2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlaar hamile olanlar gogus hassasiyetiniz hep var mi.ara ara gecip ara ara yeniden mi oluyo

Kızlar selam rahim filmi çektircem istanbulda ecomara fiyat sordum 550tl.ama kurumumun anlaşması olmadığından benim ödemem gerek, acımadem memorial şifa da falan geçio sigortam ama cihazları nedir bilmiyorum ve çok korktuğum için karar veremiyorum, şu c kollu cihaz başka nerelerde var bilen var mı

Çok geçmiş olsun canım. Zaten yapacaklarını öğrenmişsin uygulanacağına da eminim. Ben oğlumda bütün testleri yaptırmıştım ilk çocuk heyecanı mi dersin merak mi dersin bilmem

Ben cuma günü şişli de çektirdim canım imkânın varsa tavsiye ederim

Allahım hayirlisiyla nasip etsn canm yaa :) inslh tedavin guzl ilerler hemen hamile kalirsin

Canım okurum demiştim şimdi 2 tane okudum herkese duamı da ettim Rabbim niyetini kabul etsin hayırlı sağlıklı günler yaşatsın hepimize inşallah. Guzel haberi tez vakitte vermeni nasip etsin Allahım :) ♡

Allah razı olsun canım hakkını helal et 18 oldu şükür sağolasın rabbım bebeğını kucagına almayı nasip etsin inşallahh

Allahım hayirlisiyla nasip etsn canm yaa :) inslh tedavin guzl ilerler hemen hamile kalirsin
1 yumurta olması tıhaf canm bıde benım dune kadar sagda daha fazla olmak uzere saglı sollu agrım vardı dun sağ gectı sol devamdı yum. solda zaten hayırlısı olsun inşallah

normaldır kuzum ya hepımız aynıyız hele bn vay kı ne vay inşallah yanılıyrsndrda vardr kuzucuğun

Seni merak ettim kurum nasılsın kaplıcalara gittim demişsin iyi vakit geçir

1 yumurta olması tıhaf canm bıde benım dune kadar sagda daha fazla olmak uzere saglı sollu agrım vardı dun sağ gectı sol devamdı yum. solda zaten hayırlısı olsun inşallah
Olabilir canm 1 tane yumurtan varmis demk ki br tane gelişmiş. Sn bol incir ye :) belkide vardı ama küçük diye doktor söylemedi :)

Şişliyi çok kişi beğenmiş ve sanırım başka onun gibi çeken yok.ben özel sigortam varken para vermiyiö dedim ama başka da o cihazdan olan yer yok galiba
Cihaz konusunda bilgim yok ama haklasın tabi maddi konuda. Genel anestezi deneyebilirsin illa başka yerde olacaksa. Hayırlısı olsun hakında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…