2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim benim cok gecmis olsun rabbim tz zamanda sifani versin insallah korkma hoc streste yapma bol bol ayaklarini yukari kaldirip yat birde bol bol dua et meryem suresini oku

Geçmiş olsun Rabbim korusun

Allahım geriye kalan 5 boyunca bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını sağlar inşaallah

Cok sagolun kizlar Allah razi olsun. Hayırlısıyla 30lu haftalari gorurum insallah.

Merhaba canım çok geçmiş olsun allah şifa versin canım ama kesinlikle rahime dikil attırmalısın serklaj yani.. bizim 2017 ağustos anneleri topiğinde bir arkadaşımız var bu sebepten rahim ağzı yetmezliğinden dolayı iki kaybı var şimdi 3. Bebeğine hamile 29 haftalık o 12. Haftada dikiş attırdı ve o günden itibaren yatak istirahatinde lütfen onunla iletişime geç etiketleyeyim ve istanbuldaysan eğer doktor önerisi al canım arch2401 canım arkadaşıma yardımcı olurmusun rica etsem

Pazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.

Igne ilac ve fitil verdi canım düşük önleyici. Kullanıp yatacağım sadece tuvalete kalk dedi doktor canim.
öyle yap ayaklarınıda yuksek tut canm bude guzel bı meyvebtabagı hazırla ye :)) hiç bişeycık olmcak Allah ın izniyle dılın dondukce zıkır cek gelişmelerden haber ver olurmu

Cok gecmis olsun cnm, bunun bı sebebi varmı? Genetikmı? Hiç sordunmu doktoruna? Bolca yat dinlen cnm insAllah bebeğini sagsalim kucağına alırsın

Pazartesi gunune kadar istirahat verdo doktor canim igne progestan ve bir fitil verdi onu kullanacağım. Dikis pazartesi belli olacak sanırım.
İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım ama lütfen etiketlediğim arkadaşla iletişime geç olurmu allah korusun bizim grupta arkadaşımız bu sebepten suyu geldi 22 haftasında bebiğini kaybetti lütfen bu konuyu çok önemse diğer bir arkadaşta ikiz bebeklerini kaybetti 18. Haftada ... amacım moralini bozmak değil lütfen beni yanlış anlama felaket tellalı gibi algılama ... ama tebrirleri al allahın izni ile atlat inşallah canım

Yok canim tabi ki onemsiyorum. Sabahtan beri agliyorum yeni sustum. Pazartesine kadar dinlenip pazartesi doktorun soylemine gore baska bir doktora gidecegim. Allah razi olsun cok sagol.

Yok canim tabi ki onemsiyorum. Sabahtan beri agliyorum yeni sustum. Pazartesine kadar dinlenip pazartesi doktorun soylemine gore baska bir doktora gidecegim. Allah razi olsun cok sagol.
Canım lütfen üzme kendini allahın izni ile sağlıkla zamanında doğacak bebeğin ... allah şifa versin ..

Henuz geç degil ancak 18. Haftadan sonra dr lar dikişe pek yanaşmazlar. Siz dikiş konusunda israrcı olun. Acil serklaj oldugu icin tabiki 12. Haftadaki serklaj kadar saglam olmayabilir ancak rahim agzi yetmezligi topiginde sizin haftalarinizda dikis attirip 38 39 haftalara gelmis olan arkadaslarimiz var. Dikis hayat kurtariyor israrci olun dikisinizi attirin.

Teşekkür ederim arkadaşım hassasiyetin için

Pazartesi günü doktorumla tekrar konuşacağım cok tesekkur ederim yazdiginiz icin. 3 cm cikti uzunluk bir hafta once 4.2 cm di. Korkuyorum insallah bebegim benimle kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…