2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yüksek tansiyon riski çıktı buda gebelikte ciddi bi sorundur canım şimdiden takibe başladım yeme içme alışkanlıklarımı kesinlikle değiştirmem gerekiyor
Önlemini almak güzel değil mi tamam insan üzülüyo ama bi haber değilsin işte Allah yardım edecektir inşallah umudumuzu asla asla kaybetmiyoruz tamam miii sen nelerden uzak duruyosun mesela

Zehracım 11-14 hafta arası ense genişliği burun kemiği gibi ayrıntılara bakılıyor sonra kan alıyorlar ama bu tercih senin oluyor dayatma yok
Doktorum önerdiği için yaptırdım bende
Doktor bana direkt zeka testi yaptırmak istiyormusunuz dedi bizde böyle bi soru beklemediğimiz için şaşırdık birbirimize baka kaldık, yaptırıp yaptırmamak size kalmış birşey dedi bizde yaptıralım dedik neblm. Testi yaptırmak istemesek yinede organlara bakmazlar mı

Kontrol etti mi sizi herhangi bi sorun yok dimi. İnşallah bu sefer tutar bende geçen ay kontrola gittim herhangi bi sorun yok inofolic verdi onu içiyorum bakalım bende 4-5 aydır denıyorum
yok cok sukur canim banada klomen verdi iste bakalm hayirlisi

Nisaberatim de şuan aynı senin yolunda ilerliyor :) tutar inşallah kızlar ♡ hayırlıca Allahım
insallah canim hadi bakalm hayirli haberler alalim

Hangisini kesinlikle yaptırmamızı öneriyor doktorlar? Yada burdaki insanlar? İkili testi anladım 3lü testte neye bakıyorlar daha birde 4lü test varmış. Baktıkça gözüm korktu :)

Hangisini kesinlikle yaptırmamızı öneriyor doktorlar? Yada burdaki insanlar? İkili testi anladım 3lü testte neye bakıyorlar daha birde 4lü test varmış. Baktıkça gözüm korktu :)

canım ya korkmasın gözün... öyle böyle geçecek bu zamanlar..biz gebe kalmayla çok uğrasınca asıl işi gebeliği hiç düşünmedik tabi.. İnşallah hepsi güzel temiz çıkacak.. Allaha emanet... Benim pek bilgim yok ama bu ikili üçlü dörtlü test dedikleri alınan sonuçlara göre annenin yazı vs.. tüm değerlerinin daha önceden yapılmış istatistiki sonuçlarla kıyas yapıyor.. bazı referanslar var o referanslara göre değerleme yapıyorlar ama hepsi doğru çıkmıyor. Ama maalesef doğru çıkanlarda göz ardı edilmemeli.. Benim bi kuzenim 2 li testi sıkıntılı çıkmıştı hepsini sildi attı birdaha yaptırmadı kuzenimin kızı 5 yaşında çok sağlıklı ve zeki şuan. Ama bi kuzeniminde hepsi iyiydi ama en son 4 lü testi sanırım o kötü çıkmıştı maalesef çocuk hemen öldü doğumdan sonra...

Tabi canım bakar o ultrason kontrolü diğeri dediğim gibi zorunlu değil

Önlemini almak güzel değil mi tamam insan üzülüyo ama bi haber değilsin işte Allah yardım edecektir inşallah umudumuzu asla asla kaybetmiyoruz tamam miii sen nelerden uzak duruyosun mesela
Ben tuzu yiyen bi tipim maalesef herşeye bolca eklerim bu kesinlikle yasak bol yağlı yiyecekler yasak

Ah canım Allahım taktiri kısaca işte. Kesinlikle ona emanet... Sen napmayı düşünüyorsun bu konuda. Seninde kapını çalacak malum :)

Canım okurum demiştim şimdi 2 tane okudum herkese duamı da ettim Rabbim niyetini kabul etsin hayırlı sağlıklı günler yaşatsın hepimize inşallah. Guzel haberi tez vakitte vermeni nasip etsin Allahım :) ♡

Son düzenleme:
YaKaMoZz-z kuzum ben ıyıyım sıkıntı yok herseyı okuyamadım tam ama kaba taslak okudum canm kafana bişey takma desem boş ama korkma Allah buyuktr inşallah bı sıkıntı olmcak tansıyon içinde tuzu mumkunse komple at hayatından canm bnm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah
yanne canmm sen nasılsın bakalım nasıl gdyo sıkıntı yok bıldığım kadaryla olmasnda canm bnm B Biravucmutluluk okeanoss00 ve kızlar hepınız tek tek etıketlesem ooooo zaman yetmz hepınız değerlısınız iyisinzdr ınşallah
ben gıttım bugun doktra 1 yumurtam varmş ama karından baktı solda gelişmekte olan yum. var dedı mm falan yok ama içimde hiç rahat etmedı ilaçlarımıda duzenli içtm ee artk nasıp kısmey 18 inde birdaha gıdıcm hayırlısı olur umarım

Yarın Bat hic önemli günleri degerlendirmedigim halde hatta iliskiden sonra hic yatmadigim ayaklarimi dikmedigim halde ve hic umudum olmaması gerektiği halde ne bu halim... Biliyorum kırmızı gelecek yıllardır nasılsa aynen bu ay da öyle olacak besbelli biri beni vursun ya
Neden umutlandin dicek olursaniz benim akinti bi kac gün öncesinde degisirdi. Saridan git gide koyulasirdi kahve gelir sonra sökerdi. Bilmiyorum gecen hafta 6 gün boyunca kaplicadaydim bol bol akintim oldu beyaz beyaz hatta bi daha mi yumurtluyorum dedim ama galiba termal suyun etkisiyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…