2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Valla ben bugün yerimden kalkamıyorum kasık agrım fazlalaştı sanki regl olacak gibi acaba inofolic kullanıyorum o mu bu kadar ağrıya sebep oluyor anlayamadım
aynen canim ya sabah esimi uyandirip tekrar geri yattim agridan dolayi niye boyle ki bnde acaba usuttum mu dedim

aynen canim ya sabah esimi uyandirip tekrar geri yattim agridan dolayi niye boyle ki bnde acaba usuttum mu dedim
Regl zamanlarımız aynıydı sanırım seninle belki Hale'n o yumurtlama sürecimiz tam geçmedi benim her ay agrım olur süresi de uzar böyle ama bu ay sanki daha bi fazla üşütüyor da olabiliriz hiç dikkat etmıyorum ben o konulara maalesef

Aslinda yumurtlama zamanimda bir hafta agrim oldu bikac gundur yoktu bugun yine basladi bende bilemedim canim hayirlisi olsun bakalm

Aslinda yumurtlama zamanimda bir hafta agrim oldu bikac gundur yoktu bugun yine basladi bende bilemedim canim hayirlisi olsun bakalm
Evet hayırlısı. Ben artık hiç bişeyi hamileliğe yormamaya karar verdim geçen aylarda hep yordum olumsuz oldu o yüzden birgün teste pozitif görene kadar düsünmücem

Kizlar baska boyle olan oldu mu ? Yumurtlama dan sonra kasik agrisi tekrar basladi

canım benim inşallah adet olmazsın ve gebelik haberini alırız. Belirtilerin beni umutlandırdı acıkcası.. Ama kısmet Allahım nasip etsin en sağlıklı şekilde İnşallah...

iyi iy dinlenmen dikkat etmen cok güzel...allahın izniyle son 4 haftanda geçeecek hayırlısıyla.. Tüm sıkıntıların son bulsun canım...
Benim de randevu almam gerekiyor elim gitmiyor aramaya bakalım... İnşallah canım Allah razı olsun...

canım normalde adet geciktiktan sonra yapılan testte çıkar ama burada okadar cok şey oluyor ki... Bu ergen gebelik teste görmeyip normal sıradan teste sonuc alanlar var.. adet görüp gebe olduğunu öğrenenler... Testi negatif olup kanda pozitif gören... İdrar tesiti pozitif kanda negatif çıkanlar... bi sürü...
bence öncelikle adetin gecikti madem idrarda da baktırdın negatif biraz sabret bekle... yine adet olmazsan git kanda baktır.
zaten gecikme normal değil gebelik yoksa... bazen psikolojik bazen bahar mevzim geçişlerinde gecikmeler olabiliyor...
Ama inşallah Hamilesindir Allahım en hayırlısıyla nasip etsin...

gerçekten cok zor be arkadaşım insanı niye bukadar ortada bırakıyorlar entresan... İnşallah diğer dr. yanılıyordur. herşey yerli yerinde düzgündür canım ...

Arkadaşlar birşey sorucam bugün adet olacakmış gibi agrım var ve ben yanıyorum sanki ateşimi ölçtüm 37 çıktı ovulasyon testi yaptım o kadar koyu değil ama bi çizgi var ben anlamadım bugün yumurtluyor olabilir miyim testim ayın 11.inde koyu olmustu sonra silikleşti gün geçtikçe

Arkadaşlar birşey sorucam bugün adet olacakmış gibi agrım var ve ben yanıyorum sanki ateşimi ölçtüm 37 çıktı ovulasyon testi yaptım o kadar koyu değil ama bi çizgi var ben anlamadım bugün yumurtluyor olabilir miyim testim ayın 11.inde koyu olmustu sonra silikleşti gün geçtikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…