

İyi sayılırım canım moralim bozuk bu aralar
İkili testim yüksek risk çıktı
Kan verdim Çarşamba yurt dışına gönderdik
Sonucu bekliyorum bi kaç güne çıkar ama boşluktayım
Sıkma canını canım. Bebeğini düşün hayırlı netice alırsın inşallah

Yaa ciddi misin biraz ertelesen bitkisel şeyler denesen olmaz mı çok üzüldüm kuzum ya ama Allah bundan geri koymasın
Eski calistigim ozel hastaneye yeni bi dr gelmisti ona gittim.benim hsg filmimi gorunce kadin muayene ucretimi bile geri verdi.bu filme nasil normal diyip seni gonderdiler die.sonra bi uzman dr daha derken prf a gosterdim.ida laprskopi sart bu film guzek deil dedi.ceken gerizekali sadece zorlandik varsada acilmistir demisti oyuzden artik daha fazla vakit kaybetmek istemiyrm.prf dedikten sonra denemeye degmez gibi geliyor

Son düzenleme:
Saolasim canmRahim filmimde tesbih tanesi gibi bogumlar var.bunlarin yapisikliktan kaynakli oldugunu dusundurler ve laparoskopi onerdiler.duruma gore acmaya caliscaklar

İyi sayılırım canım moralim bozuk bu aralar
İkili testim yüksek risk çıktı
Kan verdim Çarşamba yurt dışına gönderdik
Sonucu bekliyorum bi kaç güne çıkar ama boşluktayım
O testlerin guvelirligi yokki keske hic yaptrmasaydin.tamamen toto gibi bisey.tutma orani yuzde 10 bile olmuyor canim bosuna uzuldugunle kalirsin uzme kendini

@Zehra ungrms canım sen nasılsın kan sonucunu aldın mı
Çok geçmiş olsun canım benim sıkıntılar hiç bitmiyor değilmi hamile kalmadan önce ayrı stres sıkıntı
Kaldıktan sonra keza yine aynı
Kadın olmak zor gerçekten erkekler bunların kaçta kaçını yaşıyor ki
rabbim beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…