2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ama kocasız3 güne kadar iyi sonra özlüyor insan sıkılıyor.. :) sen nasilsin canim takip ettigime gore bu ay cok şükür normal adet olmuşsun.

Haklısın cnm ben eşiyle gittin sandım.
Allaha bin şükür 28.günde geldi kendi inofolic combi işe yarıyor sanırım ilaçsız oldum bitti biticek ovulasyon test siparişi verdim pkoyum ya etkiler mi bilmem ama denemek istiyorum bakalım bu ay inşallah olur senden de güzel haberi duymak için can atıyorum

Ay hadi bebegin melegin gelmiş olsun allahım duy sesimi bir an evvel sana ve isteyen herkese versin inş

Canım bilgim yok ama Allah yardımcın olsun duam seninle. Rabbim hayr etsin. İnşallah O 'nun yanında herşey çok.

Canım nette okudum da yazmışlar kesinlikle yaptırın bi sorun varsa anne karnında tedavi diye öyle bi imkan var mıdır ki? Allah göstermesin bi aksilik varsada geç kalmak istemem, yaptırmamaya karar veriyorum sonra aklıma bu yazı geliyo kararsız kalıyorum :/ zaten %100 sonuç vermiyormuş, sonuca gören doğan bebek tam tersi olabilen de varmış bilmiyorum açıkçası

Canim bu gebelik olmasi için cok guzel bi durum yani 28 gunde adet olman cok sukur cok güzel. Insallah düzenin boyle devam eder ve pko dan kurtulursun gerci Insallah bebis gelirde duzene girip girmedigini anlamak zorunda kalmazsinnnnn...

Canimmm yaaaa sen ne kadar icten dua ediyosun. Sesini duymasam da hissediyorum. Allah razi olsun. Kasiklarimda coooook hafif bi sizi var ama bilmiyorum.
Kızımdada olmuştu sızı. Hatta üstüne bile gördüm değer 204 iken. Inşallah vardır canım ya mutlu haberini duymayı istiyorum

Hakkında hayırlısı olur canım inşallah bu ay kafan rahat geçmiş insalah meleğin seninledir

Ayy ultrasonda bebek 6+1 göründüğünde kalp atışları başlamış demişti sen bence duyacaksın da :)) Allahın izniyle ♡

Surekli yatıyorum o iyi olsunda gerisi önemli değil, zaten 1 ayım kaldı şunun şurasında 12 haftaya ne kaldı canım :)))

Canim bu gebelik olmasi için cok guzel bi durum yani 28 gunde adet olman cok sukur cok güzel. Insallah düzenin boyle devam eder ve pko dan kurtulursun gerci Insallah bebis gelirde duzene girip girmedigini anlamak zorunda kalmazsinnnnn...
Inşallah canım ya düzene döner inş bebek gelmesede yumurtamı anlarım en azından daha iyi olur 2 senedir ilk kez 28.günde Oldum. 3 ay kullanıcam kapsülü inş olur benim kucagım dolu Sizinkiler boş allahım sizlere nasip etsin sonra binada eder inş

Dr lar neden bu kadar olumsuz konuşuyo anlayabilmiş değilim. Bence her zaman umut var... Senin tek tüpünde mi sıkıntı var dedi yoksa ikisinde mi?

Arkadaşlar merhaba. Adetim gecikmez gününde olurum genelde ama 2 gün geciktim. Yumurtlama günlerinde birliktelik oldu Şimdi test yaptım hemde en hassas gebelik testinden aldım predictor tek çizgi cıktı daha beklemeli miyim yoksa boşuna umutlanmayım mı. ? Böyle test yapıp negatif cıkıp sonra hamile kalan var mı şimdiden teşekkür ederim

Dr lar neden bu kadar olumsuz konuşuyo anlayabilmiş değilim. Bence her zaman umut var... Senin tek tüpünde mi sıkıntı var dedi yoksa ikisinde mi?
Bemce ikiside kapali ozellikle sol tup yapisik olabilir dedi.eger yapisiksa ve sisse almam gerekir ozaman tek sansnz tup bebek olur dedi.halbuki hsg yi ceken dr ilac ilerledi merak etme acik demisti nasik bukadar celiski olabiliyor anlamiyrm.biri komple alinacak kadar sikintilidr diyor buyuk ihtimalle..dieri tedaviye bile grek gormeden eve yolluyor acik diye

ZK_ASK SANA SORUM VAR BENİM CUMARTESİ PAZAR OVİ İKİ KIRMIZI ÇİZGİ VERDİ DÜN DE SİLİKTİ
CUMA CUMARTESİ İLİŞKİ OLDU AMA EŞİM HASTALANDI BİR DAHA OLMADI BUGÜNDE ÇOK BELİRSİZ SİLİK ÇİZGİ VARDI BUGÜNÜDE DEĞERLENDİREYİM Mİ ADAMDA HASTA NASIL OLACAK BİLEMİYORUM AMA

Amin canim ins hepmizin tek caresi yardimcisi allah zaten

Bence bugunde olsun canım kocanın hali yoksa zorlanmayın tabi ama şu yumoş dönemde kocalar hastalanmayı nasıl başarıyo ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…