Hala bisey yok malesefbenim hsg cok zor gecmisti cok agrili.zaten rapordada zor ilerledogi beklenenden a sivi gectigini yazmislardi.simdi 3 ay gecince baska dr lara gosterdim laporoskopi onerdiler.prf la gorustum oda lapraskopi dedi.pazartesi gidicem amelyt tarihi belirliycez bianda nelerin icinde buldum kendimi yaa
Hoşgeldin kız bayadir sesin cikmiyodu biz iyiz çok şükür sen nasılsın ?Kiscelerim ben geldim nasilsiniz ??
Rica ederim cnm, bugün kaçıncı gunundesin? Valla burda 3gun üst üste ilişki ile hamile kalanlar var eğer onu soruyorsanAy hadi inşallah mutlu oldum teşekkür ederim şimdi evet 11 ve 12 sinide değerlendirdim acaba bugünde olsa mı ?
Çok geçmiş olsun cnm, Rabbim acil şifalar versin inşallah. Ne ameliyatı önerdiler?
Hoşgeldin kız bayadir sesin cikmiyodu biz iyiz çok şükür sen nasılsın ?
Rica ederim cnm, bugün kaçıncı gunundesin? Valla burda 3gun üst üste ilişki ile hamile kalanlar var eğer onu soruyorsan
Geçmiş olsun canım üzülme vardır bunda da bi hayırHala bisey yok malesefbenim hsg cok zor gecmisti cok agrili.zaten rapordada zor ilerledogi beklenenden a sivi gectigini yazmislardi.simdi 3 ay gecince baska dr lara gosterdim laporoskopi onerdiler.prf la gorustum oda lapraskopi dedi.pazartesi gidicem amelyt tarihi belirliycez bianda nelerin icinde buldum kendimi yaa
İyi sayılırım canım moralim bozuk bu aralarYaKaMoZz-z cnm sen nasılsın? Nasıl gidiyor??
Sıkma canını canım. Bebeğini düşün hayırlı netice alırsın inşallahİyi sayılırım canım moralim bozuk bu aralar
İkili testim yüksek risk çıktı
Kan verdim Çarşamba yurt dışına gönderdik
Sonucu bekliyorum bi kaç güne çıkar ama boşluktayım
Amin Nasıl sıkmim canım bebeğimi düşündükçe kötü oluyorum zatenSıkma canını canım. Bebeğini düşün hayırlı netice alırsın inşallah
hormon tahlılınden anladı bıde bn hep erkenden yum. olıyodu sıklus 28 bn 11 13 gunlerde yum oluyoduNasıl anlaşıldı peki
Eski calistigim ozel hastaneye yeni bi dr gelmisti ona gittim.benim hsg filmimi gorunce kadin muayene ucretimi bile geri verdi.bu filme nasil normal diyip seni gonderdiler die.sonra bi uzman dr daha derken prf a gosterdim.ida laprskopi sart bu film guzek deil dedi.ceken gerizekali sadece zorlandik varsada acilmistir demistiYaa ciddi misinbiraz ertelesen bitkisel şeyler denesen olmaz mı çok üzüldüm kuzum ya ama Allah bundan geri koymasın
Allah razi olsun canim amin insCanım yaa. İnşallah hayırlı olur şükür ki devasız dert değilmiş öyle düşünelim yaa. Rabbim hayırlı netice almanı nasip etsin dualarım seninle
Saolasim canmRahim filmimde tesbih tanesi gibi bogumlar var.bunlarin yapisikliktan kaynakli oldugunu dusundurler ve laparoskopi onerdiler.duruma gore acmaya caliscaklarÇok geçmiş olsun cnm, Rabbim acil şifalar versin inşallah. Ne ameliyatı önerdiler?
Hoşgeldin kız bayadir sesin cikmiyodu biz iyiz çok şükür sen nasılsın ?
Rica ederim cnm, bugün kaçıncı gunundesin? Valla burda 3gun üst üste ilişki ile hamile kalanlar var eğer onu soruyorsan
Amin canim amaCozumu varmi bilmiyrm laprskopiyle varsa yapisikliklari acmaya caliscaklar insGeçmiş olsun canım üzülme vardır bunda da bi hayır
Çözümü olan şeyler için üzülmüyorum
Allah dermansız dert vermesin
O testlerin guvelirligi yokki keske hic yaptrmasaydin.tamamen toto gibi bisey.tutma orani yuzde 10 bile olmuyor canim bosuna uzuldugunle kalirsin uzme kendiniİyi sayılırım canım moralim bozuk bu aralar
İkili testim yüksek risk çıktı
Kan verdim Çarşamba yurt dışına gönderdik
Sonucu bekliyorum bi kaç güne çıkar ama boşluktayım
İnşallah vardır canım sıkma canını ben inanıyorum ki kısa sürede güzel haberlerini de duycaz Allah'ın izniyleAmin canim amaCozumu varmi bilmiyrm laprskopiyle varsa yapisikliklari acmaya caliscaklar ins
Bende keşke diyorum canım o % 10 luk ihtimal bile gerçekten korkutuyor insanıO testlerin guvelirligi yokki keske hic yaptrmasaydin.tamamen toto gibi bisey.tutma orani yuzde 10 bile olmuyor canim bosuna uzuldugunle kalirsin uzme kendini
Canım bu arada geçmiş olsun film çektirmişsinSıkma canını canım. Bebeğini düşün hayırlı netice alırsın inşallah
Sen nasılsın canım sıkıntımı anlatmaktan sormayı unutmuşum :)YaKaMoZz-z cnm sen nasılsın? Nasıl gidiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?