- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Canim benim cok gecmis olsun rabbim tz zamanda sifani versin insallah korkma hoc streste yapma bol bol ayaklarini yukari kaldirip yat birde bol bol dua et meryem suresini oku
Geçmiş olsun Rabbim korusun
Allahım geriye kalan 5 boyunca bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar inşaallah
Evet klomen ve ovitrelle kullanmistimGeçen gün adetine varken kanda 9 çıkmamış mıydı sen çatlatma iğnesi falan mı olmuştun ki
Merhaba canım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım ama kesinlikle rahime dikil attırmalısın serklaj yani.. bizim 2017 ağustos anneleri topiğinde bir arkadaşımız var bu sebepten rahim ağzı yetmezliğinden dolayı iki kaybı var şimdi 3. Bebeğine hamile 29 haftalık o 12. Haftada dikiş attırdı ve o günden itibaren yatak istirahatinde lütfen onunla iletişime geç etiketleyeyim ve istanbuldaysan eğer doktor önerisi al canımKizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
@yanne @Zehra ungrmsNisaberatim ve diger kizlar...
Pazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.Merhaba canım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım ama kesinlikle rahime dikil attırmalısın serklaj yani.. bizim 2017 ağustos anneleri topiğinde bir arkadaşımız var bu sebepten rahim ağzı yetmezliğinden dolayı iki kaybı var şimdi 3. Bebeğine hamile 29 haftalık o 12. Haftada dikiş attırdı ve o günden itibaren yatak istirahatinde lütfen onunla iletişime geç etiketleyeyim ve istanbuldaysan eğer doktor önerisi al canımarch2401 canım arkadaşıma yardımcı olurmusun rica etsem
Allah şifa versin canım meleğini sağlıkla kavuştursun duam seninlePazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.
öyle yap ayaklarınıda yuksek tut canm bude guzel bı meyvebtabagı hazırla ye :)) hiç bişeycık olmcak Allah ın izniyle dılın dondukce zıkır cek gelişmelerden haber ver olurmuIgne ilac ve fitil verdi canım düşük önleyici. Kullanıp yatacağım sadece tuvalete kalk dedi doktor canim.
inşallah canm yok laboquık aldım bu sefer ama o kullandığın markada ıyı hassas bı test
Kizlar doktordan geldim şimdi. Rahim agzi kisalmis agrilarim o yüzdenmis. Doktor 2.7 mm olctu gecen hafta 4.2 mm ydi. Hemen baska bir doktora yonlendirdi o da 3 mm ölçtü. Pazartesiye kadar raporluyum. Igneler fitiller ve progestan kullanacagim. Sadece tuvalete kalk dedi. Pazartesinden sonra belki de rahime dikis atilacak ama garantisi yok dikisin tutmayabilir dedi. Kesin erkekmis iki doktor da aynisini soyledi. Ne olur dua edin bana oglum beni birakmasin.
@yanne @Zehra ungrmsNisaberatim ve diger kizlar...
İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım ama lütfen etiketlediğim arkadaşla iletişime geç olurmu allah korusun bizim grupta arkadaşımız bu sebepten suyu geldi 22 haftasında bebiğini kaybetti lütfen bu konuyu çok önemse diğer bir arkadaşta ikiz bebeklerini kaybetti 18. Haftada ... amacım moralini bozmak değil lütfen beni yanlış anlama felaket tellalı gibi algılama ... ama tebrirleri al allahın izni ile atlat inşallah canımPazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.
Yok canim tabi ki onemsiyorum. Sabahtan beri agliyorum yeni sustum. Pazartesine kadar dinlenip pazartesi doktorun soylemine gore baska bir doktora gidecegim. Allah razi olsun cok sagol.İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım ama lütfen etiketlediğim arkadaşla iletişime geç olurmu allah korusun bizim grupta arkadaşımız bu sebepten suyu geldi 22 haftasında bebiğini kaybetti lütfen bu konuyu çok önemse diğer bir arkadaşta ikiz bebeklerini kaybetti 18. Haftada ... amacım moralini bozmak değil lütfen beni yanlış anlama felaket tellalı gibi algılama ... ama tebrirleri al allahın izni ile atlat inşallah canım
Bir sebebi yok sanırım rahimle alakali bir durum. Yatiyorum canim hakkimda hayırlısı.Cok gecmis olsun cnm, bunun bı sebebi varmı? Genetikmı? Hiç sordunmu doktoruna? Bolca yat dinlen cnm insAllah bebeğini sagsalim kucağına alırsın
Evet pik canım bugünü yarını ve ertesi günğ değerlendirmeni tavsiye ederim
Evet pik canım bugünü yarını ve ertesi günğ değerlendirmeni tavsiye ederim
Canım lütfen üzme kendini allahın izni ile sağlıkla zamanında doğacak bebeğin ... allah şifa versin ..Yok canim tabi ki onemsiyorum. Sabahtan beri agliyorum yeni sustum. Pazartesine kadar dinlenip pazartesi doktorun soylemine gore baska bir doktora gidecegim. Allah razi olsun cok sagol.
Henuz geç degil ancak 18. Haftadan sonra dr lar dikişe pek yanaşmazlar. Siz dikiş konusunda israrcı olun. Acil serklaj oldugu icin tabiki 12. Haftadaki serklaj kadar saglam olmayabilir ancak rahim agzi yetmezligi topiginde sizin haftalarinizda dikis attirip 38 39 haftalara gelmis olan arkadaslarimiz var. Dikis hayat kurtariyor israrci olun dikisinizi attirin.Pazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.
Teşekkür ederim arkadaşım hassasiyetin içinHenuz geç degil ancak 18. Haftadan sonra dr lar dikişe pek yanaşmazlar. Siz dikiş konusunda israrcı olun. Acil serklaj oldugu icin tabiki 12. Haftadaki serklaj kadar saglam olmayabilir ancak rahim agzi yetmezligi topiginde sizin haftalarinizda dikis attirip 38 39 haftalara gelmis olan arkadaslarimiz var. Dikis hayat kurtariyor israrci olun dikisinizi attirin.
Tabiki olabilir canım regl olurken bile yumurtası çatlayan arkadaşlarımız varYarın da deniycem bu akşam ilişki oldu ama regl 5.günü yeni bitti böyle bişi olabilir mi
Tabiki cnm ne demek... sapasaglam bebekler patir patir kaybediliyor bu sebeptenTeşekkür ederim arkadaşım hassasiyetin için
Pazartesi günü doktorumla tekrar konuşacağım cok tesekkur ederim yazdiginiz icin. 3 cm cikti uzunluk bir hafta once 4.2 cm di. Korkuyorum insallah bebegim benimle kalirHenuz geç degil ancak 18. Haftadan sonra dr lar dikişe pek yanaşmazlar. Siz dikiş konusunda israrcı olun. Acil serklaj oldugu icin tabiki 12. Haftadaki serklaj kadar saglam olmayabilir ancak rahim agzi yetmezligi topiginde sizin haftalarinizda dikis attirip 38 39 haftalara gelmis olan arkadaslarimiz var. Dikis hayat kurtariyor israrci olun dikisinizi attirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?