- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
A anneveoglusu özlendiiin ♡
VALLAHİ KENDİ DAVETİYE ÇIKARDI HASTALIĞI İÇ YANGINI VARDI SOĞUK MEŞRUBATLAR İÇME BAĞRI AÇIK GEÇMELER EVİN İÇİNDE SÖYLEDİM AMA NERDEEEEEBence bugunde olsun canım kocanın hali yoksa zorlanmayın tabi ama şu yumoş dönemde kocalar hastalanmayı nasıl başarıyo ya :)
Nane limonu daya içsin acılı ekşili bi tavuk çorbası yaparsın turp gibi olur :)) Allah şifasını versin inşallah. Akıntın çoğaldı mı yumurtlama belirtileri varmıVALLAHİ KENDİ DAVETİYE ÇIKARDI HASTALIĞI İÇ YANGINI VARDI SOĞUK MEŞRUBATLAR İÇME BAĞRI AÇIK GEÇMELER EVİN İÇİNDE SÖYLEDİM AMA NERDEEEEE
BAKALIM AKŞAMA DURUM NE OLUR
Canım Allah tan umut kesilmez Rabbim ne büyüktür Kün Fe Yekün(ol der ve oluverir)Bemce ikiside kapali ozellikle sol tup yapisik olabilir dedi.eger yapisiksa ve sisse almam gerekir ozaman tek sansnz tup bebek olur dedi.halbuki hsg yi ceken dr ilac ilerledi merak etme acik demisti nasik bukadar celiski olabiliyor anlamiyrm.biri komple alinacak kadar sikintilidr diyor buyuk ihtimalle..dieri tedaviye bile grek gormeden eve yolluyor acik diye
İyiyim şükür. Haftadan haftaya uğruyosun beni lekeli görüyosun yine kahveler uğradı bize :)CANIM BENİM GÜZEL HAMİŞİM AYNI ŞEKİLDE BENDE YAZAMASAMDA OKUYORUM SENİ ARADA
İŞLER YOĞUN YAZAMIYORUM EK GÖREVİMDE VAR BU HAFTA
İYİSİN DİMİ
Ay sağol canım benim, nasılsın iyi misin?ZK_ASK balım kendine dikkat et yorma kendini
Ay hadi inşallah bebişin seninledir canimm, testi nezaman düşünüyorsun?Kızlar.. Regl olmadım akıntı falan da yok dün öğlene kadar akıntı vardi beyaz ama bugün kupkuru şuana kadar. Bi an da sökerse ilk kez olur... Geç mi yumurtladım acaba? Neyse beklemek lazım sonuçta bugün 26.gün bazen 27 yada 28 günde geldiği oluyordu...
Bemce ikiside kapali ozellikle sol tup yapisik olabilir dedi.eger yapisiksa ve sisse almam gerekir ozaman tek sansnz tup bebek olur dedi.halbuki hsg yi ceken dr ilac ilerledi merak etme acik demisti nasik bukadar celiski olabiliyor anlamiyrm.biri komple alinacak kadar sikintilidr diyor buyuk ihtimalle..dieri tedaviye bile grek gormeden eve yolluyor acik diye
Çok şükür canım benim iyiyim eşim yine görevde arkadaşlarımda yoklar onların eşleride görevde ailelerinin yanına gittilerAy sağol canım benim, nasılsın iyi misin?
İyiyim şükür. Haftadan haftaya uğruyosun beni lekeli görüyosun yine kahveler uğradı bize :)
Çok şükür canım benim iyiyim eşim yine görevde arkadaşlarımda yoklar onların eşleride görevde ailelerinin yanına gittiler
Sen nasılsın minnoşu hissediyormusun
PROGESTRAN KULLANIYORMUSUN DR NE DEDİ CANIM MERAK ETME KIRMIZIYA DÖNMEDİKÇE BİRŞEY OLMAZ BENİM OĞLUMDA DA OLMUŞTU
Onun bat bugüüüünnn bende heyecanlıyım daha gelen yok inşallahta gelmesin Rabbim hayırlı sağlıklı bebişşş versinosay3 canım hiç beklemediğin bu ayda Allah sana mucizeni gönderir inşaallah bat ne zaman kız bende heyecanlandım bak
Oyy oyy biran önce yoldaşlarımız gelsede onlarla zaman su gibi aksaAy durumunu iyi anlıyorum benmkide sabah geldi kızlarla da kalamıyoruz artk kimi doğurmaya gidecek kimi kaynoşu gelecek. Bana da evde yatmak düştü :)
Hissettiğim tek şey arada sırada olan kasık ağrısı :))
Senin nasıl geçiyo bu ay boş mu?
Amin inşaallah canımOnun bat bugüüüünnn bende heyecanlıyım daha gelen yok inşallahta gelmesin Rabbim hayırlı sağlıklı bebişşş versin
Oyy oyy biran önce yoldaşlarımız gelsede onlarla zaman su gibi aksaBilmiyorumki canım bata son 6gün var bu ay Letu diye yumurta uyarıcı bi ilaç kullandım ovitrelle iğne oldum beklemedeyiz ama nedense hiç heyacanları değilim bende adete 1gün kala ve günüm mde heyecan oluyor
Bende ilk defa duydum benim bi tane heray yumurta oluyor diye doktorum direk klomen vs ağır gelir kist olur diye bunu verdi sağda bir solda bir toplam iki yumurtam vardı iğneyle ikiside çatladı ultrasonda kontrol etti bundan sonrası Allah a kalmış dediLetu hap mı oda klomen gibi ilk kez duydum valla serephoneyi duymuştumda bu ilk :) işe yarar inşallah kaç yumoşun vardı? Allaha bıraktıktan sonra insana ister istemez bi rahatlık geliyo dimi? Kocişinde sağ salim dönsün evine inşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bebişnizde gelsin ♡
Yok tuplerle menpzun alakasi yok canim.yumurtaliklari demedi yani.zaten kendisinde amelyt etmiycek gerekli muayanelerin ardindan infertilite klinigine sevk etti.kardesim uludagda okuyir tipci arkadasiyla ayarladilar hep remdevulari gorusmeleri fln.yani ekstra ilgiliydiler zaten.simdi 31 mayistada uludg unv tup bebek ana bilim baskani na randevu ayarladilar onunla goruscez.o adam zaten bursada 1 numara kendi ozel klinigide var.oda degerlemdrcek sonuclari ve laparskopi sonrasini.ama dun degerlendren dr kendinden cok emin konustu.tuplerin cok skintilidr bana gore.duzelme ihtimali cok zayftr dedi.umudum cok kirildi ne dusunmem gerektgini bilmiyrm artikAy hadi inşallah bebişin seninledir canimm, testi nezaman düşünüyorsun?
Cnm hsg nezaman çektirmiştin? Belki o arami oldu yapışıklık? Doktorun prof diyorsun işin ehli sonuçta, ama bı başka profa daha gozuk istersen emin ol.
Bu halde tüplerini aldirmazsan bı sorun olurmu diye sordunmu hiç? Eğer aldirirsan menepoza girmismi oluyorsun? Hani hiç değilse hormonlar için dursa tüpler oLabilirmi?
Yine çok şükür hamile kalamazsin dememiş cnm bide o tarafından bak, çok zor ya ne desem bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?