Ama kocasız3 güne kadar iyi sonra özlüyor insan sıkılıyor.. :) sen nasilsin canim takip ettigime gore bu ay cok şükür normal adet olmuşsun.
Kızlar.. Regl olmadım akıntı falan da yok dün öğlene kadar akıntı vardi beyaz ama bugün kupkuru şuana kadar. Bi an da sökerse ilk kez olur... Geç mi yumurtladım acaba? Neyse beklemek lazım sonuçta bugün 26.gün bazen 27 yada 28 günde geldiği oluyordu...
Canimmm yaaaa sen ne kadar icten dua ediyosun. Sesini duymasam da hissediyorum. Allah razi olsun. Kasiklarimda coooook hafif bi sizi var ama bilmiyorum.Ay hadi bebegin melegin gelmiş olsun allahım duy sesimi bir an evvel sana ve isteyen herkese versin inş
Canım bilgim yok ama Allah yardımcın olsun duam seninle. Rabbim hayr etsin. İnşallah O 'nun yanında herşey çok.Gunaydin kizlar.gecen bahsettigim gibi laparoskopi icin prf la gorusmeye gittim vajinal usg ilede bakti ve nedemse cok olumsuz konustu.sol tupum biraz derindeymis zor ulasti.hsg cekem dr acik demesine ramen buda aksime kapali ve yapisikliklar varsa tuplerini almam gerekebilir.ozaman tek sansiniz tup bebek olur dedi.acilma ihtimali ne kadar dedim.zayf gorunuyor yuzde 30 larda dedi.bu ameliyati yaptran varmi aranzda yada cevrenizde bukadar olumsuz mu oluyor sonuclar
Canım nette okudum da yazmışlar kesinlikle yaptırın bi sorun varsa anne karnında tedavi diye öyle bi imkan var mıdır ki? Allah göstermesin bi aksilik varsada geç kalmak istemem, yaptırmamaya karar veriyorum sonra aklıma bu yazı geliyo kararsız kalıyorum :/ zaten %100 sonuç vermiyormuş, sonuca gören doğan bebek tam tersi olabilen de varmış bilmiyorum açıkçasıçok sık ultrasona girme bencede canm o bahsettiği ikili test onda risk görürlerse 3lü ve 4 lü testte var ebevenynlere bırakılıyor yani şöyle bir durum var rabbim esirgesibn göstermesin ama risk görülse çocuğunu almayacaksan bu testlere çokta gerek yok bence ilk hamilelikte acemilik falan derken yaptırmıştım bende .
Haklısın cnm ben eşiyle gittin sandım.
Allaha bin şükür 28.günde geldi kendi inofolic combi işe yarıyor sanırım ilaçsız oldum bitti biticek ovulasyon test siparişi verdim pkoyum ya etkiler mi bilmem ama denemek istiyorum bakalım bu ay inşallah olur senden de güzel haberi duymak için can atıyorum
Kızımdada olmuştu sızı. Hatta üstüne bile gördüm değer 204 iken. Inşallah vardır canım ya mutlu haberini duymayı istiyorumCanimmm yaaaa sen ne kadar icten dua ediyosun. Sesini duymasam da hissediyorum. Allah razi olsun. Kasiklarimda coooook hafif bi sizi var ama bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olur canım inşallah bu ay kafan rahat geçmiş insalah meleğin seninledirKızlar.. Regl olmadım akıntı falan da yok dün öğlene kadar akıntı vardi beyaz ama bugün kupkuru şuana kadar. Bi an da sökerse ilk kez olur... Geç mi yumurtladım acaba? Neyse beklemek lazım sonuçta bugün 26.gün bazen 27 yada 28 günde geldiği oluyordu...
Allah razı olsun İnşallah Canım 6+1 olmuşum gebelik takvimi öyle diyor :)
Dr. Keseyi gördü ama ölçmemişti. Çok yeni kesen düzgün demişti sadece.. bu hafta giderim ama cok heyecanlıyım.
Bu arada senin lekeler ne alemde devam mı? canım anlaşılan senin gebelik biraz sıkıntılı gececek çok dikkat et. dinlen bol bol, uzan tamam mı? şu ilk 3 ayı atlat Allahın izniyle bişey olmaz.
Inşallah canım ya düzene döner inş bebek gelmesede yumurtamı anlarım en azından daha iyi olur 2 senedir ilk kez 28.günde Oldum. 3 ay kullanıcam kapsülü inş olur benim kucagım dolu Sizinkiler boş allahım sizlere nasip etsin sonra binada eder inşCanim bu gebelik olmasi için cok guzel bi durum yani 28 gunde adet olman cok sukur cok güzel. Insallah düzenin boyle devam eder ve pko dan kurtulursun gerci Insallah bebis gelirde duzene girip girmedigini anlamak zorunda kalmazsinnnnn...
Dr lar neden bu kadar olumsuz konuşuyo anlayabilmiş değilim. Bence her zaman umut var... Senin tek tüpünde mi sıkıntı var dedi yoksa ikisinde mi?Gunaydin kizlar.gecen bahsettigim gibi laparoskopi icin prf la gorusmeye gittim vajinal usg ilede bakti ve nedemse cok olumsuz konustu.sol tupum biraz derindeymis zor ulasti.hsg cekem dr acik demesine ramen buda aksime kapali ve yapisikliklar varsa tuplerini almam gerekebilir.ozaman tek sansiniz tup bebek olur dedi.acilma ihtimali ne kadar dedim.zayf gorunuyor yuzde 30 larda dedi.bu ameliyati yaptran varmi aranzda yada cevrenizde bukadar olumsuz mu oluyor sonuclar
Lekelere doktorun ne diyor cnm
Bemce ikiside kapali ozellikle sol tup yapisik olabilir dedi.eger yapisiksa ve sisse almam gerekir ozaman tek sansnz tup bebek olur dedi.halbuki hsg yi ceken dr ilac ilerledi merak etme acik demisti nasik bukadar celiski olabiliyor anlamiyrm.biri komple alinacak kadar sikintilidr diyor buyuk ihtimalle..dieri tedaviye bile grek gormeden eve yolluyor acik diyeDr lar neden bu kadar olumsuz konuşuyo anlayabilmiş değilim. Bence her zaman umut var... Senin tek tüpünde mi sıkıntı var dedi yoksa ikisinde mi?
Amin canim ins hepmizin tek caresi yardimcisi allah zatencanım konu ile ilgili bir bildiğim yok ama araştır iyice sonucta dr. güvendiğin sürece sonucun bir önemi yok. tek tüpü alınmış dolğal yoldan gebe olan insanları duyuyorum. Hatta tüp bebekte tüplerini bilerek bağlatanlar var. Dr. iyi araştır iyi seç hatalı işlem olmasın yeterki. Allah yardımcın olsun....
Amin canim ins cok saolCanım bilgim yok ama Allah yardımcın olsun duam seninle. Rabbim hayr etsin. İnşallah O 'nun yanında herşey çok.
ZK_ASK SANA SORUM VAR BENİM CUMARTESİ PAZAR OVİ İKİ KIRMIZI ÇİZGİ VERDİ DÜN DE SİLİKTİ
CUMA CUMARTESİ İLİŞKİ OLDU AMA EŞİM HASTALANDI BİR DAHA OLMADI BUGÜNDE ÇOK BELİRSİZ SİLİK ÇİZGİ VARDI BUGÜNÜDE DEĞERLENDİREYİM Mİ ADAMDA HASTA NASIL OLACAK BİLEMİYORUM AMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?