Zaten o dr devam ettrmiycek canim.infertilite klinigine sevk etti benlik bisey yok dedi.o kliniktede kardesim orda okuyir 31 mayisa tup bebek ana bilim baskanina randevu ayarladk torpille.o ozel ilgilenicek degerlendrcek.hatta konsey yaparz demis.hep beraber topluca tartsr duruma gore en iyi karari vermeye calsrz demis.bakalm benim korkum artk lap. Olmak deil.uyandigimda tuplerini aldik demelerinden korkuyrmCanım Allah tan umut kesilmez Rabbim ne büyüktür Kün Fe Yekün(ol der ve oluverir)
Bana soracak olursan bi doktorla kalma
Rabbim hakkında hayırlısı olanı versin elbette zor bi durum canım inşaallah tüplerine bişey olmadan sağlıklı bir şekilde çıkarsın lap.denZaten o dr devam ettrmiycek canim.infertilite klinigine sevk etti benlik bisey yok dedi.o kliniktede kardesim orda okuyir 31 mayisa tup bebek ana bilim baskanina randevu ayarladk torpille.o ozel ilgilenicek degerlendrcek.hatta konsey yaparz demis.hep beraber topluca tartsr duruma gore en iyi karari vermeye calsrz demis.bakalm benim korkum artk lap. Olmak deil.uyandigimda tuplerini aldik demelerinden korkuyrm
Amin canim allah razi olsun hepimizi versin ins o ferahligiRabbim hakkında hayırlısı olanı versin elbette zor bi durum canım inşaallah tüplerine bişey olmadan sağlıklı bir şekilde çıkarsın lap.den
Bir doktor değil konseyin karar vermesi çok daha güzel sonuçların elde edileceğine dair bi umut
Rabbim gönlünü inşiraha kavuştursun inşaallah
Canim bitkisel masaj kremleri var onlari dene yada 3 5 gun fizik tedaviye git daha hizli gecer ozamanMrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı
1-2 gün daha sabredin ya da test alıp deneyin isterseniz inşallah güzel haber alırsınızKızlar.. Regl olmadım akıntı falan da yok dün öğlene kadar akıntı vardi beyaz ama bugün kupkuru şuana kadar. Bi an da sökerse ilk kez olur... Geç mi yumurtladım acaba? Neyse beklemek lazım sonuçta bugün 26.gün bazen 27 yada 28 günde geldiği oluyordu...
Benimde Hale'n geçmedi kasık agrılarım sanki daha da arttı hastalanacakmışım gibi ayakta olunca daha da kötü oluyorumKasik agrilarim basliyo yine usuttuum mu ki
inşallah gelmez canm bnmNisaberatim kuzum doktorlar bi yumurta olmasının daha sağlıklı olduğunu söylerler canım 1tane olsun nokta atışıyla bebek olsun inşaallah
Bende bu ay Letu diye yumurta uyarıcı bişey kullandım sonra ovitrelle iğne oldum ve en son olarak bebek varsa tutunmasını kolaylaştıracak Duphaston verdi ve adetime 6gün kaldı inşaallah gelmezler
Amin canım peki çatlayıp çatlamadığını kontrol edecekmiinşallah gelmez canm bnm
ben sadece klomen ve bı vıtamın ilacı kullanıyrm iğne yok yanı hayırlısı haktan inşallah ilaç vesıle olsun Rabbım nasıp etsn hepımıze
İnşallah dönmesin kırmızıya Allahım...
Dr dinlen ilişki yasak bol su diyor geçen hafta başlamıştım progestana zaten kullanmaya devam. İdrar sonucumda enfeksiyon çıktı daha çok su içmem lazım su içtikçe tuvalete gidiyorum gittikçe leke gelecek korkusu yada leke geliyo böyle böyle evin içinde yatak tuvalet arası mekik dokuyorum :)
Hii tmm cnm yanlış anladım tüpler diyince yumurtalıklarda beraber sandım.Yok tuplerle menpzun alakasi yok canim.yumurtaliklari demedi yani.zaten kendisinde amelyt etmiycek gerekli muayanelerin ardindan infertilite klinigine sevk etti.kardesim uludagda okuyir tipci arkadasiyla ayarladilar hep remdevulari gorusmeleri fln.yani ekstra ilgiliydiler zaten.simdi 31 mayistada uludg unv tup bebek ana bilim baskani na randevu ayarladilar onunla goruscez.o adam zaten bursada 1 numara kendi ozel klinigide var.oda degerlemdrcek sonuclari ve laparskopi sonrasini.ama dun degerlendren dr kendinden cok emin konustu.tuplerin cok skintilidr bana gore.duzelme ihtimali cok zayftr dedi.umudum cok kirildi ne dusunmem gerektgini bilmiyrm artik
Ins canim saolasinHii tmm cnm yanlış anladım tüpler diyince yumurtalıklarda beraber sandım.
Hakkında hayırlısı olsun insAllah ve insAllah olumlu bı tedavi şekli sunalar
Sanki daha tam koyulaşmamış gibi belki 1-2 güne koyulaşırKızlar regl yeni bitti ovulasyon testim böyle cıktı ACaba bu ay erken mi yumurtluycam
Sanki daha tam koyulaşmamış gibi belki 1-2 güne koyulaşır
Hmm o zaman tam koyulasmayacagını düşünüyorsanız değerlendirin bu günleri derim. İnşallah hamile kalırsınız kısa zamanda12 mayısta oldum 5 gün oldu laboquickle çok çok silikti kızıma hamile kalmaya çalışırken tam koyu degil ama yinede bana göre iyi gibi inş bu ay hamile kalırım vesile olur test te. Innovita marka kullanan varmı
Valla ben bugün yerimden kalkamıyorum kasık agrım fazlalaştı sanki regl olacak gibi acaba inofolic kullanıyorum o mu bu kadar ağrıya sebep oluyor anlayamadımNe yapiyorsunuz kizlar ?
Ben yine deniycem canım çünkü yeni kesildim regl den depomda sperm yokHmm o zaman tam koyulasmayacagını düşünüyorsanız değerlendirin bu günleri derim. İnşallah hamile kalırsınız kısa zamanda
Inofolicte 2.ci ayım hiç ağrı yapmadı yan etkisi olacağını sanmam belki bebek vardırValla ben bugün yerimden kalkamıyorum kasık agrım fazlalaştı sanki regl olacak gibi acaba inofolic kullanıyorum o mu bu kadar ağrıya sebep oluyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?