- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Çok geçmiş olsun canım. Zaten yapacaklarını öğrenmişsin uygulanacağına da eminim. Ben oğlumda bütün testleri yaptırmıştım ilk çocuk heyecanı mi dersin merak mi dersin bilmemKızlar tahlil sonuçlarımı aldık. Doktor saydı tek tek, temiz testlerin dedi sonuçların kağıdını aldım bende. İdrarda enfeksiyon çıkmış dedi bol suya devam dedi. Enfeksiyona şaşırmadım bugun bile yandı bi taraflarım resmen. Suyu biraz daha çoğaltmam lazım. Yoğurt aldk bol bol yerim diye içinden küçük kıl çıktı midem kalktı onadapekmeze başladım bugün işte abur cuburu bırakacağım, doktor evdeki kuşlarım için gönder onları, toksoplazma negatif tamam ama pozitife çevirebilir dedi 5 hafta sonra zeka testi için gel dedi. Arkadasım yaptırmamıştı o testi. Aranızfa yaptıran var mı siz ne diyosunuz? Allah vermesin ola ki kötü sonuç çıkarsa tedavisi yok mu Anne karnında falan? Bilgim yok hiç benim bu konularda malum.
Ultrasona girmedim bu arada. Kalp atışını duymak için zarar vermek istemem üç kez girdm zaten onada. Doktor da öyle demişti. Gümbürtüyü sonra duyarız inşallah :)
@okeanoss00 @yanneHtckbrysl @kalplerasi
@anneveoglusu
Ben cuma günü şişli de çektirdim canım imkânın varsa tavsiye ederimKızlar selam rahim filmi çektircem istanbulda ecomara fiyat sordum 550tl.ama kurumumun anlaşması olmadığından benim ödemem gerek, acımadem memorial şifa da falan geçio sigortam ama cihazları nedir bilmiyorum ve çok korktuğum için karar veremiyorum, şu c kollu cihaz başka nerelerde var bilen var mı
Allahım hayirlisiyla nasip etsn canm yaa :) inslh tedavin guzl ilerler hemen hamile kalirsin@YaKaMoZz-z kuzum ben ıyıyım sıkıntı yok herseyı okuyamadım tam ama kaba taslak okudum canm kafana bişey takma desem boş ama korkma Allah buyuktr inşallah bı sıkıntı olmcak tansıyon içinde tuzu mumkunse komple at hayatından canm bnm Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah
@yanne canmm sen nasılsın bakalım nasıl gdyo sıkıntı yok bıldığım kadaryla olmasnda canm bnm B Biravucmutluluk @okeanoss00 ve kızlar hepınız tek tek etıketlesem ooooo zaman yetmz hepınız değerlısınız iyisinzdr ınşallah
ben gıttım bugun doktra 1 yumurtam varmş ama karından baktı solda gelişmekte olan yum. var dedı mm falan yok ama içimde hiç rahat etmedı ilaçlarımıda duzenli içtm ee artk nasıp kısmey 18 inde birdaha gıdıcm hayırlısı olur umarım
Olur canisi beraber beklemek cok guzel1 uyarmı bnm kı 30 yada 1
ne zamana kadar okunacak
Canım okurum demiştim şimdi 2 tane okudum herkese duamı da ettim Rabbim niyetini kabul etsin hayırlı sağlıklı günler yaşatsın hepimize inşallah. Guzel haberi tez vakitte vermeni nasip etsin Allahım :) ♡
1 yumurta olması tıhaf canm bıde benım dune kadar sagda daha fazla olmak uzere saglı sollu agrım vardı dun sağ gectı sol devamdı yum. solda zaten hayırlısı olsun inşallahAllahım hayirlisiyla nasip etsn canm yaa :) inslh tedavin guzl ilerler hemen hamile kalirsin
daha catlamadan gun sayıyrm Allah ya :)))Olur canisi beraber beklemek cok guzel
4 tane aldım canm o zaman fazlada alırdımda bnmde meryem suresı var artı kendı hatmımde var sen yıne eksık kalırsa yazar okurum bi şekıldeCumaya kadar canım
normaldır kuzum ya hepımız aynıyız hele bn vay kı ne vay inşallah yanılıyrsndrda vardr kuzucuğunYarın Bathic önemli günleri degerlendirmedigim halde hatta iliskiden sonra hic yatmadigim ayaklarimi dikmedigim halde ve hic umudum olmaması gerektiği halde ne bu halim... Biliyorum kırmızı gelecek yıllardır nasılsa aynen bu ay da öyle olacak besbelli biri beni vursun ya
Neden umutlandin dicek olursaniz benim akinti bi kac gün öncesinde degisirdi. Saridan git gide koyulasirdi kahve gelir sonra sökerdi. Bilmiyorum gecen hafta 6 gün boyunca kaplicadaydim bol bol akintim oldu beyaz beyaz hatta bi daha mi yumurtluyorum dedim ama galiba termal suyun etkisiyle oldu.
