2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bizim bi arkadaş yeni hamileydi oruç tuttu ama fenalaştı tansiyon filan düşüyo bünye zayıflıyor tutabilirsen ne güzel olur tabu5
Ya simdi daha kesin degil ama hamile olursam da ilk ay olacagi icin sorun olmaz diye dusunuyorum ben. Bide disarida da pek isim olmuyo hep evdeyim zor olmaz yani

Kızlar ben yanlış hatirlıyormuşum.gonderdigim resimde hem eski hem yeni sonuç var. Sperm sayısı 24milyondan 16milyona düşmüş.
Hareketli sperm 55ten 45e düşmüş.
.anormal sperm yüzde 70den 75e çıkmış. Yani bu ameliyat ters tepmiş inanamıyorum şuan ağlayasim var

ben bu ay klomen kullandım 10. gune kadar saglı dollu agrım vardı 10.gun bırden sag kasığımda cok agrı oldu ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıktı 11. gun sabah yaptım silik cıktı hastaneye gıttım karından baktı ve solda 1 yumurtan var dedı.
durumu anlattım uzayan akıntı test ğozıtıftı ve şiddetlı agrı oldu dedım o ağrıdan sonra sag taraftakı agrı gectı dedım belkıde sagda bı yum. catlamış olabılır karından catlama sıvısı belli olmayıp sadece gelişmekte olan sol da yum. gorunmuştr dedı suan hala testlerım sılık cıkıyor bı pozıtıf olup sılıkleştı ve uzayan akıntımda vardı ya gercektn sagda vardı catladı soldakı içinde 3 gun sonra gel dedı bnmkıde boyle bı karmaşa

Kizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
yanne @Zehra ungrms Nisaberatim ve diger kizlar...

Canim benim cok gecmis olsun rabbim tz zamanda sifani versin insallah korkma hoc streste yapma bol bol ayaklarini yukari kaldirip yat birde bol bol dua et meryem suresini oku

Kizlar ne oluyor anlamadim ogluma hamileyken surekli esimle birlikte olmak isterdim sonra dogurunca gecti ama baristigimizdan beri tekrar birsey oldu bana hamilelik yakindir insallah

Geçmiş olsun Rabbim korusun

Aynı marka mi tatlım ay merak ettim bende inş çatlamıstır ayrı ondandır

Ah canm bnm sakin ol dualarım senınle bıtanem tamm mı bu konuları hiç bılmıyrm ama Allah buyuk şafi ismiyle şifa versın sıkıntısız geçsin inşallah kuzum ya

özele bakarmsn bı canm

Allahım geriye kalan 5 boyunca bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…