Tabi tabi değerlendirin bazıları reglden hemen sonrada gebe kalabilirmişBen yine deniycem canım çünkü yeni kesildim regl den depomda sperm yokinşallah kalırız bu ay gebe hepimiz
Hani acaba yumurtayı geliştirdiği için ekstra çok mu hissediyorum bu donemi diye düşündüm benim ayın 11 inde ovulasyon testim koyulaştı herhalde şimdiye kadar catlamıstır.Inofolicte 2.ci ayım hiç ağrı yapmadı yan etkisi olacağını sanmam belki bebek vardır
aynen canim ya sabah esimi uyandirip tekrar geri yattim agridan dolayi niye boyle ki bnde acaba usuttum mu dedimValla ben bugün yerimden kalkamıyorum kasık agrım fazlalaştı sanki regl olacak gibi acaba inofolic kullanıyorum o mu bu kadar ağrıya sebep oluyor anlayamadım
Regl zamanlarımız aynıydı sanırım seninle belki Hale'n o yumurtlama sürecimiz tam geçmedi benim her ay agrım olur süresi de uzar böyle ama bu ay sanki daha bi fazla üşütüyor da olabiliriz hiç dikkat etmıyorum ben o konulara maalesefaynen canim ya sabah esimi uyandirip tekrar geri yattim agridan dolayi niye boyle ki bnde acaba usuttum mu dedim
Aslinda yumurtlama zamanimda bir hafta agrim oldu bikac gundur yoktu bugun yine basladi bende bilemedim canim hayirlisi olsun bakalmRegl zamanlarımız aynıydı sanırım seninle belki Hale'n o yumurtlama sürecimiz tam geçmedi benim her ay agrım olur süresi de uzar böyle ama bu ay sanki daha bi fazla üşütüyor da olabiliriz hiç dikkat etmıyorum ben o konulara maalesef
Evet hayırlısı. Ben artık hiç bişeyi hamileliğe yormamaya karar verdim geçen aylarda hep yordum olumsuz oldu o yüzden birgün teste pozitif görene kadar düsünmücemAslinda yumurtlama zamanimda bir hafta agrim oldu bikac gundur yoktu bugun yine basladi bende bilemedim canim hayirlisi olsun bakalm
Aynen canim en iyisiEvet hayırlısı. Ben artık hiç bişeyi hamileliğe yormamaya karar verdim geçen aylarda hep yordum olumsuz oldu o yüzden birgün teste pozitif görene kadar düsünmücem
Kızlar.. Regl olmadım akıntı falan da yok dün öğlene kadar akıntı vardi beyaz ama bugün kupkuru şuana kadar. Bi an da sökerse ilk kez olur... Geç mi yumurtladım acaba? Neyse beklemek lazım sonuçta bugün 26.gün bazen 27 yada 28 günde geldiği oluyordu...
Ayy ultrasonda bebek 6+1 göründüğünde kalp atışları başlamış demişti sen bence duyacaksın da :)) Allahın izniyle ♡
Surekli yatıyorum o iyi olsunda gerisi önemli değil, zaten 1 ayım kaldı şunun şurasında 12 haftaya ne kaldı canım :)))
Arkadaşlar merhaba. Adetim gecikmez gününde olurum genelde ama 2 gün geciktim. Yumurtlama günlerinde birliktelik oldu Şimdi test yaptım hemde en hassas gebelik testinden aldım predictor tek çizgi cıktı daha beklemeli miyim yoksa boşuna umutlanmayım mı. ? Böyle test yapıp negatif cıkıp sonra hamile kalan var mı şimdiden teşekkür ederim
Bemce ikiside kapali ozellikle sol tup yapisik olabilir dedi.eger yapisiksa ve sisse almam gerekir ozaman tek sansnz tup bebek olur dedi.halbuki hsg yi ceken dr ilac ilerledi merak etme acik demisti nasik bukadar celiski olabiliyor anlamiyrm.biri komple alinacak kadar sikintilidr diyor buyuk ihtimalle..dieri tedaviye bile grek gormeden eve yolluyor acik diye
Hadi ya üzüldüm Hayırlısı canım... allahım en güzel zamanda önümüzdeki süreçlerde nasip eder inşallah...Bebiş beklerken yine yine yine...adetim geldi ağrılar sancılarla dolu..
Ins canm amin.hayirlisi olsun hkkimizdagerçekten cok zor be arkadaşım insanı niye bukadar ortada bırakıyorlar entresan... İnşallah diğer dr. yanılıyordur. herşey yerli yerinde düzgündür canım ...
Coktan catlamıstır kız o 11mayıs diyorsan belki yerleşiyordurHani acaba yumurtayı geliştirdiği için ekstra çok mu hissediyorum bu donemi diye düşündüm benim ayın 11 inde ovulasyon testim koyulaştı herhalde şimdiye kadar catlamıstır.
Her ay böyle agrımın zamanı uzuyor da sanki bu ay daha çok gibi bulantım yok ama hani regl zamanı mide bi tuhaf olur ya içim çekilir öyle bi durum da var keske dediğiniz gibi olsa ama ben hiç hamileliğe yormak istemıyorumCoktan catlamıstır kız o 11mayıs diyorsan belki yerleşiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?