Ahh canim yaaa bizim halimiz " al birini vur ötekine" hali... Sen napiyosun. Genelde yazmasam da takip ediyorum Gercinormaldır kuzum ya hepımız aynıyız hele bn vay kı ne vay inşallah yanılıyrsndrda vardr kuzucuğun
Şişliyi çok kişi beğenmiş ve sanırım başka onun gibi çeken yok.ben özel sigortam varken para vermiyiö dedim ama başka da o cihazdan olan yer yok galibaBen cuma günü şişli de çektirdim canım imkânın varsa tavsiye ederim
Ben catlarken kavgaliydim kocisle barisamadikta bir turlu son iki gunu degerlendirdik ama hayirlisi bakalmdaha catlamadan gun sayıyrm Allah ya :)))
atın bnı denzlere
Seni merak ettim kurum nasılsın kaplıcalara gittim demişsin iyi vakit geçirYarın Bathic önemli günleri degerlendirmedigim halde hatta iliskiden sonra hic yatmadigim ayaklarimi dikmedigim halde ve hic umudum olmaması gerektiği halde ne bu halim... Biliyorum kırmızı gelecek yıllardır nasılsa aynen bu ay da öyle olacak besbelli biri beni vursun ya
Neden umutlandin dicek olursaniz benim akinti bi kac gün öncesinde degisirdi. Saridan git gide koyulasirdi kahve gelir sonra sökerdi. Bilmiyorum gecen hafta 6 gün boyunca kaplicadaydim bol bol akintim oldu beyaz beyaz hatta bi daha mi yumurtluyorum dedim ama galiba termal suyun etkisiyle oldu.
Olabilir canm 1 tane yumurtan varmis demk ki br tane gelişmiş. Sn bol incir ye :) belkide vardı ama küçük diye doktor söylemedi :)1 yumurta olması tıhaf canm bıde benım dune kadar sagda daha fazla olmak uzere saglı sollu agrım vardı dun sağ gectı sol devamdı yum. solda zaten hayırlısı olsun inşallah
Cihaz konusunda bilgim yok ama haklasın tabi maddi konuda. Genel anestezi deneyebilirsin illa başka yerde olacaksa. Hayırlısı olsun hakında canımŞişliyi çok kişi beğenmiş ve sanırım başka onun gibi çeken yok.ben özel sigortam varken para vermiyiö dedim ama başka da o cihazdan olan yer yok galiba
Canim 1 hafta gittim geldim bitti dün döndüm eve. Termal suyun havuzun dibine vurdum güzel oldu. Tek basima bi de kafa dinledim iyidi.Seni merak ettim kurum nasılsın kaplıcalara gittim demişsin iyi vakit geçir
Oh ne güzel bizimde ihtiyaç varda artık tatile çıkarsak :)Canim 1 hafta gittim geldim bitti dün döndüm eve. Termal suyun havuzun dibine vurdum güzel oldu. Tek basima bi de kafa dinledim iyidi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?