2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yakinmis beraber bekleyelim mi ? Cok uzun zaman varmis gibi geliyor zaman hic gecmiyo gibi icim kotu oluyo
Olur tabiki :) düşündükçe geçmek bilmez en iyisi kafayı ona yormamak bende burada araştırıyorum yazıyorum vs. Ama bu ay düşünmüyorum hiç hamilemiyim falan diye geçen aylarda hep bi belirti aradım bu ay rahatım

maşallah maşallah canım keyfinin iyi olması cok güzel evet işte yapman gereken bu hayatı yaşayıp oluruna bırakcaksın tabi tedbir alarak dikkat ederek... çok güzel bende tatile gidelim diye eşimle konuştuk ve tüm aile bireyleri karşı cıktı ya ne otelin su kaydırağından kayarmışım ben durmazmısım atlar zıplarmışım... bakalım bu hafta dr. gitcez kalp atşını duyarsak eşim belki dedi...

Ben ilk defa bu ay doktora gittim bir senedir gebelik olusmadi diye. Klomen verdi kullandim ama catlatma ignesini vurdurmaya gitmedim klomenin ustune de 2 kere iliskiye girdik onda da yumurtalarim catladi diye dusunuyorum ondan sonra oldu yani iliski. O yuzden sonuc ne olacak diye merak icindeyim iste

Kızlar tahlil sonuçlarımı aldık. Doktor saydı tek tek, temiz testlerin dedi sonuçların kağıdını aldım bende. İdrarda enfeksiyon çıkmış dedi bol suya devam dedi. Enfeksiyona şaşırmadım bugun bile yandı bi taraflarım resmen. Suyu biraz daha çoğaltmam lazım. Yoğurt aldk bol bol yerim diye içinden küçük kıl çıktı midem kalktı onada pekmeze başladım bugün işte abur cuburu bırakacağım, doktor evdeki kuşlarım için gönder onları, toksoplazma negatif tamam ama pozitife çevirebilir dedi 5 hafta sonra zeka testi için gel dedi. Arkadasım yaptırmamıştı o testi. Aranızfa yaptıran var mı siz ne diyosunuz? Allah vermesin ola ki kötü sonuç çıkarsa tedavisi yok mu Anne karnında falan? Bilgim yok hiç benim bu konularda malum.

Ultrasona girmedim bu arada. Kalp atışını duymak için zarar vermek istemem üç kez girdm zaten onada. Doktor da öyle demişti. Gümbürtüyü sonra duyarız inşallah :)

okeanoss00 yanne Htckbrysl kalplerasi

A anneveoglusu

Sağol canım aynen stres stres nereye kadar. Bence sizde gidin şöyle bi kafa dağıtın. Öyle atlayıp zıplamamak kaydıyla tabi :) yüzmeyi bilsem gider yüzerim ben ama çırpınarak boğulurum valla :))

Kontrol etti mi sizi herhangi bi sorun yok dimi. İnşallah bu sefer tutar bende geçen ay kontrola gittim herhangi bi sorun yok inofolic verdi onu içiyorum bakalım bende 4-5 aydır denıyorum

Nisaberatim de şuan aynı senin yolunda ilerliyor :) tutar inşallah kızlar ♡ hayırlıca Allahım

Zeka testi dediği ikili test. Down sendromu ve trisomi 18 sendromuna bakılıyor. Ben yaptırdım. Bir şey çıkmadı. O test risk analizi kesinliği yok.

oo canım cok sevindim herşeyin güzel çıkmasına hadi Maşallah diyeyim... uzman arkadaşlar zeka testi konunda bilgi paylaşsında bizde öğrenelim... buarada takvim koymamaya niyetlisin ama takip edemiyorum şimdi 7 mi 8 mi hafta oldu?

Geçmiş olsun canım ikili teste çağırmış o zeka testi değildir
Ben pişman oldum yaptırdığıma şöyle bişeyde var allah izin verirse inşallah temiz çıkarsa sonuç ileriki gebelik haftam konusunda risk çıktı şimdiden önlem almak istedi doktorum

Gebeliği 4+2de öğrendiğimde takvimine kaydetmiştim.
Bebeği gördüğünde takvim 6+5 ti keseye göre, doktor 6+1 demişti değştirmemiştim takvimi sizede söyledim yetişir falan demiştiniz hatta.
Bugunde ultrasona girmedim ölçümünü bilmiyorum ama takvim şuan 7+6 :) inşallah herşey yolundadır
Şimdi takvim yapsam hangisini yapayım her işim karısık benimde

Ne gibi önlem ki bunun bir yöntemi çaresi falan yok mudur?

Ya vakit ayırdığın için tişikkirlir :)

Ben bu testi yaptırmazsam baska ne bekliyor beni 5 hafta sonra 12-13 haftalık olacağım o dönemlerde ne yapıyolar
Canım bu ikili testi 11-14 hafta arasında yapıyorlar. 20. haftadan itibaren de detaylı ultrason var. Bazı doktorlar 2'li test yaptırmayınca 3'lü test yaptırmanı da isteyebiliyormuş. Ben 2'li testi yaptırdığım için benden istemedi. Bu arada ben olsam kuşları göndermem. Sadece temizlemesini eşin yapsın. Benim de toksoplazma negatif ama kedimi göndermedim. Tabi yine de karar verecek olan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…