dayanirim diye dusunuyorum bakalm hayirlisiHamileliğekadar tabi tutulabilir ama hamile kalınca bünye kaldıramıyor orucu.dayanamiyor hamileler
Bizim bi arkadaş yeni hamileydi oruç tuttu ama fenalaştı tansiyon filan düşüyo bünye zayıflıyor tutabilirsen ne güzel olur tabu5dayanirim diye dusunuyorum bakalm hayirlisi
Ya simdi daha kesin degil ama hamile olursam da ilk ay olacagi icin sorun olmaz diye dusunuyorum ben. Bide disarida da pek isim olmuyo hep evdeyim zor olmaz yaniBizim bi arkadaş yeni hamileydi oruç tuttu ama fenalaştı tansiyon filan düşüyo bünye zayıflıyor tutabilirsen ne güzel olur tabu5
ben bu ay klomen kullandım 10. gune kadar saglı dollu agrım vardı 10.gun bırden sag kasığımda cok agrı oldu ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıktı 11. gun sabah yaptım silik cıktı hastaneye gıttım karından baktı ve solda 1 yumurtan var dedı.Yeni bitti canım regl evet inofolic alıyorum acaba ondan mı erken yumurtlama olur mu dedim es geçmiycem de yumurtlama tarihimi bilmek istiyorum laboquickle güzel ama kredi kartım yok diye kapıda ödemeli aldım bunu inş doğrudur
perşembe gıducm bakalım çatlamşmı durum ne dıye canmAmin canım peki çatlayıp çatlamadığını kontrol edecekmi
Canim benim cok gecmis olsun rabbim tz zamanda sifani versin insallah korkma hoc streste yapma bol bol ayaklarini yukari kaldirip yat birde bol bol dua et meryem suresini okuKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
yanne @Zehra ungrms Nisaberatim ve diger kizlar...
Geçmiş olsun Rabbim korusunKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
Iyi canim iyi bende 9. Gun yumurtlarim 9.10.11. Falan :)
ben bu ay klomen kullandım 10. gune kadar saglı dollu agrım vardı 10.gun bırden sag kasığımda cok agrı oldu ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıktı 11. gun sabah yaptım silik cıktı hastaneye gıttım karından baktı ve solda 1 yumurtan var dedı.
durumu anlattım uzayan akıntı test ğozıtıftı ve şiddetlı agrı oldu dedım o ağrıdan sonra sag taraftakı agrı gectı dedım belkıde sagda bı yum. catlamış olabılır karından catlama sıvısı belli olmayıp sadece gelişmekte olan sol da yum. gorunmuştr dedı suan hala testlerım sılık cıkıyor bı pozıtıf olup sılıkleştı ve uzayan akıntımda vardı ya gercektn sagda vardı catladı soldakı içinde 3 gun sonra gel dedı bnmkıde boyle bı karmaşa
Ah canm bnm sakin ol dualarım senınle bıtanem tamm mı bu konuları hiç bılmıyrm ama Allah buyuk şafi ismiyle şifa versın sıkıntısız geçsin inşallah kuzum yaKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
inşallah canm yok laboquık aldım bu sefer ama o kullandığın markada ıyı hassas bı testAynı marka mi tatlım ay merak ettim bende inş çatlamıstır ayrı ondandır
özele bakarmsn bı canmKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
Baktim canım simdi. Okuyacagim. Allah razı olsun.özele bakarmsn bı canm
amin cumlemizden canm oğluşumyz saglıkla doğsun inşallah varsa oyşe bır rısk dıkkat ettın mı ilaçlarla bırlıkte gececektr inşallah canm bnmBaktim canım simdi. Okuyacagim. Allah razı olsun.
Allahım geriye kalan 5 boyunca bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar inşaallahKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
Hmm iyi bakalımperşembe gıducm bakalım çatlamşmı durum ne dıye canm
Igne ilac ve fitil verdi canım düşük önleyici. Kullanıp yatacağım sadece tuvalete kalk dedi doktor canim.amin cumlemizden canm oğluşumyz saglıkla doğsun inşallah varsa oyşe bır rısk dıkkat ettın mı ilaçlarla bırlıkte gececektr inşallah canm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?