- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
bn bu ay klomen kullandım bugun 11. gundu 1 tanecık yumuş var 3 gun sonra bıdaha gıdıcm bakalım ne olcak oyle yanı aynı olsun bunada sukurAhh canim yaaa bizim halimiz " al birini vur ötekine" hali... Sen napiyosun. Genelde yazmasam da takip ediyorum Gerci
karından baktı zaten alttan nıye bakmadı bılmıyrm olduğu kadar olmadığı kader dıcez o zaman canm bnm nasıp kısmet hayırolsun inşallahOlabilir canm 1 tane yumurtan varmis demk ki br tane gelişmiş. Sn bol incir ye :) belkide vardı ama küçük diye doktor söylemedi :)
4 tane aldım canm o zaman fazlada alırdımda bnmde meryem suresı var artı kendı hatmımde var sen yıne eksık kalırsa yazar okurum bi şekılde
Varms ya canm çok takılma sen nerden baktığına bu doktora güven. Sert brine benziyor ama işini biliyor bnce :)karından baktı zaten alttan nıye bakmadı bılmıyrm olduğu kadar olmadığı kader dıcez o zaman canm bnm nasıp kısmet hayırolsun inşallah
Göğüs ağrım hiç geçmedi benm canım hâlâ sızlıyolar kişiden kişiye değişir bu tabiKizlaar hamile olanlar gogus hassasiyetiniz hep var mi.ara ara gecip ara ara yeniden mi oluyo
Allah razı olsun çok teşekkur ederim 7 tane kaldı sorun değil bende okurum kalanını bırşekilde zaten çoğunu hep aldı arkadaşlar Allah raI olsun hepınızden
Ben o testi yaptırmycam sanırımÇok geçmiş olsun canım. Zaten yapacaklarını öğrenmişsin uygulanacağına da eminim. Ben oğlumda bütün testleri yaptırmıştım ilk çocuk heyecanı mi dersin merak mi dersin bilmem
Hayırlısı canım hakkında. Müsterih ol. Rabbim hayrını versin. Lekelenmeler de geçer inşallah sıkma canınıBen o testi yaptırmycam sanırımistemiyorum Allaha bıraktım
super olmuş bende kalp atışlarını duyarsam yaparım artık :)Yapıştırdım takvimi :)yanne
Hayırlısı canım hakkında. Müsterih ol. Rabbim hayrını versin. Lekelenmeler de geçer inşallah sıkma canını
super olmuş bende kalp atışlarını duyarsam yaparım artık :)
canım yine mi lekelenme başladı çok değildir umuarım nasılsın?Senden de Allah razı olsun canım yine okumaya çalışırım dün okuduktan sonra benden yıne leke gelmeye basladı hâlâ azar azar gelıyo dua et bizede
Lekelere doktorun ne diyor cnmSenden de Allah razı olsun canım yine okumaya çalışırım dün okuduktan sonra benden yıne leke gelmeye basladı hâlâ azar azar gelıyo dua et bizede
Allahın izniyle duyacaksın ve yapacaksın kaç + oldun bakim :)
çok sık ultrasona girme bencede canm o bahsettiği ikili test onda risk görürlerse 3lü ve 4 lü testte var ebevenynlere bırakılıyor yani şöyle bir durum var rabbim esirgesibn göstermesin ama risk görülse çocuğunu almayacaksan bu testlere çokta gerek yok bence ilk hamilelikte acemilik falan derken yaptırmıştım bende .Kızlar tahlil sonuçlarımı aldık. Doktor saydı tek tek, temiz testlerin dedi sonuçların kağıdını aldım bende. İdrarda enfeksiyon çıkmış dedi bol suya devam dedi. Enfeksiyona şaşırmadım bugun bile yandı bi taraflarım resmen. Suyu biraz daha çoğaltmam lazım. Yoğurt aldk bol bol yerim diye içinden küçük kıl çıktı midem kalktı onadapekmeze başladım bugün işte abur cuburu bırakacağım, doktor evdeki kuşlarım için gönder onları, toksoplazma negatif tamam ama pozitife çevirebilir dedi 5 hafta sonra zeka testi için gel dedi. Arkadasım yaptırmamıştı o testi. Aranızfa yaptıran var mı siz ne diyosunuz? Allah vermesin ola ki kötü sonuç çıkarsa tedavisi yok mu Anne karnında falan? Bilgim yok hiç benim bu konularda malum.
Ultrasona girmedim bu arada. Kalp atışını duymak için zarar vermek istemem üç kez girdm zaten onada. Doktor da öyle demişti. Gümbürtüyü sonra duyarız inşallah :)
@okeanoss00yanne Htckbrysl kalplerasi
@anneveoglusu
Hangisini kesinlikle yaptırmamızı öneriyor doktorlar? Yada burdaki insanlar? İkili testi anladım 3lü testte neye bakıyorlar daha birde 4lü test varmış. Baktıkça gözüm korktu :)
Gunaydin kizlar.gecen bahsettigim gibi laparoskopi icin prf la gorusmeye gittim vajinal usg ilede bakti ve nedemse cok olumsuz konustu.sol tupum biraz derindeymis zor ulasti.hsg cekem dr acik demesine ramen buda aksime kapali ve yapisikliklar varsa tuplerini almam gerekebilir.ozaman tek sansiniz tup bebek olur dedi.acilma ihtimali ne kadar dedim.zayf gorunuyor yuzde 30 larda dedi.bu ameliyati yaptran varmi aranzda yada cevrenizde bukadar olumsuz mu oluyor sonuclar
Ama kocasız3 güne kadar iyi sonra özlüyor insan sıkılıyor.. :) sen nasilsin canim takip ettigime gore bu ay cok şükür normal adet olmuşsun.Oh ne güzel bizimde ihtiyaç varda artık tatile çıkarsak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?