2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım Allah tan umut kesilmez Rabbim ne büyüktür Kün Fe Yekün(ol der ve oluverir)
Bana soracak olursan bi doktorla kalma
Zaten o dr devam ettrmiycek canim.infertilite klinigine sevk etti benlik bisey yok dedi.o kliniktede kardesim orda okuyir 31 mayisa tup bebek ana bilim baskanina randevu ayarladk torpille.o ozel ilgilenicek degerlendrcek.hatta konsey yaparz demis.hep beraber topluca tartsr duruma gore en iyi karari vermeye calsrz demis.bakalm benim korkum artk lap. Olmak deil.uyandigimda tuplerini aldik demelerinden korkuyrm

Rabbim hakkında hayırlısı olanı versin elbette zor bi durum canım inşaallah tüplerine bişey olmadan sağlıklı bir şekilde çıkarsın lap.den
Bir doktor değil konseyin karar vermesi çok daha güzel sonuçların elde edileceğine dair bi umut
Rabbim gönlünü inşiraha kavuştursun inşaallah

Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı

Amin canim allah razi olsun hepimizi versin ins o ferahligi

Canim bitkisel masaj kremleri var onlari dene yada 3 5 gun fizik tedaviye git daha hizli gecer ozaman

1-2 gün daha sabredin ya da test alıp deneyin isterseniz inşallah güzel haber alırsınız

inşallah gelmez canm bnm
ben sadece klomen ve bı vıtamın ilacı kullanıyrm iğne yok yanı hayırlısı haktan inşallah ilaç vesıle olsun Rabbım nasıp etsn hepımıze

SUYU İHMAL ETME BİR TANEM BENİMDE OLMUŞTU GEBELİKTE İÇ BOL BOL SU
BİZDE DE 4 AY YASAK İDİ İLİŞKİ

OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN RAHAT OL BİR TANEM

Hii tmm cnm yanlış anladım tüpler diyince yumurtalıklarda beraber sandım.
Hakkında hayırlısı olsun insAllah ve insAllah olumlu bı tedavi şekli sunalar

Kızlar regl yeni bitti ovulasyon testim böyle cıktı ACaba bu ay erken mi yumurtluycam

Eklentiler

• IMG_0202.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 33
Sanki daha tam koyulaşmamış gibi belki 1-2 güne koyulaşır

12 mayısta oldum 5 gün oldu laboquickle çok çok silikti kızıma hamile kalmaya çalışırken tam koyu degil ama yinede bana göre iyi gibi inş bu ay hamile kalırım vesile olur test te. Innovita marka kullanan varmı

Hmm o zaman tam koyulasmayacagını düşünüyorsanız değerlendirin bu günleri derim. İnşallah hamile kalırsınız kısa zamanda

Valla ben bugün yerimden kalkamıyorum kasık agrım fazlalaştı sanki regl olacak gibi acaba inofolic kullanıyorum o mu bu kadar ağrıya sebep oluyor anlayamadım
Inofolicte 2.ci ayım hiç ağrı yapmadı yan etkisi olacağını sanmam belki bebek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…