2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ahh canim yaaa bizim halimiz " al birini vur ötekine" hali... Sen napiyosun. Genelde yazmasam da takip ediyorum Gerci
bn bu ay klomen kullandım bugun 11. gundu 1 tanecık yumuş var 3 gun sonra bıdaha gıdıcm bakalım ne olcak oyle yanı aynı olsun bunada sukur

Olabilir canm 1 tane yumurtan varmis demk ki br tane gelişmiş. Sn bol incir ye :) belkide vardı ama küçük diye doktor söylemedi :)
karından baktı zaten alttan nıye bakmadı bılmıyrm olduğu kadar olmadığı kader dıcez o zaman canm bnm nasıp kısmet hayırolsun inşallah

4 tane aldım canm o zaman fazlada alırdımda bnmde meryem suresı var artı kendı hatmımde var sen yıne eksık kalırsa yazar okurum bi şekılde

Allah razı olsun çok teşekkur ederim 7 tane kaldı sorun değil bende okurum kalanını bırşekilde zaten çoğunu hep aldı arkadaşlar Allah raI olsun hepınızden

karından baktı zaten alttan nıye bakmadı bılmıyrm olduğu kadar olmadığı kader dıcez o zaman canm bnm nasıp kısmet hayırolsun inşallah
Varms ya canm çok takılma sen nerden baktığına bu doktora güven. Sert brine benziyor ama işini biliyor bnce :)

Allah razı olsun çok teşekkur ederim 7 tane kaldı sorun değil bende okurum kalanını bırşekilde zaten çoğunu hep aldı arkadaşlar Allah raI olsun hepınızden

Senden de Allah razı olsun canım yine okumaya çalışırım dün okuduktan sonra benden yıne leke gelmeye basladı hâlâ azar azar gelıyo dua et bizede

Allahın izniyle duyacaksın ve yapacaksın kaç + oldun bakim :)

Allah razı olsun İnşallah Canım 6+1 olmuşum gebelik takvimi öyle diyor :)
Dr. Keseyi gördü ama ölçmemişti. Çok yeni kesen düzgün demişti sadece.. bu hafta giderim ama cok heyecanlıyım.
Bu arada senin lekeler ne alemde devam mı? canım anlaşılan senin gebelik biraz sıkıntılı gececek çok dikkat et. dinlen bol bol, uzan tamam mı? şu ilk 3 ayı atlat Allahın izniyle bişey olmaz.

Nisaberatim canım bir üç beş fark etmez Allahın izniyle sonucu alalımda üzme kendini 1 tanede yeter diye düşünüyorum.
sağıklı olsun düzgün olsun 1 tane olsun. Hadi bakalım İnşallah bu ay güzel haberlerini alırız. çok öpüyorum... Moral yüksek tut.

çok sık ultrasona girme bencede canm o bahsettiği ikili test onda risk görürlerse 3lü ve 4 lü testte var ebevenynlere bırakılıyor yani şöyle bir durum var rabbim esirgesibn göstermesin ama risk görülse çocuğunu almayacaksan bu testlere çokta gerek yok bence ilk hamilelikte acemilik falan derken yaptırmıştım bende .

Hangisini kesinlikle yaptırmamızı öneriyor doktorlar? Yada burdaki insanlar? İkili testi anladım 3lü testte neye bakıyorlar daha birde 4lü test varmış. Baktıkça gözüm korktu :)

Gunaydin kizlar.gecen bahsettigim gibi laparoskopi icin prf la gorusmeye gittim vajinal usg ilede bakti ve nedemse cok olumsuz konustu.sol tupum biraz derindeymis zor ulasti.hsg cekem dr acik demesine ramen buda aksime kapali ve yapisikliklar varsa tuplerini almam gerekebilir.ozaman tek sansiniz tup bebek olur dedi.acilma ihtimali ne kadar dedim.zayf gorunuyor yuzde 30 larda dedi.bu ameliyati yaptran varmi aranzda yada cevrenizde bukadar olumsuz mu oluyor sonuclar

canım konu ile ilgili bir bildiğim yok ama araştır iyice sonucta dr. güvendiğin sürece sonucun bir önemi yok. tek tüpü alınmış dolğal yoldan gebe olan insanları duyuyorum. Hatta tüp bebekte tüplerini bilerek bağlatanlar var. Dr. iyi araştır iyi seç hatalı işlem olmasın yeterki. Allah yardımcın olsun....

Kızlar.. Regl olmadım akıntı falan da yok dün öğlene kadar akıntı vardi beyaz ama bugün kupkuru şuana kadar. Bi an da sökerse ilk kez olur... Geç mi yumurtladım acaba? Neyse beklemek lazım sonuçta bugün 26.gün bazen 27 yada 28 günde geldiği oluyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…