Önlemini almak güzel değil mi tamam insan üzülüyo ama bi haber değilsin işte Allah yardım edecektir inşallah umudumuzu asla asla kaybetmiyoruz tamam miii sen nelerden uzak duruyosun meselaYüksek tansiyon riski çıktı buda gebelikte ciddi bi sorundur canım şimdiden takibe başladım yeme içme alışkanlıklarımı kesinlikle değiştirmem gerekiyor
Doktor bana direkt zeka testi yaptırmak istiyormusunuz dedi bizde böyle bi soru beklemediğimiz için şaşırdık birbirimize baka kaldık, yaptırıp yaptırmamak size kalmış birşey dedi bizde yaptıralım dedik neblm. Testi yaptırmak istemesek yinede organlara bakmazlar mıZehracım 11-14 hafta arası ense genişliği burun kemiği gibi ayrıntılara bakılıyor sonra kan alıyorlar ama bu tercih senin oluyor dayatma yok
Doktorum önerdiği için yaptırdım bende
yok cok sukur canim banada klomen verdi iste bakalm hayirlisiKontrol etti mi sizi herhangi bi sorun yok dimi. İnşallah bu sefer tutarbende geçen ay kontrola gittim herhangi bi sorun yok inofolic verdi onu içiyorum bakalım bende 4-5 aydır denıyorum
insallah canim hadi bakalm hayirli haberler alalimNisaberatim de şuan aynı senin yolunda ilerliyor :) tutar inşallah kızlar ♡ hayırlıca Allahım
Canım bu ikili testi 11-14 hafta arasında yapıyorlar. 20. haftadan itibaren de detaylı ultrason var. Bazı doktorlar 2'li test yaptırmayınca 3'lü test yaptırmanı da isteyebiliyormuş. Ben 2'li testi yaptırdığım için benden istemedi. Bu arada ben olsam kuşları göndermem. Sadece temizlemesini eşin yapsın. Benim de toksoplazma negatif ama kedimi göndermedim. Tabi yine de karar verecek olan sensin.
Hangisini kesinlikle yaptırmamızı öneriyor doktorlar? Yada burdaki insanlar? İkili testi anladım 3lü testte neye bakıyorlar daha birde 4lü test varmış. Baktıkça gözüm korktu :)
Tabi canım bakar o ultrason kontrolü diğeri dediğim gibi zorunlu değilDoktor bana direkt zeka testi yaptırmak istiyormusunuz dedi bizde böyle bi soru beklemediğimiz için şaşırdık birbirimize baka kaldık, yaptırıp yaptırmamak size kalmış birşey dedi bizde yaptıralım dedik neblm. Testi yaptırmak istemesek yinede organlara bakmazlar mı
Ben tuzu yiyen bi tipim maalesef herşeye bolca eklerim bu kesinlikle yasak bol yağlı yiyecekler yasakÖnlemini almak güzel değil mi tamam insan üzülüyo ama bi haber değilsin işte Allah yardım edecektir inşallah umudumuzu asla asla kaybetmiyoruz tamam miii sen nelerden uzak duruyosun mesela
Amin. Sabretmemiz gerekiyor zaten birgün mutlaka bizlerde anne olacağızyok cok sukur canim banada klomen verdi iste bakalm hayirlisi
insallah canim hadi bakalm hayirli haberler alalim
Amin. Sabretmemiz gerekiyor zaten birgün mutlaka bizlerde anne olacağız
Bende tuz manyağıyım yağlı şeylere de bayılırım :/ bırakmak en iyisi yavaştan kestim zatenBen tuzu yiyen bi tipim maalesef herşeye bolca eklerim bu kesinlikle yasak bol yağlı yiyecekler yasak
Ah canımcanım ya korkmasın gözün... öyle böyle geçecek bu zamanlar..biz gebe kalmayla çok uğrasınca asıl işi gebeliği hiç düşünmedik tabi.. İnşallah hepsi güzel temiz çıkacak.. Allaha emanet... Benim pek bilgim yok ama bu ikili üçlü dörtlü test dedikleri alınan sonuçlara göre annenin yazı vs.. tüm değerlerinin daha önceden yapılmış istatistiki sonuçlarla kıyas yapıyor.. bazı referanslar var o referanslara göre değerleme yapıyorlar ama hepsi doğru çıkmıyor. Ama maalesef doğru çıkanlarda göz ardı edilmemeli.. Benim bi kuzenim 2 li testi sıkıntılı çıkmıştı hepsini sildi attı birdaha yaptırmadı kuzenimin kızı 5 yaşında çok sağlıklı ve zeki şuan. Ama bi kuzeniminde hepsi iyiydi ama en son 4 lü testi sanırım o kötü çıkmıştı maalesef çocuk hemen öldü doğumdan sonra...
Canım okurum demiştim şimdi 2 tane okudum herkese duamı da ettim Rabbim niyetini kabul etsin hayırlı sağlıklı günler yaşatsın hepimize inşallah. Guzel haberi tez vakitte vermeni nasip etsin Allahım :) ♡Hanımlar 41 yasın topluyorum aranızda okuyabılecek varmı acaba gır ıkı üç farketmez etrafınızdanda rıca edersenız sevınırım varmı yardımcı olacak nıyetım bebeğim olması içşn ismim elif
Allah kabul etsin inşaallah canımCanım okurum demiştim şimdi okudum herkese duamı da ettim Rabbim niyetini kabul etsin hayırlı sağlıklı günler yaşatsın hepimize inşallah. Guzel haberi tez vakitte vermeni nasip etsin Allahım :) ♡
ah aşkım inşallah ya neyse bn bıde burdan şişirmycm başını senın omrunu yedım omrunu canm bnm guzel yureklı annemmmmNisaberatim de şuan aynı senin yolunda ilerliyor :) tutar inşallah kızlar ♡ hayırlıca Allahım
1 uyarmı bnm kı 30 yada 1Kizlarr bat 29 olan var mi ??
ne zamana kadar okunacakHanımlar 41 yasın topluyorum aranızda okuyabılecek varmı acaba gır ıkı üç farketmez etrafınızdanda rıca edersenız sevınırım varmı yardımcı olacak nıyetım bebeğim olması içşn ismim elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?