2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence bugunde olsun canım kocanın hali yoksa zorlanmayın tabi ama şu yumoş dönemde kocalar hastalanmayı nasıl başarıyo ya :)
VALLAHİ KENDİ DAVETİYE ÇIKARDI HASTALIĞI İÇ YANGINI VARDI SOĞUK MEŞRUBATLAR İÇME BAĞRI AÇIK GEÇMELER EVİN İÇİNDE SÖYLEDİM AMA NERDEEEEE

BAKALIM AKŞAMA DURUM NE OLUR

VALLAHİ KENDİ DAVETİYE ÇIKARDI HASTALIĞI İÇ YANGINI VARDI SOĞUK MEŞRUBATLAR İÇME BAĞRI AÇIK GEÇMELER EVİN İÇİNDE SÖYLEDİM AMA NERDEEEEE

BAKALIM AKŞAMA DURUM NE OLUR
Nane limonu daya içsin acılı ekşili bi tavuk çorbası yaparsın turp gibi olur :)) Allah şifasını versin inşallah. Akıntın çoğaldı mı yumurtlama belirtileri varmı

Canım Allah tan umut kesilmez Rabbim ne büyüktür Kün Fe Yekün(ol der ve oluverir)
Bana soracak olursan bi doktorla kalma

Nisaberatim kuzum doktorlar bi yumurta olmasının daha sağlıklı olduğunu söylerler canım 1tane olsun nokta atışıyla bebek olsun inşaallah
Bende bu ay Letu diye yumurta uyarıcı bişey kullandım sonra ovitrelle iğne oldum ve en son olarak bebek varsa tutunmasını kolaylaştıracak Duphaston verdi ve adetime 6gün kaldı inşaallah gelmezler

Ay hadi inşallah bebişin seninledir canimm, testi nezaman düşünüyorsun?

Cnm hsg nezaman çektirmiştin? Belki o arami oldu yapışıklık? Doktorun prof diyorsun işin ehli sonuçta, ama bı başka profa daha gozuk istersen emin ol.
Bu halde tüplerini aldirmazsan bı sorun olurmu diye sordunmu hiç? Eğer aldirirsan menepoza girmismi oluyorsun? Hani hiç değilse hormonlar için dursa tüpler oLabilirmi?
Yine çok şükür hamile kalamazsin dememiş cnm bide o tarafından bak, çok zor ya ne desem bilmiyorum..

Çok şükür canım benim iyiyim eşim yine görevde arkadaşlarımda yoklar onların eşleride görevde ailelerinin yanına gittiler
Sen nasılsın minnoşu hissediyormusun

Ay durumunu iyi anlıyorum benmkide sabah geldi kızlarla da kalamıyoruz artk kimi doğurmaya gidecek kimi kaynoşu gelecek. Bana da evde yatmak düştü :)

Hissettiğim tek şey arada sırada olan kasık ağrısı :))

Senin nasıl geçiyo bu ay boş mu?

PROGESTRAN KULLANIYORMUSUN DR NE DEDİ CANIM MERAK ETME KIRMIZIYA DÖNMEDİKÇE BİRŞEY OLMAZ BENİM OĞLUMDA DA OLMUŞTU

İnşallah dönmesin kırmızıya Allahım...

Dr dinlen ilişki yasak bol su diyor geçen hafta başlamıştım progestana zaten kullanmaya devam. İdrar sonucumda enfeksiyon çıktı daha çok su içmem lazım su içtikçe tuvalete gidiyorum gittikçe leke gelecek korkusu yada leke geliyo böyle böyle evin içinde yatak tuvalet arası mekik dokuyorum :)

Oyy oyy biran önce yoldaşlarımız gelsede onlarla zaman su gibi aksa Bilmiyorumki canım bata son 6gün var bu ay Letu diye yumurta uyarıcı bi ilaç kullandım ovitrelle iğne oldum beklemedeyiz ama nedense hiç heyacanları değilim bende adete 1gün kala ve günüm mde heyecan oluyor

Letu hap mı oda klomen gibi ilk kez duydum valla serephoneyi duymuştumda bu ilk :) işe yarar inşallah kaç yumoşun vardı? Allaha bıraktıktan sonra insana ister istemez bi rahatlık geliyo dimi? Kocişinde sağ salim dönsün evine inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bebişnizde gelsin ♡

Bende ilk defa duydum benim bi tane heray yumurta oluyor diye doktorum direk klomen vs ağır gelir kist olur diye bunu verdi sağda bir solda bir toplam iki yumurtam vardı iğneyle ikiside çatladı ultrasonda kontrol etti bundan sonrası Allah a kalmış dedi
Amin inşaallah canım seninde bebişin sana 9ay sımsıkı tutunsun inşaallah

Yok tuplerle menpzun alakasi yok canim.yumurtaliklari demedi yani.zaten kendisinde amelyt etmiycek gerekli muayanelerin ardindan infertilite klinigine sevk etti.kardesim uludagda okuyir tipci arkadasiyla ayarladilar hep remdevulari gorusmeleri fln.yani ekstra ilgiliydiler zaten.simdi 31 mayistada uludg unv tup bebek ana bilim baskani na randevu ayarladilar onunla goruscez.o adam zaten bursada 1 numara kendi ozel klinigide var.oda degerlemdrcek sonuclari ve laparskopi sonrasini.ama dun degerlendren dr kendinden cok emin konustu.tuplerin cok skintilidr bana gore.duzelme ihtimali cok zayftr dedi.umudum cok kirildi ne dusunmem gerektgini bilmiyrm artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…