2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım öncelikle sana tavsiyem... ilk idrarını yap kalkınca... sonra sıvı alımına dikkat et 4 saat snra yap testini... eğer cok istersen akşam da 8den önce yapabilirsin ama bence gerek yok...
Şuan konuşmak için çok erken... sen teste başlamanla pozitifi görmüşsün .. eğer gerçekten yumurtluyorsan normal 1-2 gün içinde koyulaşır eşitlenirr ve birden de silikleşir.. silikleşince anlaki yumurtan çatladı...
akıntın ve ağrın yumurtladığını gösteriyor ayrıca...
teste devam et bu hafra belli olur...bir hata görünmüyor....

Kızlar bunu bana kim yorumlayacak cok mutsuzum şuan ((((

Eklentiler

• 20170516_165408.webp
    23 KB · Görüntüleme: 40
Amin canım teşekkür ederim birden ağrım olmaya başladı zaten adet olacakmışım gibi bakalım bu ay da olmayacak sanırım . teşekkür ederim cevapladığın için. yanne

canım benim hayırlısı hakkında rica ederim... tabiki cavplarım.. ama ağrıları baz alma bende hamileyim öğrenmeden bir gün önce aynı adet sancılarımı çektim ama gelen giden olmadı sonra testim pozitif çıktı... inşallah sende hamilesindir...
adet olmadığın sürece umut var canım...

Ameliyattan sonra oldu bu sayı yani ameliyat ise yaramamış gibi görünüyor

öyle düşünme sperm sayısını yediği içtiği ile artırabilir eşin... normal altında olsada imkansız değil canım.. bence o kadar vahim değil... ameliyattan önce nasıldı ve ne kadar süre geçti belki zaman gerekiyor...

6 ay geçti geçen sperm sayısı 8milyondu ve 8milyon sinir görünüyordu. Şimdi ise 16milyon ama sinir 20 milyon görünüyor ondan da bisi anlamadım düşmüş mu demek oluyo bu yükselse şimdiye yükselirdi

canım baksana 6 ayda 2 katına çıkmış ki hiç azımsanmıyacak derecede artmış inşallah daha da artacaktır.. BAzı kürler var işte kiçi boynuzu özü , pekmezi ek takviyeler alsın canım... o referans aralığı belliki yapılan yere göre değişiyor... yok yok üzme kendini..

Bence artma var o labaratuvar ların genelde farklı olur allahım inş hamile kalmayı nasip etsin keçi boynuzu pekmezi bol bol yesin

Senden de Allah razı olsun canım yine okumaya çalışırım dün okuduktan sonra benden yıne leke gelmeye basladı hâlâ azar azar gelıyo dua et bizede

Ayyy kıyamam sana canım hep suam sizile merak etmeyın sakın kalbınızı ferah tutun inşalahh sağsalim kucağınıza alırsınız cnm

Bence artma var o labaratuvar ların genelde farklı olur allahım inş hamile kalmayı nasip etsin keçi boynuzu pekmezi bol bol yesin
Allah razi olsun da ikisi de aynı laboratuvar düşüş var gibi görünüyor yani.bakalim nasipte olanı görücez

Kizlar yediklerime dikkat edip biraz da egzersiz yapiyorum doktor da zaten klomen in yaninda diaform diye hap verdi hamilelik gerceklesene kadar gobek yaglarina iyi gelir dedi nisan ayindan bu yana 83 kiloydum 78.5 a kadar dustum ama bugun tartiya bir ciktim 700 gr almisim kilo artisi basladi tekrar fena durumlardayim tuvalette de durum kotu kabiz olmusum ve sol kasigimda batma oluyor

Bu arada yeni hamile kalanlar yada kalacaklar icin soruyorum ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Ben dusunuyorum hamilelik haberini alsam bile ama sorun olur mu bilemedim doktora soracagim bakalm sonucum pozitif olursa

Bu arada yeni hamile kalanlar yada kalacaklar icin soruyorum ramazanda oruc tutmayi dusunuyor musunuz? Ben dusunuyorum hamilelik haberini alsam bile ama sorun olur mu bilemedim doktora soracagim bakalm sonucum pozitif olursa
Hamileliğekadar tabi tutulabilir ama hamile kalınca bünye kaldıramıyor orucu.dayanamiyor hamileler

Aynen canim beklemekten yanayim zaten hem gecikti demek icin erken bence bugundu reglim bi gun gecikme gecikme sayilmaz. Yarıni beklemek hatta yarinda beklemek en iyisi. Insallah hayirlisini versin rabbim.

Senle ayni durumdayim. Hem icimde bi yerde umut var hem bedenim bana oyun oynuyor kanma diyorum kendi kendime. Bekleyip gorcez mevlam ne eylerse guzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…