yanne cnm bir bak saat 1 den beri tuttum idrarı bir daha yaptım acaba testler mi sıkıntı ama benim akıntım var baya bilemeden regl 5.günü imkansız mı
Sol kasıgım da agrıyor ben inofolic e baglamıstım
Sperm sayısı düşük ama çok degil 20-120 referans aralığı sizin 16 cıkmısKızlar bunu bana kim yorumlayacak cok mutsuzum şuan((((
Ameliyattan sonra oldu bu sayı yani ameliyat ise yaramamış gibi görünüyorSperm sayısı düşük ama çok degil 20-120 referans aralığı sizin 16 cıkmıs
Amin canım teşekkür ederim birden ağrım olmaya başladı zaten adet olacakmışım gibi bakalım bu ay da olmayacak sanırım . teşekkür ederim cevapladığın için.yanne
Ameliyattan sonra oldu bu sayı yani ameliyat ise yaramamış gibi görünüyor
6 ay geçti geçen sperm sayısı 8milyondu ve 8milyon sinir görünüyordu. Şimdi ise 16milyon ama sinir 20 milyon görünüyor ondan da bisi anlamadımöyle düşünme sperm sayısını yediği içtiği ile artırabilir eşin... normal altında olsada imkansız değil canım.. bence o kadar vahim değil... ameliyattan önce nasıldı ve ne kadar süre geçti belki zaman gerekiyor...
canım baksana 6 ayda 2 katına çıkmış ki hiç azımsanmıyacak derecede artmış inşallah daha da artacaktır.. BAzı kürler var işte kiçi boynuzu özü , pekmezi ek takviyeler alsın canım... o referans aralığı belliki yapılan yere göre değişiyor... yok yok üzme kendini..6 ay geçti geçen sperm sayısı 8milyondu ve 8milyon sinir görünüyordu. Şimdi ise 16milyon ama sinir 20 milyon görünüyor ondan da bisi anlamadımdüşmüş mu demek oluyo bu yükselse şimdiye yükselirdi
6 ay geçti geçen sperm sayısı 8milyondu ve 8milyon sinir görünüyordu. Şimdi ise 16milyon ama sinir 20 milyon görünüyor ondan da bisi anlamadımdüşmüş mu demek oluyo bu yükselse şimdiye yükselirdi
Senden de Allah razı olsun canım yine okumaya çalışırım dün okuduktan sonra benden yıne leke gelmeye basladı hâlâ azar azar gelıyo dua et bizede
canım baksana 6 ayda 2 katına çıkmış ki hiç azımsanmıyacak derecede artmış inşallah daha da artacaktır.. BAzı kürler var işte kiçi boynuzu özü , pekmezi ek takviyeler alsın canım... o referans aralığı belliki yapılan yere göre değişiyor... yok yok üzme kendini..
Allah razi olsun da ikisi de aynı laboratuvar düşüş var gibi görünüyor yani.bakalim nasipte olanı görücezBence artma var o labaratuvar ların genelde farklı olur allahım inş hamile kalmayı nasip etsin keçi boynuzu pekmezi bol bol yesin
Hadi inaşşalah güzel haberler verirsinSu an sabretmekten yanayım canım. Test yapmadım daha.
Canim pik olmamış bi iki gune kopkoyu olur. Kontrol çizgisi kadar en az koyu olmasi lazim.Yumurtlama testime baktinmi cnm yorumlarmısın
Sene nasıl regl 5.günü bugün koyuluğu iyimi
Hamileliğekadar tabi tutulabilir ama hamile kalınca bünye kaldıramıyor orucu.dayanamiyor hamilelerBu arada yeni hamile kalanlar yada kalacaklar icin soruyorum ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Ben dusunuyorum hamilelik haberini alsam bile ama sorun olur mu bilemedim doktora soracagim bakalm sonucum pozitif olursa
He bilmem mi? kısmet canım inşallah yzünü güldürecek sonucu alırsın. Akşam alsın testi eşin baktın olmadın sabah idrarınla yap bari hem biraz zaman geçmiş olur hem ilk idrar garanti ederin...
Hadi İnşallah
Ama sanki erken yumırtluycam gibi dimi pik için demedim zaten de yinede regl 5.gününe nazaran iyi gibiCanim pik olmamış bi iki gune kopkoyu olur. Kontrol çizgisi kadar en az koyu olmasi lazim.
bakalım canım rabbim en hayurlısını nasip eder kuluna vermesede vardır bi bildiği heyecanlıyım tabi umudumda var ama ne yalan sölim hislerim yine beni kandırıyo gibi geçen ay o kadar çok belirti yaşadımki test negatif çıkıncaki ruh halim çok kötüydü bu ay kendimi kaptırmamaya çalışyorum yarın regl olmazsam perşembe sabahı anlarız inşallah dua et hemi
Iyi canim iyi bende 9. Gun yumurtlarim 9.10.11. Falan :)Ama sanki erken yumırtluycam gibi dimi pik için demedim zaten de yinede regl 5.gününe nazaran iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?