2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rabbimin nimeti sonsuz. Hazinesinde bol var hepimize yeter insallah :)

canım benim inşallah adet olmazsın ve gebelik haberini alırız. Belirtilerin beni umutlandırdı acıkcası.. Ama kısmet Allahım nasip etsin en sağlıklı şekilde İnşallah...
Allah razı olsun canim. Ay işte böylesi cok fena düzenli gelir benim adetim normalde. Zirt birt acaba geldi mi diye wc bekciligi yapmak usandiriyor insani
Rabbim hayirli zamanda ol desin Insallah.

Allah razı olsun canim. Ay işte böylesi cok fena düzenli gelir benim adetim normalde. Zirt birt acaba geldi mi diye wc bekciligi yapmak usandiriyor insani
Rabbim hayirli zamanda ol desin Insallah.

He bilmem mi? kısmet canım inşallah yzünü güldürecek sonucu alırsın. Akşam alsın testi eşin baktın olmadın sabah idrarınla yap bari hem biraz zaman geçmiş olur hem ilk idrar garanti ederin...
Hadi İnşallah

hadi canım inşallah en hayırlı yüzünü güldürecek şekilde sonuçlansın.. ay heyecanlandı buralar yine... İnşallah oldu bu ay...
bakalım canım rabbim en hayurlısını nasip eder kuluna vermesede vardır bi bildiği heyecanlıyım tabi umudumda var ama ne yalan sölim hislerim yine beni kandırıyo gibi geçen ay o kadar çok belirti yaşadımki test negatif çıkıncaki ruh halim çok kötüydü bu ay kendimi kaptırmamaya çalışyorum yarın regl olmazsam perşembe sabahı anlarız inşallah dua et hemi

Yumurtlama testime baktinmi cnm yorumlarmısın
Sene nasıl regl 5.günü bugün koyuluğu iyimi
Anlamadım regle 5. gün derken yeni mi bitti... Canım daha önce yaptınmı bu testlerden... Normal şartlarda cok erken ama fikir vermek cok zor en azından 4-5 devam edip devamını takip etmelisin.. Tabi bu koyuluğu es geçmemekte fayda var...
Bizin Nisaberatim ovulasyon testleri böyle cok erken koyuluğu görüyordu ama aradan 1 hafta sonra yine koylaşıyordu...
bence sen 2 günde bir ilişkiye girmeye özen göster. birde ateş ölç sabahları, akıntı takibi yap... hepsinin aynı anda sinyal vermesi umuduyla...

ah canım bilmem mi? cok iyi anlıyorum rabbim en kısa sürede sizlerinde en hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün...
cok kaptırma ama umutsuz da olma... Sonucta rabbim can verince veriyor... neyse yine cok iyi 1-2 gün kalmış regleye sabret allahın izniyle güzel olur... Hepiniz Hep dularımdasınız...

Yeni bitti canım regl evet inofolic alıyorum acaba ondan mı erken yumurtlama olur mu dedim es geçmiycem de yumurtlama tarihimi bilmek istiyorum laboquickle güzel ama kredi kartım yok diye kapıda ödemeli aldım bunu inş doğrudur

inofolic folik asitse şayewt o erken yumurtlama değilde yumurtanın kalitesini arttırır bildiğim kadarıyla

canım vallahi şimdi interntte biraz baktımda inofolic yumurtlamayı tetikleyecek gibi durmuyor... Ama testi yanıltırmı onu bilmedim.. sen testlerine bir süre devam et bakalım ne çıkacak... koyu çizgi 3-5 gün devam ederse kesinlikle kullandığın ilaç testi yanıltıyor diye düşünebilirim. pko rahatsızlığı mı var ? maalesef pko lu kişilerde bu testler cok yanılıyor.. Nacizane tavsiyem ateş ölçümlerini birlikte yap...

yanne cnm bir bak saat 1 den beri tuttum idrarı bir daha yaptım acaba testler mi sıkıntı ama benim akıntım var baya bilemeden regl 5.günü imkansız mı
Sol kasıgım da agrıyor ben inofolic e baglamıstım

Eklentiler

• IMG_0205.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…